astropedia.gr

Άρης στον Τοξότη από 24/11

Άρης στον Τοξότη από 24/11
Ο Άρης  εγκαταλείπει το ζώδιο της νυχτερινής του κατοικίας, τον Σκορπιό και εισέρχεται στον Τοξότη στις 24 του μήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.
 
Τι να περιμένω με τον Άρη στον Τοξότη;
Ενέργεια και δράση! Ο πλανήτης Άρης είναι συνδεδεμένος με την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη δράση. Στον Τοξότη, αυτό μπορεί να εκφραστεί ως ενθουσιασμός και χαρά για νέες περιπέτειες και ευκαιρίες.

Ανεξαρτησία! Η επιθυμία για ανεξαρτησία και ελευθερία ενδέχεται να ενισχυθεί. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέους τόπους, να μάθεις νέα πράγματα και να αναπτύξεις τις δικές σου πεποιθήσεις.

Ταξίδια και εξερεύνηση! Ο Τοξότης είναι συνδεδεμένος με τα ταξίδια και την εξερεύνηση. Αυτή μπορεί λοιπόν να είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις ένα ταξίδι που σου προσφέρει εμπειρίες και γνώση, να μάθεις μια καινούργια γλώσσα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου μέσα από διεθνείς επαφές.

Ανοικτό μυαλό! Ο Τοξότης είναι συνδεδεμένος με την φιλοσοφία και την αναζήτηση της αλήθειας. Ενδέχεται λοιπόν να νοιώσεις την ανάγκη να διερευνήσεις νέες ιδέες και πεποιθήσεις και να είσαι πιο ανοικτός σε διαφορετικές προσεγγίσεις.

Ενθουσιασμός στον τομέα της εκπαίδευσης! Το ζώδιο του Τοξότη σχετίζεται με τον ενθουσιασμό για μάθηση.  Αυτή η θέση του Άρη μπορεί λοιπόν να ενθαρρύνει την επιθυμία σου για περισσότερη γνώση και εκπαίδευση.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  


Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης από τον Τοξότη

  • Στις 25/11, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Υπάρχουν κινήσεις και προσπάθειες για έλεγχο και περιορισμό. Μπλοκάρουν τα επιθετικά ένστικτα, υπάρχει απόγνωση, θυμός και εκνευρισμός. Είναι αναγκαίο να λυθούν προβλήματα.
  • Στις 28/12, ο Άρης θα δεχτεί σύνοδο από τον Ερμή. Αποφασιστικότητα, νοητική επιβεβαίωση, τιμιότητα, πρακτικές λύσεις, γρήγορες διαδικασίες και ταχεία πρόοδος.
  • Στις 29/12, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αναποφασιστικότητα, σύνθετες και περίπλοκες καταστάσεις που απαιτούν ευαίσθητες λύσεις, κεκαλυμμένος ανταγωνισμός, σύγκρουση ιδεολογιών και πεποιθήσεων, απογοήτευση.  
Η επιρροή της διέλευσης του Άρη από τον Τοξότη  και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
 Η χαρά και ο ενθουσιασμός κυριαρχούν στη ζωή σου καθώς ο Άρης στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των οραμάτων και των μακρινών ταξιδιών, ανάβει τη φωτιά στα μεγαλεπήβολα όνειρά σου και τους στόχους σου. Μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και για αναψυχή, ίσως δραστηριοποιηθείς σε μια ξένη χώρα ή βρεις πελάτες ή φίλους που ζουν μακριά σου ή στο εξωτερικό. Η έμπνευση που σου χαρίζει ο Άρης σε συνδυασμό με την εστίασή σου στην κοινωνική και οικονομική άνοδο, κάνει τις ημέρες σου πολύ συναρπαστικές αλλά και περιπετειώδεις. Είσαι τώρα ανοικτός σε νέους τρόπους σκέψης, ασχολείσαι με την επιχειρηματική δραστηριότητα, ίσως ακόμα αλλάξεις κάποιες από τις φιλοσοφικές πεποιθήσεις σου. Αυτή η αλλαγή προοπτικής για τη ζωή σου προσφέρει ένα ευρύ μυαλό και μια επεκτατική διάθεση, τώρα δεν φοβάσαι να αναλάβεις παράτολμα ρίσκα, ξέρεις ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Άρη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, μπορεί να αισθάνεσαι άγχος και πίεση βλέποντας να ελαττώνονται οι αποταμιεύσεις σου ή εξαιτίας μεγαλύτερων εξόδων, όπως λογαριασμών πιστωτικών καρτών, καθυστερούμενων πληρωμών φόρων ή χρεών. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σου δίνει τα κίνητρα να βρεις τρόπους να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου ή θα μπορούσε να σε παρακινήσει να ψάξεις μια πηγή παθητικού εισοδήματος ή απλά να σε εμπνεύσει να αλλάξεις τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου και να αυξήσεις τα κέρδη της επιχείρησής σου, να κάνεις εξοικονόμηση και να περιορίσεις τις δαπάνες σου προκειμένου να έχεις οικονομική ευημερία. Μπορεί επίσης να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων ή αντίθετα να υπάρξει σύγκρουση και να χωρίσετε τους κοινούς τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Περνάς καυτές ερωτικές βραδιές με το σύντροφό σου χάρη στον Άρη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Μια συναρπαστική σεξουαλική σχέση ή μια προσφορά για συνεργασία θα μπορούσε να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ξαφνικά ότι μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα ενώνοντας τις δυνάμεις σου με τους άλλους, αλλά κάποιες καταστάσεις θα μπορούσαν να περιπλέξουν τα θέματα. Μπορεί να σου αρέσει η ιδέα της δημιουργίας μιας ερωτικής σχέσης ή/και συνεργασίας, αναζητάς το πάθος ή/και περισσότερο εισόδημα και οικονομικό όφελος, αλλά μπορεί κατά βάθος να φοβηθείς ότι θα χάσεις τον έλεγχο και την πολυπόθητη ελευθερία σου. Στάθμισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και περιόρισε λίγο την ανεξαρτησία σου, αν θέλεις να υπάρχουν ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου. Ίσως ακόμα σκεφτείς να ταξιδέψετε μαζί με το σύντροφό σου κάπου μακριά ή πας ένα μακρινό ταξίδι για λόγους επαγγελματικούς. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, τα καθήκοντά σου και την υγεία σου, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και βρες τρόπους για να έχεις βέλτιστη υγεία. Με κίνητρο τον Άρη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της υγείας, ίσως έχεις μειωμένη απόδοση και παραγωγικότητα στην εργασία σου, ίσως υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς ταυτόχρονα. Ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης της οργάνωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να αφήσεις πίσω κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, τόσο στην εργασία σου όσο στην καθημερινή σου ζωή. Αν νιώσεις εξαντλημένος και καταπονημένος ψυχικά και σωματικά, ζήτησε βοήθεια. Ίσως ένας συνάδελφος δεν είναι τόσο αποδοτικός στην εργασία του και κληθείς να επωμιστείς εσύ τις ευθύνες ή ένας από τους εργαζομένους σου δεν είναι τόσο παραγωγικός με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσεις. Εάν αισθάνεσαι την πίεση να αυξάνεται, ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σου, αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Έρωτα, πάθος και φήμη σου χαρίζει ο Άρης στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και της δόξας. Μπορεί να κάνεις μια καυτή σεξουαλική σχέση με κάποιον που ζει μακριά σου ή είναι εντελώς διαφορετικός/ή από το συνηθισμένο τύπο σου ή εντελώς αναπάντεχα αποκτάς φήμη, ακόμα και στο εξωτερικό. Αναβιώνεις το πάθος στη σχέση σου, δραστηριοποιείσαι περισσότερο με τα παιδιά σου, νιώθεις έτοιμος να προβάλεις  ένα δημιουργικό έργο. Έχεις ζήλο και πάθος για τη ζωή, διασκεδάζεις και χαίρεσαι με την παρέα των φίλων σου και του αγαπημένου σου, ο διασκεδαστικός και ενθουσιώδης τρόπος συμπεριφοράς σου αναπτερώνει το ηθικό και την αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο γύρω σου. Με τον κόκκινο πλανήτη να σου χαρίζει τύχη και αισιοδοξία,  μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις ένα καλλιτεχνικό έργο ή να συναντήσεις άτομα υψηλού προφίλ που σε βοηθούν στη φήμη σου και στο καλό όνομά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλεις από τη φύση σου τα πάντα να βρίσκονται σε τάξη και οργάνωση αλλά με τον Άρη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως βιώσεις άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Μπορεί να υπάρξει έντονη δραστηριότητα στο σπίτι σου, ίσως έχεις κάποια ανακαίνιση ή όλο το σόι σου αποφασίσει να σε επισκεφθεί κι αυτό σε εξαντλήσει συναισθηματικά. Μπορεί ακόμα να κινητοποιηθείς να ψάξεις για μια νέα κατοικία ή ακόμα και να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάποιο ακίνητο. Θα μπορούσε απλώς να χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι και να θέλεις να κάνεις τη δική σου οικογένεια ή ένα μωρό. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών σου, μπορεί να σου φαίνονται πιο απαιτητικά τώρα, εξαντλώντας τα πολύτιμα αποθέματα της ενέργειάς σου. Αντί να παρασύρεσαι από τον φρενήρη ρυθμό των έντονων οικογενειακών δραστηριοτήτων σου, χαλάρωσε κάνοντας κάτι  διασκεδαστικό. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Είσαι σε συνεχή κίνηση και ενθουσιάζεσαι ασχολούμενος με ποικίλες δραστηριότητες χάρη στον Άρη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της σκέψης και των πληροφοριών. Τώρα κατακλύζεσαι από πολλά μηνύματα και ειδήσεις, η έμφυτη κοινωνική σου φύση σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς για να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. Τώρα δεν μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου, αισθάνεσαι να πνίγεσαι, έτσι θα μπορούσες να πάρεις την απόφαση να φύγεις για λίγες ημέρες για ένα ταξίδι ή ακόμα να θέλεις να βρίσκεσαι περισσότερο με τους φίλους σου. Ίσως εντελώς αυθόρμητα αποφασίσεις να μάθεις μια νέα γνώση ή αφήσεις πίσω όλες τις υποχρεώσεις σου και φύγεις για ένα ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό. Αν έρθεις σε σύγκρουση με κάποια άτομα εξαιτίας της αυτονομίας σου, προσπάθησε να εξισορροπήσεις τον προσωπικό χρόνο σου με τον χρόνο που διαθέτεις στους άλλους. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το φιλόδοξο Άρη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, τον τομέα των οικονομικών σου, έχεις ισχυρά κίνητρα για να κάνεις περισσότερα χρήματα. Τώρα σκέφτεσαι πώς θα κερδίσεις περισσότερα από αυτά που έχεις και τι θα κάνεις με αυτά, που θα τα επενδύσεις. Φυσικά, ο αγχωτικός Άρης μπορεί να φέρει στρες και πίεση, έτσι αυτή η πίεση θα μπορούσε εύκολα να σε ωθήσει να κάνεις έλεγχο των δαπανών σου. Ίσως ακόμα και να περικόψεις τη διασκέδαση ή κάποιες πολυτελείς απολαύσεις καθώς θεωρείς αναγκαίο ότι πρέπει να κάνεις ένα πλάνο λιτότητας, επειδή μπορεί να σου παρουσιαστεί μια απρόβλεπτη δαπάνη. Ίσως οι καταστάσεις είναι τέτοιες που θα πρέπει να αγωνιστείς για να τα βγάλεις πέρα. Αν αυτή είναι η περίπτωση, στηρίξου στη διαίσθησή σου και τη πολυμήχανη φύση σου για να θέσεις προτεραιότητες. Το βαθύ καρμικό μήνυμα του κόκκινου πλανήτη είναι ότι θα πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου και την εργασία σου περισσότερο. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύναμη και πάθος για να δραστηριοποιηθείς για την υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σου, σου χαρίσει ο Άρης στο ζώδιό σου. Τονίζονται η περιπετειώδης και ανέμελη φύση σου, ίσως πας ένα μακρινό ταξίδι ή συναντήσεις άτομα από όλα τα μέρη του κόσμου. Αυτό το οποίο θέλεις τώρα πραγματικά είναι να νιώσεις περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στη ζωή σου. Ο κόκκινος πλανήτης όμως σε κάνει επίσης αρκετά εγωιστή και απαιτητικό, τώρα σου είναι δύσκολο να συνεργαστείς με τους άλλους και θέλεις να κάνεις το δικό σου. Επιθυμείς τα πράγματα να γίνουν σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και γρήγορα, με αποτέλεσμα να έρθεις σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Θα μπορούσες να έχεις προστριβές για κάποια θέματα, ίσως ηθικής και οικονομικών, με τους συναδέλφους σου ή τους αγαπημένους σου και τα λόγια σου μπορεί να τους πληγώσουν. Προσπάθησε να καταλάβεις τις ανάγκες τους και σκέψου τα πάντα σε βάθος, ζυγίζοντας προσεκτικά τα βήματά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου, να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις καθώς ο Άρης στον ασαφή και θολό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να αποβάλεις το παρελθόν για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ίσως νιώσεις εσωτερική πίεση και άγχος, τώρα παρακάμπτεις τις υποχρεώσεις σου και ασχολείσαι με τον εαυτό σου προσπαθώντας να βρεις ψυχική ισορροπία. Ίσως ακόμα έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου, κάποια λανθάνουσα δυσαρέσκεια σε αναστατώνει συναισθηματικά και σου δημιουργεί υπερβολικούς φόβους και ενοχές. Μπορεί ακόμα να έχεις δυσκολία στον ύπνο, το μυαλό σου είναι υπερδραστήριο ή έχεις αγχώδη όνειρα. Για να αποτρέψεις όλη αυτή την ένταση, ασχολήσου με τον πνευματικό κόσμο ή το διαλογισμό. Αν είσαι καλλιτέχνης, ακόμα καλύτερα καθώς ο Άρης ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και την εσωτερική δύναμή σου και σε λίγο οδεύεις για νέα ξεκινήματα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης στον φιλικό και αλτρουιστικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να σκεφτείς αν οι φίλοι σου εναρμονίζονται με τα ιδανικά σου και να κινητοποιηθείς να βοηθήσεις όλο τον κόσμο. Ως οραματιστής και ανθρωπιστής, αισθάνεσαι περήφανος αν καταφέρεις να συνεισφέρεις κάτι στην κοινωνία. Έτσι λοιπόν, ο κόκκινος πλανήτης σου δίνει τα κίνητρα να ασχοληθείς με έναν ανθρωπιστικό σκοπό, ίσως ακόμα βοηθήσεις τις αναπτυσσόμενες χώρες στο εξωτερικό ή ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα. Αν τον τελευταίο καιρό οι μέρες σου ήταν βαρετές, τώρα θα έχεις πολλές κοινωνικές προσκλήσεις ή μπορεί να βάλεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να συμμετάσχεις σε μια εθελοντική ή φιλανθρωπική οργάνωση. Ή μπορεί να κάνεις νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο, ίσως άτομα που ζουν μακριά σου ή η δημοσίευση ενός έργου σου και η απήχηση που θα έχει καλύψουν τη ματαιοδοξία σου ή συγκεντρώσεις χρήματα για ένα σκοπό. Ίσως επίσης απομακρυνθείς από κάποιους φίλους σου οι οποίοι δεν ενστερνίζονται τα ιδανικά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Είσαι πολύ ενεργητικός στην καριέρα σου, κινητοποιείσαι για να υλοποιήσεις τους μεγαλεπήβολους στόχους στη σταδιοδρομία σου βασιζόμενος στη σοφία των εμπειριών του παρελθόντος χάρη στον Άρη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, των επαγγελματικών φιλοδοξιών και της αναγνώρισης. Πετάς ψηλά και κάνεις ό,τι μπορείς προκειμένου να έχεις επαγγελματική καταξίωση αλλά και να αυξήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Όμως ο Άρης σε προειδοποιεί να μη γίνεις ανταγωνιστικός και κυριαρχικός στην εργασία σου καθώς θα μπορούσες να έρθεις σε σύγκρουση με ένα συνεργάτη ή συνάδελφό σου, ίσως για μια επαγγελματική συμφωνία, τους όρους ενός έργου ή τα κέρδη. Μην υψώνεις το ανάστημά σου, αλλά κινήσου με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Έχεις τώρα μεγάλα οράματα και την τόλμη να κάνεις κάποια μεγάλα άλματα έτσι, είτε αναζητάς μια δουλειά αναγνωρισμένου κύρους ή έναν σταθερό πελάτη ή να αναλάβεις ένα νέο έργο, ο κόκκινος πλανήτης σου δίνει το πράσινο φως για να πας προς τα πάνω. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter