astropedia.gr

Άρης στον Ζυγό από 27/8

Άρης στον Ζυγό από 27/8
Ο Άρης εγκαταλείπει την Παρθένο και εισέρχεται στον Ζυγό στις 27 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Όταν ο πλανήτης Άρης διατρέχει το ζώδιο του Ζυγού, οι επιδράσεις που μπορεί να έχει αυτή η διέλευση στον κάθε άνθρωπο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές, ανάλογα με το προσωπικό του χάρτη. Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο, για να μάθεις συγκεκριμένα πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης από τον Ζυγό σε σχέσεις και συνεργασίες. 

Ο Άρης είναι ο πλανήτης του πάθους, της αυτοπεποίθησης και της ενέργειας, αλλά στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε θέση αδυναμίας και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στην επίδρασή του πλανήτη, καθώς ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με την ισορροπία, την αισθητική και τις σχέσεις και ο τρόπος που λειτουργεί ο Άρης είναι πιο ορμητικός και λιγότερο διπλωματικός. Ο Ζυγός θεωρείται αφιλόξενο ζώδιο για τον Άρη και αυτή η θέση φέρνει στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες, συμπλέγματα και κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας.  θα υπάρξουν ανατροπές ή «μάχες» σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, την διπλωματία, τον γάμο και την ισότητα.  
  • Ενδέχεται να νιώσουμε περισσότερη ανάγκη για ισορροπία και δικαιοσύνη στις σχέσεις μας
  • Είναι πιθανό να επιδιώξουμε να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις για να αποφύγουμε τη σύγκρουση
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή μας για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να προωθήσουμε τους στόχους μας, ειδικά όσον αφορά τις κοινωνικές και ερωτικές μας σχέσεις
  • Ενδέχεται να λάβουμε διφορούμενα μηνύματα και να νιώσουμε αναποφάσιστοι, καθώς ο Ζυγός μπορεί να δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις
  • Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί με τις αντιδράσεις μας, καθώς η τάση του Άρη για έντονα συναισθήματα μπορεί να ενισχυθεί στον Ζυγό, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιθανές συγκρούσεις στις σχέσεις μας.
Είναι σημαντικό να θυμάστε πως αυτές είναι γενικές τάσεις και δεν μπορούν να καθορίσουν με ακρίβεια το πώς θα επηρεαστείτε από την διέλευση του Άρη στον Ζυγό. Για μια πιο ακριβή ατομική ανάλυση σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο αστρολόγο. 

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης από τον Ζυγό
  • Στις 9/10, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψη που δείχνει μια περίοδο που παίζονται έντονα παιχνίδια δύναμης και η παρόρμηση να κυριαρχήσουμε και να ελέγξουμε είναι μεγάλη. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699    


