astropedia.gr

Άρης στον Ζυγό από 15/9

Άρης στον Ζυγό από 15/9
Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και από την Παρθένο εισέρχεται στον Ζυγό στις 15 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου. Όταν ο πύρινος Άρης βρίσκεται στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού, η ενέργεια είναι πιο έντονη σε συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, έχουμε ισχυρότερη ανάγκη για αποδοχή, σε αντίθεση με την προηγούμενη θέση του Άρη στην Παρθένο που εστιάσαμε περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής και όχι στις σχέσεις. Παράλληλα έχουμε τόλμη να εκφράσουμε όσα νιώθουμε και να κάνουμε ποικίλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, αναζητάμε την ασφάλεια. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο του «εμείς».

Ωστόσο ο Ζυγός θεωρείται ένα αφιλόξενο ζώδιο για τον Άρη, και αυτή η θέση φέρνει στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες, συμπλέγματα και…. κόμπλεξ ανωτερότητας/κατωτερότητας. Χρειάζεσαι σίγουρα λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, θα υπάρξουν ανατροπές ή «μάχες» σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, την διπλωματία, τον γάμο, την θέση της γυναίκας (ο Ζυγός είναι το ζώδιο της Αφροδίτης).

Η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Λέοντες και Τοξότες, όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Διδύμους και Υδροχόους. Από τις 15 έως τις 30 Σεπτεμβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 30 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου στο δεύτερο και από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου στο τρίτο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από τον Ζυγό

  • Στις 25 Σεπτεμβρίου,
    ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο και σου χαρίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, έχεις εύνοια και τη δημιουργικότητά σου να ανέλθεις.
  • Στις 8 Οκτωβρίου,
    ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη σε κάνει να μην φοβάσαι να δείξεις την δύναμή σου, όμως και τα δυο ουράνια σώματα δεν είναι σε καλή θέση στον Ζυγό, οι άντρες της ζωής σου χρειάζονται προσοχή.
  • Στις 19 Οκτωβρίου, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία δείχνει πως δίνεις μεγάλες μάχες για την δύναμη, την τόλμη και το θάρρος να μετασχηματίσεις τη ζωή σου, και τα καταφέρνεις.
  • Στις 22 Οκτωβρίου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει πως πρέπει να προσέχεις τις ενέργειές σου καθώς με τον τρόπο δράσης σου ενδεχομένως να προκαλέσεις εχθρότητα στους άλλους γύρω σου.

 Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια 
  
 
ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί ασάφειες και παρανοήσεις με το σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη σου. Ίσως αντιδράσεις με οργή και θυμό για μια ανεπίλυτη κατάσταση η οποία έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Δεν είναι ώρα να ανοίξεις οποιαδήποτε συζήτηση, διατρέχεις τον κίνδυνο να μη γίνεις κατανοητός και να δημιουργήσεις διαμάχες. Ίσως ακόμα είτε εσύ, είτε κάποιο προσφιλές σου πρόσωπο να μην παραδέχεστε τα λάθη σας, ούτε και θέλετε να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης των συγκρούσεων σας. Αν είσαι μόνος, ο Άρης ενισχύει τα πάθη σου αλλά είσαι επιρρεπής σε συντρόφους που δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σου. Αφήνεις τη φαντασία σου να σε καθοδηγεί και οδηγείσαι σε λάθος μονοπάτια. Αντίθετα, θα ήταν πιο ωφέλιμο να αφήσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, να σε καθοδηγήσει. Ίσως έτσι, αναζητήσεις την ανεξαρτησία σου και την ελευθερία σου από μη παραγωγικά μοτίβα συμπεριφορών μέσα στην σχέση. 

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η φροντίδα του εαυτού σου και η βελτίωση της υγείας σου είναι η άμεση προτεραιότητά σου τώρα, χάρη στον Άρη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας. Δραστηριοποιείσαι για να έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση και για να αποβάλεις τις κακές διατροφικές σου συνήθειες, αγωνίζεσαι για να βρεις την ισορροπία στη διατροφή σου και την καθημερινότητά σου. Ο τρόπος που λειτουργείς στην καθημερινή σου ζωή και την εργασία σου αλλάζει, θέλεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σου. Γίνεσαι πιο συμπονετικός στην εργασία σου, βοηθάς τους συναδέλφους σου, ίσως ακόμα θελήσεις να παρέχεις αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σου. Ίσως γίνεις πιο οικολόγος ή εργαστείς για τα ζώα. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις ένα τσεκ-απ και να αποβάλεις τυχόν τοξίνες από το σώμα σου, πίνοντας άφθονο νερό (ο Άρης στον Ζυγό κυβερνά την μέση και τα νεφρά). Επίσης, για να ενισχύσεις τη ζωτικότητά σου και την ευεξία σου, μπορεί να ασχοληθείς με ολιστικές θεραπείες και να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μυστηριώδης γοητεία σου και ο κρυφός μαγνητισμός σου τονίζονται τώρα καθώς ο  Άρης κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Είσαι περισσότερο σεξουαλικός και έχεις αυξημένη λίμπιντο. Θα ορμήσεις στη φωτιά του πάθους μόνο αν υπάρχουν παράλληλα με το σεξουαλικό πόθο και έντονα συναισθήματα. Αν είσαι σε σχέση, ανέμενε όχι μόνο έντονα πάθη αλλά και καταπληκτικές αισθησιακές στιγμές, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε τη ζωή μαζί με το σύντροφό σου. Ξαναβρίσκετε το χαμένο πάθος στη σχέση σας, νιώθετε σαν να είστε ερωτευμένοι και πάλι, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Επίσης, ο κόκκινος πλανήτης φέρνει στο προσκήνιο τη δημιουργικότητά σου και σου χαρίζει την ώθηση να προβάλεις ένα δημιουργικό έργο. Ίσως ασχοληθείς με τις τέχνες, το χορό ή τη μουσική, βρίσκεις μια διέξοδο στα προβλήματά σου χάρη και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, με τις συμβουλές που σου δίνει. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα αγωνίζεσαι για να αποβάλεις από μέσα σου τραύματα της παιδικής σου ηλικίας ή διενέξεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου, ένα συγγενή ή ένα οικείο προς σε σένα πρόσωπο. Ακόμα και αν είσαι χαρούμενος εξωτερικά, τώρα θα κρύβεις τις διαθέσεις σου. Από τη φύση σου είσαι δραστήριος, σπάνια περιμένεις τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους αλλά τώρα ο Άρης θα σου διδάξει ότι θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο Άρης θα μπορούσε επίσης να σου φέρει μια μετακόμιση, μια εγκυμοσύνη, αλλαγές στη δυναμική της οικογένειάς σου. Μπορεί να αρχίσεις να επικεντρώνεσαι περισσότερο στην οικογένειά σου και τα παιδιά σου ή να αναγκαστείς να φιλοξενήσεις κάποια άτομα που σε αποπροσανατολίζουν από την καθημερινότητά σου και σου δημιουργούν υποβόσκουσα αγανάκτηση και οργή. 

  
ΛΕΩΝ

Έμπνευση και ισχυρή φαντασία σου χαρίζει ο Άρης στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της νόησης και της επικοινωνίας. Τώρα χρησιμοποιείς τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου περισσότερο από ποτέ. Υπερέχεις με τις μοναδικές ιδέες σου, ίσως ακόμα θελήσεις να λάβεις επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση που σε βοηθά στη δουλειά σου. Μπορείς να ψυχολογήσεις πολύ καλά τους άλλους, παρέχεις σωστές συμβουλές, κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου όπου και αν πας. Επικοινωνώντας με τους άλλους και κυρίως με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να ξεμπερδέψεις από τα ψυχικά σου μπλοκαρίσματα. Γίνεσαι επίσης πιο συμπονετικός στην επικοινωνία με τα αδέλφια σου, τους φίλους σου και τους γείτονές σου. Άνθρωποι που θα σε υποστηρίξουν θα υπάρχουν πολλοί γύρω σου και αν ήσουν λίγο μοναχικό άτομο, τώρα θα έχεις φίλους στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι. Ίσως επίσης πάρεις μια απάντηση ή πληροφορία την οποία περίμενες καιρό. 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις ασάφεια ή ανασφάλεια στα οικονομικά σου καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Εάν αναζητούσες κάποια μετρητά ή δεν μπορούσες να βρεις τρόπους για την ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης, τα πάντα θα βελτιωθούν. Ίσως ακόμα διαθέσεις κάποια από τα χρήματά σου για να βοηθήσεις κάποιον, έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη ανθρωπιστική φύση σου. Μπορεί να συμμετάσχεις σε φιλανθρωπικές προσπάθειες γύρω από το περιβάλλον, τη φύση ή τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα των ανθρώπων. Μπορεί να διαθέσεις τα χρήματά σου για να ασχοληθείς με τη μεταφυσική γνώση ή μεταθέτεις κάποιες οικονομικές ευθύνες σε άλλους. Ίσως υπογράψεις μια νέα οικονομική συμφωνία, όμως θα πρέπει να προσέξεις αν τα άτομα με τα οποία συναλλάσσεσαι είναι φερέγγυα. Σε αυτό θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Βρίσκεις πάντως το βαθύτερο νόημα της ζωής στις αξίες, τη δημιουργικότητα και την ικανοποίηση της ψυχής σου. 

 
ΖΥΓΟΣ
Οι ενέργειες που κάνεις για την προσωπική σου ανάπτυξη και τη φροντίδα του εαυτού σου θα είναι ένα μείζον θέμα στη ζωή σου τώρα καθώς ο Άρης επισκέπτεται τον πρώτο ηλιακό οίκο σου, της προσωπικής σου ταυτότητας. Θα έχεις τη δύναμη και την ενέργεια να θεραπεύσεις τις πληγές της ψυχής σου, να απομακρύνεις το ζοφερό παρελθόν και να νιώσεις πιο δυνατός και αναζωογονημένος και πάλι, πάντα με τις συμβουλές και του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν θα θέλεις να κάνεις τίποτα παρά να ξεκουραστείς στο σπίτι σου ή δεν θα θέλεις κανέναν να σου αποσπά την προσοχή, ο κόκκινος πλανήτης σε βοηθά να νιώσεις πιο ακμαίος και ζωντανός. Αν ένιωθες χαμηλή αυτοεκτίμηση ή δεν πίστευες στην αξία σου ή κάποιες παλιές ανασφάλειες παρεμπόδιζαν να έρθεις πιο κοντά με κάποια πρόσωπα, όλα αυτά απομακρύνονται από τη ζωή σου τώρα. Πρόσεξε τις ενέργειές σου, ίσως είσαι πιο ασαφής και αόριστος από το συνηθισμένο και αυτό θα περιπλέξει κάποιες σχέσεις σου. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θα πρέπει να αγωνιστείς τώρα για να απομακρύνεις την ομίχλη και τη σύγχυση στη ζωή σου. Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης στον Ζυγό επιβραδύνει τη δράση σου και μειώνει την ενέργειά σου, η συνήθης δυναμική και αγωνιστική πλευρά σου τώρα δεν μπορεί να εκδηλωθεί. Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια ή ενθάρρυνση σε ένα πρόβλημά σου, τώρα θα είναι δύσκολο να τις έχεις καθώς οι άλλοι μπορεί να σε μπερδεύουν με τις συμβουλές τους. Μπορεί να συναντήσεις άτομα αναξιόπιστα τα οποία σου δείχνουν το λάθος δρόμο δράσης και σε αποπροσανατολίζουν. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σε παροτρύνει να απευθυνθείς στον πνευματικό κόσμο και να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου και τους άλλους γύρω σου. Επίσης, ακούγοντας προσεκτικά τα κρυφά μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν μέσω των ονείρων, της διαίσθησης και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις αλλά και να απομακρύνεις τις απογοητεύσεις σου. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Δραστηριοποιείσαι για να κάνεις νέες κοινωνικές επαφές και φιλίες καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης. Θα υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα γύρω σου, εμπνέεις τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σου. Θα μπορούσες να κάνεις νέες φιλίες με τους πιο απροσδόκητους και περίεργους τρόπους, δηλαδή ενώ μιλάς για τον εαυτό σου σε κάποιον εντελώς τυχαία ή πηγαίνοντας σε μια σημαντική συνάντηση. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να εκνευρίζεσαι από όλη αυτήν τη βαβούρα, νιώθεις σαν να είσαι σε σύγχυση για το τι θα πρωτοκάνεις, θα χρειαστείς λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να αποκομίσεις τα μέγιστα οφέλη αυτής της διέλευσης. Επίσης, ίσως οι φίλοι σου σε εξαντλήσουν συναισθηματικά με τις απαιτήσεις τους, έτσι λάβε υπόψη σου και τις δικές σου ευαισθησίες και ανάγκες. 

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναρωτιέσαι για την πορεία της σταδιοδρομίας σου, ίσως νιώθεις έντονη πίεση, ακόμα και ψυχαναγκασμό ως προς το τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου ή να λάβεις μια ηγετική θέση καθώς ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και δράση στην εργασία σου πράγμα το οποίο σου δημιουργεί άγχος, ίσως ακόμα και θυμό. Αν και δεν θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις άμεσα ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, αν έχεις μέσα σου πίκρα ή θυμό, σίγουρα θα θελήσεις να μιλήσεις. Ο Άρης όμως από τον Ζυγό είναι σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, έτσι καλύτερα μίλα πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν νιώθεις αδικημένος από μια κατάσταση στην εργασία σου, θα βρεις το θάρρος να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους μακροπρόθεσμους στόχους, με τον Άρη εδώ, αισθάνεσαι πίεση για να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις στη ζωή σου. 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις μεγάλα οράματα για το μέλλον, θέλεις να επεκταθείς και να ασχοληθείς μόνο με πρόσωπα και καταστάσεις που μιλάνε στην ψυχή σου καθώς ο Άρης κινείται στον φιλοσοφικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου. Εκφράζεις την αλήθεια σε εσένα και στους άλλους, ακόμα και αν αυτό που θα πεις ξέρεις ότι θα τους πληγώσει. Αν έχεις να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή να εργαστείς για ένα νέο έργο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιους δύσκολους, ασαφείς ή ακόμα και υστερικούς ανθρώπους. Ευτυχώς η έμφυτη διαίσθησή σου και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να κρίνεις σωστά τους άλλους και έχεις αυτοκυριαρχία για να αποφύγεις τις διενέξεις και το δράμα. Επίσης, ο κόκκινος πλανήτης σε βοηθά να αποβάλεις ένα παλιό αρνητικό μοτίβο συμπεριφοράς ή ακόμα και να αλλάξεις σύστημα πεποιθήσεων ή φιλοσοφία ζωής. Θα έχεις την ευκαιρία να απομακρυνθείς από ανθρώπους που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου ή αποκτάς μια πιο πνευματική προσέγγιση στη ζωή. 


ΙΧΘΥΕΣ
Αισθάνεσαι λίγο έξω από τα νερά σου στα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών και της ψυχικής σύνδεσης. Νιώθεις ότι αγωνίζεσαι μάταια για ένα ομιχλώδες ζήτημα, στα οικονομικά σου ή την ερωτική σου ζωή, και αυτό έχει δυσμενή επιρροή στη σωματική και ψυχική σου κατάσταση. Έχεις ψευδαισθήσεις όσον αφορά τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων ή κάνεις λάθος κινήσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στις αποταμιεύσεις σου. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σε παροτρύνει να ασχοληθείς με εσωτερικές και πνευματικές αναζητήσεις ή με τη σεξουαλική υγεία. Μπορεί να αποφασίσεις να μελετήσεις θέματα που αφορούν την πνευματική εξέλιξη της προσωπικότητάς σου ή μεταφυσικά ζητήματα. Για όλα τα παραπάνω πάντως, είτε θετικά, είτε αρνητικά, εσύ συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.