astropedia.gr

Δίας (R) στον Υδροχόο από 28/7

Δίας (R) στον Υδροχόο από 28/7
Από τις 28 Ιουλίου ως τις 18 Οκτωβρίου ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στο εκκεντρικό και ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζοντας περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 22° έως την 29° αυτών των ζωδίων. Από τις 18 Οκτωβρίου ο Δίας θα γίνει ορθόδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που θα αναλύσουμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο. Γενικότερα πάντως, τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Δία, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις δραστηριότητες τους που σχετίζεται με μάθηση πάσης φύσης, σπουδές, επαφές με τον Νόμο ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
Πλανήτης του κάρματος - συμβολίζει την αλλαγή
 
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα και με το βαρυτικό του πεδίο προστατεύει τη Γη από κομήτες και αστεροειδείς που μπορεί να χτυπούσαν τον πλανήτη μας αν δεν υπήρχε αυτός. Αντίστοιχα, στην αστρολογία ο Δίας μοιάζει με έναν προστατευτικό μανδύα που μας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Στην ορθόδρομη πορεία του ο πλανήτης φέρνει Τύχη και ευκαιρίες σε πιο γήινα και υλικά επίπεδα. Κατά την ανάδρομη πορεία του όμως μπορεί μεν να καθυστερούν οι ευκαιρίες που περιμένουμε, αλλά μας στρέφει προς την πιο ηθική πλευρά μας. Προς την Φώτιση, μιας και ο Δίας σχετίζεται με τη διάκριση του Καλού και του Κακού. Όσο λοιπόν είναι ανάδρομος, οι ευκαιρίες σε υλικά θέματα είναι πιο περιορισμένες, ωστόσο είναι εξαιρετικός για να μας κάνει να ξαναβρούμε την Πίστη στον ανώτερο Εαυτό μας, πάντα με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ο Υδροχόος είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο, συμβολίζει το μέλλον, την κοινωνία, την ανθρωπότητα, τον διπλανό μας, την τεχνολογία, το διάστημα, την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την μάχη απέναντι στην καταπίεση. Ο Δίας ανάδρομος καλείται να διανύσει πάλι την απόσταση που είχε καλύψει από τις 27 Μαρτίου ως τις 14 Μαΐου, έτσι και εμείς αντίστοιχα θα δούμε να έρχονται πάλι στο προσκήνιο θέματα που μας απασχόλησαν τότε, για να διορθώσουμε ή να ολοκληρώσουμε τα τότε ζητήματα. Αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο αν τα ζητήματα μας σχετίζονται με όσα συμβολίζει ο Υδροχόος!

Η επιρροή της διέλευσης του ανάδρομου Δία από τον Υδροχόο και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεις τους παλιούς φίλους σου ή ομάδες καθώς ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Αντίθετα, ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με κάποιον φίλο σου ή σε μια ομάδα λόγω διαφορετικής κουλτούρας. Δεν είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα σημαντικό έργο ή να ξεκινήσεις κάτι από το μηδέν στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμη και να θελήσεις να απέχεις από τα μέσα ενημέρωσης ή τουλάχιστον να περιορίσεις το χρόνο που αναλώνεις στα κοινωνικά δίκτυα. Τα σχέδια σου για το πώς θα υλοποιήσεις τους στόχους σου μπορεί να ανατραπούν ή να ματαιωθούν, ιδίως αν εμπλέκεται η τεχνολογία. Θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι μόνιμο!

 
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, και φέρνει καθυστερήσεις στην επαγγελματική πορεία σου, αγώνα για την εξουσία και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Από τις 28 Ιουλίου ως τις 18 Οκτωβρίου είναι ένα διάστημα που κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις θα επαναπροσδιοριστούν. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες από τις αποφάσεις αλλά και τις κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και σχετίζονταν με την καριέρα σου ή μπορεί να «παγώσεις» ένα επαγγελματικό θέμα, απλά και μόνο επειδή δεν σου προσφέρει την εσωτερική σου εξέλιξη και την ασφάλεια που θα ήθελες. Χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ξέρεις πώς να βγεις από τις δυσκολίες. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία στον Υδροχόο, θα βγουν στην επιφάνεια προτάσεις και σχέδια που είχες για τη δουλειά σου στο παρελθόν και δεν τα είχες θέσει μέχρι τώρα σε εφαρμογή.  
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Σκέφτεσαι αν τα σχέδιά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα καθώς ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου και σε ανανεώνει, φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις, ιδέες, γνώσεις που προϋπήρχαν στο παρελθόν. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την περίοδο θα δεις ότι αλλάζεις θεωρίες, απόψεις και πιστεύω για τη ζωή… σαν τα παθήματα του παρελθόντος να σου γίνουν πλέον μαθήματα! Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια ή να πάρεις οποιεσδήποτε μεγάλες πρωτοβουλίες ή να κάνεις ένα μεγάλο άλμα σε κάτι αν δεν το έχεις ερευνήσει διεξοδικά ή αν δεν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να ολοκληρώσεις μια ημιτελή γνώση ή να πας ένα ταξίδι κάπου όπου έχεις ξαναπάει ή να επανασυνδεθείς με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα από τη δική σου.  
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν αυτή την περίοδο περιμένεις κάποια χρήματα, να ξέρεις ότι θα καθυστερήσουν αφού η ανάδρομη πορεία του Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, προκαλεί ανακατατάξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Δεν είναι ιδανική στιγμή για να διευθετήσεις νομικά, φορολογικά ή τραπεζικά ζητήματα, αλλά ούτε και να κάνεις ένα νέο άνοιγμα οικονομικά, γιατί στην πορεία θα σου είναι δύσκολο να το φέρεις εις πέρας χωρίς τις συμβουλές που παίρνεις μόνο από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Οικονομικές υποθέσεις που θεωρούσες ότι είχαν λήξει, μπορεί τώρα να επανέλθουν στην επιφάνεια. Τώρα είναι η ώρα για να επανεξετάσεις την αλήθεια σου ως προς τις εμμονές που σε κατατρέχουν και την σχέση σου με το σεξ, αφού ο ανάδρομος Δίας σου θυμίζει ένστικτα, επιθυμίες, απωθημένα και ερωτικές στιγμές από το παρελθόν. Το καλό είναι όμως ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που όφειλες, ή να καταφέρεις να αποπληρώσεις μια παλιά οφειλή σου.  
 
  
ΛΕΩΝ
 
Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από τις 28 Ιουλίου ως τις 18 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Κόψε λοιπόν ταχύτητα αν σκέφτεσαι να κάνεις τη σχέση σου επίσημη, ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Συναρπαστικές νέες ερωτικές γνωριμίες και συνεργασίες θα μπορούσαν να προκύψουν τώρα, φρόντισε όμως να επανεξετάσεις τα πάντα σε βάθος και μη χαρίζεις εύκολα την καρδιά σου ή βιαστείς να κλείσεις νέες συμφωνίες. Προτίμησε επίσης να απέχεις από την υπογραφή σημαντικών νομικών εγγράφων καθώς μπορεί να υπάρχουν λάθη που δεν τα είχες προσέξει, ειδικά αν έχεις αντιδικίες με κάποιους. Θα τα ακούσεις αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επιπλέον, θα μπορούσε να υπάρξει μια παρεξήγηση με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου. Τέλος, πρόσωπα ή αιτήματα από το αισθηματικό σου παρελθόν επανέρχονται δυναμικά!  
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας, έτσι θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το καθημερινό πρόγραμμά σου. Τώρα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι κατά πόσο η καθημερινότητά σου και η εργασία σου σε εξελίσσουν πνευματικά. Δυστυχώς δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις μια σταθερή πορεία, ούτε και να αποπερατώσεις τις υποχρεώσεις σου στις προκαθορισμένες προθεσμίες. Αν σκοπεύεις να αναλάβεις μια υπεύθυνη διοικητική θέση ή θέση ευθύνης γενικότερα στο εργασιακό σου περιβάλλον, μη βιαστείς καθώς μπορεί αργότερα να διαπιστώσεις ότι αυτό αυτή η θέση δεν είναι το κατάλληλη για σένα. Καλύτερα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσες να έχεις κάποιες ατυχίες στην καθημερινότητά σου και να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Μπορείς όμως να τακτοποιήσεις όλα όσα είναι σε εκκρεμότητα από παλιά.  
 
 
ΖΥΓΟΣ

Αναθεωρήσεις στην ερωτική σου ζωή δημιουργεί ο ανάδρομος Δίας στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι λίγο πιο εσωτερική και παίρνεις κάποια μαθήματα. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε τα ερωτηματικά στην επικοινωνία μεταξύ σας δεν θα λείψουν, όμως το σημαντικότερο είναι ότι θα θελήσεις τελικά να κατανοήσεις τι είναι αυτό που αναζητάς από το άτομο που έχεις στο πλάι σου και θα σκεφτείς σοβαρά αν τελικά η σχέση σας σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, θα αναρωτηθείς αν πράγματι θέλεις να ξεκινήσεις κάτι μόνιμο. Με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις από ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος, αφού ότι είχε μείνει στην μέση, ή όποια παρεξήγηση δεν είχε συζητηθεί, θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Η εύνοια πάντως δεν λείπει στον έρωτα, αρκεί πρώτα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μικρό μπέρδεμα στο σπίτι σου και με τα άτομα που συγκατοικείς. Με την αναδρομή του Δία διανύεις μία περίοδο κατά την οποία θα σκεφτείς σοβαρά τι αλλαγές θέλεις να κάνεις, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Ίσως μετανιώσεις για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος ή ακόμα και να παραδειγματιστείς από αποφάσεις και κινήσεις που έκανες παλιά. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Πιθανότατα μπορεί να θέσεις επί τάπητος συζητήσεις που ποτέ δεν έγιναν και όλο ανέβαλες, με τα πρόσωπα που αγαπάς. Μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν πάντως έχεις να δεις καιρό ένα οικογενειακό άτομο, τότε αυτή την περίοδο θα υπάρξει κάποια επαναπροσέγγιση.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή τα ταξίδια, η υπογραφή σημαντικών εγγράφων και η αγορά νέου τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς ο κυβερνήτης σου Δίας θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Από τις 28 Ιουλίου ως τις 18 Οκτωβρίου, τα λόγια σου και ο τρόπος που θα εκφράζεσαι δεν θα βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση από τους γύρω σου και δεν θα βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις εύκολα όλα όσα έχεις στο μυαλό και στην καρδιά. Ευτυχώς όμως κάποιος σε καταλαβαίνει απόλυτα και δεν είναι άλλος από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Καλό είναι πάντως αυτό το διάστημα, να προσέξεις τις σημαντικές συζητήσεις, τις νέες συμφωνίες και αν προγραμματίζεις αγορές τσεκάρισε τις λεπτομέρειες, για να μην βρεθείς εξ απροόπτου! Η θετική επιρροή που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Υδροχόου, είναι ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα εμπνευστείς από το παρελθόν και θα ξανά ανακαλύψεις τρόπους έκφρασης.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτηματικά στην οικονομική σου κατάσταση προκαλεί ο ανάδρομος Δίας στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, έτσι θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος στις δαπάνες σου και να υπολογίζεις το κάθε τι που ξοδεύεις. Υποχρεώσεις τις οποίες είχες αμελήσει, θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει άμεσα να τις διεκπεραιώσεις. Θα ήταν καλύτερο για την ώρα να αποφύγεις τις νέες οικονομικές διαπραγματεύσεις / επενδύσεις και να αποφύγεις τα ρίσκα. Παράλληλα, από 28 Ιουλίου ως τις 18 Οκτωβρίου, είναι ένα διάστημα που θα σε προβληματίσει κάθε είδους δέσμευση που υπάρχει στη ζωή σου. Θα σκεφτείς σοβαρά αν στο παρελθόν έκανες τις κατάλληλες επιλογές και αν είσαι σε αυτή την φάση ευχαριστημένος από την εξέλιξη που υπάρχει γύρω σου. Πιθανώς όμως να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν, μην δανείσεις όμως και μην δανειστείς, αν θέλεις οι κόποι σου να έχουν αποτέλεσμα.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και τα πάντα γύρω σου μπορεί να σου φαίνονται πιο εσωτερικά, να θέλεις το χρόνο σου για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι σε γεμίζει, πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, τι προσμένεις από τους ανθρώπους γύρω σου και άλλα πολλά ερωτήματα που θα σου δημιουργηθούν. Οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και η αργοπορία των εξελίξεων σε γεμίζουν με πείσμα, που τελικά σε οδηγεί στην… «σοφία»! Το διάστημα που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί και διλήμματα, στην ουσία όμως σου δίνεται η ευκαιρία της ανανέωσης. Είναι μία περίοδος που μπορείς να επωφεληθείς από δεύτερες ευκαιρίες, μην ξεκινήσεις όμως τίποτα από το μηδέν. Πριν από όλα αυτή την περίοδο θα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πάρε τον χρόνο σου σε κάθε κίνηση και απόφασή σου.  
 
ΙΧΘΥΕΣ
 
Προσπαθείς να εξερευνήσεις το παρελθόν και τα ερωτηματικά που σου έχουν προκαλέσει κάποια άτομα αλλά βρίσκεσαι στην ομίχλη καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Δίας είναι ανάδρομος στο θολό και ασαφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, έτσι λοιπόν θα θελήσεις να απομονωθείς και να σκεφτείς σοβαρά τα συναισθήματά σου. Τότε θα είναι ένα διάστημα που δεν θα έχεις την ίδια άνεση να εκφράσεις τις φιλοσοφίες και τα συναισθήματά σου και μπορεί να κρατήσεις μυστικά ή να θελήσεις να απομακρυνθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου, θα σε βοηθήσει γρήγορα να ξεμπλέξεις το κουβάρι και να κατανοήσεις καλύτερα τι θες αλλά και πώς το θες. Είναι ιδανική περίοδος, για να επιδιώξεις λίγες μοναχικές στιγμές, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια συναισθήματα κρύβονται μέσα σου το τελευταίο διάστημα, πάντα ακολουθώντας και τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δώσε τέλος εκεί που χρειάζεται!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.