Η επιρροή της διέλευσης του Άρη από τον Ζυγό και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Η ερωτική σου σχέση ή η σχέση σου με ένα προσφιλές σου πρόσωπο ή μια στενή επιχειρηματική σχέση θα περάσει από σκαμπανεβάσματα καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Τα πράγματα θα είναι οξυμένα, ίσως νιώσεις περισσότερο εκνευρισμένος και έτοιμος να επιβάλεις τις δογματικές απόψεις σου. Στην αγάπη ή στη σχέση σου με έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις για ένα πρόβλημα που δεν είχε επιλυθεί και τώρα έχεις το θάρρος και τη δύναμη να το προβάλεις. Ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να μη σου φέρει και πολύ καλές ειδήσεις, ιδίως στη σχέση σου και τις συνεργασίες σου, ίσως επειδή θέλεις τα πράγματα να κινηθούν πιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή σεξουαλική σχέση, διότι το έργο του Άρη είναι να είναι ο υποκινητής των επιθυμιών και προσπαθειών σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι έτοιμος να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στην εργασία σου και να λάβεις μέριμνα για την υγεία σου καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας. Αφιερώνεις την ενέργεια, το χρόνο και την προσοχή σου στην έναρξη ενός νέου έργου που σημαίνει πολλά για σένα ή παίρνεις την πρωτοβουλία να ασχοληθείς με την υγεία σου. Είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς ένα ευέλικτο πρόγραμμα στην εργασία σου ή να κινηθείς για μια νέα θέση εργασίας ή μπορεί να ακούσεις ότι θα λάβεις ένα γενναιόδωρο μπόνους. Ίσως έρθει ένας νέος συνάδελφος στην εργασία σου ή κάποιος μπορεί να παραιτηθεί ή να κάνεις ένα νέο συμβόλαιο με περισσότερα οφέλη. Έχεις τώρα τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να φέρεις εις πέρας πολλά έργα καθώς εργάζεσαι με ταχύ ρυθμό. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο δρόμος προς την αγάπη θα είναι γεμάτος πάθος και πολύ επικοινωνία χάρη στον Άρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Ίσως όμως έχεις κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσεις και να επιλύσεις με το σύντροφό σου. Μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα και φρόντισε να συζητήσεις διπλωματικά, με χιούμορ και ελαφρότητα. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα μωρό ή να ακούσεις νέα για μια εγκυμοσύνη. Αν έχεις παιδιά, θα περάσεις χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές και θα συμμετέχεις μαζί τους σε ποικίλες δραστηριότητες. Επικοινωνείς με τα παιδιά σου και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι μαζί τους ή με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνοι, με τη χαρούμενη και ανέμελη διάθεσή σου μπορεί να προσελκύσεις κάποιον με τον οποίον θα περάσεις ευχάριστες στιγμές αλλά η σχέση αυτή θα είναι προσωρινή. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ασφάλεια και η ηρεμία στο σπίτι σου κλονίζεται εξαιτίας του Άρη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι σου ή την οικογένειά σου, μπορεί να σε εκνευρίσουν και να δημιουργήσουν εντάσεις. Μπορεί να αναγκαστείς να μετακινηθείς είτε εξαιτίας δύσκολων καταστάσεων με τους συγκατοίκους σου ή συγκρούσεων με τον ιδιοκτήτη σου ή μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποιες επισκευές που σου κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Εάν χρειάζεσαι ένα δάνειο και βάλεις υποθήκη, θα πρέπει να διαπραγματευτείς χωρίς να έρθεις σε σύγκρουση με τους άλλους. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις νέα έπιπλα ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου, πρόσεξε τις επιλογές σου, ίσως αργότερα απογοητευτείς. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Πρόσεξε τις συγκρούσεις και τις αναταραχές στην επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς ο Άρης στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας, δημιουργεί δυσκολίες στην κατανόηση και τη συμφωνία των απόψεων. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι τεταμένες και να υπάρχει διαφορά απόψεων που καταλήγει σε σύγκρουση. Μια διαπραγμάτευση που προσπαθείς να κάνεις μπορεί να πάρει μια αναπάντεχη τροπή, προκαλώντας δυσκολίες την τελευταία στιγμή. Από τη θετική πλευρά, τα ταξίδια θα σου προσφέρουν ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές. Τώρα δεν επιθυμείς να πας πολύ μακριά από την πόλη σου, περνάς ευχάριστα και απολαμβάνεις την καλή παρέα και το φλερτ. Εάν είσαι μόνοι, δεν θα είσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς ο Άρης σε κάνει τολμηρό και ενεργητικό στο να αναζητήσεις μια νέα σχέση, σε παροτρύνει να δείξεις τον αληθινό εαυτό σου και να συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε τι πληρώνεις και μακριά από υπερβολές στις σπατάλες και φουσκωμένους λογαριασμούς καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των οικονομικών. Αν θέλεις να κάνεις μια ακριβή αγορά ή πολυτελείας, σκέψου αν αυτό που αγοράζεις σου είναι χρήσιμο και ότι το χρειάζεσαι οπωσδήποτε, διαφορετικά μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Αγοράζοντας κάποιο αντικείμενο το οποίο έχει διαχρονική αξία, όπως ένα όμορφο κομμάτι τέχνης ή άλλο καλλιτεχνικό έργο, είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσες να επενδύσεις. Τώρα ίσως να δημιουργηθούν προστριβές και έλλειψη εμπιστοσύνης με κάποιον για λόγους οικονομικούς ή μπορεί να έχεις προβλήματα σχετικά με ένα ζήτημα χρημάτων με κάποιο άτομο που είναι αυταρχικό και δύσκολο. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Είσαι σε μια εξαιρετικά δημιουργική φάση, πρόθυμος να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου με τόλμη και δύναμη χάρη στον Άρη στο ζώδιό σου. Ξεκινά ένας νέος διετής κύκλος που σου επιτρέπει να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να κάνεις εντυπωσιακή πρόοδο στα όνειρά σου. Λαμβάνεις αναγνώριση για ένα δύσκολο έργο σου, προωθείς την καλή δουλειά σου, έχεις περισσότερες ευκαιρίες να προχωρήσεις μπροστά χάρη στην ενεργητικότητά σου και τον ενθουσιασμό σου. Υπάρχει όμως και η αντίθετη όψη του νομίσματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα προσφιλές σου πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σου ο οποίος ενεργεί ενάντια στα συμφέροντά σου ή εσύ είσαι εντελώς ασταθής και δεν δείχνεις κατανόηση. Τώρα για να υπάρχει συμφωνία με τους γύρω σου, θα πρέπει να βάλεις κατά μέρος τη νευρικότητα και τα κοφτερά λόγια σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το υποσυνείδητό σου έχει μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία καθώς ο Άρης κινείται στον πνευματικό και κρυφό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και μείνε μακριά από άτομα που σου δημιουργούν νευρικότητα και συναισθήματα αναξιότητας ή σε κάνουν να αισθάνεσαι παραμελημένος. Αν σκέφτεσαι να μελετήσεις σχετικά με τον πνευματικό κόσμο ή το διαλογισμό, ο Άρης θα σου δώσει το κίνητρο για να ξεκινήσεις. Η ενέργειά σου είναι χαμηλή και ίσως να μη μπορείς να αποκρούσεις τους ανταγωνιστές σου. Δεν είναι και η κατάλληλη χρονική περίοδος για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή μια νέα επιχείρηση ή να προωθήσεις ένα νέο προϊόν, αλλά να σκεφτείς σε βάθος και να κάνεις το ντεμπούτο σου σε ενάμισι μήνα από τώρα όταν ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει με τόλμη, θάρρος και δύναμη. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επεκτείνεται η κοινωνική σου ζωή, ασχολείσαι με ποικίλες δραστηριότητες καθώς ο Άρης βρίσκεται στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου. Ο Άρης σου φέρνει πολλούς νέους ανθρώπους στη ζωή σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέους φίλους και κοινωνικές επαφές. Μπορεί να δεις ένα φίλο σου να απομακρύνεται και την ίδια στιγμή είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια νέα φιλία με μια νέα γνωριμία. Έρχεσαι σε επαφή με πολύ περισσότερα άτομα που σου δίνουν σοφές συμβουλές και σου μεταφέρουν καλές ειδήσεις. Θα έχεις πολλές κοινωνικές προσκλήσεις ή μπορεί να δεχθείς την προσφορά ενός φίλου για να φύγετε ένα σύντομο ταξίδι. Εναλλακτικά, μπορεί να παρακολουθήσεις μια διάλεξη ή να κάνεις νέες φιλίες μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Χρειάζεσαι μια διασκεδαστική κοινωνική ζωή και το σύμπαν συμφωνεί. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέες επαγγελματικές ειδήσεις φτάνουν γρήγορα και εντελώς απροσδόκητα χάρη στον Άρη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και των φιλοδοξιών. Περιμένεις μια γενναιόδωρη ανταμοιβή για ό, τι έχεις προσφέρει. Όσο σκληρότερα και εξυπνότερα έχεις εργαστεί, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή σου. Η δουλειά που έχεις κάνει ή το έργο που σου έχει ανατεθεί θα σε μεταφέρουν μέχρι τη σκάλα της επιτυχίας. Από την αντίθετη πλευρά, μία γραπτή εργασία ή συμφωνία με έναν πελάτη ή συνεργάτη ίσως σε φέρουν σε αντιπαράθεση, γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο που ενεργείς και κινήσου με διπλωματία. Ίσως κάποια άτομα στην εργασία σου χρησιμοποιήσουν τη δύναμη και την εξουσία τους και φέρουν μια απροσδόκητη τροπή στους στόχους σου. Θα πρέπει να μείνεις αμέτοχος και να μην προκαλείς τους άλλους μέσα στην εργασία σου, είσαι αρκετά έξυπνος για να χειριστείτε δύσκολα άτομα που σου εναντιώνονται. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανοίγεις τα φτερά σου, έχεις χαρά και ενθουσιασμό για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και διεθνή ένατο ηλιακό οίκο σου. Θα μπορούσες να εκπλαγείς ευχάριστα με ένα μακρινό ταξίδι ή με το αεροπλάνο, ένα ταξίδι που θα σε γεμίσει με πλούσιες εμπειρίες και γνώση. Ή θα μπορούσε αυτό να είναι το ταξίδι του μέλιτος με τον αγαπημένο σου! Μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή μια εμπορική συνεργασία με κάποιο άτομο που ζει μακριά σου ή να κάνεις τα πράγματα επίσημα και νόμιμα, βάζοντας υπογραφή σε μια συμφωνία. Μπορεί επίσης να ασχοληθείς με μια νέα γνώση ή γρήγορα και σύντομα μακρινά ταξίδια σου δίνουν πολλές ευκαιρίες για να βγεις από τη ρουτίνα σου και να νιώσεις ελεύθερα και αυθόρμητα. Ο Άρης συσχετίζεται με το θάρρος και την αυτοπεποίθηση, έτσι παίρνεις τα ηνία για να κατευθύνεις εκεί που θέλεις τα όνειρά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου που κυβερνά τα χρήματα των άλλων ανθρώπων και το σεξ, σου δίνει τη δύναμη και την πρωτοβουλία να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση ή μια νέα εταιρεία, καθώς τώρα νιώθεις περισσότερη ενέργεια, πάθος και αποφασιστικότητα. Ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση, πιθανόν σε μια πόλη κοντά στη δική σου ή να ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις για ένα δάνειο ή την αποπληρωμής των χρεών σου. Από την αντίθετη πλευρά, μπορεί να έχεις συγκρούσεις για χρήματα που σου χρωστούν ή που χρωστάς ή ακόμα να αναδεύονται συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας στη σχέση σου, εξαιτίας της καχυποψίας σου και της έλλειψης εμπιστοσύνης. Αν είσαι μόνος, το πάθος σου πιθανόν να σε οδηγήσει σε εναλλαγή πολλών ερωτικών συντρόφων ή να κάνεις μια σεξουαλική σχέση με κάποιον που ζει λίγο μακριά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.