astropedia.gr

Ο Δίας στον Τοξότη & το ζώδιό σου

Ο Δίας στον Τοξότη & το ζώδιό σου
Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από το πέρασμα του Δία στον Τοξότη…
Κριός

Με την είσοδο του Δία στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις μια νέα φιλοσοφία γύρω από την ίδια τη ζωή. Επίσης, σου δημιουργείται η επιθυμία να μελετήσεις εις βάθος διάφορα γνωστικά αντικείμενα (τα οποία μπορεί να φαντάζουν ως αφηρημένα ή δυσνόητα), να προβείς σε ανώτερες διανοητικές συλλήψεις, να αποκρυπτογραφήσεις τη μυστηριακή πλευρά της ζωής και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες.

Μπορεί να επικεντρωθείς περισσότερο (συγκριτικά με πριν) στη μελέτη θρησκευτικών ζητημάτων ή να νιώσεις την ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι ανώτερο. Δεν αποκλείονται νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο κατάρτισης. Γενικότερα, ο τομέας των σπουδών ευνοείται σημαντικά. Αν σπουδάζεις, μπορεί να πάρεις πτυχίο, ενώ είναι πιθανά και άλλου είδους επιτεύγματα στον τομέα της ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης (πχ ένταξη σε κάποιο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, επιτυχής ολοκλήρωση μεταπτυχιακών σπουδών, έναρξη εκπόνησης διδακτορικής διατριβής, λήψη διδακτορικού τίτλου κτλ).

Επιπλέον, ευνοούνται οι εκδοτικές προσπάθειες και η εκμάθηση ξένων γλωσσών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για επιτυχία σε εξετάσεις προκειμένου για την απόκτηση σχετικών πτυχίων ή πιστοποιητικών. Τέλος, δεν αποκλείονται μακρινά ταξίδια, τα οποία θα σε ανανεώσουν, θα σου χαρίσουν τεράστια χαρά και ικανοποίηση και θα καλύψουν τις ανάγκες σου για μάθηση και νέες εμπειρίες. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Ταύρος

Αναμφίβολα, ο Δίας στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 8 Νοεμβρίου σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Οι φοβίες και ο συντηρητισμός σου τοποθετούνται σταδιακά στο περιθώριο και, ως δια μαγείας, εμφανίζονται λύσεις στα διάφορα οικονομικά σου προβλήματα. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται η επίτευξη κάποιου διακανονισμού (ή κάποιας ευνοϊκής για εσένα ρύθμισης) σε σχέση με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς.

Επίσης, μπορεί να διευθετηθούν με επιτυχία ζητήματα τα οποία σχετίζονται με κληρονομιές. Συν τοις άλλοις, η σεξουαλική σου όρεξη αυξάνεται σημαντικά και, ως εκ τούτου, η ερωτική σου ζωή αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον και γίνεται πιο συναρπαστική από ποτέ, ενώ ο ίδιος αρχίζεις να συμβιβάζεσαι με την ιδέα του θανάτου και να ξεπερνάς τις φοβίες και τα άγχη σου.

Γενικά, η ψυχολογία σου βελτιώνεται πολύ και αρχίζεις να εστιάζεις στη θετική πλευρά της ζωής. Με τη συγκεκριμένη θέση του Δία (ο οποίος θα εισέλθει σε ένα ζώδιο που συνδέεται με το δικό σου μέσω όψης 150 μοιρών), θα κληθείς να προβείς σε αναθεωρήσεις και συμβιβασμούς, μέσω των οποίων θα «κατακτήσεις» το ζητούμενό σου, που είναι η ψυχική σου πληρότητα. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Δίδυμοι

Το πέρασμα του Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει, σε γενικές γραμμές, τον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων και αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα και για υγιείς ερωτικές σχέσεις. Επιπλέον, με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Δεν αποκλείονται δελεαστικές προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία, οι οποίες μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες.

Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συνάψεις μία σχέση (ή ακόμη και να παντρευτείς) ενώ αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται επισημοποίηση του δεσμού σου (με αρραβώνα ή γάμο) ή στο άλλο άκρο ένας χωρισμός, ο οποίος όμως θα σε ανανεώσει, θα σε απαλλάξει από ένα τεράστιο βάρος, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου και μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ως η καλύτερη δυνατή απόφαση για εσένα. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να αναζητήσεις κάποιο είδος πνευματικής ταύτισης και επαφής στην ερωτική σου ζωή. Οι διανοούμενοι και κουλτουριάρηδες τύποι (που ούτως ή άλλως σε έλκουν) θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα είναι το μόνιμο ζητούμενό σου (αν δεν έχεις κάποια σχέση) καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Δία στον Τοξότη.

Επίσης, δεν αποκλείεται να αισθανθείς την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση ή το γάμο σου, ενώ υπάρχει η πιθανότητα ο σύντροφός σου να σημειώσει τεράστιες επιτυχίες και να ανέλθει επαγγελματικά και κοινωνικά. Αν δεν είσαι μονογαμικός τύπος, μπορεί να προβείς σε ερωτικές υπερβολές (δεδομένης και της αντίθεσης του διελαύνοντος Δία με τον Ήλιο σου) και να συνάψεις παράλληλη σχέση ή ακόμη και παράλληλες σχέσεις. Καλό θα είναι να δείξεις την απαιτούμενη σύνεση για να μη σε βρουν μπελάδες. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Καρκίνος

Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου σου δημιουργεί την ανάγκη να «εξυγιάνεις» την καθημερινότητά σου. Ακόμη κι αν βρεθείς αντιμέτωπος με τη γραφειοκρατία, θα κατορθώσεις να τη διαχειριστείς αποτελεσματικά. Γενικά, αναμένεται να βελτιωθεί η καθημερινή σου ζωή, ενώ ο ίδιος προσπαθείς με ψυχραιμία και θετική διάθεση να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Συν τοις άλλοις, αρχίζεις σταδιακά να τηρείς πιο θετική και αισιόδοξη στάση στα εργασιακά σου ζητήματα. Η έκφραση «εργασία και χαρά» γίνεται το μότο σου! Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να φέρεις «αέρα ανανέωσης» στην επαγγελματική σου ζωή.

Αν είσαι άνεργος, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες πιθανώς θα σηματοδοτήσουν μια νέα, ενδιαφέρουσα περίοδο για τον τομέα της εργασίας. Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις άλλη καλύτερη δουλειά και να παραιτηθείς από την τωρινή εργασία σου. Επίσης, μπορεί να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος και να καταλήξεις να εργάζεσαι πάνω σε ένα πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο αντικείμενο. Δεν αποκλείεται και κάποιο είδος προαγωγής, ενώ είναι πιθανό να κάνεις 2 δουλειές ταυτόχρονα. Γενικότερα, οι εργασιακές σου ευθύνες και υποχρεώσεις αναμένονται αυξημένες και είναι πιθανό να βιώσεις αρκετή κόπωση. Επιπρόσθετα, θα κληθείς να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις την υγεία σου χάρη στην όψη χιαστί που θα σχηματίσει ο διελαύνων Δίας με τον Ήλιο σου.

Πιο συγκεκριμένα, η είσοδος του Δία στον Τοξότη μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να γυμναστείς και να εξισορροπήσεις το νου με το σώμα σου. Ωστόσο, αν υποπέσεις στην «παγίδα» της καλοζωίας και των υπερβολών, μπορεί να αντιμετωπίσεις άνευ σημασίας προβλήματα υγείας ή ακόμη και να παχύνεις. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή και σύνεση, καθώς μπορεί να υπάρξει ευπάθεια ιδίως στο συκώτι σου αλλά και σε άλλα όργανα. Το καλό είναι πως αν ήδη αντιμετωπίζεις ιάσιμα προβλήματα υγείας, με το Δία στον 6ο ηλιακό σου οίκο το πιθανότερο είναι ότι η οποιαδήποτε μορφή θεραπείας που θα ακολουθήσεις θα στεφθεί με επιτυχία και τα αποτελέσματα αυτής θα είναι γρήγορα και θαυμαστά. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Λέων

Με τον Δία στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη και σου δημιουργείται η ανάγκη να ανακτήσεις την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά και την παιδικότητά σου και να διασκεδάσεις. Μάλιστα, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις τη συντροφιά των παιδιών και είναι πιθανό να σου γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσεις δικά σου παιδιά (αν δεν έχεις ήδη), ενώ είναι πιθανή και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη.

Γενικά, με τη διέλευση του Δία από τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου η απόκτηση απογόνων ευνοείται. Επίσης, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα (μέσω της οποίας θα μπορούσες να εκφράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, να προβάλεις προς τα έξω τα χαρίσματά σου και να «λάμψεις»). Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή και την αυτοεκτίμησή σου. Αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά, μπορεί κάποιος από τους απογόνους σου να σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία σε κάποιον τομέα της ζωής του.

Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει ιδιαίτερη τύχη και εύνοια στα τυχερά παιχνίδια αλλά καλό θα είναι να μην πέσεις με τα μούτρα στο τζόγο γιατί θα υποστείς τεράστια οικονομική καταστροφή. Τέλος, αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις μία καινούρια επένδυση, το πιθανότερο είναι ότι θα πάει καλά χάρη στο Δία στον Τοξότη, αρκεί να μην προβείς σε υπερβολές και ριψοκίνδυνα ανοίγματα. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Παρθένος

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη και στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Προσπαθείς πλέον να τοποθετήσεις στο περιθώριο τις πληγές που προέρχονται από το μακρινό παρελθόν σου και εστιάζεις την προσοχή σου στο παρόν και στο μέλλον. Από το παρελθόν κρατάς μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις, οι οποίες σε γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία. Πράγματι, η επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου μοιάζει πλέον πιο ευχάριστη και πιο εύκολη.

Δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις ή να διευρύνεις το σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου στον οποίο διαμένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Μπορεί, μάλιστα, να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου…με τον ερχομό ίσως ενός παιδιού. Επιπλέον, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στη γενέτειρά σου, στην προσπάθειά σου να έρθεις πιο κοντά στις «ρίζες» σου. Συν τοις άλλοις, ο Δίας στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει στη διαδικασία να θεραπεύσεις τυχόν ψυχικά σου τραύματα και να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις τυχόν ταλέντα σου τα οποία είναι «κρυμμένα» και παρέμεναν ανενεργά μέχρι πρότινος.

Τέλος, μπορεί να σου μεταβιβαστεί αξιόλογη ακίνητη περιουσία ή ακόμη και να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις ή να εκμεταλλευτείς κάποιο ακίνητο/οικόπεδο (εισπράττοντας ενοίκια, καλλιεργώντας δικά σου φυτά, όσπρια και λαχανικά κτλ), ενώ δεν αποκλείεται –αν δεν προσέξεις- να αυξηθεί το βάρος σου (καθώς ο διελαύνων Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο σου). Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Ζυγός

Με τον Δία στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 8 Νοεμβρίου η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και «γιγαντώνεται». Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Και πράγματι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ οι μετακινήσεις σου αναμένεται να γίνουν πιο εύκολες. Δεν αποκλείεται να αγοράσεις καινούρια μηχανή, καινούριο αυτοκίνητο ή κινητό τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα μπορεί να είναι προηγμένης τεχνολογίας.

Επιπρόσθετα, η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς (όπως θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ) βελτιώνεται σημαντικά και σταδιακά έρχεσαι πιο κοντά τους. Συν τοις άλλοις, η συνύπαρξή σου και η επικοινωνία σου με γείτονες μοιάζει πιο αρμονική και ήρεμη από ποτέ. Επίσης, δεν αποκλείονται reunion με παλιούς συμμαθητές, που θα σου δώσουν χαρά και ψυχική ικανοποίηση. Τέλος, το πνεύμα σου αναμένεται να είναι ανήσυχο και, ως εκ τούτου, θα θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πολλές και ποικίλες πληροφορίες και να γράψεις δικά σου κείμενα ή διηγήματα. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Σκορπιός

Με την είσοδο του Δία στον 2ο ηλιακό σου οίκο, είναι πιθανά κάποια αξιοσημείωτα έσοδα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί να δεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς πιστωμένους με χρηματικά ποσά τα οποία θεωρούσες ξεγραμμένα, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια αύξηση στο μισθό σου. Επίσης, bonus παραγωγικότητας μπορεί να σε «τονώσουν» σε οικονομικό επίπεδο και να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, αν υποκύψεις σε πειρασμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες, δεν αποκλείονται και κάποιες δαπάνες, οι οποίες θα σου προκαλέσουν αναστάτωση και εκνευρισμό.

Γενικά, θα έχεις ροπή στην υπερκατανάλωση και θα σου γεννηθεί η επιθυμία να ψωνίσεις ρούχα, παπούτσια και άλλα υλικά αγαθά κυρίως για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να φανείς εγκρατής και να μην προβείς σε αλόγιστες σπατάλες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Βέβαια, ως επί το πλείστον αναμένονται θετικές αλλαγές στην οικονομική σου ζωή, ενώ μπορεί να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να βρεις νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου θεμάτων.

Τέλος, μπορεί να επικεντρωθείς στο ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου, το οποίο θα θελήσεις να διευρύνεις και να εμπλουτίσεις, ενώ αναμένεται να έχεις ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Δία στον Τοξότη. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Τοξότης

Αναμφίβολα, με το πέρασμα του Δία (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιό σου από τις 8/11, γίνεσαι αυτομάτως ο πρωταγωνιστής του Ζωδιακού! Όλοι σχεδόν οι τομείς της ζωής σου μοιάζουν πιο ευνοημένοι και προστατευμένοι από ποτέ. Ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από θετική διάθεση, ιδιαίτερη αισιοδοξία και ανάγκη για προσωπική επέκταση. Οι γύρω σου μοιάζουν να απολαμβάνουν τη συντροφιά σου και την καλοπροαίρετη φύση και ιδιοσυγκρασία σου. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργείται η ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος και να ικανοποιείς διαρκώς τις προσωπικές σου επιθυμίες.

Δεν αποκλείονται νέα, δυναμικά ξεκινήματα, καθώς η τύχη μοιάζει να σου κλείνει το μάτι και να βρίσκεται διαρκώς πλάι σου. Επιπλέον, είναι πιθανές διάφορες θετικές αλλαγές οι οποίες θα σχετίζονται με την εξωτερική σου εμφάνιση και, πιο συγκεκριμένα, με την κόμμωση, το χτένισμα και, γενικά, το προσωπικό σου στυλ. Τέλος, υπάρχει μια ροπή στην καλοζωία, στις ηδονές και στις απολαύσεις. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να αυξηθεί το βάρος σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις την απαιτούμενη εγκράτεια και προσοχή. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Αιγόκερως

Ο Δίας στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 8/11 σε βοηθάει να τοποθετήσεις στο περιθώριο τυχόν υπαρξιακές ανασφάλειες ή άλλους ανεξήγητους φόβους που είχες μέχρι πρότινος. Ο εσωτερικός σου κόσμος μοιάζει να αλλάζει προς το καλύτερο και ο ίδιος επιθυμείς να συντονιστείς με τα αιτήματα του ανώτερου εαυτού σου. Είναι πολύ πιθανό να δεις τους εχθρούς σου να αλλάζουν στάση και να διάκεινται φιλικά απέναντί σου. Επιπλέον, στρέφεσαι περισσότερο από ποτέ στην τέχνη και στη μεταφυσική.

Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να μελετάς γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με τον αποκρυφισμό, ενώ μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να δημιουργήσεις κάποιο έργο τέχνης. Η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η συμπονετική σου διάθεση και οι φιλανθρωπικές σου ανησυχίες αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους ευάλωτους και ανήμπορους συνανθρώπους μας.

Τα όνειρά σου είναι ασυνήθιστα πολλά και, μάλιστα, είναι τόσο έντονα που μοιάζουν με αληθινές εμπειρίες, με πραγματικά γεγονότα. Βιώνεις μια «αόρατη προστασία», η οποία θα σε συντροφεύει και θα σε καθοδηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Δία στο ζώδιο του Τοξότη. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Υδροχόος

Ο Δίας στον 11ο ηλιακό σου οίκο ανανεώνει τον τομέα της φιλίας και, γενικά, σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις πιο διαλλακτικός απέναντι στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ο ίδιος αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ και ταυτόχρονα παρατηρείς ότι δειλά-δειλά αχνοφαίνεται ένα ανιδιοτελές όραμα στις διάφορες συλλογικές προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα γύρω σου. Επίσης, ο Δίας στον Τοξότη σου φέρνει μια πληθώρα από οράματα και σε ενθαρρύνει ώστε να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Σταδιακά αρχίζεις να ασχολείσαι πιο ενεργά με τα κοινά και η πολιτική συγκαταλέγεται πλέον δυναμικά στα ενδιαφέροντά σου.

Μπορεί, μάλιστα, να αλλάξεις κάπως τις απόψεις σου γύρω από την πολιτική και τα κόμματα και να τοποθετήσεις στο περιθώριο την αυστηρότητα που έδειχνες μέχρι πρότινος. Επιπρόσθετα, με την είσοδο του Δία στον Τοξότη ευνοούνται διαφόρων ειδών ξεκινήματα στο πλαίσιο σωματείων ή άλλων κοινωνικών οργανώσεων, καθώς οι κοινωνικοί σου προβληματισμοί είναι ιδιαίτερα αυξημένοι. Η επιθυμία σου να ενταχθείς σε ομάδες ανθρώπων με οράματα τα οποία θα σε αντιπροσωπεύουν και θα σε καλύπτουν ιδεολογικά είναι πραγματικά έντονη.

Η επικοινωνία σου με τα διάφορα φιλικά σου πρόσωπα εξομαλύνεται και ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις τη συντροφιά και την παρέα τους, ενώ είναι πιθανό να συνάψεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, να κάνεις καινούριους φίλους και να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Ιχθύες

Με τον Δία στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένονται θετικές αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου καθώς και μια πιο υγιής και αισιόδοξη προσέγγιση απέναντι στους επαγγελματικούς στόχους σου. Επιπλέον, μπαίνεις στη διαδικασία να φιλοσοφήσεις την έννοια της επιτυχίας στη ζωή, να αναζητήσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα και να ορίσεις τι είναι τελικά αυτό που σου χαρίζει εσωτερική πληρότητα. Συν τοις άλλοις, προσπαθείς με ιδιαίτερο ενθουσιασμό να σχεδιάσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Γενικότερα, η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια νέα φάση, η οποία μοιάζει συναρπαστική και εντυπωσιακή.

Είναι πιθανό κάποιο είδος προαγωγής ή επαγγελματικής ανέλιξης. Η δημοτικότητά σου και η καλή σου φήμη αυξάνονται. Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις να λάβεις αποβάσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από παρορμητισμό και θα βασίζονται αποκλειστικά στην υπερβολική αισιοδοξία και στον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Μόνον έτσι θα ανέβεις στη διοικητική ιεραρχία και θα αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν σκάνδαλα.

Η αλήθεια είναι ότι με γνώμονα το ρεαλισμό, την εγκράτεια και τη λογική μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Τέλος, οι σχέσεις σου με ανθρώπους που κατέχουν θέσεις εξουσίας και κύρους βελτιώνονται σημαντικά, γεγονός το οποίο μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου. Μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις τυχερές περιόδους μέσα από τον δικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: