astropedia.gr

Άρης στον Ταύρο από τις 5/7

Άρης στον Ταύρο από τις 5/7
Μετά την προηγούμενη έντονη περίοδο, ο Άρης περνά από τις 7 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου, έτσι το κλίμα θα αλλάξει εντελώς. Μέχρι τώρα, όσο ήταν στον Κριό, βιώναμε όλοι μια έντονη διάθεση για δράση, αλλά και πιο έντονο θυμό, αντίθετα με το πέρασμα του κόκκινου πλανήτη στον Ταύρο η διάθεσή μας γίνεται πιο νωχελική.  
 
Όταν ο πύρινος Άρης βρίσκεται στον Ταύρο όλοι έχουμε περισσότερη αντοχή και υπομονή. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που σχετίζεται κυρίως με τις απολαύσεις και τα οικονομικά, έτσι ο Άρης με την διέλευσή του σε αυτό το ζώδιο πιθανώς να μας ωθήσει να κάνουμε αγώνες τόσο για αυτά που θέλουμε με… πάθος για να ικανοποιήσουμε τις πέντε αισθήσεις μας, όσο και για τα οικονομικά μας. Ο Άρης όμως στον Ταύρο δεν παρασύρεται από τον θυμό του, αντίθετα περιμένει, μέχρι την κατάλληλη στιγμή ώστε να γίνει κάποια στιγμή «ταύρος εν υαλοπωλείο»! Μάλιστα, ο πολεμικός πλανήτης Άρης κατά την παρουσία του στον Ταύρο θα «παλέψει» με τον Ουρανό και τον Κρόνο (διάβασε παρακάτω στο άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες) και εκείνες τις ημέρες είναι προτιμότερο να δείξουμε όλοι σύνεση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και πιο έντονη ζωτικότητα σε Καρκίνους και Ιχθύς, αλλά και όρεξη για δράση σε Παρθένους και Αιγόκερους. Από τις πρώτη έως τις 19 Ιουλίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 19 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου στο δεύτερο και από τις 3 έως τις 20 Αυγούστου στο τρίτο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όχι πια αποφάσεις εν θερμώ!
Πλήρεις αναλύσεις...  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από τον Ταύρο

  • Στις 26 Ιουλίου, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη δυσχεραίνει πολύ την επικοινωνία σου, ενώ γενικότερα εκείνες τις μέρες τα παιδιά ή γενικότερα νεαρά πρόσωπα στην ζωή σου, ίσως χρειάζονται προσοχή.

  • Στις 2 Αυγούστου, ο Άρης σε συναντά τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό, έτσι εκείνες τις μέρες δεν αποκλείεται τόσο εσύ, όσο και οι γύρω σου να νιώθεις την ανάγκη να σπάσεις τα οποιαδήποτε δεσμά, ακόμα και με έντονο τρόπο.

  • Στις 7 Αυγούστου, ο Άρης σε σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει πως το σύμπαν σου βάζει ένα εμπόδιο, αν έχεις πάρει λάθος κατεύθυνση. Ο «κύριος του Κάρμα» θέτει φρένο στις κινήσεις σου, δείξε λοιπόν σύνεση.

  • Στις 12 Αυγούστου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύει τις δημιουργικές σου δυνάμεις και έχεις την επιθυμία να βοηθήσεις όσους έχουν την ανάγκη σου. Πρόσεξε όμως να μην βυθιστείς στην… απραξία!

  • Στις 15 Αυγούστου, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σου χαρίζει τη δύναμη, την τόλμη και το θάρρος να μετασχηματίσεις τη ζωή σου, αφήνεις πίσω σου ό, τι σε πλήγωσε και αυτό δημιουργεί συναισθηματική και ψυχική ανάκαμψη στη ζωή σου.

