astropedia.gr

Δίας (R) στον Κριό από τις 28/7

Δίας (R) στον Κριό από τις 28/7
Από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο φλογερό και παρορμητικό ζώδιο του Κριού, επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 0° έως την 8° αυτών των ζωδίων. Από τις 28 Οκτωβρίου ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που θα αναλύσουμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο. Γενικότερα πάντως, τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Δία, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις δραστηριότητες τους που σχετίζεται με μάθηση πάσης φύσης, σπουδές, επαφές με τον Νόμο ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα και με το βαρυτικό του πεδίο προστατεύει τη Γη από κομήτες και αστεροειδείς που μπορεί να χτυπούσαν τον πλανήτη μας αν δεν υπήρχε αυτός. Αντίστοιχα, στην αστρολογία ο Δίας μοιάζει με έναν προστατευτικό μανδύα που μας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Στην ορθόδρομη πορεία του ο πλανήτης φέρνει Τύχη και ευκαιρίες σε πιο γήινα και υλικά επίπεδα. Κατά την ανάδρομη πορεία του όμως μπορεί μεν να καθυστερούν οι ευκαιρίες που περιμένουμε, αλλά μας στρέφει προς την πιο ηθική πλευρά μας. Προς την Φώτιση, μιας και ο Δίας σχετίζεται με τη διάκριση του Καλού και του Κακού. Όσο λοιπόν είναι ανάδρομος, οι ευκαιρίες σε υλικά θέματα είναι πιο περιορισμένες, ωστόσο είναι εξαιρετικός για να μας κάνει να ξαναβρούμε την Πίστη στον ανώτερο Εαυτό μας, πάντα με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ο Κριός ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου φέρνει μέσα του τον σπόρο της αλλαγής, του νέου ξεκινήματος, ακόμα και αν αυτή η νέα αρχή γίνεται βιαστικά. Θυμίζει την αναγέννηση της Άνοιξης, ωστόσο τώρα με την ανάδρομη πορεία του Δία, ίσως πρέπει να λύσουμε καρμικά εμπόδια που μας θα μας φέρουν πιο κοντά στην σοφία και την φώτιση, τα δώρα δηλαδή του Δία που δεν σχετίζονται με την υλική φύση του πλανήτη, αλλά με την πνευματική.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
Πλανήτης του κάρματος - συμβολίζει την αλλαγή
 
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


Η επιρροή του ανάδρομου Δία από τον Κριό και τα ζώδια
 

ΚΡΙΟΣ
Ο τυχερός και ευεργετικός πλανήτης Δίας θα είναι από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου ανάδρομος στο ζώδιό σου και σε αγγίζει ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο. Τώρα έρχεται η ώρα να σκεφτείς πραγματικά τι θέλεις να κάνεις στο επόμενο διάστημα, τι πραγματικά θέλεις από την ζωή σου. Τώρα τονίζεται η έμφυτη σοφία σου, βλέπεις σε βάθος ποιος μπορεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς, όχι με επίπονο τρόπο, αλλά σαν βοηθητικός δάσκαλος. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να ξαναβρείς παλιά κομμάτια του εαυτού σου ή να ξαναθυμηθείς παλιές σου ικανότητες και ταλέντα. Πριν από όλα όμως, αυτή την περίοδο θα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πάρε τον χρόνο σου σε κάθε κίνηση και απόφασή σου. Μπορείς πάντως να επαναξιολογήσεις όλες τις σημαντικές κινήσεις σου, και να δεις τι λειτουργεί σωστά και τι όχι.


ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές φορές στην ζωή μας είναι πιο σημαντικό να λυτρωθούμε από αδιέξοδες καταστάσεις, παρά να ανοιχτούμε σε νέους ορίζοντες. Στο προσεχές διάστημα λοιπόν μπορεί να υπάρξουν κάποια καρμικά μαθήματα που πρέπει να πάρεις σε σχέση με την εξέλιξή σου από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον πνευματικό (αλλά και θολό) δωδέκατο οίκο σου. Τώρα στρέφεις την προσοχή σου στον εαυτό σου, είσαι πιο στοχαστικός και εσωστρεφής. Υπάρχει ένας αργός ρυθμός τώρα στην προσωπική σου ζωή και ο ανάδρομος Δίας σε κάνει πιο εσωστρεφή και αναλογίζεσαι τι σημαίνει συγχώρεση για σένα, αναπολώντας το παρελθόν. Είναι ιδανική περίοδος όμως για να επιδιώξεις μεταφυσικές απαντήσεις, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια μαθήματα κρύβονται μέσα στον αστρολογικό σου χάρτη, πάντα ακολουθώντας και τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δώσε τέλος εκεί που χρειάζεται!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι φίλοι είναι ο άσσος στο μανίκι μας, και εσύ πλέον περνάς σε μια περίοδο που χτίζεις πιο βαθιές και πιο ουσιαστικές σχέσεις με τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ένας φίλος επίσης μπορεί να απομακρυνθεί ή να σε διδάξει κάτι (ακόμα και με την στάση του) από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο φιλικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου. Αυτός ο οίκος όμως στον αστρολογικό μας χάρτη σχετίζεται και με τα όνειρα, τους στόχους και τις ελπίδες μας, έτσι λοιπόν ο Δίας ανάδρομος εκεί, σε κάνει να νιώσεις στασιμότητα ή ανατροπές σχετικά με αυτά. Μπορεί να επανασυνδεθείς με κάποιους παλιούς φίλους σου ή να ενσωματωθείς σε μια παλιά ομάδα που ανήκες στο παρελθόν. Μπορεί να πρέπει να λυθεί και κάτι… καρμικό ανάμεσα σε εσένα και σε ένα φιλικό σου πρόσωπο. Δεν είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις μια κίνηση, χωρίς να συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ευεργέτης πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του στο ζενίθ του (ηλιακού) αστρολογικού σου χάρτη, μαρτυρά πως απαιτείται να κάνεις βαθιά ανάλυση της επαγγελματικής σου ζωής από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου, που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος από τη δημόσια εικόνα σου ή να έχεις πρόβλημα με κάποια μορφή εξουσίας ή κάποιοι από τους στόχους σου να καθυστερήσουν. Επαναξιολόγησε τους επαγγελματικούς σου στόχους αλλά μην κινηθείς ακόμα προς την υλοποίησή τους. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα σημαντικό έργο που άφησες ημιτελές στο παρελθόν. Κάποιες υποχρεώσεις σου ή έργα στην εργασία σου υπόκεινται σε καθυστερήσεις ή στην καλύτερη περίπτωση επανασυνδέεσαι με έναν παλιό εργοδότη ή προϊστάμενο. Χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ξέρεις πώς να βγεις από τις δυσκολίες.
 

ΛΕΩΝ
Ο σοφός δάσκαλος του πλανητικού μας συστήματος ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του σε βοηθά να απαλλαγείς από βάρη, ακόμα και αν αυτά τα βάρη καμιά φορά είναι οι ίδιες μας οι πεποιθήσεις, οι οποίες αποδεικνύονται περιοριστικές ή και αναχρονιστικές για την εξέλιξή μας. Από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου, έτσι τέτοιες «δοκιμασίες» ίσως έρθουν στο προσκήνιο. Επίσης, τα ταξιδιωτικά σχέδια μπορεί να ανατραπούν ή να καθυστερήσουν. Μπορεί να ασχοληθείς επίσης με μια παλιά γνώση ή ένα παλιό νομικό ζήτημα ανακύπτει ξαφνικά. Τώρα γίνεσαι περισσότερο άκαμπτος/η και δογματικός/ή. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια ή να πάρεις οποιεσδήποτε μεγάλες πρωτοβουλίες ή να κάνεις ένα μεγάλο άλμα σε κάτι αν δεν το έχεις ερευνήσει διεξοδικά ή αν δεν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο εξής θα πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο τις συναλλαγές σου σε σχέση με κοινά οικονομικά με τους συνεργάτες σου και το σύντροφό σου από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο, ιδιαίτερα για ζητήματα παλαιών οφειλών. Ο ανάδρομος Δίας επίσης σου ζητά να επανεξετάσεις σε ποιόν τομέα της ζωής σου χρειάζεται να κάνεις ριζικές αλλαγές. Δεν είναι πάντως η ιδανική χρονική περίοδος για να αποφασίσεις να συγχωνεύσεις τα χρήματά σου με τους άλλους. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να αποπληρώσεις ένα δάνειο ή χρέος. Δεν είναι ιδανική στιγμή για να διευθετήσεις νομικά, φορολογικά ή τραπεζικά ζητήματα, αλλά ούτε και να κάνεις ένα νέο άνοιγμα οικονομικά, γιατί στην πορεία θα σου είναι δύσκολο να το φέρεις εις πέρας χωρίς τις συμβουλές που παίρνεις μόνο από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΖΥΓΟΣ
Από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου, που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σοβαρών σχέσεων, θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια… καρμικά μαθήματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Τα συναισθήματα λοιπόν δεν θα εκφράζονται με την ίδια ευκολία αν δεν λυθεί το «εμπόδιο» μεταξύ σας, τόσο από την πλευρά σου όσο και από την πλευρά του συντρόφου σου ή του συνεργάτη σου. Μην πάρεις οριστικές αποφάσεις για δέσμευση! Ο ανάδρομος Δίας σου ζητά γενικά να επανεξετάσεις σε βάθος την ερωτική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, αν εναρμονίζονται με τις αρχές και τα ιδανικά σου. Απέφυγε να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα σχέση ή στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να επανασυνδεθείς με μια παλιά αγάπη ή έναν παλιό συνεργάτη. Θα τα ακούσεις αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ώρα να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, με τις «ευλογίες» της ανάδρομης κίνησης του σοφού του πλανητικού μας συστήματος, Δία. Η τελειομανής πλευρά σου θα μπορούσε να σε αγχώσει από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον αναλυτικό έκτο ηλιακό οίκο σου. Πιθανώς να υπάρχει ένα καρμικό μάθημα που πρέπει να μάθεις σε σχέση με την ρουτίνα σου. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, αλλά χρειάζεσαι κάποιους δίπλα σου αφού κατά βάθος έχεις ανάγκη την υποστήριξή τους. Επίσης, ίσως νιώσεις αρκετό άγχος στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή συνειδητοποιείς ότι εσύ κουβαλάς όλο το φορτίο. Όχι ότι αυτό είναι νέο για σένα, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις τους ανθρώπους που στηρίζεις. Καλύτερα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ιδιαίτερα διδακτική περίοδος ξεκινά, μιας και ο κυβερνήτης σου Δίας θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, έτσι θα κληθείς να πάρεις κάποια καρμικά μαθήματα σε σχέση με την αγάπη, την δημιουργικότητα, τον έρωτα ή τα παιδιά (αν είσαι γονιός ή αν θέλεις να γίνεις γονιός). Ίσως λοιπόν επανασυνδεθείς με μια παλιά αγάπη που ποτέ δεν είχες κατά βάθος ξεχάσει. Αν είσαι σε σχέση, ίσως είτε εσύ, είτε το ταίρι σου να πρέπει να θεραπεύσετε κάτι μεταξύ σας. Βρίσκεσαι πιθανώς σε σύγχυση για κάποιον/α που επιθυμείς ή η συμπεριφορά του συντρόφου σου ή ακόμα και η δική σου μπορεί να αλλάξει ή κάποιος που σε ενδιαφέρει γίνεται ξαφνικά ψυχρός. Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις, κάνε πίσω και επαναξιολόγησε όλες τις σχέσεις σου. Η εύνοια πάντως δεν λείπει στον έρωτα, αρκεί πρώτα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου, έτσι δεν αποκλείεται να υπάρχουν καρμικά μαθήματα που πρέπει να πάρεις σχετικά με το σπίτι ή τους οικείους σου. Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική απόσταση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Ίσως δημιουργηθούν ερωτηματικά με το σπίτι σου ή ένα συγκάτοικό σου ή ένα γονέα σου. Από τη θετική πλευρά, μπορεί ένα ζήτημα ακινήτου να λήξει θετικά για σένα ή να αποφασίσεις μια οικογενειακή επανένωση. Μπορεί να χρειάζεται να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου, ίσως πάλι να πρέπει να θεραπεύσεις και να λύσεις… γενεαλογικό κάρμα (τραύματα που περνάνε από γενιά σε γενιά). Εξερεύνησε τις ρίζες σου και την επαφή σου με το παρελθόν αλλά μην πάρεις οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις μέχρι ο Δίας να ορθοδρομήσει. Μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο αγχωτική και δύσκολη από τις 28 Ιουλίου ως τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν ή ότι κάποιες συναντήσεις σου ακυρώνονται ή αναβάλλονται. Τώρα δεν θα μιλάς με τους ανθρώπους πολύ ή ακόμα μπορεί κάποιο ταξίδι σου να αναβληθεί, αν υπάρχει κάποιος καρμικός λόγος για αυτό. Με τον ίδιο τρόπο αν δεν έχεις μάθει πολλά σε σχέση με το περιβάλλον σου, ίσως πιεστείς ή δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποιους φίλους σου. Αν είναι δυνατόν μην υπογράψεις έγγραφα ή ανοίξεις τις πόρτες σε νέες γνωριμίες αν δεν το ψάξεις καλά. Μερικές φορές η ζωή δεν μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να κανονίσουμε τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Ευτυχώς όμως κάποιος σε καταλαβαίνει απόλυτα και δεν είναι άλλος από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, τον τομέα των χρημάτων. Ο ανάδρομος Δίας λοιπόν σου ζητά να επαναξιολογήσεις την οικονομική σου κατάσταση και να εκτιμήσεις τα καλά πράγματα στη ζωή, φροντίζοντας και τον εαυτό σου και τους άλλους. Είναι επίσης σημαντικό να μην παρασυρθείς σε άσκοπες σπατάλες για αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι, αργότερα θα μετανιώσεις που σπατάλησες τα χρήματά σου. Ταυτόχρονα ο Δίας σου ζητά να επαναξιολογήσεις τον προϋπολογισμό σου και να επιμείνεις σε ένα λογικό και συνετό οικονομικό πρόγραμμα για την οικονομική σου ασφάλεια. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να διαπραγματευτείς με ευνοϊκούς όρους για σένα την εξόφληση ενός παλιού χρέους σου. Χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ξέρεις πώς να βγεις από τις δυσκολίες. Μετά τις 28 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Δίας θα περάσει άλλωστε ξανά στο ζώδιό σου!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.