astropedia.gr

Οι διελεύσεις του Άρη από τα 12 ζώδια

Οι διελεύσεις του Άρη από τα 12 ζώδια

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη φωτιά, τη δράση και το πάθος. Ο Άρης είναι το ακριβώς αντίθετο της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει το θηλυκό στοιχείο και ο Άρης το αρσενικό. Ο Άρης σηματοδοτεί τις συγκρούσεις, την επιθετικότητα και τον πόλεμο. Διέπει τη σεξουαλική ορμή, τη δύναμη και το θάρρος και συνδέεται με τις ενέργειες που απαιτούνται για την εκπλήρωση των στόχων μας, τη δράση που απαιτείται για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Είναι το πάθος πίσω από τη δράση, η ικανότητα που έχουμε να μετατρέψουμε τις ιδέες σε δράση. Υποδεικνύει τη ζωτικότητά μας, το επίπεδο της ενέργειάς μας και το ύφος της δράσης. Στο χάρτη μιας γυναίκας, ο Άρης υποδηλώνει το είδος του άντρα που προσελκύει ενώ στο Ωροσκόπιο ενός άντρα συμβολίζει τον τρόπο που εκδηλώνει τον ανδρισμό του.

Από τη θετική πλευρά, ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την πρωτοβουλία, την  αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες. Από την αρνητική πλευρά, ο Άρης σηματοδοτεί τις διαμάχες, το θυμό, τη βία, την παρορμητική συμπεριφορά, τον κίνδυνο και κάθε είδους βαναυσότητα. Είναι κυβερνήτης στον Κριό και τον Σκορπιό, σε έξαρση στον Αιγόκερω, σε αδυναμία στον Ζυγό και σε πτώση στον Καρκίνο.

Διαβάστε παρακάτω τη διέλευση του Άρη από το
κάθε ζώδιο και την επίδραση που έχει στη ζωή μας.


 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο τολμηρό ζώδιο του Κριού, στο ζώδιο το οποίο ο Άρης είναι κυβερνήτης, είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις, δεν φοβόμαστε οποιαδήποτε απειλή ή ανταγωνισμό και αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε, πολεμώντας καθαρά και δίκαια. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τις ύπουλες τακτικές ή τη χειραγώγηση. Δεν αποθαρρυνόμαστε από οποιαδήποτε πρόκληση συναντήσουμε και ξεπερνάμε τα περισσότερα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο μας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας.

Θυμώνουμε ξαφνικά, αλλά εξίσου γρήγορα μας περνάει και δεν κρατάμε  μνησικακίες, συμφιλιωνόμαστε γρήγορα. Έχουμε την τάση να κάνουμε επίθεση  χωρίς να σκαφτόμαστε μόνο και μόνο για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και επειδή δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο δέλεαρ μιας συναρπαστικής πρόκλησης. Έχουμε μια έντονη επιθυμία για δράση και γινόμαστε πολύ ανυπόμονοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με περιορισμούς ή καθυστερήσεις.

Αγωνιζόμαστε για την αυτονομία μας, θέλουμε να είμαστε αφεντικό του εαυτού μας και ενεργούμε με δική μας πρωτοβουλία και όχι λαμβάνοντας εντολές και διαταγές. Για το λόγο αυτό, η επαναστατική συμπεριφορά μας δημιουργεί προβλήματα στον κοινωνικό μας περίγυρο. Σεξουαλικά, γινόμαστε φιλήδονοι και επιδιώκουμε τη στιγμιαία ικανοποίηση. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο επίμονο και υπομονετικό ζώδιο του Ταύρου, γινόμαστε πιο αμυντικοί και λιγότερο επιθετικοί. Ωστόσο, οτιδήποτε απειλεί την υλική άνεσή μας ή τη συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια προκαλεί την οργή και το θυμό μας. Νιώθουμε φόβο στη σκέψη του να χάσουμε τα χρήματά μας, το σπίτι μας ή τα υπάρχοντά μας. Αλλά ακόμα και όταν επιτεθούμε, οπισθοχωρούμε και περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να ηρεμήσει ο αντίπαλός μας.

Το χειρότερο για τον Άρη στον Ταύρο είναι το ανυποχώρητο πείσμα καθώς αν θεωρήσουμε ότι έχουμε δίκιο, κανείς δεν μπορεί να μας μεταπείσει. Δεν χάνουμε εύκολα την ψυχραιμία μας αλλά όταν συμβεί φτάνουμε στα άκρα. Έχουμε την παρόρμηση να κάνουμε περισσότερα χρήματα και να αποκτήσουμε περισσότερα υλικά αγαθά καθώς δίνουμε αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερη σημασία στην οικονομική ασφάλεια και στην υλική άνεση στη ζωή.

