astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 11 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 11 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου 2021

Η κάρτα της εβδομάδας γενικά είναι το Φίδι. Χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή στα πρόσωπα γύρω σου και να μη ξεχνάς πως αυτοί που προσπαθούν να εξαπατήσουν θέλουν να δείχνουν έντιμοι… Σε κάθε περίπτωση μπορείς να υπερισχύσεις.


ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ξαφνικές αποφάσεις και καταστάσεις θα έρθουν να ταράξουν την εβδομάδα σου αυτή μέσα στη σχέση. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν για σένα και το ταίρι σου είτε γιατί εξωτερικοί παράγοντες θα σας επηρεάσουν είτε γιατί νιώθεις κούραση μέσα στο δεσμό σου. Αν έχεις κάποιο άλλο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή έξω από τη σχέση σου, παραμονεύει κίνδυνος αποκάλυψης. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες σου επιφυλάσσουν μία γνωριμία με ένα άτομο που θα έχει πολύ δυνατή, ηχηρή και έντονη προσωπικότητα. Αυτό το άτομο θα μπει στη ζωή σου και θα σου φέρει αναταράξεις. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με γνώμονα το δικό σου καλό, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση σου αφού πρώτα εξετάσεις διεξοδικά τι είναι σωστό και για το ταίρι σου. Αντιλαμβάνεσαι πως έχει χαθεί η κατανόηση μέσα στο δεσμό σου και τα διλλήματά σου σε προκαλούν να θέσεις όρια. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες, έτσι απλά και χωρίς πολλές συζητήσεις θα απομακρύνεις όποιο άτομο σε πολιορκήσει ερωτικά. Δεν θα έχεις διάθεση για γνωριμίες και φλερτ και όσοι σε προσεγγίζουν δεν θα σου κάνουν. Αυτό θα σου κοστίσει καθυστέρηση από την επίτευξη μιας σχέσης. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως υπάρχουν παραπάνω από μία επιλογές που μπορείς να κάνεις για να φέρεις στον εαυτό σου και στη σχέση σου την ευτυχία που επιθυμείς. Δεν θα ξέρεις ποια επιλογή να κάνεις για να οδηγηθείς στον ίδιο δρόμο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σου δείξει τι είναι το καλύτερο για σένα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Παρότι θα εξετάσεις προσεκτικά τις επιλογές σου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως μπερδεύεσαι ακόμα περισσότερο. Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο να μπεις σε μια σχέση αλλά να μην νιώθεις σιγουριά αν είσαι έτοιμος/η ή αν το άτομο που θα σχετιστείς είναι όντως αυτό που πραγματικά θες. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να νιώσεις ένα συνεχές άγχος και μια ανασφάλεια γύρω από την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου. Ενδεχομένως να μην μπορείς να εντοπίσεις ούτε κι εσύ το γιατί νιώθεις έτσι και να αποδίδεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και τη συμπεριφορά του. Σκηνές ζηλοτυπίες και εντάσεις, είναι πολύ πιθανά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα έχεις τη πεποίθηση πως οι άνθρωποι που σε προσεγγίζουν το κάνουν για να αποκομίσουν κάτι από σένα και όχι γιατί πραγματικά τους ενδιαφέρεις ή τους έλκεις. Θα νιώσεις ευάλωτα. Ίσως η ιδέα να κάνεις μικρά διακριτικά τεστ για να μπορέσεις να δεις τι θέλουν τελικά από σένα και επιπλέον να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο να είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη περίοδο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα βιώσεις τη σταθερότητα στη σχέση σου. Θα νιώσεις πως εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο είστε ισότιμα μέλη αυτής της σχέσης και τα πράγματα θα βαίνουν καλώς! Μάλλον η ευτυχία σου κλείνει το μάτι! Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα μαγευτείς από την γνωριμία ενός προσώπου αυτή την εβδομάδα. Πιθανόν να είναι μεγαλύτερο ηλικιακά από σένα. Θα έχει μια σταθερή συμπεριφορά απέναντί σου και θα σε διεκδικήσει με σοβαρότητα και χωρίς πολλές φανφάρες. Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μία εβδομάδα δημοτικότητας εκπλήξεων και διασκέδασης έρχεται για σένα. Διοχετεύεις την ανεβασμένη σου διάθεση στη σχέση σου και ανανεώνεις τη σεξουαλική ζωή με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Δέχεσαι όμως και φλερτ άλλων ατόμων και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σκηνές ζηλοτυπίας… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το σπίτι σου δεν θα σε χωράει αυτή την περίοδο και θα βρίσκεσαι σχεδόν μόνιμα κάπου έξω να απολαμβάνεις διασκέδαση και φλερτ! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παιχνιδίσματα και γνωριμίες που κατά πάσα πιθανότητα θα θέλουν ένα βράδυ από τη ζωή σου ή κάτι λίγο παραπάνω. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η τύχη σου δείχνει το πιο λαμπερό της χαμόγελο αυτές τις μέρες και δραστηριοποιείσαι για την ευτυχία της σχέσης σου. Θα περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και αυτό θα χαρίσει ζωντάνια και χαρά και στους δυο σας. Το πάθος και η σεξουαλική ένταση δεν θα λείψουν από το ερωτικό σας κρεβάτι! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου πει περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Πολλές ευκαιρίες στα ερωτικά σου αναμένουν να σου χτυπήσουν την πόρτα της προσωπικής σου ζωής. Θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία και θα σε κάνει να αλλάξεις την άποψή σου για τα πράγματα. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μάλλον σε βρίσκει σε κακή διάθεση αυτή η εβδομάδα και αυτό μπορεί να γίνει έναυσμα για εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου. Δεν αποκλείεται να έρθουν και εμπόδια από εξωτερικούς παράγοντες και έτσι να ενισχυθεί η τάση για τσακωμούς με το ταίρι σου. Ίσως το να μπεις σε συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο να μην δώσει αποτέλεσμα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις αυτή την εβδομάδα είναι να χαλαρώσεις με φιλικές παρέες μήπως και ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και την καλή σου διάθεση αφού πραγματικά θα σε καταβάλει η απαισιοδοξία και η απαξίωση για οποιοδήποτε φλερτ και οποιαδήποτε γνωριμία. Βρες πάλι τον εαυτό σου και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε άλλη περίπτωση δεν θα ερχόσουν σε αντιπαραθέσεις για μικροπράγματα με το ταίρι σου, αλλά αυτή την εβδομάδα δεν θα το αποφύγεις. Θα μεγαλοποιείς τις καταστάσεις δυστυχώς και ενώ δεν θα υπάρχουν πραγματικά αίτια εσύ θα βρίσκεις αφορμές για εντάσεις. Δώσε περισσότερη προσοχή στη σχέση σου και μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ανάμεσα στις γνωριμίες που βρίσκεις ενδιαφέρουσες υπάρχει ένα άτομο που θα διαπιστώσεις αυτή την εβδομάδα πως σε ποθεί αλλά δεν αφήνει τα ίχνη του και τόσο εμφανώς και δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Μάθε από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο αν δεν εκδηλώνεται επειδή δεν έχει σιγουριά για αυτό που αισθάνεται για σένα ή δεν είναι ακόμα ώριμη η περίοδος για να κάνει κινήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την δυνατότητα να ανανεωθείς και ταυτόχρονα να ανανεώσεις και τη σχέση σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα νιώσεις πως ο δεσμός σου είναι σε άριστη ρότα και το ταίρι σου είναι στα καλύτερά του. Θα παρασυρθείτε και οι δύο σε χρόνο δημιουργικό και ερωτικό και θα περάσετε μία πολύ όμορφη περίοδο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές εξόδους και πολλές γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον. Θα φτάσεις σε σημείο που δεν θα ξέρεις ποιο πρόσωπο να πρωτοδιαλέξεις για να περάσετε μαζί μια βραδιά, μιας και σχεδόν όλες οι επιλογές σου θα είναι το ίδιο δελεαστικές. Πρόσεξε μην παρασυρθείς και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα αν το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σου σταθεί και να σε στηρίξει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα βάλεις τη σχέση σου στο μικροσκόπιο και θα βγάλεις συμπεράσματα στο αν το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πιστό και αξιόπιστο για σένα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις μαζί τους όμορφες στιγμές. Επιπλέον θα γνωρίσεις και νέο κόσμο. Ένα άτομο θα σε προσεγγίσει φιλικά αρχικά αλλά σε βάθος χρόνου θα σου δείξει ότι δεν θέλει να μείνει μόνο σε φιλικό επίπεδο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Άφησε πίσω σου αυτές τις μέρες τις παιδιάστικες συμπεριφορές, την ανυπομονησία και τον παιδικό ανώριμο ενθουσιασμό γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις που θα επηρεάσουν δραστικά τη σχέση σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό αυτή την εβδομάδα σε θέματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Θα κάνεις πολλά φλερτ και πολλά ερωτικά παιχνίδια. Μέσα στα παιχνίδια σου θα κάνεις και μια γνωριμία με άτομο μικρότερης ηλικίας που πιθανόν να σε βγάλει από τα νερά σου… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.