astropedia.gr

Ο αριθμός 1 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 1 και οι σχέσεις του
1 με 1 
Μια πολλή ζωντανή σχέση, με έντονη ενέργεια. Οι σύντροφοι με αυτούς τους αριθμούς ταυτίζονται αρκετά καθώς έχουν ίδιο τρόπο σκέψης και δράσης. Λόγω της αμεσότητας αλλά και της απολυτότητας του αριθμού ένα, η σχέση αυτή μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη ταύτιση αλλά και στην απόλυτη κόλαση, αν δεν τηρηθούν οι ισορροπίες και ο σεβασμός του ενός στην προσωπικότητα του άλλου.

1 με 2
 
Είναι ένας καλός συνδυασμός που μπορεί να δώσει μια ισορροπημένη σχέση, αρκεί βέβαια ο σύντροφος που έχει τον αριθμό ένα να μπορεί να καταλαβαίνει τον σύντροφο δύο και να μην λειτουργεί ατομιστικά. Αν καταφέρει  να αφήσει τον έλεγχο στον σύντροφο δύο, τότε η σχέση θα οδηγηθεί στο καλύτερο αποτέλεσμα.

1 με 3 
Πρόκειται για έναν καλό και προπάντων λειτουργικό συνδυασμό αριθμών, καθώς η ορμητικότητα και η αρχηγική πρωτοβουλία του συντρόφου ένα μπορεί να βρει τρόπο έκφρασης μέσα από την δημιουργική ικανότητα που έχει ο αριθμός τρία. Ο σύντροφος τρία βέβαια είναι αυτός που θα διατηρήσει και θα ανανεώνει την σχέση μέσα στον χρόνο με τα δημιουργικά και έξυπνα τεχνάσματά του.

1 με 4
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός αριθμών με αρκετές προκλήσεις που αν οι σύντροφοι δεν βρουν τρόπο να τις ισορροπήσουν και να τις αφήσουν πίσω τους, τότε η σχέση κινδυνεύει να διαλυθεί ή να γίνει εντελώς συμβατική και να μην προσφέρει ικανοποίηση σε κανέναν από τους δύο. Ο σύντροφος τέσσερα θα προσπαθήσει να περιορίσει την ορμητικότητα του συντρόφου ένα και να θέσει όρια, φραγμούς και πρέπει στην ενεργητική και παρορμητική διάθεση του ένα με αποτέλεσμα, αν το πετύχει, ο σύντροφος ένα σχεδόν να ευνουχιστεί. Αν όμως δεν το πετύχει και αυτό είναι το πιθανότερο, καθώς το ένα πάντα πετυχαίνει το δικό του, τότε ο σύντροφος τέσσερα θα εγκλωβιστεί σε μια σχέση γεμάτη περιορισμούς και θα ζει ανικανοποίητα.

1 με 5 
Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλός για όσους αναζητούν εξέλιξη, ελευθερία και ζωντάνια σε μια σχέση. Ο σύντροφος πέντε είναι αρκετά ελεύθερος, μαγνητικός και ζωντανός και αυτές οι ποιότητες ελκύουν πολύ τον σύντροφο ένα, ο οποίος θα βρεθεί σύντομα ερωτευμένος αλλά και μπλεγμένος στα δίχτυα του πέντε. Ο σύντροφος πέντε είναι τυχερός με αυτόν τον συνδυασμό, καλό όμως είναι να μην ξεχάσει ότι το ένα είναι αυτό που διατάζει, αποφασίζει και οδηγεί την σχέση.

1 με 6
Ένας συνδυασμός που μπορεί να είναι καλός για μια σχέση, αρκεί όμως οι σύντροφοι να είναι και οι δύο ώριμοι και να μπορούν να αναλάβουν ο καθένας τις δικές τους ευθύνες που απορρέουν από την σχέση τους. Συγκεκριμένα ο σύντροφος έξι είναι από την φύση του υπεύθυνος και δεν έχει πρόβλημα να αναλαμβάνει επιπλέον ευθύνες για το καλό, την ισορροπία και την διευκόλυνση της σχέσης. Αυτό το στοιχείο μπορεί να οδηγήσει τον σύντροφο ένα να εκμεταλλευτεί την δοτικότητα του συντρόφου έξι, με αποτέλεσμα η σχέση να είναι μονομερής όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις εις βάρος του έξι.

1 με 7
Πρόκειται για έναν σχετικά δύσκολο συνδυασμό αριθμών που δεν οδηγεί πάντα σε αίσιο τέλος καθώς ο σύντροφος ένα είναι ορμητικός, άμεσος, ευθύς και εκδηλωτικός ενώ ο σύντροφος επτά είναι πιο κλειστός και εσωτερικός, δεν εκδηλώνεται άμεσα και ζει πιο μοναχικά και λιγότερο κοινωνικά από τον σύντροφο ένα. Οι διαφορές αυτές στην ψυχοσύνθεση σίγουρα δεν οδηγούν σε μια ευτυχισμένη συμβίωση και φυσικό είναι να υπάρξει η πιθανότητα απιστίας. Μια σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους αριθμούς θα έχει πάντα μια μορφή απώλειας και είναι καλύτερος συνδυασμός για φιλία ή για συμβουλευτική επαφή.

1 με 8 
Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μια έντονη σχέση που πολλές φορές έχει ακόμη και στοιχεία ανταγωνισμού που κρύβονται πίσω από τους κοινούς στόχους και τα κοινά οράματα του ζευγαριού. Ο σύντροφος οκτώ είναι αρκετά δυναμικός και αυτό φυσικά αρέσει στον σύντροφο ένα, ο οποίος βρίσκει την δύναμη που χρειάζεται για να παλέψει στην ζωή και να νοιώσει δυναμικός και αποτελεσματικός. Ο σύντροφος οκτώ ανεβάζει τον πήχυ και οδηγεί τον σύντροφο ένα σε μια κούρσα χωρίς τέλος. Σε αυτή την σχέση υπάρχουν καρμικά στοιχεία που το οκτώ φέρνει στην ζωή του ένα και μερικές φορές, όταν τα καρμικά χρέη εξοφληθούν, η σχέση τελειώνει έχοντας εξυπηρετήσει τον σκοπό της.

1 με 9
Επικίνδυνη και οριακή σχέση αριθμών. Τα δύο άκρα συναντιούνται μέσα σε αυτή την σχέση και το ζητούμενο είναι ο ένας να γίνει ο άλλος. Ο σύντροφος εννιά μπορεί να βοηθήσει και να περιβάλει με αγάπη τους στόχους του συντρόφου ένα, αλλά θα χρειαστεί να γίνει και ο ίδιος αρκετά δυνατός ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον εγωισμό του ένα. Από την άλλη, ο σύντροφος ένα μπορεί να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει όραμα στον σύντροφο εννέα, αλλά από την άλλη θα χρειαστεί να βάλει πίσω τον εαυτό του σε κάποια θέματα και να παλέψει με την τάση να χρησιμοποιήσει τον σύντροφο εννέα προς ίδιος όφελος. Σε αυτόν τον συνδυασμό η διαφορά ηλικίας είναι βοηθητικός παράγοντας.Newsletter