astropedia.gr

Ο αριθμός 7 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 7 και οι σχέσεις του
7 με 1 
Πρόκειται για έναν σχετικά δύσκολο συνδυασμό αριθμών που δεν οδηγεί πάντα σε αίσιο τέλος καθώς ο σύντροφος ένα είναι ορμητικός, άμεσος, ευθύς και εκδηλωτικός ενώ ο σύντροφος επτά είναι πιο κλειστός και εσωτερικός, δεν εκδηλώνεται άμεσα και ζει πιο μοναχικά και λιγότερο κοινωνικά από τον σύντροφο ένα. Οι διαφορές αυτές στην ψυχοσύνθεση σίγουρα δεν οδηγούν σε μια ευτυχισμένη συμβίωση και φυσικό είναι να υπάρξει η πιθανότητα απιστίας. Μια σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους αριθμούς θα έχει πάντα μια μορφή απώλειας και είναι καλύτερος συνδυασμός για φιλία ή για συμβουλευτική επαφή.

7 με 2 
Ο συνδυασμός δεν είναι κακός, αν και ίσως δεν ευνοεί ξεκάθαρα μια ερωτική/συναισθηματική σχέση, αλλά περισσότερο μια πλατωνική επαφή ή μια πολύ στενή φιλία με ερωτικές αποχρώσεις. Και οι δύο σύντροφοι είναι εσωτερικοί, ζουν μέσα τους, σκέφτονται και αισθάνονται πιθανότητες και αποχρώσεις και αυτό δυσκολεύει το πρακτικό μέρος της δημιουργίας ή της διατήρησης μιας σχέσης. Σίγουρα πάντως, η επαφή αυτών των δύο προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και συνειδητοποιήσεις για την ζωή και το νόημα και δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει με κάποια μορφή για πολύ καιρό.

7 με 3 
Ένας συνδυασμός αριθμών που δεν εγγυάται απόλυτα την επιτυχία και την διάρκεια της σχέσης, αλλά δίνει πολλές δυνατότητες για κάτι τέτοιο αρκεί οι σύντροφοι να μπορούν να καταλάβουν και να αποδεχτούν ο καθένας τις ανάγκες του άλλου. Ο σύντροφος τρία είναι περισσότερο κοινωνικός από τον σύντροφο επτά και σε κάποιες περιπτώσεις το επτά θα χρειαστεί να ακολουθήσει τους ζωντανούς ρυθμούς του τρία ή να ανοιχτεί περισσότερο όσον αφορά τα συναισθήματα ή τις εκδηλώσεις στον ερωτικό τομέα. Από την άλλη, ο σύντροφος τρία θα χρειαστεί να υποχωρήσει σε κάποια ζητήματα, να μειώσει την παρορμητικότητά του και να ακούσεις τις σοφές συμβουλές του επτά, αλλά και να δεχτεί τις τάσεις απομόνωσης και εσωστρέφειας που χαρακτηρίζουν τον σύντροφο επτά. Αν ο ένας σύντροφος δε δώσει χώρο στον άλλο, τότε δεν είναι απίθανο καθόλου να μπουν στην σχέση τρίτα άτομα, καθώς οι σύντροφοι θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο μέσα από κάποιον που τους καταλαβαίνει.

7 με 4 
Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός αριθμών ο οποίος κλίνει περισσότερο προς την γνώση και την μάθηση παρά στον ρομαντισμό και τα συναισθήματα. Ο σύντροφος επτά είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι και οδηγεί την σχέση καθώς είναι πιο ψαγμένος και πιο εσωτερικός από τον σύντροφο τέσσερα ο οποίος μαθαίνει από τον επτά και εφαρμόζει τις ιδέες και τις κατευθύνσεις που δίνονται στην σχέση δημιουργώντας τελικά ένα λειτουργικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα και για τους δύο.

7 με 5 
Ένας καλός συνδυασμός αριθμών που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και των δύο συντρόφων μέσα από την σχέση. Και οι δύο εργάζονται για την αλλαγή, ο σύντροφος πέντε περισσότερο σε γήινο επίπεδο και ο σύντροφος επτά περισσότερο σε εσωτερικό/ συνειδησιακό επίπεδο. Αν μπορέσουν λοιπόν ο σύντροφος επτά να καταλάβει την ανάγκη για ελευθερία του συντρόφου πέντε και ο σύντροφος πέντε να κατανοήσει την ανάγκη για απομόνωση και στοχασμό, τότε η σχέση θα λειτουργήσει υπέροχα και δημιουργικά και για τους δύο.

7 με 6 
Ο συνδυασμός δεν είναι άσχημος, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει μια σχέση έντονη, με μυστήριο, ερωτισμό και πολλή τροφή για σκέψη. Όμως μέσα από τον συνδυασμό αυτό δημιουργούνται αρκετές ευθύνες που ίσως είναι δύσκολο να τις επωμιστεί μόνο ο σύντροφος έξι και επιπλέον ο σύντροφος επτά λειτουργεί με πολλή καχυποψία και ανασφάλεια σε σχέση με τον σύντροφο έξι, σε βαθμό που θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρίσκει πολλές αφορμές για να ζηλέψει και να κουράσει την σχέση με τις ζήλιες του. Ο σύντροφος επτά είναι πιο δυνατός από τον σύντροφο έξι σε αυτή την σχέση και το γεγονός αυτό επισκιάζει το μέλλον της σχέσης, εκτός αν ο σύντροφος έξι λειτουργήσει παθητικά και με τρόπο που να απορροφά και να εξισορροπεί τις συναισθηματικές εξάρσεις του επτά.

7 με 7 
Δύο σύντροφοι που έχουν πάρα πολλά κοινά μεταξύ τους και ο συνδυασμός αυτών των αριθμών μπορεί να δώσει μια πολύ όμορφη σχέση στην οποία ο ένας σύντροφος καταλαβαίνει τις επιθυμίες και τις σκέψεις του άλλου χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν. Βαθύ συναίσθημα και τηλεπαθητική σχεδόν επαφή και επικοινωνία, ο συνδυασμός αυτός βγάζει μια σχέση σχεδόν από άλλο κόσμο. Ο ένας έχει ιδέες και ο άλλος τις υλοποιεί μέσα σε μια απόλυτη αρμονία. Σε πνευματικό επίπεδο οι σύντροφοι είναι απόλυτα καλυμμένοι ο ένας από τον άλλο, σε πρακτικό όμως επίπεδο και κυρίως στον ερωτικό τομέα μπορεί ο συνδυασμός να δημιουργεί θέματα καθώς και οι δύο έχουν αρκετές αναστολές και κρυμμένες επιθυμίες που δεν τις εκφράζουν πολύ άμεσα και ξεκάθαρα.

7 με 8 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών είναι καλύτερος για επαγγελματικές σχέσεις παρά προσωπικές. Ο σύντροφος επτά είναι πνευματικός, εσωτερικός, μυστήριος και δίνει αξία στα συναισθήματα ανάγοντάς τα σε επίπεδο θρησκευτικής τέχνης. Ο σύντροφος οκτώ από την άλλη είναι πιο γειωμένος, ενδιαφέρεται για τα υλικά αγαθά, την επιτυχία στο επάγγελμα και την κοινωνία και γενικότερα για την υλική εκδήλωση της ύπαρξης και της ζωής, πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα και να αποδεχτεί στο τέλος ο σύντροφος επτά, με αποτέλεσμα παρά την χημεία που μπορεί να υπάρχει και τον χρόνο που επενδύει το επτά, η σχέση να μην ικανοποιεί ουσιαστικά κανέναν από τους δύο και να φέρει απώλειες χρήματος και χρόνου.

7 με 9 
Είναι μια ιδιαίτερη σχέση αριθμών η συγκεκριμένη και χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε οι σύντροφοι να τα βρουν και να πούμε ότι η σχέση τους λειτουργεί αρμονικά. Και οι δύο σύντροφοι κατέχουν ένα είδος σοφίας και δεν βιάζονται να προχωρήσουν. Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους και την κοινωνία και τα ενδιαφέροντά τους αυτά θα τους φέρουν κοντά. Όμως για τα πρακτικά θέματα ο συνδυασμός δεν βοηθά και η σχέση τους θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα ή επαγγελματικά. Με τον καιρό όλα μπορούν να διορθωθούν, αλλά χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια.Newsletter