astropedia.gr

Άρης στους Ιχθύς από 23/3

Άρης στους Ιχθύς από 23/3
Στις 23 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και παραμένει λίγο παραπάνω από μήνα, ως τις 30 Απριλίου. Από την διέλευση του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των μεταβλητών ζωδίων. 

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του νερού ή της γης (Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως)  η διέλευση του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας και αποφασιστικότητας, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα (Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει θυμό, εκνευρισμό ή μια ευρύτερη ψυχική ένταση.

Τι να περιμένω με τον Άρη στους Ιχθύς;

Ως γνωστόν, ο Άρης στην Αστρολογία θεωρείται ως ο πλανήτης ο οποίος μας ωθεί στη δράση και μας ενθαρρύνει να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε τα όνειρά μας και γενικά όλα όσα δικαιούμαστε. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς, όμως, δείχνει ότι τα κίνητρά μας δεν θα χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη ισχύ. Τα επίπεδα της ενέργειας και της ζωτικότητάς μας αναμένεται να είναι μειωμένα, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε εντονότερη από ποτέ την επιθυμία να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε.

Αναμφίβολα, με τον Άρη στους Ιχθύς γινόμαστε πιο ονειροπόλοι, συμπονετικοί και ιδεαλιστές, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να νιώθουμε μπερδεμένοι (σα να έχουμε χάσει τον προσανατολισμό και τον δρόμο μας στη ζωή), Επιπλέον, βιώνουμε κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης ενώ μπορεί να φαινόμαστε υποτονικοί και αναβλητικοί στους γύρω μας. Γενικά, ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο την επιθυμία μας να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των αδύναμων, αδικημένων και ευάλωτων συνανθρώπων μας καθώς επίσης και τις εξαρτήσεις και τους εθισμούς μας. Όσον αφορά στην σεξουαλική μας ζωή, μας δημιουργείται η επιθυμία να βιώσουμε συνευρέσεις οι οποίες θα βασίζονται στο συναίσθημα και στην πνευματική διάσταση του έρωτα και της ηδονής.

Επιπρόσθετα, όταν ο Άρης διελαύνει από τους Ιχθύς, που είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα ευαίσθητο, συμπονετικό και συναισθηματικό, η ανταγωνιστική μας διάθεση, η φυσική και ενστικτώδης επιθετικότητά μας και η ετοιμοπόλεμη φύση μας τοποθετούνται στο περιθώριο. Η βία και οι πολεμικές συρράξεις τώρα μας απωθούν περισσότερο από ποτέ. Ο ψυχισμός μας χαρακτηρίζεται από αμφιβολίες, φοβίες και ανασφάλειες αυτό το διάστημα, γι' αυτό και χρησιμοποιούμε πλάγιες τακτικές για να κερδίσουμε αυτά που επιθυμούμε, αποφεύγοντας την κατά μέτωπο επίθεση και τις ευθείες αντιπαραθέσεις. Η άσκηση συναισθηματικής πίεσης και οι λοιπές χειριστικές -ενίοτε και υπόγειες- συμπεριφορές είναι τα βασικότερα όπλα μας μέσω των οποίων επιδιώκουμε να υπερισχύσουμε έναντι των αντιπάλων μας.

Σε θετική έκφραση, ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να δείχνει  την αυτοθυσία για το καλό ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, τις φιλανθρωπικές πράξεις και λοιπά μεγάλα έργα που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της έκφρασης του ανώτερου εαυτού μας. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, η δράση μας είναι περισσότερο παθητική και νωθρή, ενώ οι ίδιοι μπορεί να είμαστε κάπως αποκομμένοι από τις διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες και να απέχουμε από τα εγκόσμια προσπαθώντας να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να βρούμε τα πατήματά μας και να ανασυγκροτηθούμε.
 
Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς σχετίζεται
 • με τις καταχρήσεις, όπως για παράδειγμα με την κατανάλωση αλκοόλ και λοιπών εθιστικών ουσιών
 • με τον αλτρουισμό
 • με την παροχή στήριξης σε όσους είναι τοποθετημένοι στο περιθώριο
 • με τη δυσκολία οριοθέτησης στόχων και κατάστρωσης σχεδίων
 • με την απώλεια του προσανατολισμού μας
 • με την ανάγκη να βιώσουμε την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση και να γίνουμε ένα με τον παρτενέρ μας μέσω του σεξ
 • με τους κρυφούς εχθρούς που λειτουργούν με απόλυτη μυστικότητα
 • με τον θυμό που “θάβεται” και απωθείται στα βάθη του υποσυνειδήτου
 • με την ραθυμία και την υπνηλία

