astropedia.gr

Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 20/2

Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 20/2
Όλο τον μήνα Φεβρουάριο, ο Δίας στο σοβαρό και συγκροτημένο ζώδιο του Αιγόκερω θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα (η όψη κορυφώνεται στις 20 Φεβρουαρίου), μια πολύ βοηθητική όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως την 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα που σε απασχολούν.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός και τυχερός από το συνηθισμένο και τα κατάλληλα άτομα έρχονται στο δρόμο σου όταν τα χρειάζεσαι, έχεις πίστη στον εαυτό σου, αλλά και σε κάτι μεγαλύτερο από εσένα. Με τη θετική σκέψη σου μπορείς να αλλάξεις πράγματα που είναι έξω από τον έλεγχό σου. Οδεύεις προς τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή σου, γιατί έρχεσαι σε επαφή με αυτά που η ψυχή σου λαχταρά περισσότερο, πράγματα που είναι πέρα από την ύλη (Αιγόκερως). Αυτόν το μήνα το σύμπαν λοιπόν μαγνητίζει τη ζωή σου προς το καλύτερο, οι άλλοι γύρω σου είναι πιο πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να συμπονέσεις και να πλησιάσεις το διπλανό σου με στοργικό τρόπο.

Καθώς ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια των μεγάλων αποστάσεων, ένα ταξίδι που πιθανόν να κάνεις αυτό το μήνα, θα σου χαρίσει μια βαθιά μεταφυσική εμπειρία (Ποσειδώνας), καθώς είναι πιθανό να συναντήσεις νέους ανθρώπους που σε συμβουλεύουν με τις εμπειρίες τους και σου ανοίγουν νέες δυνατότητες στη ζωή σου. Ο Δίας σχετίζεται με τις πεποιθήσεις, την υψηλότερη γνώση και τη σοφία, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, της πνευματικότητας, της ενόρασης και της καλλιτεχνικής έκφρασης. Έτσι λοιπόν, αυτόν το μήνα έχεις εμπιστοσύνη στη Ζωή και δημιουργικότητα με ενθουσιασμό, κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, με έναν «μαγικό» τρόπο.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις φορές που θα σχηματιστεί αυτή η όψη μέσα στο 2020. Συναντάς ανθρώπους που με τη διορατικότητα και τη σοφία τους, τις εμπειρίες και τη γνώση τους, σε βοηθούν στους στόχους σου. Ευτυχείς συμπτώσεις και τύχη υποστηρίζουν τα βήματά σου προς την αλλαγή. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί χωρίς προσπάθεια από μέρους σου, αλλά φρόντισε να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν προκειμένου να νιώσεις ευτυχία και ευημερία.

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: