astropedia.gr

Δίας ευθύδρομος στον Ταύρο από 31/12

Δίας ευθύδρομος στον Ταύρο από 31/12
Από τον Σεπτέμβριο του έτους ο Δίας ήταν ανάδρομος και αυτόν τον Δεκέμβρη επιστρέφει στην ορθόδρομη τροχιά του, στις 31 του μήνα μάλιστα και στην 6η μοίρα του Ταύρου. Με την ευθυδρόμησή του ο Δίας θα δώσει την ευκαιρία σε όσους επηρεάστηκαν να μπορέσουν να πράξουν και να εφαρμόσουν τις συνειδητοποιήσεις που είχαν κατά την τελευταία περίοδο και να μπορέσουν τώρα να αξιοποιήσουν τις σκέψεις και τα σχέδια που προετοιμάστηκαν ή που τέθηκαν σε αναμονή κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανάδρομη κίνηση του Δία επηρέασε κυρίως όσους έχουν πλανήτες ή σημεία από την 6η μέχρι την 16η μοίρα του σταθερού σταυρού και αναφέρεται σε συνθήκες και γεγονότα που σχετίζονται με το διάστημα από 4 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
 
Ο Δίας συνδέεται με την τύχη, την επέκταση, την αύξηση, αλλά ξεχνάμε ότι επίσης μπορεί να συνδεθεί με την υπερβολή, την απληστία και την βαθιά δυσαρέσκεια. Ο Δίας μας σπρώχνει να βελτιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες που έχουμε, αλλά δεν δημιουργεί ο ίδιος αυτές τις ευκαιρίες. Σαφώς η ευθυδρόμησή του σημειοδοτεί και μια στροφή της τύχης, αλλά χρειάζεται και εμείς να κινηθούμε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Κρυμμένη ευκαιρία; Ή μήπως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός;      
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
Τι να περιμένω με την ευθυδρόμηση του Δία στον Ταύρο;


 
ΚΡΙΟΣ
Τα οικονομικά σου ανθίζουν και πάλι χάρη στον ορθόδρομο Δία στον δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των οικονομικών. Αν είχες προβεί σε περιττές σπατάλες ή είχες ξοδέψει τα μετρητά σου, τώρα είσαι πιο εγκρατής, σκέφτεσαι πιο πρακτικά και ορθολογιστικά και βάζεις ισορροπία στον προϋπολογισμό σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να πάρεις ρίσκα για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ελέγχεις τις δαπάνες σου, τηρείς τον προϋπολογισμό σου και ενεργείς με υπευθυνότητα και λογική. Χαίρεσαι τη ζωή αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές πολυτέλειες έτσι ώστε να μην κλονίσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Επίσης, πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου! Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ 
Επιτέλους επιστρέφουν οι ευκαιρίες, βελτιώνεις την ζωή σου και εξελίσσεσαι χάρη στον Δία, που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης της σοφίας, της τύχης και της επέκτασης σε βοηθά να βελτιώσεις την ζωή σου και να προβληθείς, να λυτρωθείς από βάρη που σε κρατούν πίσω, αλλά και γενικότερα να επωφεληθείς από ευκαιρίες που δεν έρχονται κάθε μέρα! Μην ξεχνάς όμως ότι ο Δίας φέρνει αποχρώσεις υπερβολής σε ό,τι αγγίζει. Περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε υποστηρίζουν και το μυαλό σου σε βοηθά να απομακρύνεις τα εμπόδια από τη ζωή σου, που πιθανώς υπήρξαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Γενικότερα, έρχονται στην ζωή σου πολύ σημαντικά άτομα που θα σε βοηθήσουν με όσα σημαντικά θες να υλοποιήσεις, Τώρα χρησιμοποιείς την σοφία, την εμπειρία αλλά και την τύχη! Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν βρισκόσουν σε χάος ή στην ομίχλη για παλιές υποθέσεις που ήταν αδιέξοδες, τώρα το τοπίο γίνεται πιο φωτεινό χάρη στον Δία που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σου. Τώρα λοιπόν έχεις μια προστατευτική ασπίδα, έναν φύλακα άγγελο που τακτοποιεί τις εκκρεμότητές σου. Κάνεις εκκαθάριση των ανθρώπων που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ήρεμα και γαλήνια μέσα σου. Μπορεί ακόμα να επιδιώξεις τη μοναξιά σου για να σκεφτείς. Έχεις πάρει το καρμικό μήνυμα του ανάδρομου Δία: όταν αγαπάς τον εαυτό σου και του χαρίζεις στοργή και φροντίδα, είναι πιο εύκολο να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που σε γεμίζουν με αρνητική ενέργεια ή τυχοδιώκτες ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι πως να σε εκμεταλλευτούν και να επωφεληθούν από εσένα. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν βίωσες προκλήσεις με τους φίλους σου ή σε μια ομάδα ο ορθόδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων, σε βοηθά να διασκεδάσεις και να περάσεις και πάλι ευχάριστα με τους φίλους σου. Τώρα προτιμάς να βρίσκεσαι με ελίτ ανθρώπους ή σε μια ομάδα η οποία προβάλει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και τη δημιουργικότητά σου. Η ανθρωπιστική πλευρά του χαρακτήρα σου θα είναι έντονη τώρα και είσαι πιο γενναιόδωρος. Μπορεί να γίνεις μέλος σε μια ομάδα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος ή για να βελτιώσεις την κοινότητά σου ή ακόμα να κάνεις εθελοντισμό. Είσαι τώρα πάντως ο ηγέτης και ξεσηκώνεις τους φίλους σου με τα αστεία σου και το χαρούμενο πνεύμα σου, ενώ μέσα από φίλους και συλλόγους μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου! Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Αν υπήρχε στασιμότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια ή σε ένα έργο σου, ο ορθόδρομος Δίας στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να λάμψεις και πάλι στο επαγγελματικό στερέωμα και να ανέβεις στο βάθρο της επιτυχίας. Αν σκεφτόσουν να ξεκινήσεις κάτι, ο Δίας σε βοηθά να ξεκινήσεις αφού πιστεύεις τώρα στη δύναμή σου και έχεις αυτοπεποίθηση. Λαμβάνεις μέρος σε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, συναντάς άτομα με επιρροή ή προσελκύεις μια επίλεκτη ομάδα επενδυτών. Στοχεύεις πολύ ψηλά και προσπαθείς για την επιτυχία και παράλληλα, βρίσκεις άτομα που σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για άνοδο και ανάπτυξη. Μπορεί ακόμα και να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο στο χώρο της εργασίας σου. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι και ενθουσιώδης, έτοιμος να απολαύσεις μεγάλες περιπέτειες, καθώς ο ορθόδρομος Δίας, στον ένατο ηλιακό οίκο, των ταξιδιών και της επέκτασης, σου χαρίζει και πάλι αισιοδοξία και νέες εμπειρίες. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου ή από ξένη χώρα. Αν οι σπουδές σου είχαν μείνει στάσιμες, τώρα μπορείς να τις δεις να προχωρούν, να αποκτάς ακόμη ένα πτυχίο ή γενικότερα μπορείς να δεις την ζωή σου να προχωρά. Η τύχη είναι κυριολεκτικά με το μέρος σου, τώρα τολμάς να πάρεις ρίσκα για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου. Τέλος, ο Δίας θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να ασχοληθείς με επικερδή μελλοντικά πλάνα. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Εάν ήσουν υπερβολικά εξαρτημένος από τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων, με τον ορθόδρομο πλέον Δία στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους και των κοινών οικονομικών, ανακτάς τη δύναμή σου και την αυτοπεποίθησή σου και πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν είχες νιώσει ανασφάλεια με τα χρήματά σου ή/και τη σχέση σου, τώρα δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα. Μπορεί να προετοιμάσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση με κάποιον με τον οποίον διαπραγματευόσουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για παθητικό εισόδημα ή χρήματα που αυξάνουν τις αποταμιεύσεις σου. Αν έχεις ένα ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις ή ακόμα και να αγοράσεις, τώρα μπορείς να το εξερευνήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα επικερδές. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν ήσουν στο χάος με τη σχέση σου ή μια παλιά αγάπη ή ένα συνεργάτη σου, ο ορθόδρομος Δίας στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, αποκαθιστά την ισορροπία και γνωρίζεις την πορεία των σημαντικών σχέσεων σου. Μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα (αν συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο) ή να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματικά. Ίσως ακόμα και να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από μια σχέση που ξεκίνησες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη ή ακόμα και από έναν/μια πρώην, αν η σχέση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ένας άλλος στόχος είναι να καταφέρεις να γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου, καθώς τώρα είσαι πιο ειλικρινής και έχεις διάθεση συμβιβασμού. Οποιαδήποτε σημαντική σχέση σου, σου προσφέρει τώρα χαρά και ενθουσιασμό, σε εμπνέει να δημιουργήσεις και να αναπτυχθείς ή τουλάχιστον σου δίνει την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις! Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είχες πνιγεί στις υποχρεώσεις σου ή είχε αλλάξει η καθημερινή σου ρουτίνα, ο ορθόδρομος πλέον Δίας στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της ρουτίνας, κάνει την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου πιο ευχάριστες. Ένα νέο λογισμικό, νέες εφαρμογές ή ακόμη και ένας βοηθός, όλα μπορούν να σε βοηθήσουν να εργάζεσαι εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Αν ήταν διασκορπισμένη η ενέργειά σου σε πολλές υποχρεώσεις και δεν είχες καταφέρει να διεκπεραιώσεις όλα τα καθήκοντά σου, τώρα αφιερώνεις το χρόνο σου σε πολύ συγκεκριμένες, μεμονωμένες εργασίες. Είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός στην εργασία σου κι αν έχεις επιχείρηση, οι υπάλληλοί σου θα είναι πιο εργατικοί. Η υγεία επίσης βελτιώνεται. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν η ερωτική σου ζωή ήταν σε χάος ή ήσουν σε δίλημμα για μια παλιά αγάπη, ο ορθόδρομος Δίας στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, επαναφέρει την ισορροπία και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για έναν/μια πρώην. Αν σκεφτόσουν την τεκνοποίηση ή ένα δημιουργικό έργο σου ήταν σε στασιμότητα, τώρα περνάς σε πιο γόνιμη φάση. Η δημιουργικότητά σου είναι ασυγκράτητη, επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου και περνάς αξέχαστες στιγμές, ενισχύονται η γενναιοδωρία και η καλοσύνη σου. Παίρνεις τα δώρα που σου είχε στερήσει η ανάδρομη πορεία του πλανήτη. Αν είσαι μόνος, θα μπορούσες να γευτείς εντελώς ξαφνικά χαρές που σου «χρωστούσε» η ζωή. Αν είσαι σε σχέση, είσαι γενναιόδωρος και κάνεις τα πάντα για το σύντροφό σου και χαίρεστε μαζί τον έρωτά σας! Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν υπήρξαν διαφωνίες ή συναισθηματική απομάκρυνση με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή ένα προσφιλές σου πρόσωπο, με τον ορθόδρομο πλέον Δία στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθεις και πάλι πιο οικεία και ζεστά στις σχέσεις σου. Ίσως σκεφτείς να φτιάξεις/βελτιώσεις το σπίτι σου ή να αλλάξεις τη διάταξη των επίπλων, προκειμένου να κάνεις το χώρο σου πιο ευχάριστο για να έλξεις περισσότερη τύχη. Ή μπορεί ακόμα να σκεφτείς την τεκνοποίηση ή να αποφασίσεις να μετεγκατασταθείς σε άλλο μέρος ή ίσως περνάς χαρούμενες στιγμές στο σπίτι σου. Γενικά θα έχεις την υποστήριξη των αγαπημένων σου προσώπων και ειδικά, των παιδιών και του συντρόφου σου. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Αν είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επικοινωνία σου ή παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σου και του συγγενείς σου, ο ορθόδρομος Δίας στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, σε βοηθά να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου. Ο Δίας σου χαρίζει τα δώρα της ευγλωττίας και της πειθούς, οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Τα λόγια σου δεν περνούν απαρατήρητα, κάνεις εντύπωση όταν μιλάς και είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τους ευχάριστους τρόπους σου. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που σε βοηθούν στην προβολή σου. Ένας ειδικός ή ο προσωπικός σου αστρολόγος, μπορεί να σε ωθήσει να προβάλεις μία από τις ιδέες σου και να έχεις κέρδη. Ίσως πας μια εκδρομή ή να αποδεχτείς μια πρόσκληση από κάποιον που ζει λίγο μακριά σου, ενώ πολλοί Ιχθύες ευνοούνται στο μεταφορικό τους μέσο ή στις συσκευές επικοινωνίας. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά η ευθυδρόμηση του μεγάλου ευεργέτη; Μάθε λεπτομέρειες και σχεδίασε σωστά το μέλλον σου καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.