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από τους Ιχθύς

 • Στις 10 Απριλίου ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο σου δίνει τη δυνατότητα να δράσεις βάσει σχεδίου προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό  για εσένα στόχο. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω όψη σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις την κάθε σου κίνηση. Η δε σεξουαλικότητά σου είναι ελεγχόμενη και μάλλον τοποθετείται στο περιθώριο για χάρη των φιλοδοξιών σου.
 • Στις 19 Απριλίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία σε κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδη, ενώ τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου είναι πολύ υψηλά. Η τύχη συναντά την προσπάθεια και, έτσι, οι ίδιες οι επιλογές σου, σου δίνουν τη δυνατότητα να εκπληρώσεις τους στόχους σου.
 • Στις 20 Απριλίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσδίδει πρωτοτυπία και ευρηματικότητα στη δράση σου. Η εφαρμογή ενός εναλλακτικού σχεδίου σε βοηθάει να πετύχεις έναν μικρό στόχο και ανοίγει τον δρόμο για την εκπλήρωση ενός σημαντικού, μακροπρόθεσμου ονείρου σου. Όσον αφορά στο σεξ, αναμφίβολα σου δημιουργείται η επιθυμία να πειραματιστείς.
 • Στις 29 Απριλίου ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι αισθάνεσαι μπερδεμένος, αποσυντονισμένος και αποπροσανατολισμένος. Κι ενώ η δημιουργικότητά σου μοιάζει να είναι εκτοξευμένη στα ύψη, ο ίδιος δυσκολεύεσαι να την εκφράσεις και να τη διοχετεύσεις στα κατάλληλα μονοπάτια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ!
Πλήρεις αναλύσεις…   
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Είναι τώρα σημαντικό για εσένα να είσαι με αξιόπιστα άτομα καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης κινείται στον ασαφή και ομιχλώδη δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Αναζητάς περισσότερη  χαλάρωση και ξεκούραση, νιώθεις μειωμένα τα επίπεδα της ενέργειάς σου και ίσως χρειάζεσαι να αφιερώνεις χρόνο πιο πολύ στον εαυτό σου παρά στους άλλους. Η ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να ανασυγκροτηθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Τα βασικότερα προβλήματά σου απορρέουν από την καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να βιώνεις και ύπουλες και αθόρυβες εχθρότητες. Βεβαιώσου ότι έχεις δίπλα σου αξιόπιστα, αληθινά και καλοπροαίρετα άτομα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς κάποιος μπορεί κρυφά να σε σαμποτάρει, να σε συκοφαντεί και να λασπολογεί εις βάρος σου. Αν αποδειχθεί ότι όντως υπάρχει τέτοιο πρόσωπο στη ζωή σου, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να απομακρυνθείς από εκείνο. Συν τοις άλλοις, προσπάθησε να διαχειριστείς ορθά τον θυμό που αναμφίβολα θα αισθανθείς. Μην τον απωθήσεις γιατί έτσι είναι σα να “θάβεις” το πρόβλημα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Γίνεσαι πιο κοινωνικός και εξωστρεφής, συναντάς νέους ανθρώπους και διευρύνεις τους κοινωνικούς κύκλους σου, καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να αναζητήσεις λύσεις μέσω φίλων και γνωστών ή συμβουλές προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου, που ίσως σχετίζονται και με οικονομικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις έναν ηγετικό ρόλο στο πλαίσιο μιας λέσχης, ενός γκρουπ ή ενός σωματείου ή ακόμη και να αγωνιστείς για έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Είναι πιθανό, όμως, να συγκρουστείς με μια ομάδα ανθρώπων, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς μόνος, καθώς ελάχιστοι θα ταχθούν με το μέρος σου, πιθανώς και κανένας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, θα χρειαστεί να αγωνιστείς περισσότερο αν επιθυμείς να δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται. Η αλήθεια είναι ότι έχεις τη διάθεση να εργαστείς σκληρά, καθώς μοιάζεις με έναν αποφασιστικό πολεμιστή. Θα πρέπει, όμως, να τιθασεύσεις τον παρορμητισμό σου και να παραμείνεις ψύχραιμος, διότι αναμένονται προκλήσεις από εργοδότες ή λοιπά πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Προσπάθησε να έχεις υπομονή και