astropedia.gr

Άρης τετράγωνο Κρόνος (R) στις 7/8

Άρης τετράγωνο Κρόνος (R) στις 7/8
Από τις 3 ως τις 11 Αυγούστου, ο Άρης στο πεισματάρικο ζώδιο του Ταύρου θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 19η ως την 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη εδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες προτού ενεργήσεις και ασκείς αυστηρή κριτική τόσο στις δικές σου ενέργειες όσο και στις ενέργειες των άλλων. Μπορεί να γίνεις ακόμα και λίγο σκληρός και να επιτίθεσαι στους άλλους καθώς τώρα επισημαίνεις τα λάθη τους και τα σφάλματά τους. Ωστόσο η κριτική, η ανησυχία και η τελειομανία σου προκειμένου τα πάντα να είναι σωστά οργανωμένα, σου δημιουργούν εμπόδια και φόβους (Κρόνος) ότι δεν θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Είναι ημέρες που είναι επικίνδυνες για ρήξεις κάθε είδους και χρειάζεται επιπλέον προσοχή, ειδικά αν ενεργοποιείται το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Τα ακούς αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Μπορεί επίσης, να εργάζεσαι πάρα πολύ σκληρά χωρίς καμία ανταμοιβή, ίσως σπαταλάς το χρόνο σου σε ασήμαντες λεπτομέρειες, μπορεί να υποχρεωθείς να κάνεις τη δουλειά των άλλων ή νιώθεις υπερβολικά κουρασμένος αφού νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια χαοτική ρουτίνα. Αναλώνεις πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να τα κάνεις όλα σωστά, αλλά αντί να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, αφήνεις τα πράγματα μισοτελειωμένα. Μην ξεχνάς επιπλέον πως ο Κρόνος σχετίζεται με το Κάρμα, έτσι δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να έρθουν στον δρόμο σου καρμικά μαθήματα.

Ένα πιθανό σενάριο είναι πως κατηγορείς τους άλλους ή τους επισημαίνεις τα λάθη τους, όμως η άκαμπτη στάση σου στον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανθρώπους μπορεί να κόψει κάποιες γέφυρες. Αν μάλιστα το ωροσκόπιό σου ενεργοποιείται δυσμενώς αυτή την περίοδο, ενδεχομένως να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα (Άρης) υγείας το οποίο όμως είχες αγνοήσει εδώ και καιρό (Κρόνος). Επίσης πρόσεξε την υπερβολική ταχύτητα και γενικότερα την οδήγηση. Τέλος, μην να αναλάβεις πολλαπλές εργασίες, καθώς δεν θα είσαι παραγωγικός και αποτελεσματικός.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.