astropedia.gr

Δίας ευθύδρομος από 13/9

Δίας ευθύδρομος από 13/9
Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, το πιο σοβαρό ζώδιο δίνοντας μια σημαντική ανάσα στην καριέρα και σε σοβαρά ζητήματα ή σημαντικές υποθέσεις, ειδικά εκείνες που «μπήκαν στον πάγο» κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη από τις 14 Μαΐου. Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω για να περάσει ακολούθως στον επαναστάτη Υδροχόο.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της Τύχης, της Σοφίας και της Γνώσης, ο Αιγόκερως όμως δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενο ζώδιο για τον «γίγαντα» του ηλιακού μας συστήματος, αντιθέτως ο Δίας στον Αιγόκερω περιορίζει την εύνοια που μπορεί να δώσει στον καθέναν από εμάς και στις υποθέσεις του. Όσο ήταν ανάδρομος, από τις 14 Μαΐου, ήταν ένα διάστημα που όλες οι σημαντικές υποθέσεις σου και τα μελλοντικά σχέδια που είχες καθυστέρησαν, όχι γιατί το σύμπαν είναι τιμωρητικό, αλλά επειδή ο Δίας ανάδρομος σε κάλεσε να βρεις μέσα σου την εσωτερική Σοφία, πριν ανοιχτείς σε νέα σχέδια. Το θετικό είναι ότι πλέον ευνοούνται πάρα πολύ οι νομικές υποθέσεις, τα μακρινά ταξίδια, οι σπουδές, οι επαφές με το εξωτερικό, η Παιδεία και η Θρησκεία, θα γίνουν λοιπόν στο εξής θετικές εξελίξεις πάνω σε όλους αυτούς τους τομείς, υπό το πρίσμα του αυστηρού Αιγόκερω όμως.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ευθυδρόμηση του Δία θα ενεργοποιήσει ξανά για Τρίτη και τελευταία φορά τους πλανήτες Ποσειδώνα και Πλούτωνα, στις 12 Οκτώβρη και στις 12 Νοέμβρη αντίστοιχα. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια την πιο ανθρώπινη και την πιο συμπονετική/αλτρουιστική πλευρά στους ανθρώπους, ενώ η συνάντηση Δία-Πλούτωνα θα φέρει σημαντικές εξελίξεις τόσο σε θρησκευτικά και πολιτικά θέματα, αλλά και στα θέματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Οι εξελίξεις όμως που θα φέρει ο Δίας αγγίζει και την προσωπική σου ζωή, και πάντα μπορείς επ’ αυτών να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση του ορθόδρομου Δία από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και εύνοια σε Ταύρους και Παρθένους, αισιοδοξία, ζωντάνια και πιο ευχάριστες καταστάσεις σε Σκορπιούς και Ιχθύς. Από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων, κυρίως από την 17η μοίρα αυτών των ζωδίων και μετά, και από τις 24 Οκτωβρίου ως τις 19 Δεκέμβρη οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

 Η ορθοδρόμηση του Δία και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Αν υπήρχε στασιμότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια ή σε ένα έργο σου, ο ορθόδρομος Δίας στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να λάμψεις και πάλι στο επαγγελματικό στερέωμα και να ανέβεις στο βάθρο της επιτυχίας. Αν σκεφτόσουν να ξεκινήσεις κάτι, ο Δίας σε βοηθά να ξεκινήσεις αφού πιστεύεις τώρα στη δύναμή σου και έχεις αυτοπεποίθηση, μην ξεχνάς όμως τον ανάδρομο κυβερνήτη σου Άρη από 10 Σεπτέμβρη, ως τις 14 Νοέμβρη στο ζώδιό σου, για τον οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ. Λαμβάνεις πάντως μέρος σε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, συναντάς άτομα με επιρροή ή προσελκύεις μια επίλεκτη ομάδα επενδυτών. Στοχεύεις πολύ ψηλά και προσπαθείς για την επιτυχία και παράλληλα, βρίσκεις άτομα που σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για άνοδο και ανάπτυξη, ένα από αυτά είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμα και να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο στο χώρο της εργασίας σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι και ενθουσιώδης, έτοιμος να απολαύσεις μεγάλες περιπέτειές, καθώς ο ορθόδρομος Δίας, στον ένατο ηλιακό οίκο, των ταξιδιών και της επέκτασης, σου χαρίζει και πάλι αισιοδοξία και νέες εμπειρίες. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου ή από ξένη χώρα. Αν οι σπουδές σου είχαν μείνει στάσιμες, τώρα μπορείς να τις δεις να προχωρούν, να αποκτάς ακόμη ένα πτυχίο ή γενικότερα μπορείς να δεις την ζωή σου να προχωρά. Η τύχη είναι κυριολεκτικά με το μέρος σου, τώρα τολμάς να πάρεις ρίσκα για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, στο πλευρό σου. Τέλος, ο Δίας θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να ασχοληθείς με επικερδή μελλοντικά πλάνα.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εάν ήσουν υπερβολικά εξαρτημένος από τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων, με τον ορθόδρομο Δίας στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους και των κοινών οικονομικών, ανακτάς τη δύναμή σου και την αυτοπεποίθησή σου και πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν είχες νιώσει ανασφάλεια με τα χρήματά σου ή/και τη σχέση σου, τώρα δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί να προετοιμάσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση με κάποιον με τον οποίον διαπραγματευόσουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για παθητικό εισόδημα ή χρήματα που αυξάνουν τις αποταμιεύσεις σου. Αν έχεις ένα ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις ή ακόμα και να αγοράσεις, τώρα μπορείς να το εξερευνήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα επικερδές. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ήσουν στο χάος με τη σχέση σου ή μια παλιά αγάπη ή ένα συνεργάτη σου, ο ορθόδρομος Δίας στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, αποκαθιστά την ισορροπία και γνωρίζεις την πορεία των σημαντικών σχέσεων σου. Μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα (αν συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο) ή να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματικά. Ίσως ακόμα και να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από μια σχέση που ξεκίνησες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη ή ακόμα και από έναν/μια πρώην, αν η σχέση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ένας άλλος στόχος είναι να καταφέρεις να γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου, καθώς τώρα είσαι πιο ειλικρινής και έχεις διάθεση συμβιβασμού, ακούγοντας παράλληλα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Οποιαδήποτε σημαντική σχέση σου, σου προσφέρει τώρα χαρά και ενθουσιασμό, σε εμπνέει να δημιουργήσεις και να αναπτυχθείς ή τουλάχιστον σου δίνει την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις!
 
 
ΛΕΩΝ

Αν είχες πνιγεί στις υποχρεώσεις σου ή είχε αλλάξει η καθημερινή σου ρουτίνα, ο ορθόδρομος Δίας στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της ρουτίνας, κάνει την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου πιο ευχάριστες. Ένα νέο λογισμικό, νέες εφαρμογές ή ακόμη και ένας βοηθός, όλα μπορούν να σε βοηθήσουν να εργάζεσαι εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Αν ήταν διασκορπισμένη η ενέργειά σου σε πολλές υποχρεώσεις και δεν είχες καταφέρει να διεκπεραιώσεις όλα τα καθήκοντά σου, τώρα αφιερώνεις το χρόνο σου σε πολύ συγκεκριμένες, μεμονωμένες εργασίες. Είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός στην εργασία σου κι αν έχεις επιχείρηση, οι υπάλληλοί σου θα είναι πιο εργατικοί. Η υγεία επίσης βελτιώνεται, ενώ στη διάθεσή σου είναι πάντα και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν η ερωτική σου ζωή ήταν σε χάος ή ήσουν σε δίλημμα για μια παλιά αγάπη, ο ορθόδρομος Δίας στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, επαναφέρει την ισορροπία και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για έναν/μια πρώην. Αν σκεφτόσουν την τεκνοποίηση ή ένα δημιουργικό έργο σου ήταν σε στασιμότητα, τώρα περνάς σε πιο  γόνιμη φάση. Η δημιουργικότητά σου είναι ασυγκράτητη, επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου και περνάς αξέχαστες στιγμές, ενισχύονται η γενναιοδωρία και η καλοσύνη σου. Παίρνεις τα δώρα που σου είχε στερήσει η ανάδρομη πορεία του πλανήτη. Αν είσαι μόνος/η, θα μπορούσες να γευτείς εντελώς ξαφνικά χαρές που σου «χρωστούσε» η ζωή. Αν είσαι σε σχέση, είσαι γενναιόδωρος και κάνεις τα πάντα για το σύντροφό σου και χαίρεστε μαζί τον έρωτά σας. Πάντως, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρεις ακριβώς πώς να επωφεληθείς!
 

ΖΥΓΟΣ

Αν υπήρξαν διαφωνίες ή συναισθηματική απομάκρυνση με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή ένα προσφιλές σου πρόσωπο, με τον ορθόδρομο Δίας στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθεις και πάλι πιο οικεία και ζεστά στις σχέσεις σου. Ίσως σκεφτείς να φτιάξεις/βελτιώσεις το σπίτι σου ή να αλλάξεις τη διάταξη των επίπλων, προκειμένου να κάνεις το χώρο σου πιο ευχάριστο για να έλξεις περισσότερη τύχη. Ή μπορεί ακόμα να σκεφτείς την τεκνοποίηση ή να αποφασίσεις να μετεγκατασταθείς σε άλλο μέρος ή ίσως περνάς χαρούμενες στιγμές στο σπίτι σου. Γενικά θα έχεις την υποστήριξη των αγαπημένων σου προσώπων και ειδικά, των παιδιών και του συντρόφου σου, όπως επίσης και του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επικοινωνία σου ή παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σου και του συγγενείς σου, ο ορθόδρομος Δίας στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, σε βοηθά να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου. Ο Δίας σου χαρίζει τα δώρα της ευγλωττίας και της πειθούς, οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Τα λόγια σου δεν περνούν απαρατήρητα, κάνεις εντύπωση όταν μιλάς και είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τους ευχάριστους τρόπους σου. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που σε βοηθούν στην προβολή σου. Ένας ειδικός ή ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε ωθήσει να προβάλεις μία από τις ιδέες σου και να έχεις κέρδη. Ίσως πας μια εκδρομή ή να αποδεχτείς μια πρόσκληση από κάποιον που ζει λίγο μακριά σου, ενώ πολλοί Σκορπιοί ευνοούνται στο μεταφορικό τους μέσο ή στις συσκευές επικοινωνίας!
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου ανθίζουν και πάλι χάρη στον ορθόδρομο Δία, τον κυβερνήτη σου, στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των οικονομικών. Αν είχες προβεί σε περιττές σπατάλες ή είχες ξοδέψει τα μετρητά σου, τώρα είσαι πιο εγκρατής, σκέφτεσαι πιο πρακτικά και ορθολογιστικά και βάζεις ισορροπία στον προϋπολογισμό σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να πάρεις ρίσκα για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αρκεί να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ελέγχεις πάντως τις δαπάνες σου, τηρείς τον προϋπολογισμό σου και ενεργείς με υπευθυνότητα και λογική. Χαίρεσαι τη ζωή αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές πολυτέλειες έτσι ώστε να μην κλονίσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Επίσης, πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους επιστρέφουν οι ευκαιρίες, βελτιώνεις την ζωή σου και εξελίσσεσαι χάρη στον Δία, που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης της σοφίας, της τύχης και της επέκτασης σε βοηθά να βελτιώσεις την ζωή σου και να προβληθείς, να λυτρωθείς από βάρη που σε κρατούν πίσω, αλλά και γενικότερα να επωφεληθείς από ευκαιρίες που έρχονται κάθε… δώδεκα χρόνια! Μην ξεχνάς όμως ότι ο Δίας φέρνει αποχρώσεις υπερβολής σε ό,τι αγγίζει. Περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε υποστηρίζουν και το μυαλό σου σε βοηθά να απομακρύνεις τα εμπόδια από τη ζωή σου, που πιθανώς υπήρξαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Γενικότερα, έρχονται στην ζωή σου πολύ σημαντικά άτομα που θα σε βοηθήσουν με όσα σημαντικά θες να υλοποιήσεις! Τώρα είναι η ώρα σου! Τώρα χρησιμοποιείς την σοφία, την εμπειρία αλλά και την Τύχη! Ακόμη περισσότερα όμως μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν βρισκόσουν σε… χάος ή στην ομίχλη για παλιές υποθέσεις που ήταν αδιέξοδες, τώρα το τοπίο γίνεται πιο φωτεινό χάρη στον Δία που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σου. Τώρα λοιπόν έχεις μια προστατευτική ασπίδα, έναν φύλακα άγγελο που τακτοποιεί τις εκκρεμότητές σου, πριν σε επισκεφθεί στις 19 Δεκέμβρη στο ζώδιό σου. Κάνεις εκκαθάριση των ανθρώπων που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ήρεμα και γαλήνια μέσα σου, όπως σε συμβουλεύει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμα να επιδιώξεις τη μοναξιά σου για να σκεφτείς. Έχεις πάρει το καρμικό μήνυμα του ανάδρομου Δία: όταν αγαπάς τον εαυτό σου και του χαρίζεις στοργή και φροντίδα, είναι πιο εύκολο να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που σε γεμίζουν με αρνητική ενέργεια ή τυχοδιώκτες ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι πως να σε εκμεταλλευτούν και να επωφεληθούν από εσένα.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν βίωσες προκλήσεις με τους φίλους σου ή σε μια ομάδα ο ορθόδρομος Δίας -ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου- στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων, σε βοηθά να διασκεδάσεις και να περάσεις και πάλι ευχάριστα με τους φίλους σου. Τώρα προτιμάς να βρίσκεσαι με ελίτ ανθρώπους ή σε μια ομάδα η οποία προβάλει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και τη δημιουργικότητά σου, ακούς προσεκτικά τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σου δίνει σωστές συμβουλές. Η ανθρωπιστική πλευρά του χαρακτήρα σου θα είναι έντονη τώρα και είσαι πιο γενναιόδωρος. Μπορεί να γίνεις μέλος σε μια ομάδα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος ή για να βελτιώσεις την κοινότητά σου ή ακόμα να κάνεις εθελοντισμό. Είσαι τώρα πάντως ο ηγέτης και ξεσηκώνεις τους φίλους σου με τα αστεία σου και το χαρούμενο πνεύμα σου, ενώ μέσα από φίλους και συλλόγους μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.