πειθαρχία για να υλοποιηθούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου που θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία. Να θυμάσαι ότι καλώς ή κακώς υποχρεούμαστε να συνυπάρξουμε με μορφές εξουσίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Άρη να κινείται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, είσαι αισιόδοξος και διψάς για γνώση, επέκταση και διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με κάποια άτομα ή ακόμη και να παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, καθώς θέλεις να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα σου και να βάλεις περισσότερο το στοιχείο της περιπέτειας στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι το οποίο θα θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Τέλος, όταν εμπλέκεσαι σε συζητήσεις θρησκευτικού ή φιλοσοφικού περιεχομένου, προσπάθησε να μην εκδηλώνεις τον φανατισμό σου, γιατί έτσι θα φοβίζεις και θα απωθείς τους άλλους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΛΕΩΝ
Ο Άρης στον όγδοο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί οικονομικά σκαμπανεβάσματα σε σχέση με κοινούς οικονομικούς πόρους που μπορεί να μοιράζεσαι και, γενικά, σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα. Κι αυτό λόγω του ότι λειτουργείς σπάταλα και παρορμητικά. Προσπάθησε, λοιπόν, να είσαι πιο συνετός και προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου θεμάτων. Είναι πιθανό να αισθανθείς εκνευρισμό λόγω κάποιων χρεών σου ή εξαιτίας ενός ζητήματος κληρονομικής φύσεως το οποίο φαίνεται να εξελίσσεται διαφορετικά από ό,τι περίμενες. Γενικά, ο Άρης τώρα σου ζητά να μην είσαι βιαστικός αλλά να κινηθείς έξυπνα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σου. Διαπραγματεύσου προς όφελός σου το ενδεχόμενο ενός διακανονισμού με τα τραπεζικά ιδρύματα ή τους υπόλοιπους φορείς στους οποίους μπορεί να χρωστάς προκειμένου να επιτύχεις μια ευνοϊκή προς εσένα ρύθμιση. Τέλος, η λίμπιντό σου μοιάζει πιο αυξημένη από ποτέ! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεδομένου ότι ο Άρης κινείται απέναντί σου, στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, αυξάνονται η δύναμη και το πάθος σου, διεκδικείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στη σχέση σου και τις συνεργασίες σου. Έχεις την τόλμη αλλά και την φλόγα ώστε να πάρεις αυτό που θέλεις από το ταίρι σου και τους συνεργάτες σου. Φρόντισε, όμως,  να περιορίσεις την τάση σου να επιβάλλεσαι, σκεπτόμενος ότι και οι άλλοι έχουν τις δικές τους ανάγκες και τα δικά τους θέλω. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μη γίνεσαι σκληρός, καυστικός και απότομος με τα σημαντικά για εσένα πρόσωπα (σύντροφο, κολλητούς φίλους, συνεργάτες).  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΖΥΓΟΣ
Τώρα που ο Άρης κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας, στόχος σου είναι η καλή υγεία και φυσική κατάσταση. Σκέφτεσαι πώς θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά σου και η ζωή σου. Έτσι, στην προσπάθειά σου να βελτιώσεις την καθημερινή σου ζωή, μπορεί να ξεκινήσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή να κόψεις μια κακή συνήθεια όπως το κάπνισμα. Θα πρέπει, όμως, να θέσεις το άγχος σου υπό έλεγχο καθώς ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει πίεση και ψυχική ένταση, οι οποίες σωματοποιούνται και εκδηλώνονται μέσω πυρετού, πονοκεφάλου ή/και φλεγμονών. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να γίνεις κάπως νευρικός και ετοιμοπόλεμος ιδιαίτερα απέναντι σε συναδέλφους ή ακόμη και να γκρινιάζεις με το παραμικρό για ασήμαντα διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Καλείσαι, λοιπόν, να επιστρατεύσεις τη σύνεση και την ψυχραιμία σου!  