astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Ως κάρτα της εβδομάδας, τα Άστρα το μόνο που μπορεί να προμηνύουν είναι επιτυχία! Αν εμείς οι ίδιοι δεν μεσολαβήσουμε για αλλαγές και επηρεασμούς πάνω στους νόμους του σύμπαντος, τότε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την εύνοιά του και τα δώρα του, αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα πρόκειται να γίνουν μέσα στην σχέση σου, αυτές τις μέρες. Θα διεκδικήσεις με κάθε τρόπο όσα επιθυμείς και αυτό είναι πολύ πιθανό να φέρει τριγμούς στο δεσμό σου με το ταίρι σου. Δεν θα πτοηθείς όμως, αφού για σένα είναι πλέον επιβεβλημένο να τελειώσουν τα άσχημα και να έρθει μια καλύτερη περίοδος, με νέα δεδομένα, όποια κι αν είναι... Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα σε χαρακτηρίζει μια αποφασιστικότητα να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες που έχεις για τα ερωτικά σου ζητήματα, αυτή την εβδομάδα. Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι εύκολες και μπορεί και να αποκοπείς από κάποια πρόσωπα, στην προσπάθειά σου να γίνουν όσα θες. Ξεκαθαρίζεις τα πράγματα ακόμα και με ξεσπάσματα. Ίσως χρειάζεται όμως να γίνει αυτό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ο έντονος ρομαντισμός που θα αισθανθείς όλη αυτή την εβδομάδα, θα σε φέρει πιο κοντά στο άλλο σου μισό τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Κάθε είδους επικοινωνία μαζί του θα γίνει πιο τρυφερή και πιο ζεστή. Θα χαρείς εκδηλώσεις τρυφερότητας και πολλά ερωτόλογα. Απόλαυσε λοιπόν μια μαγική περίοδο με το ταίρι σου και άνοιξε διάπλατα την καρδιά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό να αναπολήσεις έναν παλιό έρωτα αυτό το διάστημα. Οι αναμνήσεις που θα ανακαλέσεις για αυτό το άτομο θα σε κάνουν να φανταστείς καταστάσεις που δεν έγιναν μεταξύ σας αλλά θα ήθελες να γίνουν και να φτιάξεις στο μυαλό σου μια πολύ όμορφη ρομαντική ιστορία που θα ήθελες να συμβεί. Για να συμβεί όμως, χρειάζεται το χτες να μείνει στο χτες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου τα θέματα που μπορεί να έχεις να λύσεις με το ταίρι σου και δίνεις τη μέγιστη σημασία να περάσετε χρόνο μαζί διασκεδάζοντας, βλέποντας φίλους και βγαίνοντας έξω από τη ρουτίνα, με κάθε τρόπο. Θα κάνεις κινήσεις να αναζωπυρώσεις τον ενθουσιασμό στην σχέση και να νιώσετε κι οι δύο αξέχαστα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Το σπίτι σου δεν θα σε δει πολύ αυτές τις μέρες. Θα είσαι συνεχώς έξω με φίλους, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα, θα διασκεδάσεις πολύ και θα φλερτάρεις. Θα κάνεις ρομαντικά ραντεβού και ενδεχομένως να ξεκινήσεις μια καινούρια ερωτική κατάσταση. Μέλημά σου θα είναι να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου κι όχι τόσο να δεσμευτείς, αν δεν βρεις το κατάλληλο άτομο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό που θα επιδιώξεις αυτή την εβδομάδα είναι να βρεις νέους τρόπους επικοινωνίας με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού τελευταία έχουν ατονήσει τα πράγματα σε αυτό το πεδίο. Είναι πιθανό να αποφασίσετε μαζί ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σας, έχοντας πρώτα ξεκαθαρίσει τα ζητήματα που σας απασχολούν. Μην υποσχεθείς όμως κάτι που δεν μπορείς να τηρήσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα δεις τα ερωτικά σου ζητήματα να εξελίσσονται με θετικό τρόπο, αυτές τις μέρες. Ευνοείσαι σε νέες επαφές και γνωριμίες. Επίσης θα σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι για ένα άτομο, είτε με μια άμεση επαφή μαζί του είτε μέσω άλλων ατόμων. Σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα αυτή υπόσχεται πως η στασιμότητα στα ερωτικά σου, τελειώνει. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Έρχεται αυτή η εβδομάδα για να βάλει την σχέση σου σε μία πολύ καλή φάση. Ενδεχομένως να σηματοδοτηθούν νέα ξεκινήματα με το ταίρι σου, που θα οδηγήσουν τις καταστάσεις σε πολύ πιο ουσιαστικά επίπεδα. Θα περάσετε μαζί ευχάριστο χρόνο και θα έρθετε πιο κοντά. Η τρυφερότητα και το νοιάξιμο που θα υπάρξει, θα εξελίξουν τις καταστάσεις θετικά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου αυτή την περίοδο, θα σε φέρει σε στάση αποχαιρετισμού της μοναξιάς σου. Μια νέα αρχή στον έρωτα διαφαίνεται για σένα και γυρνάς σελίδα στο χτες, ξεκινώντας μια σχέση που θα βασίζεται σε αμοιβαία αισθήματα. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό που θα μπει στη ζωή σου να είναι ηλικιακά λίγο μικρότερο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα γίνεσαι αποδέκτης συναισθηματικών αλλά και υλικών δώρων, που θα σε κάνουν να χαρείς υπέρμετρα και θα θρέψουν την αισιοδοξία σου. Με το αγαπημένο σου πρόσωπο απολαμβάνεις ευχάριστες εξόδους, διασκεδάσεις και χρόνο που θα δώσει άλλον αέρα στην σχέση σας. Η επικοινωνία σας είναι φλογερή και παιχνιδιάρικη. Το κρεβάτι σας καυτό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις νέες ερωτικές γνωριμίες και θα χαρείς πολλά πράγματα που θα έχουν να κάνουν με το ερωτικό ενδιαφέρον των άλλων. Θα σε θαυμάσουν και θα σε φλερτάρουν. Αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και έχοντας μπροστά σου πολύ ελκυστικές περιπτώσεις, δεν θα μείνεις σε στασιμότητα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα φτάσουν στα αυτιά σου κάποιες πληροφορίες που αφορούν στο άλλο σου μισό και που ενδεχομένως δεν γνώριζες μέχρι σήμερα, είτε γιατί το ίδιο το ταίρι σου θα στις εκμυστηρευτεί είτε γιατί κάποιοι άλλοι θα στις δώσουν. Η καλύτερη αντίληψη που θα αποκτήσεις για το ταίρι σου, θα σε φέρει πιο κοντά του και ίσως νιώσεις πως κι εσύ μπορείς να ανοίξεις τον εαυτό σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η ερωτική σου ζωή ίσως μπει σε αναμονή, αυτή την εβδομάδα. Το πιο πιθανό είναι πως θα δώσεις αρκετό χρόνο να βεβαιωθείς για τα κίνητρα, τις διαθέσεις αλλά και το ποιόν του προσώπου που σου έχει τραβήξει την προσοχή, πριν εσύ δείξεις το δικό σου ενδιαφέρον. Αυτό θα αφήσει πίσω κάθε άλλη δραστηριότητα στην προσωπική σου ζωή. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες θα νιώσεις ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο με το αγαπημένο σου πρόσωπο και ίσως θελήσεις να περάσει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, με μελλοντικές υποσχέσεις για μια πιο επίσημη κατάσταση. Θα αισθανθείς πως μπορείτε μαζί να έχετε κοινή πορεία και θα ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία. Η σχέση επομένως αναθερμαίνεται και έρχεστε πιο κοντά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Το πιο πιθανό για αυτή την εβδομάδα είναι να εκπληρωθεί η επιθυμία σου για μια σχέση. Θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα έχει κι αυτό ως στόχο του μια σταθερή σχέση και θα σου κάνει προτάσεις για ένα αύριο μαζί του. Αυτές τις μέρες λοιπόν θα νιώσεις πως όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη σιγά-σιγά και μπορείς κι εσύ να έχεις μια σταθερή εξέλιξη στα ερωτικά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αναζωπυρώνεται ο δεσμός σου με το άλλο σου μισό, αυτές τις μέρες. Έρχεστε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον και αλληλοϋποστηρίζεστε σε κάθε περίπτωση. Νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά μεταξύ σας και χαλαρώνετε. Αυτό θα συμβάλλει στο να εκφραστούν τα συναισθήματά σας και να χτυπήσει κόκκινο το πάθος που κρύβετε ο ένας για τον άλλον, σεξουαλικά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Έλκεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου αυτό το διάστημα, που θα εκδηλώσουν έντονα το θαυμασμό τους για σένα. Πολλά πρόσωπα θα επιθυμήσουν να κάνουν έρωτα μαζί σου αλλά και να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση. Εκεί που εσύ θα νιώσεις ασφάλεια και ηρεμία, εκεί θα δώσεις περισσότερο την προσοχή σου. Το ενδιαφέρον σου είναι να περάσεις καλά, χωρίς εντάσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν κάποια θέματα της σχέσης έμειναν σε αναμονή έως τώρα, αυτή την εβδομάδα θα τα βάλεις μπροστά και θα θελήσεις να διευθετήσεις τις καταστάσεις. Μαζί με το ταίρι σου θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις και να συμφωνήσετε σε αλλαγές που ίσως χρειάζεται να γίνουν ώστε να δυναμώσει ο δεσμός σας. Ίσως σκεφτείτε να προχωρήσετε και πιο μπροστά την σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα ετοιμάσου για αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Πιθανόν να απομακρυνθείς από άτομα που δεν σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και να υποδεχτείς ένα νέο έρωτα που θα μπορέσει να σου υποσχεθεί ότι θα σε αναστήσει σωματικά και συναισθηματικά. Η επιρροή που θα ασκήσει αυτό το άτομο πάνω σου, θα σου γίνει αισθητή από την πρώτη στιγμή. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα λυθούν κάποια προβλήματα στην σχέση σου και θα ενδυναμωθεί ο δεσμός μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον, θα αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει, θα απολαύσετε το τώρα, θα προσπαθήσετε για ένα καλύτερο αύριο και θα λάμψετε μέσα από την αγάπη σας. Ρομαντικές στιγμές έρχονται. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν η ζωντάνια σου έχει λίγο χαθεί τελευταία, με τον ερχομό ενός νέου έρωτα θα αναζωπυρωθεί αυτή την εβδομάδα. Η γνωριμία που θα κάνεις θα αποδειχτεί πολύ καλή και ωφέλιμη για σένα και θα σε βοηθήσει να λάμψεις ξανά και να καλύψεις το όποιο συναισθηματικό κενό μπορεί να είχες μέχρι τώρα. Πιθανόν αυτό το άτομο να ανήκει σε φιλικό σου κύκλο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το πάθος φουντώνει για τα καλά μέσα στην σχέση σου, αυτές τις μέρες. Ο έρωτας ζωντανεύει ξανά για σένα και το άλλο σου μισό. Το ταίρι σου θέλει να σε κάνει να νιώσεις έντονα, αλλά κι εσύ δεν θα πας πίσω. Εκφράζετε κάθε είδους ερωτική ενέργεια μεταξύ σας και ζείτε στιγμές μαγικές. Κάθε φόβος για το μέλλον και κάθε κακή ανάμνηση από το χτες, εξαφανίζονται. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μοναξιά τέλος, αυτή την εβδομάδα! Ήρθε η ώρα να ζήσεις τον έρωτα της ζωής σου! Η γνωριμία σου με ένα άτομο που θα φέρει στην καρδιά σου μεγάλη αναστάτωση, θα σε γεμίσει με ερωτική επιθυμία και θα νιώσεις πως επιτέλους πως βρήκες το άλλο σου μισό! Αφέσου στα αισθήματά σου και ζήσε όπως δεν φανταζόσουν ότι θα ζούσες, γιατί αυτά έρχονται μία φορά! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.