astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 24 έως 30 Απριλίου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 24 έως 30 Απριλίου 2023

Αγκαλιά με την τύχη θα βρεθούμε αυτή την περίοδο κι αυτό μας το προαναγγέλλει η κάρτα των Ψαριών, αυτής της εβδομάδας. Θέματα οικονομικά, προσωπικά αλλά ίσως και γονιμότητας που μπορεί να μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, μπαίνουν σε κατάσταση επίλυσης και νέες συνθήκες γεννιούνται όπου θα μας χαρίσουν την επιτυχία.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες σταματάς να επαναπαύεσαι, γιατί κάτι σε κάνει να θεωρείς πως το ταίρι σου δεν σε θέλει όπως παλιά. Ίσως ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, ίσως κάποια διατροφή για να χάσεις βάρος και επιπλέον θα αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά για να κερδίσεις το χαμένο ενδιαφέρον του άλλου σου μισού. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Την εβδομάδα αυτή παίρνεις αποφάσεις! Θέλεις πλέον να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή και να ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι, οπότε αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, να βγαίνεις περισσότερο έξω και να φλερτάρεις σε κάθε ευκαιρία! Θα εκπέμψεις την ανάλογη λάμψη και θα έλξεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου αρέσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα που επιλέγεις να βγεις από τη ρουτίνα, να κάνεις νέα πράγματα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να επαναφέρεις τον ενθουσιασμό στη ζωή σας, αλλά και στο ερωτικό σας κρεβάτι! Θα οργανώσεις εξόδους και δραστηριότητες, είτε με φίλους είτε μόνο οι δυο σας. Θα αναζητήσεις περισσότερη διασκέδαση κι ίσως και ένα μίνι ταξιδάκι για να χαλαρώσετε. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις περίσσια διάθεση για να ανακατευτείς με πολύ κόσμο, να επικοινωνήσεις με νέες γνωριμίες, να πας σε διάφορα κοινωνικά γεγονότα, να επισκεφτείς μέρη που δεν έχεις επισκεφτεί ξανά και να αλλάξεις γενικά παραστάσεις. Η αισιόδοξη και ανάλαφρη διάθεσή σου θα σε φέρει κοντά με ένα άτομο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας αυτές τις μέρες, ώστε να εξερευνήσετε νέες πτυχές του δεσμού σας. Ίσως να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι ή ακόμα και τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν σας επιτρέψουν να πάτε κάπου πιο μακρινά τώρα, έστω και μια μικρή απόδραση σε μέρος άγνωστο για σας, θα ήταν εντάξει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η καλή σου διάθεση αυτή την εβδομάδα δεν θα χαλάσει για κανέναν και για τίποτε! Με αισιοδοξία και κέφι αφήνεσαι σε νέες επαφές, διασκέδαση και περιπέτεια. Αυτό σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που θα έχει τις ίδιες με εσένα επιθυμίες και έτσι θα χορτάσεις περίσσιο φλερτ και γέλιο. Ίσως δεν σε νοιάξει αν θα καταλήξει κάπου αυτό, όμως σίγουρα θα το απολαύσεις! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο θα έχεις την τάση να δρας παρορμητικά, να βγάζεις εύκολα και βιαστικά συμπεράσματα και να μην προσέχεις πως διατυπώνεις αυτά που θέλεις να πεις. Αυτά όμως, μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με το ταίρι σου και γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις πολύ. Καλύτερα να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και τις κινήσεις σου στο ερωτικό σας κρεβάτι. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Έχεις ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή σου και αυτή την εβδομάδα εκπέμπεις έντονο πάθος και σεξαπίλ. Πλέον κατάλαβες πως το να στεναχωριέσαι για κάτι που δεν πάει παρακάτω, είναι χαμένος χρόνος κι έτσι προχωράς για νέα πράγματα. Θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές αυτές τις μέρες και μάλιστα με κάποιο άτομο που θα αποδειχτεί μοιραίο για το μέλλον! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Σταμάτα να βασανίζεσαι κάνοντας σενάρια που αφορούν στην στάση που έχει τελευταία το ταίρι σου. Μίλησε ευθέως αυτή την εβδομάδα με το άλλο σου μισό και ζήτησε τις εξηγήσεις που χρειάζεσαι. Τα παράπονα και η γκρίνια δεν θα βγάλουν πουθενά, ούτε και να θάψεις μέσα σου όσα σε πειράζουν, γιατί αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια κι ίσως άσχημα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε μπερδέψει αυτή την περίοδο, αφού από την μία θα συμπεριφέρεται με θέρμη και από την άλλη θα κρατάει αποστάσεις με ευγενικό τρόπο. Δεν θα ξέρεις τι να υποθέσεις καθώς κι αν τελικά ενδιαφέρεται για σένα. Δεν θα χάσεις τίποτε να κάνεις μια κουβέντα μαζί του για να καταλάβεις τι συμβαίνει, ακόμα κι αν έχει έμμεσο χαρακτήρα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ενδεχομένως αυτή την εβδομάδα να δημιουργηθούν εντάσεις από πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα αφορούν στην σχέση σου με το άλλο σου μισό. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες όσο κι αν εκνευριστείς, όμως σε καμία περίπτωση μην διστάσεις να υπερασπιστείς το αγαπημένο σου πρόσωπο και να βάλεις τα όρια σου. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σε ταλαιπωρεί τελευταία, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να ανακαλέσεις τις εμπειρίες σου από το παρελθόν σου αυτή την εβδομάδα, αφού θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Απέφυγε τις συμβουλές τρίτων ατόμων γιατί δεν ευνοείται να σου βγουν σε καλό, αυτό το διάστημα. Δράσε αυτόβουλα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό να έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό αρκετά θέματα μέσα στην σχέση σου, που επιβαρύνουν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό το διάστημα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να βρεθούν οι λύσεις στα θέματα αυτά. Μέσω μιας ήρεμης συζήτησης με το άλλο σου μισό, θα υπάρξει μέλλον και εξέλιξη στο δεσμό σου. Μίλησε με τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτά που ενδεχομένως σε κρατούσαν σε στασιμότητα και σε εμπόδιζαν να κάνεις βήματα προς το μέλλον, παραμερίζονται αυτή την εβδομάδα κι εσύ ανανεώνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Θα συναναστραφείς με νέα πρόσωπα και θα ανακαλύψεις πολλά κοινά μαζί τους. Αυτή την περίοδο ανοίγεις καινούριους ορίζοντες στη ζωή σου και το ερωτικό σου μέλλον σου χαμογελά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας να είναι πολύ συχνά ηλεκτρισμένη. Συνιστάται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Απόφυγε να μιλήσεις με έντονα λόγια που μπορεί μετά να μετανιώσεις. Μπορεί να νομίζεις πως ο/η σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει, αλλά μήπως δεν είναι έτσι; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αρκετά θα είναι τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσεις αυτές τις μέρες. Όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού κι έτσι, μέσω ακόμα και των εμποδίων, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο ή να έχεις την επανασύνδεση που μπορεί να επιθυμείς με άτομο από το χτες. Πάρε το χρόνο σου να προετοιμαστείς για τα επόμενα βήματα στην προσωπική σου ζωή. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν έχει υπάρξει κάποιο ευαίσθητο θέμα με το άλλο σου μισό, αυτή την περίοδο θα θελήσεις να βγείτε από το αδιέξοδο και θα μπορέσεις να κουβεντιάσεις το θέμα αυτό μαζί του, με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο, ώστε να αποφύγεις να έρθετε σε ρήξη μεταξύ σας. Θα βελτιωθεί γενικότερα η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα ξεκαθαριστούν ασάφειες του παρελθόντος. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Στη δική σου στάση οφείλεται που η ζωή σου δεν έχει προχωρήσει σε ερωτικό πεδίο, αφού ακόμα κρατάς τις αναμνήσεις και τα φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτή την εβδομάδα κάνεις προσπάθειες να τα αφήσεις όλα πίσω σου, όμως χρειάζεται να προσέχεις πως επικοινωνείς με άτομα που γνωρίζεις γιατί μπορεί να δώσεις λάθος εντυπώσεις και αυτό να γίνει εμπόδιο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Την πραγματική ευτυχία την κρατάς εσύ και μόνο εσύ, στα δικά σου χέρια. Γι’ αυτό και αυτή την εβδομάδα θα βάλεις κάτω όλα εκείνα που τελευταία δεν σου χαρίζουν την ευτυχία, θα εξετάσεις αν το ταίρι σου είναι άξιο της καρδιάς σου, κι ανάλογα είτε θα αγωνιστείς για μια αρμονική σχέση, είτε θα έρθει το τέλος των βασάνων σου μέσα από το τέλος του δεσμού. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ήρθε η περίοδος που θα βγεις από την απελπισία που σου έχει προσδώσει το ερωτικό σου παρελθόν και η στασιμότητα του παρόντος. Ακόμα κι αν οι νέες γνωριμίες που κάνεις δεν σε ενθουσιάζουν ή δεν προχωρούν, κάνε λίγο υπομονή, ξεκαθάρισε την καρδιά σου και ξεκίνα να ζεις. Μόνο μείνε μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις που σου απορροφούν την ενέργειά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η τρυφερότητα που θα νιώσεις αυτή την εβδομάδα για το ταίρι σου, θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αναζωπύρωση της σχέσης, αλλά και της σεξουαλικής σπίθας μεταξύ σας. Θα περάσετε μαζί περισσότερο χρόνο, θα κάνετε πράγματα που θα ενισχύσουν το δεσμό σας και θα νιώσετε πως ένα νέο κεφάλαιο έρωτα ξεκινά μεταξύ σας, ίσως καλύτερο και από το πρώτο! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ευνοϊκή εβδομάδα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Ο έρωτας ξαναμπαίνει στη ζωή σου αναπάντεχα κι η μοναξιά γίνεται παρελθόν! Ανάμεσα σε νέα άτομα που θα σε περιτριγυρίσουν αυτές τις μέρες, εμφανίζεται στο προσκήνιο και κάποιο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και θα θελήσεις να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική κατάσταση που θα φέρει ευτυχία στη ζωή σου! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα δημιουργούνται συνθήκες δυσάρεστες που θα φέρουν διαφωνίες και συγκρούσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα είναι δύσκολο να βρεθούν λύσεις, γιατί δεν θα είσαι σε καλή συναισθηματική κατάσταση. Καχύποπτες σκέψεις και ζήλεια θα σε κυριαρχήσουν και θα αμφισβητήσεις τα συναισθήματα του άλλου σου μισού. Ψυχραιμία! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Κατά πάσα πιθανότητα, η εβδομάδα αυτή σου επιφυλάσσει κάτι μυστηριώδες. Θα νιώσεις μεγάλη έλξη για ένα πρόσωπο, που όμως είναι πολύ πιθανό να είναι δεσμευμένο και το φλερτ σας να πρέπει να κρατηθεί μυστικό. Η σεξουαλική σου ζωή θα πάρει φωτιά μαζί του, όμως αν θελήσεις κάτι παραπάνω από αυτή την ιστορία, ίσως πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.