astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7/8/22

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7/8/22

Η κάρτα του Ιππέα, ως κάρτα της εβδομάδας, μας προμηνύει ειδήσεις ή επισκέψεις. Σε κάθε περίπτωση θα μας δοθεί η ευκαιρία μέσω των ειδήσεων ή των επισκέψεων να λύσουμε κάποιο πρόβλημα που τυχόν μας απασχολεί και με νέες σκέψεις και ιδέες να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Σημαντικές πληροφορίες θα φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της σχέσης σου, αυτή την περίοδο. Μυστικά που μπορεί να κρατούσες εσύ ή το αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν και να δημιουργήσουν ανασφάλεια και φόβο που θα εμποδίσουν την εμπιστοσύνη και την οικειότητα που χρειάζεστε για να έρθετε κοντά μετά τις αποκαλύψεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό που σε ενδιαφέρει δεν είναι μια επιπόλαιη κατάσταση, αλλά μια σχέση. Όμως αυτή η εβδομάδα δεν είναι η κατάλληλη για να ανοιχτείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε πρώτα να μάθεις αρκετά πράγματα για το άτομο αυτό και να επεξεργαστείς με προσοχή τις πληροφορίες που θα έχεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο είναι το ιδανικό άτομο για να σε βοηθήσει να δεις αν είναι κατάλληλο άτομο για σένα ή όχι.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ο ερωτισμός και η στοργή θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην αναζωπύρωση της ερωτικής σπίθας στην σχέση σου, αυτή την εβδομάδα. Θα περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου, θα κάνετε πράγματα που θα ενισχύσουν το δεσμό σας και θα αισθανθείτε ερωτευμένοι όπως στην αρχή. Θα μπορέσετε να ζήσετε τον έρωτα χωρίς να βασανίζεστε για το μέλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας αναγεννιέται και μπαίνει στη ζωή σου αναπάντεχα. Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στο προσκήνιο και έχοντας πλέον πάρει τις αποφάσεις σου για το τι θέλεις και πως θα βάλεις τις βάσεις για μία ερωτική σχέση, κάποιο από τα πρόσωπα αυτά κερδίζει το ενδιαφέρον σου και ξεκινάς μια νέα ερωτική κατάσταση που θα φέρει ευτυχία. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μπερδέματα, ασάφειες, πιέσεις, γκρίνιες και ανακατωσούρες θα δυσχεράνουν την επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο. Δεν είναι απίθανο να υπάρξει συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Χρειάζεται υπομονή και ενσυναίσθηση για να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην ροκανίζει ο ένας του άλλου τον χώρο και τις ανάγκες που έχει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή κρύβει παγίδες, μπερδέματα και παρεξηγήσεις στον ερωτικό τομέα. Καλό θα ήταν να απέχεις λίγο από τις καταστάσεις που ακόμα δεν μπορείς να διαχειριστείς είτε γιατί είναι δυσνόητες για σένα είτε γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν ανταποκρίνεται το ίδιο. Είναι μια προσωρινή κατάσταση βέβαια, αλλά καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ο/η σύντροφός σου σε κάνει αποδέκτη αγάπης, δώρων και θαυμασμού, αυτό το διάστημα. Πράττει έτσι ώστε να ενισχυθούν τα συναισθήματα και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ αισθάνεσαι την ερωτική ευτυχία και εστιάζοντας μόνο στα θετικά στοιχεία, ατενίζεις το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Νέος αέρας στην σχέση σου! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μαγνητίζεις βλέμματα και έλκεις νέα πρόσωπα που θα σε θαυμάσουν, αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές προτάσεις για ραντεβού και δεν είναι καθόλου απίθανο να ερωτευτείς και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση! Κάθε επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί εσύ να το θελήσεις πολύ! Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα, μια βαθιά σου επιθυμία θα υλοποιηθεί. Ο δεσμός σου θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, θα ανανεωθεί και κάποιες εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν και θα τονώσουν την αισιοδοξία σου. Ίσως η σχέση σου να περάσει σε ένα νέο επίπεδο όπως η συγκατοίκηση, ο γάμος ή και μια ξαφνική εγκυμοσύνη. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες θα σου φέρουν την τύχη με το μέρος σου. Κάποια γεγονότα θα σε ρίξουν στην αγκαλιά ενός έρωτα που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Μπορεί το πρόσωπο αυτό που θα σχετιστείς να είναι μικρότερο ηλικιακά ή να σου βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Εσύ μόνο πρόσεχε να μην φερθείς με ανωριμότητα και ανυπομονησία και μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, κύλησε ομαλά τα πράγματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή δεν θα σε αφήσει σε καμιά περίπτωση ανικανοποίητο/η, αφού θα βγαίνεις συχνά έξω με το ταίρι σου, θα διασκεδάζετε, θα περνάτε ευχάριστα με φίλους και θα ανανεώνετε συνεχώς την εικόνα που έχετε ως ζευγάρι. Συναρπαστικές ερωτικές στιγμές σε περιμένουν που θα απογειώσουν συναισθήματα, ασφάλεια και ικανοποίηση! Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχοντας εξωστρέφεια αυτές τις μέρες, βγαίνεις συχνά έξω, διασκεδάζεις και δεν χάνεις ευκαιρία να γνωρίσεις νέα άτομα και να φλερτάρεις. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μια ομάδα ατόμων ή σε μια βραδινή έξοδο, που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει. Οι εξελίξεις θα δικαιώσουν την υπομονή σου και θα αποχαιρετήσεις τη μοναξιά. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου πει περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με σιγουριά και δυναμική διάθεση εστιάζεις στην σχέση σου αυτές τις μέρες και προσεγγίζεις θέματα που προκάλεσαν τριγμούς με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα. Με όλη την καλή σου διάθεση και με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του άλλου σου μισού, ξεκαθαρίζεις τα μελανά σημεία του δεσμού σας και κάνετε μαζί μια φρέσκια και αγαπησιάρικη αρχή. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν θα σε χαλάσει πολύ η μοναχική ζωή αυτή την εβδομάδα, παρότι σου λείπουν οι ερωτικές καταστάσεις. Για σένα αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνεις μέσα σου τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα, να απομακρύνεις καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν ευτυχία και να φτιάξεις χώρο για μια νέα γνωριμία που θα σε διεγείρει σωματικά, ψυχικά και εγκεφαλικά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είσαι από τους ανθρώπους που σου αρέσει η αποκλειστικότητα και καλά κάνεις, αρκεί να μην το παρακάνεις. Αυτό το διάστημα ενδέχεται να τυφλωθείς από ζήλεια και να παρασυρθείς σε κινήσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο δεσμό σου. Απόφυγε ανακρίσεις και κτητικές συμπεριφορές και δώσε χώρο και χρόνο στο ταίρι σου να εκφραστεί, αφού μιλήσεις πρώτα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να βοηθηθείς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σου φέρνει μια καινούρια γνωριμία που θα καλύπτει την ανάγκη σου για κάτι σταθερό και ουσιαστικό στη ζωή σου. Αν θέλεις να προχωρήσει αυτή η γνωριμία, φρόντισε να μην χάσεις τον έλεγχο και αφήσεις σκοτεινά συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε απόλυτες συμπεριφορές. Με αυτοέλεγχο, υπομονή και επικοινωνία με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο φως αυτή την εβδομάδα θέματα που σχετίζονται με την σεξουαλική σου ζωή και πάσης φύσεως μυστικά. Ναι μεν θα δημιουργηθεί το κατάλληλο πεδίο για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, αλλά δεν θα λείψουν και οι ζήλειες, οι κτητικές διαθέσεις και οι απαιτήσεις που ενδεχομένως θα φέρουν γκρίνια και ίντριγκα. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάτι το πάθος που θα χτυπήσει κόκκινο αυτή την περίοδο, κάτι οι αμαρτωλές διασκεδάσεις και κάτι η έλξη που θα νιώσεις για το απαγορευμένο, θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση των πιο μυστικών επιθυμιών σου. Ωστόσο, αν θέλεις να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιο άτομο, μην στηριχτείς σε λόγια κολακευτικά παρά μόνο αν τα ακολουθούν και οι ανάλογες πράξεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ύστερα από μια περίοδο πολλών υποχρεώσεων, πλέον μπορείς να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή και να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η περίοδος αυτή φέρνει διασκέδαση, ευτυχή γεγονότα και νέα ξεκινήματα. Με πρωτοβουλίες σου μπορείς να ανανεώσεις το δεσμό σου και να απολαύσεις τον έρωτα με το ταίρι σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ξεκλέβεις χρόνο από τις υποχρεώσεις σου και απομακρύνεσαι από τα άγχη της καθημερινότητας για να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με φιλικές παρέες. Απολαμβάνεις νέα φλερτ που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν να νιώθεις ξέγνοιαστα. Ένας νέος έρωτα ευνοείται που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα τονίζονται η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου. Ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο και βρίσκεις καλύτερη ισορροπία με το ταίρι σου μέσα στην σχέση. Με συζητήσεις και διευθετήσεις κλείνεις θέματα που ίσως προκάλεσαν τριγμούς πρόσφατα και απολαμβάνεις την διαχυτικότητα του αγαπημένου σου προσώπου που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες γίνεσαι πόλος έλξης και νέες γνωριμίες σου φτιάχνουν το κέφι και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Θα φλερτάρεις, θα βγεις ρομαντικά ραντεβού, θα διασκεδάσεις και θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Ανάμεσά τους είναι πιθανό να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις τόσο καιρό. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Οι ευκαιρίες για να βιώσεις χαρά στον έρωτα και να βρεις τρόπους φέρεις ευτυχία και αρμονία στην σχέση σου, θα είναι πολλές μέσα σε αυτές τις μέρες. Πιθανόν να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου με το ταίρι σου και κάποιο όνειρό σου να πραγματοποιηθεί, είτε με συγκατοίκηση, είτε με γάμο, είτε με απόγονο, είτε με κάποιο άλλο ευχάριστο γεγονός. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να προκύψει αυτή την περίοδο μέσα από φιλική παρέα ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι εξελίξεις θα είναι ξαφνικές και θα χρωματίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά και να αποφασίσεις να μπεις σε σχέση που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Μάθε περισσότερα καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.