astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 18 έως 24 Οκτωβρίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 18 έως 24 Οκτωβρίου 2021


Εβδομάδα μεταμορφώσεων και αλλαγών σε ό,τι αφορά στην ερωτική ζωή. Η κάρτα αυτής της περιόδου είναι το Φέρετρο και αναγγέλλει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, ακόμα κι αν συμβεί μέσα από δύσκολα γεγονότα. Κάθε εμπόδιο όμως, είναι για καλό.

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Έχεις ανάγκη από αλλαγές και αυτή η εβδομάδα έρχεται για να ξεκινήσεις την εκπλήρωση αυτής της επιθυμίας. Ενδεχομένως να περάσεις με το ταίρι σου μία κάπως δύσκολη φάση μιας και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι αυστηρές και για σένα και για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μπορούν όμως να διορθωθούν αυτά που σε ενοχλούν μέσα στη σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Νιώθεις πως γύρω σου οι άνθρωποι και τα πρόσωπα που προσεγγίζουν φλερτάροντας δεν σου δείχνουν τον σεβασμό που σου αξίζει. Αυτή την περίοδο, μην έχοντας και πολύ διάθεση για γνωριμίες δεν θα δραστηριοποιείς ιδιαίτερα. Όμως, πόση σιγουριά νιώθεις πως τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται; Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Για σένα, αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετικά καλή και μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Ακόμα και γεγονότα έξω από τη σχέση θα είναι πολύ συναινετικά στο να ζήσετε οι δυο σας υπέροχα και να ανανεώσετε έτσι το δεσμό σας μέσα από χαρά και τύχη. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες σε βρίσκουν με πολύ ανεβασμένη διάθεση και τα φλερτ δεν σταματούν να συμβαίνουν είτε γιατί εσύ τα προκαλείς είτε γιατί η διάθεσή σου περνάει και στους άλλους και επιδιώκουν να σε γνωρίσουν. Αν το επιτρέψεις, τότε μία από τις γνωριμίες σου θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια εβδομάδα γεμάτη με τρυφερές εκδηλώσεις συναισθημάτων θα είναι αυτή, για σένα και το ταίρι σου. Μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα χαρείς τον έρωτα και θα έχετε την ευκαιρία να ξαναζωντανέψετε τη σχέση σας και να διερευνήσετε σε βάθος ο ένας την ψυχή του άλλου. Η αγάπη, σας δείχνει το μεγαλύτερο χαμόγελό της. Χαμογελάστε κι εσείς μαζί της!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πολλές ευκαιρίες σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην ερωτική σου ζωή. Θα εισπράξεις εκδηλώσεις θαυμασμού και θα διαπιστώσεις πως ακόμα και μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον υπάρχει ερωτικός θαυμαστής. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και ας κερδίσει το πρόσωπο που θα επιμείνει περισσότερο να σε έχει στη ζωή του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Όποια ζητήματα σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου, αυτή την εβδομάδα θα λυθούν ανάλογα με τον τρόπο που θα τα προσεγγίσεις. Αν θα έχεις θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα εξαρτάται από σένα και από τον τρόπο που θα χειριστείς την ανάγκη σου για αλλαγές. Χρησιμοποίησε τη βοήθεια που μπορεί να σου δώσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα πρόσωπο που θα μπει δυναμικά στη ζωή σου και ίσως θεωρήσεις πως δεν έρχεται με ερωτική προδιάθεση, θα δεις πως τελικά δεν σε πλησίασε ούτε με φιλικό ενδιαφέρον ούτε ως συνεργάτης. Αυτό που πραγματικά θέλει είναι να γίνεις το ταίρι του και αυτή είναι μία απόφαση που θα χρειαστεί να σκεφτείς σοβαρά αν θα την πάρεις, αυτή την εβδομάδα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα σου φέρει μία μετακίνηση –είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά μέσω του νου και των αποφάσεων- η οποία θα δημιουργήσει κάποια αλλαγή στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου. Θα καταλάβεις μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει η σχέση σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνεις μία γνωριμία μέσα σε αυτή την περίοδο με ένα άτομο που με τον οποιοδήποτε τρόπο σχετίζεται με ταξίδια, δρόμους ή θάλασσες. Εκτός από το ότι μπορεί να αλλάξει η ρουτίνα σου με αυτή την γνωριμία, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αλλάξει και η εργένικη ζωή σου. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν αυτή την εβδομάδα δεις το ταίρι σου και τη σχέση σου με την αμεροληψία και την καθαρότητα ενός παιδικού βλέμματος, θα σου επιστραφεί η αγνότητα και η καλοσύνη. Ο δεσμός σου θα αποκτήσει τρυφερότητα και τα πράγματα θα εξελιχθούν μόνα τους χωρίς να τα πιέσεις εσύ. Στο χέρι σου είναι η ανανέωση της σχέσης σου. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα νιώσεις μεγάλη δύναμη στο ερωτικό παιχνίδι και θα φλερτάρεις έντονα, ενώ παράλληλα θα λαμβάνεις το φλερτ και από πολλούς/ες ενδιαφερόμενους/ες για σένα. Νιώθεις αποφασισμένος/η και διεκδικείς το πρόσωπο που σε εξιτάρει αυτή την εβδομάδα, χωρίς αναστολές και ενοχές αφού σαν παιδί δεν έχεις την αίσθηση του κινδύνου… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να χειριστείς τον εαυτό σου, το ταίρι σου και τη σχέση σου με εποικοδομητικό τρόπο, μιας και έχεις μπροστά σου αρκετές δοκιμασίες να περάσεις. Επιπλέον, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να απειλήσει και να ταράξει την ερωτική σου ζωή με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν η κρίση αυτής της περιόδου δώσει αρνητικά αποτελέσματα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα άτομο θα έρθει στη ζωή σου που θα σε ξετρελάνει και θα ξεχάσεις ό,τι δυσοίωνο συμβαίνει στα υπόλοιπα κομμάτια του βίου σου. Θα πέσεις με τα μούτρα και δεν θα μπορείς να αντισταθείς ακόμα κι αν κάτι μέσα σου φωνάζει να μην προχωρήσεις. Μπορεί να ερωτευτείς το λάθος άτομο, που ίσως σε βλάψει στο μέλλον. Είναι άραγε καρμικό μάθημα αυτό; Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβεις πως η σχέση σου είναι πραγματική και με βάθος αφού δεν θα νιώσεις ποτέ μόνος/η, θα αισθάνεσαι θαρραλέος/η, προστατευμένος/η και δυνατός/η. Το ταίρι σου κι εσύ θα μπορέσετε να εκφραστείτε άνετα και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία πολύ γλυκιά και ερωτική περίοδο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ίσως είναι χρήσιμο αυτές τις μέρες να μπεις σε μια εσωτερική διαδικασία που να σε οδηγήσει να εξετάσεις τι είναι αυτό που εμποδίζει την προσωπική σου ευτυχία. Έτσι, θα βρεθείς σε καλύτερη θέση για να επιδιώξεις μια σχέση με ένα κατάλληλο για σένα ταίρι. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μπορεί να σου σταθεί σε αυτό το εγχείρημα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους μέσα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα, μιας και υπάρχει η τάση για εντάσεις και διχόνοιες. Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι να αντλήσεις κάθε σπιθαμή υπομονής που έχεις και σίγουρα να επικοινωνήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις περισσότερα για το τι μέλλει γενέσθαι.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ένα πολύ έντονο πρόσωπο ενδέχεται να γνωρίσεις αυτές τις μέρες, με δυνατή προσωπικότητα και βροντερή ίσως φωνή. Δεν είναι απίθανο να γίνει αυτή η γνωριμία κάτω από έντονες συνθήκες ή να παρευρεθείς σε μια στιγμή περίεργη που να αφορά το πρόσωπο αυτό. Μάθε περισσότερα καλώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με νέες ιδέες και σκέψεις που θα αφορούν στη σχέση σου θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για σένα, οι οποίες θα ξεκινήσουν μια κινητικότητα μέσα στο δεσμό σου. Επίτρεψε στο ένστικτό σου να σε οδηγήσει και στον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο να σε συμβουλέψει αν καταλάβεις πως το ταίρι σου κάτι προσπαθεί να σου κρύψει…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα ήταν καλό για σένα αυτή την εβδομάδα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ενταχθείς σε ομάδες που θα σου μάθουν καινούρια πράγματα. Είναι πολύ πιθανό σε τέτοια δραστηριότητα να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που ίσως να σε κάνει να αντιδράς μεν με αργούς ρυθμούς, αλλά έχει πιθανότητες να σε βγάλει από τη μοναξιά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί αυτή η εβδομάδα να μην επιφυλάσσει συνταρακτικά γεγονότα που να αφορούν τη σχέση σου, όμως εσύ θα βάλεις το ταίρι σου και το δεσμό σου στο μικροσκόπιο. Θέλεις να έχεις την πλήρη εικόνα στο κατά πόσο το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πράγματι αξιόπιστο και εννοεί ότι είναι πιστό σε σένα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις μέρες να περάσεις πολύ χρόνο με φιλικές παρέες και να κάνεις πολλές εξόδους. Θα γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια ενδιαφέρουσα για σένα γνωριμία μέσω φιλικής παρέας. Είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσεις τι θέλεις εσύ από αυτή τη γνωριμία. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα μπαίνει ένα αντρικό πρόσωπο στη ζωή σου και εισβάλλει στη σχέση σου, όπου και θα επηρεαστεί σημαντικά. Από σένα εξαρτάται αν θα επιτρέψεις να σε επηρεάσει σε συναισθηματικά ζητήματα και να παίξει ιδιαίτερο ρόλο για σένα. Επιπλέον, μαζί του κουβαλά και δικές του υποθέσεις που θα αντλήσουν από την ενέργεια και το χρόνο σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν είσαι ο άντρας χωρίς σχέση, αυτή την εβδομάδα θα επηρεαστείς αισθητά από ένα φιλικό ή συγγενικό αντρικό πρόσωπο είτε μέσα από συμβουλές του είτε μέσα από τις πράξεις του προκειμένου να σε βγάλει από την εργένικη ζωή. Αν είσαι η γυναίκα χωρίς σχέση, ένας άντρας θα σε αναγκάσει ενδεχομένως να περάσεις χρόνο μαζί του και να ξοδέψεις ενέργεια στις υποθέσεις του ώστε να σε φέρει κοντά του. Σε κάθε περίπτωση, μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.