astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτή η περίοδος δέχεται γενικά την επιρροή της κάρτας του Πλοίου. Αυτό σημαίνει έντονη επιθυμία για τροποποιήσεις, εξέλιξη και πρόοδο σε ό,τι αφορά την ερωτική ζωή σου και επηρεασμό σε μεγάλο βαθμό της προσωπικότητάς σου.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα απολαύσεις και πάλι τον έρωτα με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα χαλαρώσεις σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο και θα εισπράξεις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού από το ταίρι σου. Ανανέωσε το δεσμό σου με μικρά δωράκια που θα δώσουν χαρά και στους δυο σας και με διασκέδαση που έχεις ανάγκη κι εσύ και ο/η σύντροφός σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκπλήξεις σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα στο τομέα της ερωτικής σου αναζήτησης συντρόφου. Δεν θα λείψουν φλερτ και ερωτικά παιχνίδια και το πιο τολμηρό πρόσωπο που θα σε διεκδικήσει θα μπει πιο δυναμικά στη ζωή σου και πιθανόν να παίξει ένα σημαντικό ρόλο για σένα το επόμενο διάστημα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δύο καταστάσεις ευνοούνται για σένα αυτή την εβδομάδα. Η μία είναι να κάνεις ένα ταξίδι, έστω και νοητικό και να έρθεις αντιμέτωπος/η με τον εαυτό σου και έπειτα με τη σχέση σου, και η άλλη είναι να επιχειρήσεις μια εκδρομή με το αγαπημένο σου πρόσωπο ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε το δεσμό σας περνώντας χρόνο μακριά από την καθημερινότητα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν η επαγγελματική σου ζωή σχετίζεται με ταξίδια, δεν είναι καθόλου απίθανο αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια καινούρια γνωριμία πάνω σε κάποιο ταξίδι σου, που θα σου αλλάξει τη ζωή με άγνωστο ακόμα τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως, γενικά σου επιφυλάσσεται καινούριο φλερτ πάνω σε δικό σου δρόμο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια καινούρια διάσταση και μια καινούρια προοπτική θα φανεί αυτή την εβδομάδα για την σχέση σου. Αν εσύ και το ταίρι σου είστε στην κατάλληλη φάση, δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι η απόκτηση ενός απογόνου. Γενικά θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο και θα έρθετε πολύ κοντά. Θα νιώσεις ότι μπαίνεις σε νέο μονοπάτι μαζί του.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Απόφυγε την ανυπομονησία, την ανωριμότητα και τον παιδικό σου ενθουσιασμό που μπορεί να σε παρασύρει σε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή, αυτή την εβδομάδα. Μπες δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και έχε την προσοχή σου σε ένα άτομο μικρότερης ηλικίας που θα έρθει να σου ταράξει τα νερά… Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Συνειδητοποιείς αυτή την εβδομάδα τι πραγματικά σημαίνει συντροφικότητα. Εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές και θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα. Θα νιώσεις πως είστε πραγματικά ο ένας για τον άλλον, σύντροφοι και συνοδοιπόροι στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα! Απόλαυσε τη γενναιοδωρία της ευτυχίας αυτή την εβδομάδα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ανάμεσα στις πολλές γνωριμίες και τα φλερτ που θα βιώσεις αυτή την εβδομάδα λόγω της ακαταμάχητης γοητείας σου που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων, θα υπάρξει κάποιο άτομο που να νιώσεις πως υπόσχεται πολλά περισσότερα από ένα κομπλιμέντο… Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό ένα αντρικό πρόσωπο να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου και να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αυτό το πρόσωπο θα προκαλέσει σε σένα ή στο ταίρι σου αισθήματα άγχους και ζήλειας και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να εξετάσεις προσεχτικά τα γεγονότα και να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι ο άντρας που αναζητάς να βγεις από την εργένικη ζωή, αυτή την εβδομάδα ένα αντρικό φιλικό σου άτομο θα σε εμβολιάσει με τέτοια ενέργεια που θα σε στρέψει σε ραγδαίες εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι η γυναίκα χωρίς σχέση, θα επικεντρωθείς σθεναρά πάνω στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτές τις μέρες και θα επιδιώξεις να είσαι δίπλα του με όποιο κόστος… Σε κάθε περίπτωση μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πολύπλοκη σε πολλαπλά επίπεδα και με ποικίλους τρόπους θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα μέσα στη σχέση σου. Χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις εντάσεις και να μην επιτρέψεις στο θυμό σου να πάρει τα ηνία. Επειδή είναι πιθανό να εμπλακείς και σε παράλληλες καταστάσεις ακόμα και για λίγο, αν αποκαλυφθεί αυτό δεν θα κάνει καθόλου ευκολότερες τις συνθήκες… Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ενδεχομένως ένας καβγάς να είναι η αφορμή για να ξεκινήσει μια γνωριμία για σένα αυτή την εβδομάδα, που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την πορεία σου ως αδέσμευτο άτομο. Η γνωριμία αυτή θα έχει δυναμικότητα να εξελιχθεί και περισσότερο αν διατηρήσεις πάνω στον καβγά μια σχετική λειτουργικότητα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή θα είναι μία περίοδος που ίσως υψώσει ένα σχεδόν απροσπέλαστο τείχος ανάμεσα σε σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα φαντάζει ανύπαρκτη και αυτό θα δημιουργήσει ένα είδος κρίσης στο δεσμό σας και η κούραση θα εξαντλήσει και τους δύο. Χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να πάρεις τις σωστές συμβουλές διαχείρισης στην κατάσταση αυτή.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ίσως είναι προτιμότερο να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου αυτές τις μέρες, να παρατηρήσεις το μέσα σου και να δεις καλύτερα τι συμβαίνει και η ερωτική σου ζωή δεν έχει τη σταθερότητα που επιθυμείς. Οι άλλοι μοιάζουν να είναι ψυχροί και απόμακροι και εσύ δεν πρέπει να πιέσεις καμία κατάσταση τώρα. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μπορεί να μην συμβεί κάτι συνταρακτικό που να αφορά τη σχέση σου μέσα σε αυτή την περίοδο, όμως και μόνο που εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα νιώθετε άνετα ο ένας με τον άλλον και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας είναι αρκετό για να δώσει αποτελέσματα σε αργότερο χρόνο. Μάθε περισσότερα καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν αισθάνεσαι καλά έτσι όπως είσαι σήμερα, τότε αυτή την εβδομάδα θα έχεις ακόμα περισσότερους λόγους για να νιώθεις ακόμα καλύτερα, με αρκετές επιτυχίες και ευκαιρίες για περιπέτεια. Αν από την άλλη δεν είσαι καλά στην ερωτική σου ζωή, αυτές τις μέρες θα προβληματιστείς παραπάνω και θα αναζητήσεις τους λόγους που παραμένεις εκτός από μια σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται για σένα και τη σχέση σου πολύ θετική, πολύ αισιόδοξη και πολύ τυχερή! Εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο, γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, θα ευνοηθείτε από πολλές χαρές, ζωντάνια, ευεξία και έντονες σεξουαλικές νύχτες! Μην αφήσεις στιγμή να χαθεί από αυτές τις τόσο καλές μέρες!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η περίοδος αυτή σε βρίσκει με πολύ δυναμικότητα στο ερωτικό παιχνίδι. Η όμορφη διάθεσή σου, το γοητευτικό σου χαμόγελο και η ζωντάνια σου δεν θα αφήσουν κανένα άτομο ασυγκίνητο. Θα έχεις ευκαιρίες για περιστασιακές καταστάσεις, αλλά θα υπάρξει και ένα πρόσωπο με ζεστό χαρακτήρα που μπορεί να σε παρασύρει σε μία πιο μόνιμη σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είναι πολύ πιθανό να έρθουν αντιξοότητες για σένα και το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα, και ίσως να τις προκάλεσες εσύ σε κάποιο βαθμό αυτές, όχι μόνο γιατί η ψυχολογία σου δεν είναι καλή αλλά και γιατί κλήθηκες να πάρεις κάποιες αποφάσεις για καταστάσεις που σε στεναχωρούν και θέλεις να τις λήξεις… Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο πριν βιώσεις απώλειες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες αυτή η εβδομάδα για σένα. Δεν θα βρεις καν την όρεξη και αν επιχειρήσεις να μπεις σε ερωτικό παιχνίδι είναι πιθανό να καταλήξει σε διαφωνίες και το φλερτ να πάει περίπατο! Καλύτερα μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να σε βοηθήσει να φύγει το σύννεφο αυτής της εβδομάδας από το κεφάλι σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται να έχει έρθει πλέον ο καιρός η σχέση σου να εξελιχθεί και να πάρει άλλες διαστάσεις δέσμευσης. Αυτή την χαρούμενη για σένα εβδομάδα σκέψου πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο για σοβαρές αλλαγές προς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Κράτα τα μάτια σου ορθάνοιχτα αυτές τις μέρες γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα αξιόπιστο και αξιόλογο άτομο που θα σε γοητεύσει με τους τρόπους του και θα σου ξυπνήσει το ενδιαφέρον με την ειλικρίνειά του και τη συνέπειά του. Μάθε περισσότερα καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα μάθεις αρκετά αυτή την εβδομάδα για την προσωπική σου ζωή, για τον εαυτό σου αλλά και για το πως σε βλέπει το αγαπημένο σου πρόσωπο, και, ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο να μείνεις με τον εαυτό σου για να επεξεργαστείς τις νέες πληροφορίες που θα έχεις. Νιώθεις πως κάτι δεν είναι απόλυτα αληθινό μέσα στη σχέση… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα πρόσωπο με πολλές γνώσεις και μεγάλη μόρφωση θα σε ταράξει σε ερωτικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα. Νέοι κόσμοι απλώνονται μπροστά στα μάτια σου και η επιρροή αυτού του προσώπου μπορεί αρχικά να σε τρομάξει και να δράσεις με πολύ αργούς ρυθμούς από ό,τι όταν ερωτεύεσαι συνήθως… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.