astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 23 έως 29 Ιανουαρίου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις  23 έως 29 Ιανουαρίου 2023


Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλουμε, η γενική κάρτα της εβδομάδας που είναι η Καρδιά, μας βεβαιώνει πως η αγάπη είναι εδώ και παρίσταται ακόμη και στα δύσκολα. Ο έρωτας, η φροντίδα και η αφοσίωση είναι τα συστατικά αυτού του διαστήματος που θα μας κάνουν ευτυχισμένους.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα αποδειχτεί απαραίτητο αυτή την εβδομάδα να επανεξετάσεις την στάση σου απέναντι στο άλλο σου μισό. Θα έχεις ήδη παρατηρήσει πως το να κρατάς μέσα σου όσα σε προβληματίζουν στην σχέση σου έχει προκαλέσει θέματα και παράλληλα δημιουργεί συναισθηματική απόσταση με το ταίρι σου. Για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις χειρότερες συνέπειες αυτής της στάσης, συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αρχικά, δώσε περισσότερη προσοχή αυτές τις μέρες σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι αξιόπιστοι. Δεύτερον, θα έρθεις μπροστά σε πληροφορίες που αφορούν στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα τις χρησιμοποιήσεις υπέρ σου με την πρώτη ευκαιρία. Όμως, για να δεις αν όλα όσα μάθεις είναι αληθινά, διασταύρωσε τα με όσα θα σου πει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν επιμείνεις αυτό το διάστημα να υιοθετήσει ο/η σύντροφός σου τις δικές σου απόψεις, κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσεις αντιδράσεις και μάλλον θα συμβεί το αντίθετο, με συνοδεία εντάσεων. Απόφυγε κτητικές συμπεριφορές και δώσε χώρο στο ταίρι σου να εκφραστεί ελεύθερα κι ας διαφωνεί με τις απόψεις σου. Έλεγξε το εγώ σου για να έρθουν βελτιώσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα ίσως μπλοκάρεις από μόνος/η σου τις καλές ευκαιρίες που θα έχεις για να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Ο λόγος γι’ αυτό θα είναι η εστίασή σου σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο ατόμου. Ωστόσο, αν αναθεωρήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες χωρίς να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, θα δεις πως ό έρωτας ήταν δίπλα σου καιρό, αλλά δεν τον έβλεπες. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα  Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με ανησυχία και ανασφάλεια σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα σε ό,τι αφορά στην σχέση σου. Αναρωτιέσαι αν εσύ και το ταίρι σου έχετε αμοιβαία συναισθήματα. Αν αισθάνεσαι πως δεν παίρνεις την αγάπη και την προσοχή που θες, τότε ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο γιατί οι αρνητικές σκέψεις δεν βοηθάνε, παρά σου χαλάνε τη διάθεση και ροκανίζουν την ενέργειά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες νιώθεις τη διάθεσή σου πεσμένη και θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, ώστε να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε βασανίζουν για την ερωτική σου ζωή. Ίσως αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο να μη βλέπεις τις επιθυμητές κινήσεις από πλευράς του. Όμως πριν βγάλεις συμπεράσματα, κάνε λίγο υπομονή και επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια νέα αρχή διαφαίνεται αυτή την εβδομάδα για την σχέση σου. Τα προβλήματα που τυχόν αντιμετώπισες εσύ και το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα, λύνονται αυτές τις μέρες και μαζί πλέον κάνετε βήματα μιας πολύ καλής επικοινωνίας με αισιόδοξη διάθεση. Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον και σέβεστε αμφότερα τις επιθυμίες που έχετε ο καθένας. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ήρθε η ώρα να λάμψεις και να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν! Αυτή την εβδομάδα έχεις καλή τύχη στις ερωτικές σου υποθέσεις και ευχάριστες εξελίξεις. Θα συναντήσεις κάποιο άτομο που θα ταιριάζεις πολύ και θα περνάς όμορφα μαζί του. Αυτή η συνάντηση θα γίνει σε χώρο ανοιχτό με πολύ κόσμο, ενώ θα είσαι κοντά σε μία γυναίκα φίλη σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος θα σου πει περισσότερα στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα βρεις ουσιαστικές και μόνιμες λύσεις σε θέματα που είχαν πρόσφατα δημιουργηθεί μέσα στο δεσμό σου, αφού πρώτα φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων αυτών. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, θα εκφράσετε τις επιθυμίες σας και θα κάνετε βήματα για να τις πραγματοποιήσετε. Επιπλέον, το σεξ μεταξύ σας θα είναι έντονο. Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να προσελκύσεις ένα πρόσωπο στη ζωή σου με το οποίο θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα δεσμό με γερές βάσεις. Θα νιώσεις υπέροχα με τον εαυτό σου και θα φροντίσεις να διώξεις κάθε αρρωστημένη κατάσταση που μπορεί να υπήρχε γύρω σου, ώστε να δώσεις χώρο στο νέο αυτό έρωτα. Επικοινωνώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα μάθεις περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια πάνω και μια κάτω θα είσαι αυτή την περίοδο. Κάτι τα προβλήματα στην εργασία σου, κάτι τα προβλήματα με το ταίρι σου, θα χαλιέται η διάθεσή σου και αυτό μπορεί να είναι αιτία να έχετε εντάσεις, ακόμα κι αν δεν θα φταίει σε κάτι το άλλο σου μισό. Απόφυγε να θίξεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην σχέση σας και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα ερωτικά σου μοιάζουν να είναι αρκετά μπερδεμένα αυτή την εβδομάδα. Δεν νιώθεις σιγουριά για τις προθέσεις και τα κίνητρα όσων σε πλησιάζουν με σκοπό να σε γνωρίσουν και να σε φλερτάρουν. Δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και νιώθεις κάπως απογοητευμένος/η. Φιλικά σου πρόσωπα μπορούν να συμβάλλουν στο να ανέβεις ψυχολογικά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Τα τρυφερά συναισθήματα μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου θα κατακλύσουν το δεσμό σου, αυτή την εβδομάδα. Ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται στα ύψη και ο πόθος του ενός για τον άλλον θα κάνει τις βραδιές σας άκρως ρομαντικές και παθιασμένες. Εξωτερικεύετε όσα νιώθετε και απολαμβάνετε υπέροχες στιγμές μεταξύ σας. Θα δεις την σχέση σου με άλλο μάτι. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Πόσος θαυμασμός αυτή την περίοδο! Δέχεσαι έντονα φλερτ και αισθάνεσαι ποθητός/η με τις διεκδικήσεις που θα έχεις. Από την μεριά σου, έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και αισιοδοξία, οι οποίες θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βγάλεις προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Έρχονται πολύ όμορφες στιγμές για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο αυτές τις μέρες. Το ταίρι σου θα σου εκφράσει τα πολύ έντονα συναισθήματα που έχεις για σένα και εσύ θα νιώσεις ασφάλεια και υποστήριξη σε ό,τι σε απασχολεί. Θα ειπωθούν όμορφα και ευχάριστα λόγια μεταξύ σας και θα περάσετε ευτυχισμένες ερωτικές μέρες. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Σε περιμένει μια έντονη περιπέτεια αυτό το διάστημα, με ένα άτομο που θα σου ξεσηκώσει όλες σου τις αισθήσεις στο μάξιμουμ! Δεν αποκλείεται αυτή η θυελλώδης κατάσταση να προχωρήσει σε σχέση στο μέλλον, αφού όμως πρώτα περάσει από ένα έντονο πάθος. Ζήσε τις στιγμές και μη μπλοκάρεις το μυαλό σου και τις σκέψεις σου για το τι επιφυλάσσει το αύριο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει για σένα και το ταίρι σου μια επικοινωνία διαφορετική που θα είναι πιο άμεση και πιο φιλική. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήσεις πίσω σου τις αμφιβολίες αλλά και τις διαφορές που μπορεί να είχες με το αγαπημένο σου πρόσωπο και που αφορούσαν στο μέλλον του δεσμού σας. Νιώθετε ξεγνοιασιά και ανανεώνετε την σχέση σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτή την εβδομάδα να δεχτείς μια ερωτική εξομολόγηση από ένα φιλικό σου πρόσωπο, που δεν θα περίμενες να έχει τέτοιου είδους αισθήματα για σένα. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να ανάψει φωτιά μεταξύ σας, όμως παρόλα αυτά μην εναποθέσεις όλες σου τις ελπίδες πάνω του, γιατί δεν θα είναι τελείως ξεκάθαρα τα πράγματα ακόμη. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το ταίρι σου, έχει παραπονεθεί ότι το έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, θα ασχοληθείς περισσότερο μαζί του και θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις, αλλά και να προλάβεις μια περαιτέρω γκρίνια. Θα κάνετε μαζί εξόδους, θα βρεθείτε σε μέρη που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά και θα ξεκολλήσετε από τη ρουτίνα. Σας περιμένει ανανέωση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Οι προτάσεις των φιλικών σου προσώπων για εξόδους, δεν θα μείνουν ανεκμετάλλευτες αυτή την περίοδο. Σε μια εκδήλωση που θα βρεθείς ή σε ένα μέρος διασκέδασης, θα κάνεις μια γνωριμία που σύντομα θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Μια αμοιβαία έλξη θα υπάρξει εξ αρχής μεταξύ σας και δεν αποκλείεται καθόλου να έχει λαμπρές προοπτικές αυτή η γνωριμία. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Άνοιξε τα μάτια σου αυτή την εβδομάδα γιατί είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς πως ένα πρόσωπο από το κοινό περιβάλλον που έχεις με το ταίρι σου διαδίδει ψέματα για σένα και σε κουτσομπολεύει. Εξ αιτίας αυτού, ενδέχεται να έχεις ήδη εντάσεις με το άλλο σου μισό. Κράτα απόσταση από αυτό το άτομο και διδάξου πως η συζητήσεις με το ταίρι σου είναι σημαντικές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα απρόβλεπτο μήνυμα ή τηλεφώνημα, μπορεί να ξαναφουντώσει το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο που είχες γνωρίσει παλαιότερα. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις μαζί του και θα ειπωθούν λόγια μεταξύ σας που θα σε κάνουν να θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή την κατάσταση. Αν αναζητάς κάτι εντελώς καινούριο, μέσα από παρέα φίλων μπορεί να το βρεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Θα έχεις έντονη ανάγκη αυτές τις μέρες να ξεφορτωθείς οτιδήποτε σε βαραίνει στην σχέση σου. Επειδή δεν ήταν και λίγες οι φορές που συγκρούστηκες με το ταίρι σου τελευταία, αυτή την εβδομάδα θα κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα ώστε να σταματήσουν οι συγκρούσεις μεταξύ σας. Θα επισημάνεις με υγιή τρόπο τι σε δυσαρεστεί και δεν ανέχεσαι πλέον για το δεσμό σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μετά από τους απολογισμούς που κάνεις αυτή την εβδομάδα και τα ξεκαθαρίσματα μέσα σου για το τι θες και τι όχι από ένα συντροφικό πρόσωπο, καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς πλέον να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από ό,τι αξίζεις. Σε αυτή τη φάση προτιμάς τη μοναξιά από το να την καλύψεις με άτομα που δεν σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.