astropedia.gr

Άρης στους Διδύμους από 4/3

Άρης στους Διδύμους από 4/3
Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και από τον σταθερό Ταύρο εισέρχεται στους παιχνιδιάρικους Διδύμους στις 4 Μαρτίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Απριλίου. Όταν λοιπόν ο Άρης βρίσκεται στο επικοινωνιακό και γνωστικό ζώδιο των Διδύμων, η ενέργεια είναι πιο έντονη σε πνευματικό και διανοητικό επίπεδο, έχουμε ισχυρότερη πειθώ και ευχέρεια λόγου, σε αντίθεση με την προηγούμενη θέση του Άρη στον Ταύρο που έφερε πιο αργές ταχύτητες. Παράλληλα έχουμε τόλμη να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε ποικίλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, απολαμβάνουμε το φλερτ και τις δραστηριότητες που εξιτάρουν το μυαλό. Επίσης, οι Δίδυμοι είναι ζώδιο που σχετίζεται με συμφωνίες, μετακινήσεις, συμβόλαια, συγγενείς, έτσι λοιπόν ασχολούμαστε πιο εντατικά με τέτοια ζητήματα, ωστόσο ο Άρης στο αέρινο και μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων κάνει την ενέργειά μας να σκορπίζεται ευκολότερα. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να αποφεύγουμε την επιθετική οδήγηση και τις αιχμηρές κουβέντες, για όλα αυτά όμως μπορείς να μιλάς με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

Η διέλευση του Άρη από τους Διδύμους ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Κριούς και Λέοντες, όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Ζυγούς και Υδροχόους. Από τις 4 έως τις 20 Μαρτίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 20 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου στο δεύτερο και από τις 6 έως τις 23 Απριλίου στο τρίτο.

Οι όψεις κατά την διέλευση
  • Στις 22 Μαρτίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας όρεξη για δράση, η οποία όμως μπαίνει σε παραγωγικά κανάλια!
  • Στις 6 Απριλίου, ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, ανεβάζοντας κατακόρυφα το ερωτικό θερμόμετρο για τα ζώδια που επηρεάζονται!
  • Στις 9 Απριλίου, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας αυταπάτες, ψέματα, λάθη και παρανοήσεις. Προσοχή στις απατεωνιές!
  • Στις 17 Απριλίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας φρέσκιες ιδέες και όρεξη να τις υλοποιήσουμε, ενώ ανεβαίνουν οι ταχύτητες!

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη και τα ζώδια
 
 
ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Άρη γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο βοηθητική περίοδος και εντείνονται οι καθημερινοί ρυθμοί, σε σύγκρισή με το στάσιμο πριν, ενώ εσύ αναζητάς νέα ερεθίσματα. Παράλληλα κάνεις χρήσιμες γνωριμίες και καλείσαι να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να θέσεις σωστές βάσεις, αντί να παρασύρεσαι σε φιλονικίες. Άλλωστε έχεις πάντα σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσα λες, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με το περιβάλλον σου, με συγγενείς ή γείτονες, ακόμη και για οικονομικά ζητήματα. Τέλος, πρόσεχε περισσότερο στις μετακινήσεις σου, το πορτοφόλι πάντως παίρνει ανάσα!
 
ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Άρη γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Έτσι λοιπόν είναι περίοδος που οι συνθήκες σε αναγκάζουν να γίνεις πιο προσεκτικός με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έξοδα και αυξάνονται οι οικονομικές σου υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες περικοπές και να περιορίσεις τα έξοδά σου, τα ακούς άλλωστε και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο πολύ οικονομικά! Επιπλέον, επιδιώκεις να επιβεβαιωθείς μέσω των υλικών και συναισθηματικών κτήσεων σου, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Γενικότερα πάντως δυσκολεύεσαι να κάνεις υποχωρήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι όμως πως οι σχέσεις είναι «δούναι και λαβείν»!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η διέλευση του Άρη γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν αφήνεις πίσω σου μια περίοδο νωχελικότητας και στασιμότητας, καθώς τα πράγματα τώρα τρέχουν σε ταχείς ρυθμούς. Αισθάνεσαι την ανάγκη να αποτινάξεις από τη ζωή σου, και μάλιστα χωρίς υποχώρηση, οτιδήποτε σου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, άγχος ή ενοχές. Πρόσεξε όμως γιατί βγάζεις κάποια απωθημένα και είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα, αλλά και στο να εμπλακείς σε ανταγωνισμούς. Άλλωστε, οπλίζεσαι με θάρρος και θωρακίζεσαι με πείσμα για νέα ξεκινήματα. Ξεκινά ένας νέος διετής κύκλος που σου επιτρέπει να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να κάνεις εντυπωσιακή πρόοδο στα όνειρά σου, πάντα σε συνεννόηση με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Βάλε λοιπόν την ενέργειά σου σε δημιουργικά κανάλια, μείωσε τον εγωισμό σου και δες τις ερωτικές σχέσεις να αναζωπυρώνονται χάρη στην αυξημένη λίμπιντο σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στις προσπάθειές σου να υλοποιήσεις στόχους και προτιμάς να κινηθείς με μυστικότητα για να φέρεις σε πέρας τα ζητήματα που σε απασχολούν. Άλλωστε, μέσα σε αυτό το διάστημα επιδιώκεις να μείνεις για λίγο μόνος και εκτιμάς περισσότερο την ιδιωτική σου ζωή, ταυτόχρονα όμως είσαι περισσότερο ευάλωτος σε… ίντριγκες, όπως μαθαίνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τις ενέργειές σου, όμως σίγουρα υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Όπως και να έχει πάντως επωμίζεσαι ευθύνες άλλων, ενώ περνάς σε μια πιο αγχωτική περίοδο. Ωστόσο, όταν ο Άρης εισέλθει σε ενάμισι μήνα στο ζώδιό σου θα κινηθείς και πάλι με την ταχύτητα του φωτός, δεν θα υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστείς!
 
  
ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Άρη γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η συμπεριφορά σου απέναντι στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος είναι σημείο-κλειδί για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αν είχες επικεντρωθεί στην καριέρα σου και τις υποχρεώσεις σου, τώρα θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις. Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι αυτή η περίοδος είναι σαφώς πιο βοηθητική από την προηγούμενη που σε πίεσε αρκετά και εσύ εστιάζεις περισσότερο στους στόχους σου, έστω και αν οι συλλογικές προσπάθειες δεν αποδίδουν όσο θα ήθελες. Τώρα πάντως τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα, χάρη και στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πρόσεξε όμως γιατί καυγαδίζεις για ιδεολογικούς λόγους. 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις ψηλά και ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην επαγγελματική σου ζωή χάρη στον Άρη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Καλείσαι λοιπόν να εφαρμόσεις τη θεωρία στην πράξη και να φέρεις σε πρακτικό επίπεδο τις γνώσεις σου, κυρίως στην καριέρα. Είναι μια μάχιμη περίοδος για σένα, όμως η έλλειψη ψυχραιμίας μπορεί να είναι χαρακτηριστικό γνώρισμά σου αυτό το διάστημα, όπως και η βιασύνη να γίνονται τα πράγματα εδώ και τώρα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται, άρα και η κούραση το ίδιο, μην κάνεις λοιπόν παρορμητικές κινήσεις και μην παρασύρεσαι σε απερισκεψίες. Μίλα πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου έχουν περισσότερες απαιτήσεις, ενώ όμως το επάγγελμά σου σχετίζεται με το εμπόριο, τα μακρινά ταξίδια ή νομικές υποθέσεις, τότε πρόκειται για μια ευνοϊκή περίοδο.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του Άρη, γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Έχεις λοιπόν περισσότερη ζωντάνια, σε σύγκριση με την καταπιεστική προηγούμενη περίοδο, περισσότερη αισιοδοξία αλλά και όρεξη να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες. Δημιουργείς με τη δύναμη του πνεύματος, οι μπαταρίες σου γεμίζουν και θέτεις νέες βάσεις, μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή μια εμπορική συνεργασία με κάποιο άτομο που ζει μακριά σου ή να κάνεις τα πράγματα επίσημα και νόμιμα, βάζοντας υπογραφή σε μια συμφωνία. Παράλληλα αξιοποιείς τις γνώσεις σου για να υλοποιήσεις τα θέλω σου, χρειάζεται όμως και αυτοκυριαρχία, όπως και οι συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μην έχεις μπλεξίματα! Επίσης, βρίσκεις λύσεις σε νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει και σου έρχονται πληροφορίες από πρόσωπα. 
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου Άρη γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο με πιο έντονη εσωτερική αναστάτωση καθώς ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν και τα ένστικτά σου είναι πιο έντονα. Έρχεσαι αντιμέτωπος και με κάποιες εμμονές σου πάνω σε σχέσεις, τις οποίες καλύτερα να ξεδιαλύνεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να αναπαράγουν πράγματα που για σένα είναι τελειωμένα, όμως και εσύ από τις πλευρά σου έχεις περισσότερες εσωτερικές παρορμήσεις. Παράλληλα όμως πιέζεσαι με οικονομικές υποχρεώσεις, οφειλές, έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, δάνεια, επαφές με τράπεζες ή εφορίες, διατροφές ή επιχορηγήσεις, τομείς που γίνονται πιο πιεστικοί για το πορτοφόλι. Τέλος, έχεις ροπή προς τις απολαύσεις και πιο δυναμική σεξουαλική ορμή.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η διέλευση του Άρη γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Έτσι λοιπόν κατά τη διέλευση αυτή έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους άλλους, ενδεχομένως και για θέματα καθημερινότητας ή για πρακτικές υποθέσεις ρουτίνας. Οι συνεργασίες σου θέλουν περισσότερη προσοχή και άλλοι ζητούν πολλά από σένα, γεγονός που σε εκνευρίζει! Είναι επίσης πιθανό να γίνεις αποδέκτης προκλητικών ή εριστικών συμπεριφορών, καλείσαι λοιπόν να κάνεις περισσότερους συμβιβασμούς, αντί να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και να δρας εν βρασμώ. Άκουσε παράλληλα με προσοχή όσα έχει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να έχει δυσκολίες που το προβληματίζουν. Άκουσε επίσης προσεκτικά και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ο οποίος σου δίνει απαντήσεις. Έχεις πάντως ανάγκη από περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση του Άρη γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Έτσι λοιπόν κουράζεσαι περισσότερο για σχέδια που θες να υλοποιήσεις και δουλεύεις σκληρά για να δώσεις σάρκα και οστά σε ένα σημαντικό εγχείρημα. Θα πρέπει όμως να είσαι μεθοδικός και εγκρατής, στοιχεία που δεν συναντά κανείς εύκολα στον ενθουσιώδη χαρακτήρα σου. Παράλληλα, στην καθημερινότητα της δουλειάς σου πιέζεσαι περισσότερο, ενώ επωμίζεσαι περισσότερες ευθύνες. Οι σχέσεις σου με υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές μπορούν επίσης να σε προβληματίσουν. Τέλος, μην αμελήσεις όμως και την υγεία σου, που τώρα μοιάζει να είναι πιο ευάλωτη, καλύτερα συμβουλέψου για όλα αυτά τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του Άρη γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης λοιπόν στρέφεις την ενέργειά σου σε πιο σημαντικά πράγματα, οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες ενέργεια και όσα σε πίεσαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα γίνονται καύσιμο και εκτονώνονται δημιουργικά, καθώς αξιοποιείς τις εμπειρίες σου για να φτιάξεις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Τώρα στηρίζεσαι στα ταλέντα σου και τα εμπόδια είναι σαφώς πιο περιορισμένα, χάρη και στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης είσαι ιδιαίτερα ερωτικός και ορμητικός, κάποια αγαπημένα πρόσωπα όμως θα σε χρειαστούν στο πλευρό τους. Τέλος, αν είσαι γονιός δώσε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών σου. 
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση του Άρη γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Έτσι λοιπόν θες να δώσεις τέλος σε κάποιες υποθέσεις με συγγενικά πρόσωπα, ενώ γενικότερα υπάρχει έντονη πίεση με οικογενειακές υποθέσεις, την ακίνητη περιουσία ή το ίδιο το σπίτι χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια. Πρόσεξε όμως καθώς είσαι πιο επιρρεπής σε ατυχήματα και σκαλίζεις πράγματα που «ανάβουν φωτιές». Δεν υποχωρείς ούτε βήμα, ακόμη και όταν επιβάλλεται, ενώ είσαι πιο νευρικός με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Μια πιο ψύχραιμη ματιά θα μπορούσες να πάρεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η γυμναστική πάντως είναι μια διέξοδος, για να εκτονώσεις την ενέργεια που νιώθεις συσσωρευμένη μέσα σου, έστω και αν νιώθεις πως αφυπνίζεται το παρελθόν με τρόπους που σε φορτίζουν. 


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: