astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26 Μαρτίου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26 Μαρτίου 2023Χρειάζεται μια κάποια προσοχή αυτή την εβδομάδα σε ό,τι αφορά αποκαλύψεις μυστικών. Αυτό μας το προβλέπει η κάρτα αυτών των ημερών, που είναι το Βιβλίο. Θα ήταν καλό να σταθούμε με ψυχραιμία και σοβαρότητα σε περίπτωση που κάποιο μυστικό -δικό μας ή άλλου- έρθει στην επιφάνεια και κλονίσει τις καταστάσεις.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το κλίμα στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό και ρομαντικό και αυτό δεν θα το αφήσεις να πάει ανεκμετάλλευτο. Θα αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε σε αγχώνει και σε στρεσάρει μέσα στην καθημερινότητα και θα αφεθείς στην αγκαλιά και στα χάδια του άλλου σου μισού. Κατακλύζεσαι από ηρεμία, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και ρομαντισμό. Μίλησε με τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες θα κοιτάξεις να περάσεις καλά στις ερωτικές σου καταστάσεις και να απολαύσεις τις αντίστοιχες στιγμές. Ένα πρόσωπο θα σε κάνει να παρασυρθείς σε μια καυτή και παθιασμένη περιπέτεια που προς το παρόν δεν θα έχει πιθανότητα να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Όμως αν δεν εγκαταλείψεις και δώσεις λίγο χρόνο, αυτό μπορεί να ανατραπεί. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κατά ένα τρόπο εποικοδομητική για την σχέση σου. Τα ζητήματα που μπορεί να απασχόλησαν εσένα και το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα και πιθανόν να σας είχαν φέρει σε αντιπαραθέσεις, μπαίνουν στο τραπέζι και τα συζητάτε σε ήρεμους τόνους, προκειμένου να βρείτε οριστικές λύσεις και να προχωρήσετε παρακάτω. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό να κάνεις αυτές τις μέρες μία γνωριμία με ένα άτομο που αρχικά θα το δεις φιλικά και μετέπειτα η ματιά σου θα εξελιχθεί ερωτική. Αν ήδη έχεις γνωρίσει κάποιο άτομο που σου αρέσει, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις τις σωστές βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μεταξύ σας κάτι παραπάνω, και αν το θέλεις να εξελιχθεί σε μια σχέση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστεί η λύση στο πρόβλημα που ενδεχομένως στεναχώρησε αρκετά εσένα και το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα κι ίσως σας έφερε σε αδιέξοδο. Το τοπίο θα ξεκαθαριστεί και οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και για τους δυο σας. Η αλήθεια που θα ειπωθεί ανάμεσά σας θα ανακουφίσει, θα λυτρώσει και θα δώσει νέα πορεία στο δεσμό σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Να μην αποκλείεις καθόλου το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα άτομο αυτές τις μέρες που όσο ξαφνικά κι αν μπει στη ζωή σου θα μπορέσει να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο και να σε βγάλει από την μοναξιά σου. Αν ήδη ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο, θα δεις αλλαγές στον ορίζοντα και θα ξεκινήσεις μια πορεία μαζί του που ίσως κι εσύ να μην την φανταζόσουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχεις τη δυνατότητα να διαπιστώσεις αν ο δεσμός σου είναι πραγματικά αξιόπιστος και αν με σιγουριά μπορείς να εμπιστευτείς το αγαπημένο σου πρόσωπο για το οτιδήποτε. Μην επηρεαστείς από τρίτα πρόσωπα για την εκτίμησή σου αυτή κι έχε κατά νου πως μπορεί να υπάρξει άτομο που να μην βλέπει με καλό μάτι την σχέση σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μήπως κάποιο φιλικό σου άτομο δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά τελικά; Αυτή την εβδομάδα θα αντιληφθείς κάτι τέτοιο και θα έρθεις σε δίλλημα για το πως θα δράσεις πάνω σε αυτό. Ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι θα σου δώσει συμβουλές για αυτό το ζήτημα. Επίσης, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μέσα από φιλική παρέα ένα άτομο που θα σου αρέσει αρκετά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια όμορφη και ζωντανή εβδομάδα έρχεται για σένα και το ταίρι σου. Θα επιδιώξεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να κάνετε διάφορα μαζί που θα φέρουν ανανέωση στο δεσμό σας και θα βγείτε αρκετά με φιλικά σας πρόσωπα, περνώντας όμορφα και αναζωογονητικά. Νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα ανοίξουν τον κύκλο σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με έντονη κοινωνικότητα σε βρίσκει αυτή η περίοδος. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να μπεις σε παρέες ή ομάδες ανθρώπων με θετικές εξελίξεις και για τον ερωτικό σου τομέα, αφού ανάμεσα τους είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία που έχει πιθανότητες να εξελιχθεί σε έναν παθιασμένο έρωτα που θα σου φέρει χαρά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Διάφορα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και πιθανώς να σε στρεσάρουν περισσότερο από το σύνηθες, δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις αυτή την εβδομάδα και να περάσεις όσο χρόνο και όσο καλά θα ήθελες με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Χρειάζεται να προσέξεις την συμπεριφορά σου και να μην ξεσπάσεις το άγχος σου στο ταίρι σου περνώντας τα όρια. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μάλλον αποσυντονίζεσαι αυτή την εβδομάδα από τα διάφορα θέματα, είτε του σπιτιού είτε της εργασίας, που θα καλεστείς να αντιμετωπίσεις και να διευθετήσεις. Η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και αυτό ίσως και να μην είναι και τόσο αρνητικό για σένα, αφού τελευταία σκέφτεσαι έντονα κάποιο άτομο που σε απογοήτευσε και δεν βρίσκεις λύσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν διάφορες αφορμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως το προβληματικό κλίμα μεταξύ σας δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά. Σκέψου όλες τις παραμέτρους πριν αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις με το δεσμό σου ή όχι και αντί να πέσεις σε μελαγχολία ή κατάθλιψη, πάρε τα μαθήματά σου από όσα συμβαίνουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το διάστημα, δυστυχώς μπορεί να σε κάνει αντικείμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης για τους άλλους, αφού τείνεις να νιώθεις αρκετά ευάλωτος/η από την μοναξιά που βιώνεις. Απαιτείται μεγάλη προσοχή απέναντι σε νέα πρόσωπα που γνωρίζεις αναζητώντας να απεμπλακείς από το μοναχικό βίο. Με επιφυλακτικότητα, εγκράτεια και επικοινωνία με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να προστατευτείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Όποια προβλήματα υπήρξαν τελευταία μέσα στην σχέση σου κι όποια ταλαιπωρία βίωσες εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα αποτελέσουν παρελθόν αυτή την εβδομάδα. Η ευημερία, η αρμονία και η ηρεμία θα εδραιωθούν στο δεσμό σου και θα νιώσετε και οι δύο μέγιστη ικανοποίηση, ασφάλεια και προστασία για αυτό που μεταξύ σας μοιράζεστε. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Άφησε πίσω σου κάθε κατάλοιπο από προηγούμενες σχέσεις σου κι ό,τι άλλο σε κρατάει στο χτες, γιατί αυτή την εβδομάδα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι σταθερό και ανθεκτικό στο χρόνο. Αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, το μέλλον δεν θα ανθίσει σύντομα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου έχει ανάγκη αναζωογόνησης γι’ αυτό κι εσύ αυτή την εβδομάδα θα πάρεις όλες τις πρωτοβουλίες ώστε να κάνεις κάτι με το αγαπημένο σου πρόσωπο που θα επιφέρει αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Κάτι τέτοιο θα φέρει ακόμα πιο κοντά εσένα και το ταίρι σου και θα αναπτύξει έντονο ερωτισμό ανάμεσά σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και τα φλερτ αυτές τις μέρες. Όμως μία θα είναι η γνωριμία που θα ξεχωρίσει και που θα σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα. Είναι πιθανό αυτή η γνωριμία να γίνει σε ένα μέρος που δεν επισκέπτεσαι συχνά και ίσως να απέχει αρκετά σε απόσταση από τους οικείους σου τόπους. Ανατροπή λοιπόν, και μάλιστα θετική! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι αλήθεια πως νιώθεις άβολα να έρχεσαι συναισθηματικά κοντά με άλλο άτομο, ακόμα κι αν πρόκειται για αυτό που επέλεξες να σταθεί δίπλα σου ως ταίρι. Αυτή την εβδομάδα αυτό αλλάζει κι αισθάνεσαι πως είσαι έτοιμος/η να ανοίξεις τις κρυφές πτυχές της καρδιάς σου στο άλλο σου μισό και να απολαύσεις μαζί του τρυφερές και μοναδικές στιγμές. Μη φοβάσαι να δεθείς. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Όσο κι αν κατά βάθος φοβάσαι να ανοίξεις την καρδιά σου, όσο κι αν έχεις ερωτευτεί και ξενερώσει στο τέλος, κι όσο κι αν κρατάς κάποιες αποστάσεις γενικότερα από τους άλλους, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα και σου δίνει την δυνατότητα αν το θελήσεις να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση που θα σε συναρπάσει και μπορεί να σε πάει παρακάτω. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα θα σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει στεναχωρήσει, εκδηλώνοντας σου τρυφερές αγκαλιές και όμορφες κουβέντες, μέσα από την καρδιά του. Έτσι, θα εστιάσεις κι εσύ στα θετικά της σχέσης και θα απολαύσεις μαζί του όμορφες στιγμές. Τα συναισθήματά σας θα ενδυναμωθούν και θα αγαλλιάσετε από αγάπη και ρομαντισμό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το φλερτ θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα και θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου. Θα ασκήσεις έντονη έλξη στους γύρω σου, θα μπεις δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, θα ακούσεις επιβραβεύσεις και κομπλιμέντα και ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα προσεγγίσεις, ένα θα σου κάνει το κλικ για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Θα περάσεις όμορφες, ανέμελες, ξέγνοιαστες στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αυτή την εβδομάδα. Μια βαθιά σου επιθυμία θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες και θα μοιάζει ο δεσμός σου σαν να κάνει μια νέα αρχή που θα δώσει σε σένα και το ταίρι σου μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Δεν είναι απίθανο να υπάρξει και μια ξαφνική εγκυμοσύνη ή να αποφασίσετε κάτι νέο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα προλέγει τύχη για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Τα γεγονότα των ημερών θα σε φέρουν στην αγκαλιά ενός ατόμου που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Ίσως αυτό το άτομο να είναι μικρότερο από σένα ή να βγάζει το μικρό παιδί που κρύβει μέσα του και αυτό να σου δώσει κι εσένα μια νέα πνοή στις εκδηλώσεις σου. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.