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι τώρα την ανάγκη να παίξεις, να φλερτάρεις, να εκφράσεις τον ερωτισμό και το πάθος σου και να ερωτευτείς σφοδρά, καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης διελαύνει από τον ερωτικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Γενικά, σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες που θα αφυπνίσουν την ενθουσιώδη φύση σου και θα θυμίζουν τα εφηβικά σου χρόνια, ίσως επειδή και ο ίδιος αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς με νύχια και με δόντια να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου και να επαναφέρεις το πάθος σε αυτήν. Αν έχεις παιδιά, πήγαινε με τα νερά τους και δείξε ενσυναίσθηση και κατανόηση στις επιθυμίες, στα όνειρα και στα προβλήματά τους. Τέλος, η επιθυμία σου να πας διακοπές ή να επιδοθείς σε κάποιο νέο χόμπι έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Άγχος, πίεση, εντάσεις και ανατροπές είναι οι λέξεις-κλειδιά που συνθέτουν το σκηνικό της ζωής σου, τώρα που ο Άρης διελαύνει από τον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος του σπιτιού και της οικογένειας. Η τάση κάποιων εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος να γίνονται ειρωνικοί ή/και αδιάκριτοι με αποτέλεσμα να σου χαλάνε εκούσια ή ακούσια την ηρεμία, θέτει σε κίνδυνο το αίσθημα ασφάλειας, αρμονίας και σιγουριάς που τόσο πολύ χρειάζεσαι. Μπορεί μάλιστα να νιώθεις τους πολύ δικούς σου ανθρώπους να είναι ασυνήθιστα ανταγωνιστικοί και επιθετικοί απέναντί σου. Εσύ θα αισθανθείς την αβυσσαλέα επιθυμία να ανταποδώσεις τις προσβολές και τις επιθέσεις αλλά καλό θα είναι να αποφύγεις την προαναφερθείσα στάση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης επισκέπτεται τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο ηλιακό οίκο σου, με αποτέλεσμα εσύ να είσαι πια έτοιμος για πύρινους λόγους. Η δε πειθώ σου είναι ισχυρή, ενώ είσαι σε σαφώς μεγαλύτερη κινητικότητα από το προηγούμενο διάστημα το οποίο έμοιαζε στάσιμο και σε ταλαιπώρησε πολύ οικονομικά. Έχεις τώρα πρακτικές και οργανωτικές ιδέες που σου δείχνουν το δρόμο προς την επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με τη συγγραφή ή τη διδασκαλία. Επιπλέον, αυτό το διάστημα είσαι 100% ειλικρινής με τους γύρω σου, το οποίο μπορεί να σε φέρει σε ρήξη μαζί τους. Να θυμάσαι ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια. Γενικά, το μυαλό σου αυτήν την περίοδο είναι σε εγρήγορση και διψά για γνώση και συλλογή πληροφοριών. Τέλος, καλό θα είναι να είσαι συγκεντρωμένος και προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Άρη στον δεύτερο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος των χρημάτων, των αξιών και της αυτοαξιολόγησης, οι πρακτικές και οργανωτικές ιδέες σου σε βοηθούν ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου καθώς και τις προοπτικές για περισσότερα κέρδη τα οποία θα προέρχονται από την εργασία σου. Μπορεί, ωστόσο, να προκύψουν και περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες ή ακόμα και να παρουσιαστούν απρόβλεπτα έξοδα, οπότε καλείσαι να είσαι προσεκτικός όσον αφορά στη διαχείριση των δαπανών σου. Προσπάθησε -όσο αυτό είναι εφικτό- να δαπανάς λιγότερα από ό, τι συνήθως, να αποφεύγεις τις υπερβολές και τις πολυτέλειες, να είσαι ολιγαρκής και να βάζεις κάποια χρήματα στην άκρη για παν ενδεχόμενο. Τέλος, μπορεί να εμφανιστεί μια ευκαιρία επαγγελματικής φύσεως, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να αναγνωριστούν και να αξιοποιηθούν οι ηγετικές σου ικανότητες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και κάνει τη ζωή σου πιο έντονη και πιο συναρπαστική. Ειδικότερα, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της δύναμης σε κάνει πιο τολμηρό και αποφασιστικό. Τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου αυξάνονται σημαντικά, ενώ ο ίδιος έχεις πλέον μεγάλη όρεξη για ζωή, προσπαθείς με νύχια και με δόντια να υλοποιήσεις τους μεγάλους στόχους σου, και μπαίνεις στη διαδικασία να αναλάβεις δράση γύρω από ένα δικό σου έργο ή ένα μεγάλο σου όνειρο. Είσαι στρατηγός και ηγέτης στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις ο επικεφαλής ενός νέου εγχειρήματος καθώς όλοι δείχνουν να αποδέχονται τις οργανωτικές, ηγετικές και πρακτικές ικανότητές σου. Ο Άρης, ωστόσο, μπορεί να φέρει στρες, ένταση και πίεση. Τέλος, χάρη στον Άρη, η σεξουαλική σου διάθεση αλλά και ο παρορμητισμός σου εκτοξεύονται στα ύψη.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.