astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 21 έως 27 Νοεμβρίου 2022

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 21 έως 27 Νοεμβρίου 2022


Ως γενική κάρτα αυτής της περιόδου είναι η Αλεπού κι αυτό συνεπάγεται πως η πονηριά αλλά κι οι παγίδες θα έχουν μεγάλο μερίδιο στην εβδομάδα αυτή. Ας προσέξουμε αυτά που λέμε σε άλλους γιατί κάποιοι από αυτούς που δείχνουν καλοί και εχέμυθοι ακροατές δεν αποκλείεται να μας φερθούν με δόλο ή πολυμήχανα να μας ετοιμάζουν κάτι που μπορεί να μας εξαπατήσει.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα κι ύστερα από κάποιο καιρό που η σχέση σου πέρασε διάφορα, εσύ και το ταίρι σου ξεκαθαρίζετε όσες ασάφειες σας περιτριγύριζαν, νιώθετε ασφάλεια ο ένας με τον άλλον και βάζετε νέα όρια στο δεσμό σας θέλοντας να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Το άλλο σου μισό με τις δικές του κινήσεις σε κάνει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο αλλά από την μία δείχνει πως κι εκείνο σε θέλει κι από την άλλη πράττει αδιάφορα και εσύ δεν ξέρεις τι να περιμένεις και πως να κινηθείς, αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζει το τοπίο και τερματίζεται η αβεβαιότητα. Θα μπορέσεις να βαδίσεις με σιγουριά πλέον και να κάνεις μια σταθερή αρχή στα ερωτικά σου, χωρίς ανασφάλειες. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η περίοδος αυτή σε βρίσκει ψυχικά κουρασμένο/η σε θέματα που αφορούν στη σχέση σου και απογοητευμένο/η γενικά από την προσωπική σου ζωή. Τα προβλήματα στο δεσμό σου δεν έχουν λυθεί και ίσως το ταίρι σου να ζητά πολλά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας. Με λίγη υπομονή και επικοινωνία με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα δεις πιο ξεκάθαρα την κατάσταση, πριν πάρεις αποφάσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η διάθεσή σου είναι πεσμένη και κάνεις πεσιμιστικές σκέψεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Ίσως και να σκέφτεσαι έναν έρωτα που πέρασε με άδοξο τέλος. Είναι σημαντικό για σένα να ηρεμήσει το μυαλό και η ψυχή σου και εκτός από το ότι θα πρέπει να μην δίνεις σημασία στα αρνητικά του χτες, είναι χρήσιμο να καλέσεις τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να βοηθηθείς.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, για να μην αφήσεις να συμβούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Θα είναι μια περίοδος για το δεσμό σου μάλλον ιδιαίτερη και δύσκολη, αφού χρειάζεται να ανακαλύψεις ποια είναι η δυναμική του, αλλά και να αντιμετωπίσεις τα καταπιεσμένα συναισθήματά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το κάρμα σου έρχεται να σου χτυπήσει την πόρτα, αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε μια κατάσταση του παρελθόντος που νόμιζες πως είχε τελειώσει αλλά τελικά δεν έχει ξεκαθαριστεί. Μη φοβηθείς να πράξεις όπως θα ήθελες. Επίσης, ίσως να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή με μοιραίο τρόπο. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν μέχρι πρόσφατα, οι υποχρεώσεις που είχες σου στέρησαν χρόνο και ποιότητα με το άλλο σου μισό, αυτή την περίοδο θα έχεις ευκαιρίες να έρθεις περισσότερο κοντά του, να βγεις μαζί του και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Η σχέση σου θα ανανεωθεί μέσα από εξόδους και ευχάριστες δραστηριότητες και ένας νέος αέρας θα φυσήξει στην σεξουαλική σου ζωή μαζί του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα γελάσει το χειλάκι σου, θα ξεκουραστείς αλλά και θα περάσεις πολύ καλά. Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα για σένα και θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Θα βγεις έξω με φιλικά πρόσωπα και θα κάνεις αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μία από αυτές θα εξελιχθεί σε φλερτ με πολύ καλές προοπτικές να γίνει και σοβαρή σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ίσως να έχεις απομακρυνθεί με το αγαπημένο σου πρόσωπο την τελευταία περίοδο κι αυτό σε στεναχωρεί. Θέλεις να βρεις τους λόγους που συμβαίνει αυτό και να ρίξεις το τείχος ανάμεσά σας. Είναι σημαντικό να κοιτάξεις μέσα σου για να δεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης και να αρχίσεις μετά να επικοινωνείς πιο ανοιχτά για τα συναισθήματά σου, με το ταίρι σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί στα ερωτικά σου θέματα να υπάρχει μια στασιμότητα και εσύ ακόμα να κάνεις παρέα με την μοναξιά, αλλά αυτό το διάστημα είναι χρήσιμο για να επεξεργαστείς τα θέλω σου, τις ανάγκες σου και να δεις με καθαρό μυαλό τι είναι καλό για σένα από δω και στο εξής. Αν κάνεις γνωριμία αυτές τις μέρες, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και μην πιέσεις κάτι. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια χαρούμενη, αισιόδοξη και τυχερή εβδομάδα θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα και το ταίρι σου. Η καρδιά σου θα γεμίσει  από ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον με το αγαπημένο σου πρόσωπο και θα ζήσεις μαζί του στιγμές γεμάτες χαρά και ευτυχία. Ακόμα και σε δύσκολες ώρες θα υπάρξει μεταξύ σας η απόλυτη διάθεση να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αξίζει να ρισκάρεις αυτή την εβδομάδα την έξοδό σου από την μοναχικότητα, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Φλέρταρε σε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί κι εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο όσο μπορείς γιατί δεν θα κρατήσει πολύ. Μια ξαφνική συνάντηση με άτομο που σε ενδιαφέρει διαφαίνεται στον ορίζοντα, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου πει περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και ζεστασιά στην αγκαλιά του άλλου σου μισού. Ο δεσμός σου σταθεροποιείται και εσύ νιώθεις να δικαιώνονται οι θυσίες που τυχόν έκανες το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να πάει καλά η σχέση σου. Τώρα μπορείς να απολαύσεις ηρεμία, ευεξία και χαλάρωση. Στο χέρι σου είναι πόσο καιρό θα κρατήσει όλο αυτό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις κουραστεί από την ανασφάλεια που σου προσδίδει η μοναχική σου ζωή και έχεις βαρεθεί τις εφήμερες σχέσεις. Θέλεις κάτι σίγουρο και σταθερό πλέον στη ζωή σου και αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ώριμο και μάλλον ανοιχτόχρωμο πρόσωπο που μπορεί να σου προσφέρει αυτό που ζητάς. Μην σταθείς κόντρα σε αυτή την ευκαιρία και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ανατέλλουν μέρες ρομαντισμού και τρυφερότητας αυτό το διάστημα μέσα στο δεσμό σου. Αν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις είχαν με κάποιο τρόπο απομακρύνει εσένα και το ταίρι σου, ως δια μαγείας εξαφανίζονται και έρχεσαι πολύ κοντά με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η σχέση σου γεμίζει αισιοδοξία, κερδίζετε τον χαμένο χρόνο και κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια εβδομάδα εκπλήξεων και τύχης θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά για να μην χάσεις την ευκαιρία αυτή. Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο άτομο, θα σου κάνει μια πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Μάθε περισσότερα καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν το τελευταίο διάστημα είχες χάσει την αισιοδοξία σου, χαρούμενα γεγονότα έρχονται αυτές τις μέρες και σε κάνουν να βλέπεις την σχέση σου με πιο θετικό μάτι. Ηρεμία και τρυφερές στιγμές θα ζήσεις με το άλλο σου μισό και θα σε εκπλήξει η συμπεριφορά του ευχάριστα. Θα βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα χαλαρώσεις από τις πιέσεις που είχες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάτι φωτίζεται στην αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες. Μπορεί να εμφανιστεί μια παλιά γνωριμία που ήθελες να εξελιχθεί αλλά δεν συνέβη, όμως τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδια που είχες τότε, πλησιάζοντας εκ νέου το πρόσωπο αυτό και κάνοντας μια νέα αρχή. Τα σημάδια που θα έχεις από αυτό το άτομο θα είναι πολύ θετικά. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πυροδοτηθεί η κατάσταση μέσα στην σχέση σου από την εμφάνιση ενός νέου προσώπου που θα σε πολιορκήσει και θα ανάψει τη ζήλεια του άλλου σου μισού. Όμως η απειλή του τρίτου ατόμου θα αναζωογονήσει τον έρωτα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε περιμένει μια συναρπαστική εβδομάδα που ίσως δεν δώσει θέση στη λογική σου! Τα ενδεχόμενα είναι πολλά, είτε ένας κεραυνοβόλος έρωτας υπό απρόβλεπτες συνθήκες, είτε μια μετακίνηση που μπορεί να φέρει ένα παθιασμένο ειδύλλιο, είτε μια πρόταση που δεν περιμένεις από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά είχατε απομακρυνθεί και που θα σας φέρει πιο κοντά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να βρείτε λύσεις σε θέματα ρουτίνας και πίεσης που μπορεί να έχετε και που δεν σας επιτρέπουν να ζείτε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές. Μπορεί να σχεδιάσετε ένα μικρό ταξίδι κάπου, ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να ανανεωθείτε και να αναζωπυρώσετε τον σεξουαλικό σας τομέα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Βάζεις μπροστά για νέες συναρπαστικές περιπέτειες, αυτό το διάστημα. Το κέφι σου, η αισιοδοξία σου και ο ενθουσιασμός σου κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου ή μιας εξόδου σου, θα σε φέρει μπροστά σε μια νέα γνωριμία. Το ερωτικό παιχνίδι που θα παίξει, μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε ένα ωραίο ειδύλλιο που δεν αποκλείεται να κρατήσει. Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μπερδεύεις το ταίρι σου αρκετά με τις συμπεριφορές σου και δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να προκληθούν εντάσεις μεταξύ σας. Από την μια συγχωρείς ή ανέχεσαι καταστάσεις μαζί του και από την άλλη κρίνεις πολύ αυστηρά είτε τα λόγια του είτε τις πράξεις του. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα όριά σου και να μιλήσεις ειλικρινά για όσα σε ενοχλούν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Για να αποφύγεις τα μπερδέματα που σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, χρειάζεται να διαχειριστείς με δημιουργικούς τρόπους τις διάφορες εντάσεις που θα υπάρξουν επειδή θα σου είναι δύσκολο να διακρίνεις αν κάποιο πρόσωπο είναι ή δεν είναι κατάλληλο για σένα. Απόφυγε έντονα ξεσπάσματα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Ψάξε μέσα σου απαντήσεις και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να βοηθηθείς.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.