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη  από τον Ταύρο και τα ζώδια 


ΚΡΙΟΣ
Τώρα που ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα στον αστρολογικό σου χάρτη που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, θα κληθείς να δώσεις τις απαραίτητες «μάχες»  για να προστατέψεις την ρευστότητά σου. Τι σημαίνει αυτό; Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ή ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να επενδύεις εσύ τα χρήματά σου, σε κάποια πηγή εισοδήματος, αλλά θα χρειαστούν αρχικά κάποια προσεκτικά βήματα. Γύρω στις 2/8 και στις 7/8 πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου σχετικά με το πορτοφόλι σου. Οι συνθήκες γενικά θα είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες περικοπές και να περιορίσετε τα έξοδά σου. Παρά το γεγονός ότι πρέπει να αγωνιστείς για να έχεις χρήματα, σκέψου ότι αυτή κατάσταση είναι προσωρινή. Τέλος, ο δεύτερος οίκος σχετίζεται και με την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και τα ταλέντα σου, έτσι τώρα έχεις πιο πολύ πίστη στον εαυτό σου. Ή τουλάχιστον το προσπαθείς. Σε αυτό θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Βρίσκεις πάντως το βαθύτερο νόημα της ζωής στις αξίες, τη δημιουργικότητα και την ικανοποίηση της ψυχής σου. 


ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου, καθώς μετά από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2021, ο Άρης σε επισκέπτεται και πάλι! Ο πολεμικός λοιπόν πλανήτης, της δράσης, της έντασης και της διεκδίκησης περνά στο ζώδιό σου και σε… αφυπνίζει. Θα έχεις τη δύναμη και την ενέργεια να θεραπεύσεις τις πληγές της ψυχής σου, να απομακρύνεις το ζοφερό παρελθόν και να νιώσεις πιο δυνατός και αναζωογονημένος και πάλι, πάντα με τις συμβουλές και του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα είναι η ώρα για δράση, τώρα μαθαίνεις όλο το παρασκήνιο που υπήρχε από τα τέλη Μαΐου ως τώρα, και τώρα είναι η ώρα που παίρνεις πλέον τα πράγματα στα χέρια σου. Είναι μεγάλο προνόμιο να έχεις τον Άρη στο ζώδιό σου, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστείς με πάθος για νέα έργα, εγχειρήματα και σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να είσαι νικητής/νικήτρια, τώρα δεν μπορείς να σκεφτείς -και δεν θέλεις κιόλας- οποιαδήποτε αποτυχία. Μην επιβάλεις όμως τη δύναμη και την εξουσία σου σε λάθος άτομα. Τέλος, να θυμάσαι ότι ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε παρασύρει σε βιασύνες, παρορμητισμούς, αδιαθεσίες στην υγεία ή τάση για μικροατυχήματα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ξεκινά ένα πιο μπερδεμένο διάστημα με εσένα καθώς ο Άρης θα διελαύνει από ένα κάποιος πιο μυστικό σημείο του αστρολογικού σου χάρτη, που ίσως να σχετίζεται και με κρυφούς εχθρούς ή ακόμα και πισώπλατα χτυπήματα. Με τις φιλίες σου επίσης ίσως υπάρξει κάποια περίεργη εξέλιξη (μιας και ο Άρης κυβερνά και τον τομέα που σχετίζεται με τις φιλίες σου) Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια ή ενθάρρυνση σε ένα πρόβλημά σου, τώρα θα είναι δύσκολο να τις έχεις καθώς οι άλλοι μπορεί να σε μπερδεύουν με τις συμβουλές τους. Μπορεί να συναντήσεις άτομα αναξιόπιστα τα οποία σου δείχνουν το λάθος δρόμο δράσης και σε αποπροσανατολίζουν. Ποθείς πάντως περισσότερο την ιδιωτική ζωή και τη μοναξιά καθώς ο Άρης τώρα σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις. Ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα ή διακοπές από τις υποχρεώσεις και τώρα θέλεις να απολαύσεις ήσυχες στιγμές. Μπορεί ένα μυστικό που είναι κρυμμένο να βγει στην επιφάνεια και να σε αναστατώσει συναισθηματικά. Τέλος, ακούγοντας προσεκτικά τα κρυφά μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν μέσω των ονείρων, της διαίσθησης και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις αλλά και να απομακρύνεις τις απογοητεύσεις σου. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα τα πράγματα ηρεμούν, καθώς από τα τέλη Μαΐου μέχρι τώρα είχες πιεστεί αρκετά με τις υποχρεώσεις, αντίθετα από εδώ και στο εξής ο κόκκινος πλανήτης περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου. Ο Άρης λοιπόν θα κινείται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης. Θα υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα γύρω σου, εμπνέεις τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σου. Θα μπορούσες να κάνεις νέες φιλίες με τους πιο απροσδόκητους και περίεργους τρόπους, δηλαδή ενώ μιλάς για τον εαυτό σου σε κάποιον εντελώς τυχαία ή πηγαίνοντας σε μια σημαντική συνάντηση. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να εκνευρίζεσαι από όλη αυτήν τη βαβούρα, ειδικά γύρω στις 2/8 και στις 7/8, νιώθεις σαν να είσαι σε σύγχυση για το τι θα πρωτοκάνεις και δεν σου φτάνουν 24 ώρες την ημέρα, θα χρειαστείς λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να αποκομίσεις τα μέγιστα οφέλη αυτής της διέλευσης. Χοντρικά, να θυμάσαι: είναι μια ζωηρή περίοδος για να κυνηγήσεις στόχους, με φίλους στο πλευρό σου!


ΛΕΩΝ
Αν υπολόγιζες σε ένα πιο ήρεμο καλοκαίρι, ο Άρης σε μια θέση κάπως… κόντρα, δεν θα σε αφήσει να χαρείς την ανεμελιά του καλοκαιριού εντελώς, καθώς μέχρι και τα φετινά σου γενέθλια ο κόκκινος πλανήτης θα βρίσκεται στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο που σχετίζεται με την καριέρα σου, την επαφή σου με πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία, αλλά και την θέση σου στην κοινωνία. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και δράση στην εργασία σου πράγμα το οποίο σου δημιουργεί άγχος, ίσως ακόμα και θυμό. Αν έχεις μέσα σου πίκρα ή θυμό, σίγουρα θα θελήσεις να μιλήσεις. Ο Άρης όμως από τον Ταύρο είναι σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, έτσι καλύτερα μίλα πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν νιώθεις αδικημένος από μια κατάσταση στην εργασία σου, θα βρεις το θάρρος να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Τέλος, ο δέκατος οίκος για πολλούς Λέοντες αγγίζει και τον γάμο, έτσι ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις, ειδικά γύρω στις 2/8 και στις 7/8.  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το διάστημα μέχρι και τις 20/8 θα είναι ιδιαίτερα ζωηρό, χαρούμενο και σε ωθεί να ανοίξεις τα πανιά σου για νέους ορίζοντες, καθώς ο πλανήτης της δράσης ο Άρης κινείται στον φιλοσοφικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να πάρεις επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση, ο Άρης όχι μόνο σε βοηθά εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου αλλά βάζει χρήματα στην τσέπη σου (μιας και κυβερνά στον χάρτη σου και τα οικονομικά). Ίσως πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις νέα επιχειρηματικά σχέδια ή συναντήσεις άτομα που ζουν μακριά, καθώς τώρα έχεις δύναμη και πρακτικό τρόπο σκέψης που σε βοηθούν να τα υλοποιήσεις. Ο Άρης σου δίνει επίσης την ευκαιρία για μια αλλαγή σκηνικού, θα είναι μια πολύ αναζωογονητική εμπειρία. Δεν θα είναι όμως όλα ρόδινα, όταν «σκαλώνεις» ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να κρίνεις σωστά τους άλλους και έχεις αυτοκυριαρχία για να αποφύγεις τις διενέξεις και το δράμα. Γενικά να θυμάσαι ο κόκκινος πλανήτης σε βοηθά να αποβάλεις ένα παλιό αρνητικό μοτίβο συμπεριφοράς ή ακόμα και να αλλάξεις σύστημα πεποιθήσεων ή φιλοσοφία ζωής.


ΖΥΓΟΣ
Δίνεις έμφαση στα χρήματα, το προσωπικό σου εισόδημα και τις αποταμιεύσεις σου καθώς ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών. Ο Άρης σχετίζεται και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και το κατά πόσο καλύπτονται οι ανάγκες σου. Μπορεί λοιπόν να αισθανθείς ένταση για χρήματα που έχεις από κοινού με τους άλλους. Μπορεί ένας ξαφνικός απλήρωτος λογαριασμός ή μια απρόσμενη οφειλή να μειώσει τις αποταμιεύσεις σου. Ίσως έχεις φόβο (ή εμμονή) με τη διαχείριση των χρημάτων σου και τώρα πιέζεσαι να αποφασίσεις ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να διαχειρίζεσαι συνετά τα χρήματά σου. Αν είσαι επιχειρηματίας, ίσως συγκρουστείς με τους συνεργάτες σου όσον αφορά την κατανομή των οικονομικών πόρων. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σε παροτρύνει να ασχοληθείς με εσωτερικές και πνευματικές αναζητήσεις ή με τη σεξουαλική υγεία. Μπορεί να αποφασίσεις να μελετήσεις θέματα που αφορούν την πνευματική εξέλιξη της προσωπικότητάς σου ή μεταφυσικά ζητήματα. Για όλα τα παραπάνω πάντως, είτε θετικά, είτε αρνητικά, εσύ συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, ο «θεός του πολέμου» περνά στον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές, αλλά και τις συνεργασίες σου, όπως και τους φανερούς σου αντιπάλους. Γενικότερα, τώρα προλογίζονται πολεμικά τοπία στις επαφές σου με τους σημαντικούς «άλλους» στην ζωή σου. Ίσως αντιδράσεις με οργή και θυμό για μια ανεπίλυτη κατάσταση η οποία έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Δεν είναι ώρα να ανοίξεις οποιαδήποτε συζήτηση, διατρέχεις τον κίνδυνο να μη γίνεις κατανοητός και να δημιουργήσεις διαμάχες, ειδικά γύρω στις 2/8 και στις 7/8. Ίσως ακόμα είτε εσύ, είτε κάποιο προσφιλές σου πρόσωπο να μην παραδέχεστε τα λάθη σας, ούτε και θέλετε να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης των συγκρούσεων σας. Αν είσαι μόνος, ο Άρης ενισχύει τα πάθη σου αλλά είσαι επιρρεπής σε συντρόφους που δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σου. Αντίθετα, θα ήταν πιο ωφέλιμο να αφήσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, να σε καθοδηγήσει. Ίσως έτσι, αναζητήσεις την ανεξαρτησία σου και την ελευθερία σου από τοξικά μοτίβα συμπεριφορών μέσα στην σχέση. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο τρόπος που λειτουργείς στην καθημερινή σου ζωή και την εργασία σου αλλάζει, θέλεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σου. Στο εξής πιθανώς να νιώθεις αγχωμένος/η με την εργασία σου και την καθημερινότητά σου καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας. Ίσως λοιπόν πιέζεσαι να τελειώσεις ένα έργο σου που σε αναγκάζει να βάλεις για λίγο στην άκρη την περιπετειώδη και ανέμελη φύση σου. Θα είναι δύσκολο να απολαύσεις τη διασκέδαση καθώς αναλώνεσαι με υποχρεώσεις που είναι σημαντικές και απαιτητικές. Ίσως εργαστείς υπερωρίες ή σε μια εποχιακή δουλειά που σε κρατούν περισσότερο απασχολημένο/η. Αν εργάζεσαι με άλλους, μπορεί να συγκρουστείς στο χώρο της εργασίας σου. Υπάρχει και μια άλλη δυνατότητα, η οποία είναι να κινητοποιηθείς σε μια κατάσταση για την υγεία σου που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τα προβλήματα αυτά θα είναι ευτυχώς περιστασιακά. Επίσης, για να ενισχύσεις τη ζωτικότητά σου και την ευεξία σου, μπορεί να ασχοληθείς με ολιστικές θεραπείες και να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά από ένα αρκετά κουραστικό διάστημα, από τα τέλη Μαΐου ως τώρα, το κλίμα αλλάζει και πλέον όχι μόνο ηρεμείς, αλλά μπαίνεις σε ουσιαστικό μουντ διακοπών! Ο Άρης κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Είσαι περισσότερο σεξουαλικός και έχεις αυξημένη λίμπιντο. Θα ορμήσεις στη φωτιά του πάθους μόνο αν υπάρχουν παράλληλα με το σεξουαλικό πόθο και έντονα συναισθήματα. Μέχρι τις 20 Αυγούστου είσαι σε μια πιο φλογερή διάθεση! Αν είσαι σε σχέση, διασκεδάζεις και απολαμβάνεις τη ζωή μαζί με το ταίρι σου. Ξαναβρίσκετε το χαμένο πάθος στη σχέση σας, νιώθεις σαν να είστε ερωτευμένοι και πάλι (αρκεί να συμφωνεί το ωροσκόπιό σου σε αυτό). Επίσης, ο κόκκινος πλανήτης φέρνει στο προσκήνιο τη δημιουργικότητά σου και σου χαρίζει την ώθηση να προβάλεις ένα δημιουργικό έργο. Δεν υπάρχει όμως μόνο η θετική πλευρά! Πιθανώς αν είσαι γονιός να πιεστείς με θέματα που σχετίζονται κάπως με τα παιδιά σου ή με αγαπημένα πρόσωπα γενικότερα. Βρίσκεις πάντως διέξοδο στα προβλήματά σου χάρη και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, με τις συμβουλές που σου δίνει. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεκινά ένα διάστημα αρκετά πολεμικό, μιας και ο Άρης κινείται στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Το σπίτι σου λοιπόν ή η οικογένειά σου θα απαιτήσουν την προσοχή σου καθώς ο Άρης ίσως φέρει απρόβλεπτα και δύσκολα γεγονότα, ειδικά γύρω στις 2/8 και στις 7/8. Οι σχέσεις σου με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγκάτοικο μπορεί να είναι δύσκολες τώρα... Πιθανώς χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σχετικά με το σπίτι ή ένα μέλος της οικογένειας. Ή μπορεί να ασχοληθείς με μια επείγουσα επιδιόρθωση στο σπίτι. Ο Άρης θα σου διδάξει ότι θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο Άρης θα μπορούσε επίσης να σου φέρει μια μετακόμιση ή μια εγκυμοσύνη. Γενικότερα, ο Άρης επειδή σχετίζεται με την βιασύνη και τον θυμό, πρόσεχε εντάσεις και μικροατυχήματα, βάλε νερό στο κρασί σου και δώσε τόπο στην οργή, θα έχεις ένα πολύμηνο βοηθητικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου ως τον Μάρτιο του 2023 για να βρεις λύσεις! 


ΙΧΘΥΕΣ 
Έμπνευση και ισχυρή φαντασία σου χαρίζει ο Άρης στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της νόησης και της επικοινωνίας. Τώρα χρησιμοποιείς τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου περισσότερο από ποτέ. Υπερέχεις με τις μοναδικές ιδέες σου στη δημόσια ομιλία, ίσως ακόμα θελήσεις να λάβεις επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση που σε βοηθά στη δουλειά σου. Μπορείς να ψυχολογήσεις πολύ καλά τους άλλους, παρέχεις σωστές συμβουλές, κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου όπου και αν πας. Επικοινωνώντας με τους άλλους και κυρίως με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις από τα ψυχικά σου μπλοκαρίσματα. Γίνεσαι επίσης πιο συμπονετικός στην επικοινωνία με τα αδέλφια σου, τους φίλους σου και τους γείτονές σου. Άνθρωποι που θα σε υποστηρίξουν θα υπάρχουν πολλοί γύρω σου και αν ήσουν λίγο μοναχικό άτομο, τώρα θα έχεις φίλους στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι. Ίσως επίσης πάρεις μια απάντηση ή πληροφορία την οποία περίμενες καιρό. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.