astropedia.gr

Άρης στον Υδροχόο από τις 13/2

Άρης στον Υδροχόο από τις 13/2
Στις 13 Φεβρουαρίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και παραμένει ως τις 23 Μαρτίου. Από την διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη και πιο συγκεκριμένα αναμένεται να επηρεαστούν η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των σταθερών ζωδίων. 

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα (Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης)  η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας και αποφασιστικότητας, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του νερού ή της γης (Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει θυμό, εκνευρισμό ή μια ευρύτερη ψυχική ένταση.
Τι να περιμένω με τον Άρη στον Υδροχόο;

Με τον Άρη στον Υδροχόο γινόμαστε πιο πρωτότυποι, αντισυμβατικοί και εναλλακτικοί. Γενικά, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο την επαναστατική μας διάθεση, το ομαδικό μας πνεύμα και τις κοινωνικοπολιτικές αλλά και ανθρωπιστικές μας ανησυχίες. Επιπλέον, μας ενθαρρύνει να λειτουργήσουμε με γνώμονα το όραμά μας και το καλό μιας ευρύτερης ομάδας στην οποία μπορεί να ανήκουμε. Οι κινήσεις μας χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη ταχύτητα ενώ η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας διαφέρει από τα συνηθισμένα και τετριμμένα. Συν τοις άλλοις, η δράση μας βασίζεται σε ένα σημαντικό μελλοντικό σχέδιο, σε μια μεγάλη ιδέα, σε μοντέρνες, προοδευτικές πεποιθήσεις που λειτουργούν ως κινητήριος δύναμη για εμάς. Όσον αφορά στην σεξουαλική μας ζωή, μας δημιουργείται η επιθυμία να πειραματιστούμε δίχως ταμπού και να βιώσουμε εντελώς απενοχοποιημένα καινούριες, μοναδικές εμπειρίες.

Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο σχετίζεται

 • με τις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις
 • με τη δραστηριοποίηση στο πλαίσιο ομάδων και σωματείων
 • με τις συλλογικές ανθρωπιστικές επιδιώξεις
 • με τη ρήξη με ομάδες ανθρώπων
 • με ηγέτες που χαρακτηρίζονται από μεγάλα οράματα και σχέδια για το μέλλον
 • με το ομαδικό σεξ
 • με τους συλλογικούς αγώνες για χάρη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
 • με τη δράση οργανώσεων ακτιβιστών και συνδικαλιστών
 • με την πολιτικοποίηση των ανθρώπων
 • με την σκληρή προσπάθεια για ένα δίκαιο μέλλον
 • με τις έντονες διαφωνίες μεταξύ των διαφόρων κομμάτων
 • με τον πολιτικό φανατισμό
 • με την κοινωνική δράση που λαμβάνει χώρα μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ!
Πλήρεις αναλύσεις…   
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

 
Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από τον Υδροχόο

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς αθόρυβα προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό  για εσένα στόχο. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω όψη σου δίνει την ευκαιρία να αιφνιδιάσεις τους αντιπάλους σου και να επικρατήσεις έναντι αυτών αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Η δε σεξουαλικότητά σου μοιάζει πιο πανίσχυρη από ποτέ.

Στις 22 Φεβρουαρίου ο Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη κάνει τη σεξουαλική σου διάθεση ακόρεστη και σε βοηθάει να συνδυάσεις την επιθυμία σου για πάθος με την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Τυχόν καλλιτεχνικές επιδιώξεις ευνοούνται, δεδομένου ότι η δημιουργικότητά σου φαίνεται να είναι εκτοξευμένη στα ύψη.

Στις 27 Φεβρουαρίου ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία σε κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδη, ενώ τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου είναι ιδιαίτερα υψηλά. Παρ' όλα αυτά, καλείσαι να αποφύγεις τυχόν υπερβολές και τυχόν επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις και σε ατυχείς επιλογές..

Στις 10 Μαρτίου ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε κάνει ριψοκίνδυνο και βιαστικό. Δείξε την απαιτούμενη σύνεση και την απαιτούμενη εγκράτεια και μην αφεθείς σε παρορμητισμούς, διότι τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς σου θα σε δυσαρεστήσουν. Τέλος, προσπάθησε να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται καθώς δεν αποκλείονται άνευ σημασίας ατυχήματα.

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Γίνεσαι πιο κοινωνικός και εξωστρεφής, συναντάς νέους ανθρώπους και διευρύνεις τους κοινωνικούς κύκλους σου, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης κινείται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να αναζητήσεις λύσεις μέσω φίλων και γνωστών ή συμβουλές προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου, που ίσως σχετίζονται και με οικονομικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις έναν ηγετικό ρόλο στο πλαίσιο μιας λέσχης, ενός γκρουπ ή ενός σωματείου ή ακόμη και να αγωνιστείς για έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Είναι πιθανό, όμως, να συγκρουστείς με μια ομάδα ανθρώπων, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς μόνος, καθώς ελάχιστοι θα ταχθούν με το μέρος σου, πιθανώς και κανένας. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, ως εκ τούτου μπορεί να ασχοληθείς ενεργά με το διαδίκτυο, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για εσένα. Δεν αποκλείονται, ωστόσο, διαδικτυακές εντάσεις και διαπληκτισμοί με άλλους χρήστες των μέσω μαζικής δικτύωσης. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Άρη στον δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, θα χρειαστεί να αγωνιστείς περισσότερο αν επιθυμείς να δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται. Η αλήθεια είναι ότι έχεις τη διάθεση να εργαστείς σκληρά, καθώς μοιάζεις με έναν αποφασιστικό πολεμιστή. Θα πρέπει, όμως, να τιθασεύσεις τον παρορμητισμό σου και να παραμείνεις ψύχραιμος, διότι αναμένονται προκλήσεις από εργοδότες ή λοιπά πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Προσπάθησε να έχεις υπομονή και πειθαρχία για να υλοποιηθούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου που θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία. Να θυμάσαι ότι καλώς ή κακώς υποχρεούμαστε να συνυπάρξουμε με μορφές εξουσίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να κινείται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, είσαι αισιόδοξος και διψάς για γνώση, επέκταση και διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με κάποια άτομα ή ακόμη και να παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, καθώς θέλεις να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα σου και να βάλεις περισσότερο το στοιχείο της περιπέτειας στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι το οποίο θα θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Τέλος, όταν εμπλέκεσαι σε συζητήσεις θρησκευτικού ή φιλοσοφικού περιεχομένου, προσπάθησε να μην εκδηλώνεις τον φανατισμό σου, γιατί έτσι θα φοβίζεις και θα απωθείς τους άλλους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης στον όγδοο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί οικονομικά σκαμπανεβάσματα σε σχέση με κοινούς οικονομικούς πόρους που μπορεί να μοιράζεσαι και, γενικά, σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα. Κι αυτό λόγω του ότι λειτουργείς σπάταλα και παρορμητικά. Προσπάθησε, λοιπόν, να είσαι πιο συνετός και προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου θεμάτων. Είναι πιθανό να αισθανθείς εκνευρισμό λόγω κάποιων χρεών σου ή εξαιτίας ενός ζητήματος κληρονομικής φύσεως το οποίο φαίνεται να εξελίσσεται διαφορετικά από ό,τι περίμενες. Ως εκ τούτου, καλείσαι να επιστρατεύσεις το ευρηματικό μυαλό σου προκειμένου να βρεις τρόπους για την “οικοδόμηση” της μακροπρόθεσμης οικονομικής ασφάλειάς σου. Γενικά, ο Άρης τώρα σου ζητά να μην είσαι βιαστικός αλλά να κινηθείς έξυπνα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σου. Διαπραγματεύσου προς όφελός σου το ενδεχόμενο ενός διακανονισμού με τα τραπεζικά ιδρύματα ή τους υπόλοιπους φορείς στους οποίους μπορεί να χρωστάς προκειμένου να επιτύχεις μια ευνοϊκή προς εσένα ρύθμιση. Τέλος, η λίμπιντό σου μοιάζει πιο αυξημένη από ποτέ ενώ ο ίδιος φλέγεσαι από τις σεξουαλικές σου επιθυμίες! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΛΕΩΝ
Δεδομένου ότι ο Άρης κινείται απέναντί σου, στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, αυξάνονται η δύναμη και το πάθος σου, διεκδικείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στη σχέση σου και τις συνεργασίες σου. Έχεις την τόλμη αλλά και την φλόγα ώστε να πάρεις αυτό που θέλεις από το ταίρι σου και τους συνεργάτες σου. Φρόντισε, όμως,  να περιορίσεις την τάση σου να επιβάλλεσαι, σκεπτόμενος ότι και οι άλλοι έχουν τις δικές τους ανάγκες και τα δικά τους θέλω. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μη γίνεσαι σκληρός, καυστικός και απότομος με τα σημαντικά για εσένα πρόσωπα (σύντροφο, κολλητούς φίλους, συνεργάτες). Αν βλέπεις ότι οι καταστάσεις εκτροχιάζονται και βγαίνουν εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να διαταράσσεται και να τίθεται σε κίνδυνο η ισορροπία στις σχέσεις σου, μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα που ο Άρης κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας, στόχος σου είναι η καλή υγεία και φυσική κατάσταση. Σκέφτεσαι πώς θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά σου και η ζωή σου. Έτσι, στην προσπάθειά σου να βελτιώσεις την καθημερινή σου ζωή, μπορεί να ξεκινήσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή να κόψεις μια κακή συνήθεια όπως το κάπνισμα. Θα πρέπει, όμως, να θέσεις το άγχος σου υπό έλεγχο καθώς ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει πίεση και ψυχική ένταση, οι οποίες σωματοποιούνται και εκδηλώνονται μέσω πυρετού, πονοκεφάλου ή/και φλεγμονών. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να γίνεις κάπως νευρικός και ετοιμοπόλεμος ιδιαίτερα απέναντι σε συναδέλφους ή ακόμη και να γκρινιάζεις με το παραμικρό για ασήμαντα διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Τέλος, δεδομένου ότι είναι πολύ πιθανές κάποιες διενέξεις με συναδέλφους, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες, χρειάζεται να επιστρατεύσεις τη σύνεση και την ψυχραιμία σου!  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι τώρα την ανάγκη να παίξεις, να φλερτάρεις, να εκφράσεις τον ερωτισμό και το πάθος σου και να ερωτευτείς σφοδρά, καθώς ο Άρης διελαύνει από τον ερωτικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Γενικά, σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες που θα αφυπνίσουν την ενθουσιώδη φύση σου και θα θυμίζουν τα εφηβικά σου χρόνια, ίσως επειδή και ο ίδιος αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς με νύχια και με δόντια να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου και να επαναφέρεις το πάθος σε αυτήν. Αν έχεις παιδιά, πήγαινε με τα νερά τους και δείξε ενσυναίσθηση και κατανόηση στις επιθυμίες, στα όνειρα και στα προβλήματά τους. Τέλος, η επιθυμία σου να πας διακοπές ή να επιδοθείς σε κάποιο νέο χόμπι έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άγχος, πίεση, εντάσεις και ανατροπές είναι οι λέξεις-κλειδιά που συνθέτουν το σκηνικό της ζωής σου, τώρα που ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης διελαύνει από τον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος του σπιτιού και της οικογένειας. Η τάση κάποιων εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος να γίνονται ειρωνικοί ή/και αδιάκριτοι με αποτέλεσμα να σου χαλάνε εκούσια ή ακούσια την ηρεμία, θέτει σε κίνδυνο το αίσθημα ασφάλειας, αρμονίας και σιγουριάς που τόσο πολύ χρειάζεσαι. Μπορεί μάλιστα να νιώθεις τους πολύ δικούς σου ανθρώπους να είναι ασυνήθιστα ανταγωνιστικοί και επιθετικοί απέναντί σου. Εσύ θα αισθανθείς την αβυσσαλέα επιθυμία να ανταποδώσεις τις προσβολές και τις επιθέσεις αλλά καλό θα είναι να αποφύγεις την προαναφερθείσα στάση. Τέλος, αν συγκατοικείτε με το έτερον ήμισυ, είναι προτιμότεροι οι συμβιβασμοί εκατέρωθεν από το να αναλώνεστε σε ανούσιους διαξιφισμούς. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης επισκέπτεται τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο ηλιακό οίκο σου, με αποτέλεσμα εσύ να είσαι πια έτοιμος για πύρινους λόγους. Η δε πειθώ σου είναι ισχυρή, ενώ είσαι σε σαφώς μεγαλύτερη κινητικότητα από το προηγούμενο διάστημα το οποίο έμοιαζε στάσιμο και σε ταλαιπώρησε πολύ οικονομικά. Έχεις τώρα πρακτικές και οργανωτικές ιδέες που σου δείχνουν το δρόμο προς την επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με τη συγγραφή ή τη διδασκαλία. Επιπλέον, αυτό το διάστημα είσαι 100% ειλικρινής με τους γύρω σου, το οποίο μπορεί να σε φέρει σε ρήξη μαζί τους. Να θυμάσαι ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια. Γενικά, το μυαλό σου αυτήν την περίοδο είναι σε εγρήγορση και διψά για γνώση και συλλογή πληροφοριών. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στο διάβασμα ή ακόμη και στα κοντινά ταξίδια και στις εκδρομές. Η δε κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Τέλος, καλό θα είναι να είσαι συγκεντρωμένος και προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη στον δεύτερο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος των χρημάτων, των αξιών και της αυτοαξιολόγησης, οι πρακτικές και οργανωτικές ιδέες σου σε βοηθούν ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου καθώς και τις προοπτικές για περισσότερα κέρδη τα οποία θα προέρχονται από την εργασία σου. Μπορεί, ωστόσο, να προκύψουν και περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες ή ακόμα και να παρουσιαστούν απρόβλεπτα έξοδα, οπότε καλείσαι να είσαι προσεκτικός όσον αφορά στη διαχείριση των δαπανών σου. Προσπάθησε -όσο αυτό είναι εφικτό- να δαπανάς λιγότερα από ό, τι συνήθως, να αποφεύγεις τις υπερβολές και τις πολυτέλειες, να είσαι ολιγαρκής και να βάζεις κάποια χρήματα στην άκρη για παν ενδεχόμενο. Δεν αποκλείονται δελεαστικές επαγγελματικές προσφορές και προτάσεις οι οποίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αυξήσεις τις καθαρές αποδοχές σου. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστεί μια ευκαιρία επαγγελματικής φύσεως, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να αναγνωριστούν και να αξιοποιηθούν οι ηγετικές σου ικανότητες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και κάνει τη ζωή σου πιο έντονη και πιο συναρπαστική. Ειδικότερα, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της δύναμης σε κάνει πιο τολμηρό και αποφασιστικό. Τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου αυξάνονται σημαντικά, ενώ ο ίδιος έχεις πλέον μεγάλη όρεξη για ζωή, προσπαθείς με νύχια και με δόντια να υλοποιήσεις τους μεγάλους στόχους σου, και μπαίνεις στη διαδικασία να αναλάβεις δράση γύρω από ένα δικό σου έργο ή ένα μεγάλο σου όνειρο. Είσαι στρατηγός και ηγέτης στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις ο επικεφαλής ενός νέου εγχειρήματος καθώς όλοι δείχνουν να αποδέχονται τις οργανωτικές, ηγετικές και πρακτικές ικανότητές σου. Ο Άρης, ωστόσο, μπορεί να φέρει στρες, ένταση και πίεση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρεις μια διέξοδο προκειμένου να εκτονώσεις δημιουργικά και ανώδυνα τον θυμό ή την απογοήτευσή σου από τη συμπεριφορά κάποιων προσώπων. Μπορεί να εισπράττεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές ή ακόμη και να λειτουργείς πολύ ανταγωνιστικά ο ίδιος. Συν τοις άλλοις, χάρη στον Άρη, η σεξουαλική σου διάθεση αλλά και ο παρορμητισμός σου εκτοξεύονται στα ύψη.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Είναι τώρα σημαντικό για εσένα να είσαι με αξιόπιστα άτομα καθώς ο Άρης κινείται στον ασαφή και ομιχλώδη δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Αναζητάς περισσότερη  χαλάρωση και ξεκούραση, νιώθεις μειωμένα τα επίπεδα της ενέργειάς σου και ίσως χρειάζεσαι να αφιερώνεις χρόνο πιο πολύ στον εαυτό σου παρά στους άλλους. Η ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να ανασυγκροτηθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Τα βασικότερα προβλήματά σου απορρέουν από την καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να βιώνεις και ύπουλες και αθόρυβες εχθρότητες. Βεβαιώσου ότι έχεις δίπλα σου αξιόπιστα, αληθινά και καλοπροαίρετα άτομα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς κάποιος μπορεί κρυφά να σε σαμποτάρει, να σε συκοφαντεί και να λασπολογεί εις βάρος σου. Αν αποδειχθεί ότι όντως υπάρχει τέτοιο πρόσωπο στη ζωή σου, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να απομακρυνθείς από εκείνο. Συν τοις άλλοις, προσπάθησε να διαχειριστείς ορθά τον θυμό που αναμφίβολα θα αισθανθείς. Μην τον απωθήσεις γιατί έτσι είναι σα να “θάβεις” το πρόβλημα. Και οτιδήποτε “θάβεται” εμφανίζεται κάποια στιγμή στο μέλλον με μεγαλύτερη τραχύτητα και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων και διαφόρων ασθενειών ή λοιπών ψυχοσωματικών θεμάτων υγείας. Ο διαλογισμός και η άσκηση θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις μια αποτελεσματική αυτοδιαχείριση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter