astropedia.gr

Δίας σύνοδος Ουρανός στις 21/4

Δίας σύνοδος Ουρανός στις 21/4
Ολόκληρο τον Απρίλιο ο πληθωρικός Δίας στον Ταύρο συμπορεύεται με τον εκρηκτικό Ουρανό -μια όψη που κορυφώνεται γύρω στις 21 Απριλίου και είναι δύσκολη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, θετική όμως για Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 17η ως την 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Τολμηρές, απρόβλεπτες και χαρούμενες εκπλήξεις σε περιμένουν που αλλάζουν ξαφνικά τη ζωή σου και της δίνουν μια διαφορετική και διασκεδαστική νότα. Οι λέξεις-κλειδιά είναι: ελευθερία, απελευθέρωση, τόλμη, επέκταση, ενθουσιασμός. Αυτό το χρονικό διάστημα μπορείς λοιπόν να αξιοποιήσεις αυτή τη συμπαντική ενέργεια που θα σου δώσει τόλμη και αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσεις νέα πράγματα, νέες σχέσεις, ένα νέο έργο ή σχέδιο. Αυτή την περίοδο που τα πράγματα βράζουν σε πολλά επίπεδα -και σε κοινωνικό επίπεδο- ίσως θα ήταν πιο σωστό πριν κάνεις κάποια κίνηση, να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Αυτό το διάστημα επίσης νιώθεις ακατανίκητος και στηρίζεσαι υπερβολικά στην τύχη, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να απελευθερωθείς από καταστάσεις του παρελθόντος και πρόσωπα που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου. Μοιάζεις λοιπόν με έναν αντισυμβατικό επαναστάτη, ακόμη και χωρίς αιτία, θυμήσου όμως ότι μπορεί να προκύψουν αναπάντεχα (Ουρανός) μπλεξίματα με τον νόμο (Δίας). Με αυτή την όψη, βγαίνεις από τη στασιμότητα και τους περιορισμούς και απολαμβάνεις νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ίσως αυτές οι εμπειρίες δεν είναι συνηθισμένες, ενώ καινοτόμες ιδέες εμφανίζονται με αστραπιαία ταχύτητα για να βελτιώσουν τη συναισθηματική, κοινωνική και οικονομική σου κατάσταση.

Γενικότερα, αυτή την περίοδο τα ακαριαία και ξαφνικά γυρίσματα (Ουρανός) της τύχης (Δίας) θα είναι αναπόφευκτα, ενώ όσα θεωρούσες δεδομένα θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, προκαλώντας την έντονη έκπληξή σου. Η ευμενής και τυχερή επιρροή του Δία σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα του Ουρανού θα σε εμπνεύσουν να υλοποιήσεις σπουδαία πράγματα, να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες, αλλά είναι στο χέρι σου να τις αναγνωρίσεις και να τις καταλάβεις. Η απρόβλεπτη φύση του Ουρανού μπορεί και να σου φέρει ξαφνικές αλλαγές, τα αστέρια σε ενθαρρύνουν να στοχεύσεις ψηλά, να νιώσεις άκρατο ενθουσιασμό! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.