Θέτουμε στόχους τους οποίους υλοποιούμε αργά και προσεκτικά, δίνοντας σημασία στα πρακτικά και χρήσιμα αποτελέσματα. Η υπομονή, η επιμονή και η αποφασιστικότητά μας είναι εξαιρετικά ισχυρές και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει. Σεξουαλικά, έχουμε απεριόριστη δύναμη και πάθος και μια έντονη επιθυμία για το σεξ, το καλό φαγητό και όλα τα καλά πράγματα στη ζωή. Γινόμαστε υπερβολικά κτητικοί, ζηλιάρηδες και υλιστές.  Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο εγκεφαλικό ζώδιο των Διδύμων, ενεργούμε χρησιμοποιώντας την ευφυΐα μας και την ευελιξία μας. Υπάρχει μια υποκείμενη λεκτική επιθετικότητα όταν προκύπτει οποιαδήποτε ανταγωνιστική κατάσταση που φτάνει μέχρι τη σκληρή κριτική, την αγένεια και το σαρκασμό. Μας αρέσουν οι διανοητικές κόντρες καθώς θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πνευματικά ανώτεροι από τους άλλους ανθρώπους.

Εξαιτίας αυτού, θέλουμε να έχουμε πάντα την τελευταία λέξη. Υπάρχει ταχύτητα στον τρόπο σκέψης μας και χρησιμοποιούμε το κατάλληλο λεξιλόγιο και τις γνώσεις μας για να κερδίσουμε οποιαδήποτε μάχη. Όταν θυμώνουμε, η οργή μας περνάει γρήγορα. Έχουμε την παρόρμηση να επιβληθούμε στο μυαλό των άλλων και να επιδείξουμε τα πνευματικά κατορθώματά μας. Αυτό το χρονικό διάστημα ευνοούνται οποιοδήποτε είδος σπουδών και η βελτίωση των  γνώσεων και δεξιοτήτων.

Επίσης, έχουμε την ικανότητα να βρούμε καινοτόμες λύσεις στα προβλήματά μας. Ωστόσο, δημιουργούνται δυσκολίες στη συγκέντρωση και υπάρχει η τάση να βλέπουμε επιφανειακά τα πράγματα, δεν μπορούμε να εστιαστούμε στην ουσία του θέματος. Σεξουαλικά, είμαστε επιρρεπείς σε διανοητικά ερεθίσματα και η λίμπιντό μας είναι ασταθής. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, στο ζώδιο το οποίο ο Άρης είναι σε πτώση, θυμώνουμε όταν αντιμετωπίζουμε απειλές για την συναισθηματική μας ασφάλεια, το σπίτι ή την οικογένειά μας. Υπάρχει η τάση να δημιουργούνται διαμάχες για ζητήματα ακινήτων και διαφορές με τα μέλη της οικογένειάς μας ή τους συγγενείς. Ωστόσο, δεν βγαίνουμε ανοιχτά στην επίθεση, καταφεύγοντας στην παθητική - επιθετική συμπεριφορά ή τη συναισθηματική χειραγώγηση. Γινόμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι ακόμα και στις πιο μικρές προσβολές.

Αλλά δεδομένου ότι το πρωταρχικό κίνητρό μας είναι να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δεν εκδηλώνουμε άμεσα το θυμό μας. Αυτή τη χρονική περίοδο υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των άλλων και όχι τα δικά μας, πολεμώντας μέχρι θανάτου για να προστατεύσουμε εκείνους που είναι ανίκανοι να αγωνιστούν για τον εαυτό τους.

Επίσης, χρησιμοποιούμε το συναισθηματικό εκβιασμό ως όπλο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Η αδρεναλίνη μας και η δύναμη της θέλησής μας μειώνεται όταν είμαστε συναισθηματικά αναστατωμένοι ή νευριασμένοι. Σεξουαλικά, επειδή αυτό το χρονικό διάστημα οι συναισθηματικές ανάγκες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη λίμπιντό μας, δεν ψάχνουμε το ευκαιριακό σεξ. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο δυναμικό και περήφανο ζώδιο του Λέοντα, θυμώνουμε όταν δεχόμαστε προσβολές στην προσωπική μας υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δεν επιδιώκουμε τους καυγάδες αλλά όταν δεχτούμε επίθεση την ανταποδίδουμε. Δεν αποδεχόμαστε την ήττα, ενεργούμε δραματικά και κάνουμε οτιδήποτε προκειμένου να μας αναγνωρίσουν οι άλλοι τα επιτεύγματά μας. Θέλουμε να οδηγήσουμε τους άλλους και δεν δεχόμαστε εντολές ή παραγγελίες.

Όντας κυριαρχικοί και δυναμικοί είναι δύσκολο να κάνουμε αυτό που θέλουν οι άλλοι, όσο περισσότερο μας διατάζουν τόσο περισσότερο θα αντισταθούμε. Υπάρχει ένα πνεύμα  υπεροχής και εξουσίας που φτάνει ακόμα και σε ένα αλαζονικό τρόπο συμπεριφοράς που εκδηλώνεται μέσω της προβολής του «εγώ» και της παρόρμησης να είμαστε στο επίκεντρο, να κερδίσουμε την αναγνώριση και το χειροκρότημα για τα ταλέντα και τις επιτυχίες μας.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τη μετριότητα και την αποτυχία και με την έντονη ενεργητικότητά μας και την αυτοπεποίθησή μας, καταφέρνουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Γινόμαστε έντονα ανταγωνιστικοί και υποκινούμαστε  από την επιθυμία όχι μόνο να νικήσουμε τους αντιπάλους μας αλλά και να είμαστε οι καλύτεροι. Σεξουαλικά, αυτή τη χρονική περίοδο η λίμπιντό μας είναι στα ύψη και έχουμε τη βαθιά επιθυμία να λατρευόμαστε από το αντίθετο φύλο, αγωνιζόμενοι για τη συγκίνηση της σεξουαλικής κατάκτησης. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, η κριτική και η τελειομανία της Παρθένου είναι η αιτία των καυγάδων με τους άλλους. Όταν κατά την άποψή μας κάτι δεν έχει γίνει σωστά, γινόμαστε αδιάλλακτοι, κριτικοί, με έναν ιδιαίτερα σκληρό σαρκασμό. Με την αναλυτική μας ικανότητα και μη δίνοντας σημασία στα οποιοδήποτε συναισθήματα των άλλων, επισημαίνουμε ψυχρά και με ακρίβεια όλες τις αδυναμίες του αντιπάλου μας.

Αυτή τη χρονική περίοδο μπορούμε  να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε τη μάχη μας έξυπνα και με κάθε λεπτομέρεια, ανιχνεύοντας τις αδυναμίες των ανταγωνιστών μας για να έχουμε το πάνω χέρι. Από την αντίθετη πλευρά, ασκούμε κριτική και κάνουμε ανάλυση στις δικές μας προσωπικές αδυναμίες πράγμα το οποίο μας κάνει να αμφιβάλλουμε για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας. Η εργασία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη χρονική περίοδο καθώς αγωνιζόμαστε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας και γινόμαστε πιο συνεπείς στα καθήκοντά μας.

Επίσης, δημιουργούνται διαφορές και ανταγωνισμός μέσα στο χώρο της εργασίας. Γινόμαστε πιο εργασιομανείς για να φθάσουμε στην κορυφή, όχι όμως εξαιτίας της φιλοδοξίας, αλλά από επιμέλεια και συνέπεια. Επίσης δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον για την υγεία. Σεξουαλικά, η ανάλυση και η κριτική γίνονται εμπόδιο στην ανάληψη οποιασδήποτε ερωτικής πρωτοβουλίας. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο ειρηνικό και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, στο ζώδιο το οποίο ο Άρης είναι σε αδυναμία, έχουμε μια παθητική-επιθετική συμπεριφορά, αναποφασιστικότητα στις ενέργειές μας και καταφεύγουμε σε μια διακριτική χειραγώγηση αντί να βγούμε άμεσα στην επίθεση. Γινόμαστε διστακτικοί και αποφεύγουμε την ανοικτή αντιπαράθεση, προτιμώντας να λύσουμε τα προβλήματά μας κάνοντας διαπραγματεύσεις και όχι πόλεμο.

Θυμώνουμε όταν βλέπουμε αδικίες και παλεύουμε για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Αγωνιζόμαστε για τους άλλους ανθρώπους περισσότερο από τον εαυτό μας. Είμαστε αρκετά νωχελικοί κι αν συγκρουστούμε με κάποιον προσπαθούμε για την αρμονία και την ειρήνη, ανεξάρτητα του πόσο ασυμβίβαστος ή άκαμπτος είναι ο αντίπαλός μας. Λαμβάνουμε μεγάλη ικανοποίηση από τη γεφύρωση των διαφορών και την εξάλειψη της διχόνοιας, και το πετυχαίνουμε χάρη στη διακριτικότητα και τη διπλωματία μας.

Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας και η επιδίωξή μας είναι να βρούμε το «άλλο μας μισό». Θέλουμε να είμαστε αρεστοί και κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την εύνοια των άλλων των οποίων η έγκριση είναι σημαντική. Αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχει πάθος για την ομορφιά και την αισθητική, τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και τη μόδα. Σεξουαλικά, αναζητάμε την πνευματική επικοινωνία περισσότερο από τη σεξουαλική πράξη. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο δυναμικό και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, στο ζώδιο το οποίο ο Άρης είναι κυβερνήτης, γινόμαστε φοβερά δυναμικοί και τρομακτικοί μαχητές. Η αποφασιστικότητά μας είναι τόσο έντονη που κάποιες φορές γινόμαστε αδίστακτοι, θέλουμε να νικήσουμε. Η νίκη είναι τόσο σημαντική που δεν μας ενδιαφέρει ακόμα και να χάσουμε τα πάντα, δεν μπορούμε να υποφέρουμε από μια ατιμωτική ήττα.

Βλέπουμε κάθε σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των μικρότερων διαφωνιών, ως τεστάρισμα της αντοχής και της θέλησής μας. Τα στιγμιαία οφέλη από μια διαμάχη είναι λιγότερο σημαντικά από την τελική νίκη, έτσι αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε μια μικρή αψιμαχία, αν αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσουμε τελικά τον πόλεμο. Δεν βγαίνουμε ανοιχτά στην επίθεση αλλά ελισσόμαστε, υπολογίζοντας τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας, μέχρι να τον κτυπήσουμε.

Κυριαρχούν αυτό το διάστημα η μεγάλη δύναμη, το θάρρος και η αντοχή, έτσι μπορούμε να ξεπεράσουμε και τις δυσκολότερες προκλήσεις, κυριολεκτικά μπορούμε να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να θεραπεύσουμε τις πληγές του παρελθόντος. Σεξουαλικά, κυριαρχούν το έντονο πάθος, η σεξουαλική ορμή και μια ψυχαναγκαστική γοητεία. Μας έλκουν το άγνωστο, το απαγορευμένο και το επικίνδυνο. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο περιπετειώδες και ειλικρινές ζώδιο του  Τοξότη, θυμώνουμε όταν δεν γίνονται αποδεκτές οι πεποιθήσεις μας ή όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αγωνιζόμαστε με ενθουσιασμό για τα δικαιώματα και την ελευθερία τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων ανθρώπων. Αντιδρούμε με οργή και πάθος όταν οι φιλοσοφικές ή ηθικές πεποιθήσεις μας αμφισβητούνται και γινόμαστε δογματικοί χωρίς να σεβόμαστε τις πεποιθήσεις και τις απόψεις των άλλων ανθρώπων.

Δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ηθικά παραπτώματα και γινόμαστε καυστικοί αν κάποιος έχει παραβεί ένα σημαντικό κανόνα. Από τη θετική πλευρά, το περιπετειώδες και διασκεδαστικό πνεύμα μας και το χιούμορ μας, δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Όντας λάτρεις της περιπέτειας, έχουμε μια διακαή επιθυμία να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μέσω των βιβλίων και της μάθησης.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οποιονδήποτε έλεγχο ή περιορισμό και προκειμένου να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, επιδιώκουμε έναν αδέσμευτο τρόπο ζωής, που μας εξιτάρει σωματικά και διανοητικά. Οι ενέργειές μας είναι διάσπαρτες και υπάρχει η τάση να αναλαμβάνουμε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σεξουαλικά, γινόμαστε ενθουσιώδεις και παθιασμένοι και απολαμβάνουμε το σεξ ως περιπέτεια, χωρίς να θέλουμε τη δέσμευση. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο σοβαρό και συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερου, στο ζώδιο το οποίο ο Άρης είναι σε έξαρση, μπορούμε να ελέγξουμε το θυμό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε στα πόδια αν έρθουμε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε πρόκληση. Υπολογίζουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας, είμαστε  προσεκτικοί στις ενέργειές μας και επινοούμε ένα σχέδιο δράσης για να ολοκληρώσουμε τους στόχους τους και να αφοπλίσουμε τους εχθρούς μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ενεργητικοί στο να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας και να προβάλουμε τα επιτεύγματά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο δράσης και να περιμένουμε υπομονετικά μέχρι την τελική νίκη. Γινόμαστε πρακτικοί, αποφασιστικοί και πολύ φιλόδοξοι, θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους και ξεπερνώντας οποιεσδήποτε προκλήσεις. Η επαγγελματική επιτυχία και το κύρος που τη συνοδεύει είναι τόσο σημαντικά αυτό το χρονικό διάστημα, που εργαζόμαστε αφειδώς, ακόμα και μανιωδώς, για την επίτευξή τους.

Τίποτα δεν μας σταματά στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στην κορυφή, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας ή τις σχέσεις μας, απορρίπτοντας κάποιες από αυτές, αν θεωρήσουμε ότι έχουν υπηρετήσει το σκοπό τους. Σεξουαλικά, αν και δίνουμε περισσότερη σημασία στην εργασία, τις ευθύνες και την ευπρέπεια, η σεξουαλική ορμή μας είναι έντονη και αισθησιακή, αν και παραμελημένη. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο φιλελεύθερο και αλτρουιστικό ζώδιο του Υδροχόου γινόμαστε παθιασμένοι μαχητές για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων ανθρώπων. Θυμώνουμε όταν εξαναγκαζόμαστε  να συμμορφωθούμε με κανόνες και οδηγίες που θεωρούμε ότι είναι άδικες και παράλογες. Γινόμαστε επαναστατικοί και ενθαρρύνουμε και άλλους να πράξουν το ίδιο.

Από την άλλη πλευρά, θα ακολουθήσουμε πρόθυμα τις εντολές και τους κανόνες μιας ομάδας, όταν αγωνιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό. Αγωνιζόμαστε σε επίπεδο ιδεών, χρησιμοποιώντας έξυπνα και εμπνευσμένα επιχειρήματα. Αυτή τη χρονική περίοδο έχουμε έντονη διανοητική ενέργεια και πάθος για τη διάδοση προοδευτικών και καινοτόμων ιδεών με βάση τις αρχές της ελευθερίας και της ισότητας.

Γινόμαστε αντικομφορμιστές, με επαναστατικές τάσεις που επιδιώκουν να αντικαταστήσουν απαρχαιωμένες και καταπιεστικές κοινωνικές, πολιτικές ή οικονομικές δομές. Αυτό το διάστημα υπάρχει ανάπτυξη και προώθηση της τεχνολογίας και εφευρέσεις. Λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά ως μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας ή οργάνωσης που είναι αφιερωμένες στην υλοποίηση κοινωνικών ή ανθρωπιστικών αλλαγών. Σεξουαλικά, είμαστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, ψυχροί με μια πειραματική διάθεση στο σεξ και φόβο για τη δέσμευση. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, γινόμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και δυναμικοί και ενστικτωδώς αποφεύγουμε οποιαδήποτε σύγκρουση καθώς αντιπαθούμε τον πόλεμο και τη βία. Έχουμε φόβο και δειλία επειδή αμφιβάλλουμε ότι θα κερδίσουμε τη μάχη. Αυτή τη χρονική περίοδο χρησιμοποιούμε έμμεσο και όχι ευθύ τρόπο για να πάρουμε ό, τι θέλουμε, αποφεύγοντας την άμεση αντιπαράθεση. Χρησιμοποιούμε συναισθηματική πίεση ακόμα και χειραγώγηση ή δόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα για να υπερισχύσουμε.

Στην καλύτερη περίπτωση, κάνουμε μεγάλες πράξεις καλοσύνης και προσωπικές θυσίες προς το συμφέρον της ειρήνης και της συμφιλίωσης, υποχωρώντας. Η ενέργειά μας δεν εκδηλώνεται άμεσα αλλά βρίσκεται σε συναισθηματικό και υποσυνείδητο επίπεδο, έτσι είναι μια χρονική περίοδος όπου δεν τίθενται πρακτικοί στόχοι ή σημαντικές φιλοδοξίες. Ασχολούμαστε με δραστηριότητες που μας παρέχουν μια διέξοδο από την εγκόσμια πραγματικότητα και ευνοούν τον εσωτερικό προβληματισμό.
 
Η δράση μας προσανατολίζεται στη μουσική, την τέχνη, τη λογοτεχνία και τις ταινίες, καθώς και μέσα από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Σεξουαλικά, δίνουμε περισσότερο σημασία σε μια πλούσια συναισθηματικά και πνευματικά σεξουαλική σχέση.  Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.Newsletter