astropedia.gr

Άρης τετράγωνο Ουρανός στις 7/4

Άρης τετράγωνο Ουρανός στις 7/4
Από τις 3 ως τις 12 Απριλίου, ο Άρης από το προχωρημένο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει τετράγωνο με τον εκρηκτικό Ουρανό από τον Ταύρο, μια δυσμενή όψη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 2η ως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αυτή η όψη δείχνει πως προβάλεις την ανεξαρτησία σου και την αυτονομία σου, αγωνίζεσαι με πάθος και δύναμη να επιβάλεις τη θέλησή σου, παραγκωνίζοντας ενδεχομένως τις ανάγκες των άλλων και αναζητάς με κάθε τρόπο να ικανοποιήσεις τις δικές σου επιθυμίες. Αυτές τις μέρες νιώθεις ακατανίκητος, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να απελευθερωθείς από καταστάσεις του παρελθόντος και οικεία πρόσωπα που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου. Έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας, ωστόσο μια μεγάλη έκρηξη ενέργειας σε οδηγεί σε απρόβλεπτες και καταναγκαστικές ενέργειες, δημιουργούνται συγκρούσεις με την οικογένειά σου και το σπίτι σου.

Το σίγουρο είναι πάντως πως εκπλήσσεις όσους σε ξέρουν με τη δύναμη και το θάρρος σου να υπερασπίσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, επιτιθέμενος σε όσους σου εναντιώνονται. Με αυτή την όψη είναι πιθανό να υπάρχει ηλεκτρισμένο κλίμα με τους ανθρώπους από το φιλικό περιβάλλον σου, μιας και ο Άρης στον Υδροχόο πιέζει για την ικανοποίηση των προσωπικών του αναγκών και αγωνίζεται για τα οράματα και την ισότητα ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο δεν ανέχεται τους νεωτερισμούς, επαναστατεί κατά τρόπο απρόβλεπτο για να επιφέρει αλλαγή.

Γενικότερα, αυτή την περίοδο τα ακαριαία και ξαφνικά γεγονότα θα είναι αναπόφευκτα ενώ όσα θεωρούσες δεδομένο, θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, προκαλώντας την έντονη απογοήτευση σου. Με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού είσαι επιρρεπής σε λάθη βιασύνης, απροσεξίας και παρασυρόμαστε στα πάθη μας. Προσπάθησε λοιπόν να υπολογίσεις τις καταστροφικές συνέπειες παρορμητικών κινήσεων και παθιασμένων συμπεριφορών, ειδικά σε οικονομικά θέματα (Ταύρος). Τέλος, η επικίνδυνη αυτή όψη εφιστά την προσοχή να κινηθούμε με υπομονή και υπευθυνότητα περιορίζοντας την βιασύνη, τον δυναμισμό και την ορμητικότητα. 

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: