astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2020

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2020

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Έχεις δυναμισμό αυτή την εβδομάδα και νιώθεις τη λίμπιντο πιο ανεβασμένη, κάτι που ανάβει τα αίματα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά εκτός κρεβατοκάμαρας λειτουργείς ανταγωνιστικά και κτητικά με το ταίρι σου. Αυτό μπορεί λοιπόν όπως καταλαβαίνεις να φέρει και τριβές μεταξύ σας, ενώ η κάρτα δείχνει πως ένα αντρικό πρόσωπο από τη δική σου πλευρά παίζει ρόλο. Ίσως να είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι γυναίκα, ένας άντρας θα σου κερδίσει το ενδιαφέρον με το ιδιαίτερο στυλ του που θα σε μαγνητίσει. Αν είσαι άντρας τότε εσύ επιλέγεις να βγεις για… κυνήγι και να γίνεις «καβαλάρης», όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα. Είναι όμως ακόμα ρευστές οι καταστάσεις, είτε άντρας, είτε γυναίκα, έτσι μάλλον θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που λειτουργείς σχετικά με τη σχέση σου, καθώς μπορεί να γοητευτείς από κάτι άλλο που τελικά θα αποδειχτεί η… φάκα που σε παγιδεύει! Αν πάλι εσύ είσαι απόλυτα εντάξει, τότε πρόσεχε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον του συντρόφου σου, ίσως να προωθεί τη δική του ατζέντα, σε βάρος σας. Είναι πολλά τα δεδομένα, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σου λέει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά μοιάζετε να παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, αλλάζοντας ανά διαστήματα ποιος είναι τι! Αν για την ώρα αυτό σου αρκεί και δεν θέλεις να δεσμευτείς, τότε αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Αν όμως εσύ θέλεις ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, τότε ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σου λέει πώς να πάρεις αυτό που θες.ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η Ράβδος δεν είναι κακή κάρτα για τα ερωτικά σου, μολονότι συμβολίζει κάποιες γκρίνιες μέσα στη σχέση για πρακτικά ζητήματα και θέματα καθημερινότητας που αγχώνουν τον/την σύντροφο σου και δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Αυτές οι γκρίνιες όμως δεν είναι κάτι σημαντικό και ούτε πρέπει να το βλέπεις ως απειλή. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα και να ακούσεις τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάνεις κινήσεις για να τραβήξεις το βλέμμα του προσώπου που σε ενδιαφέρει, μολονότι δρας κάπως παρορμητικά! Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά το πρόσωπο μάλλον δεν ξέρει τι θέλει. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις κάποιες προκλήσεις να αντιμετωπίσεις μέσα στη σχέση σου, καθώς το ταίρι σου δεν βλέπει καθαρά και πιθανώς να σου ζητήσει ευθύνες για πράγματα που δεν ευθύνεσαι εσύ στον μεγαλύτερο βαθμό. Έτσι από σύμμαχοι κάποιες φορές μέσα στην βδομάδα ίσως λειτουργήσετε σαν αντίπαλοι. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο14780 ή στο 900 90980  αν καλείς από Κύπρο για να καταλάβεις την αιτία αυτής της αντιπαλότητας από το ταίρι σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα παθιασμένο, ωστόσο δεν αποκλείεται να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που όμως αυτή την στιγμή δεν είναι διαθέσιμο και αυτό μπορεί να σε κάνει να εκνευρίζεσαι. Επίσης πρόσεξε μήπως μπεις στον πειρασμό να ανοίξεις πάλι παλιές ιστορίες… Από την άλλη εβδομάδα καλυτερεύουν τα πράγματα, θα σου τα πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Παιδιού πάντα συμβολίζει μια ανεμελιά, στην προκειμένη περίπτωση όμως πιθανώς να είσαι παραπάνω ανέμελος από όσο πρέπει, έτσι το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο ή νιώθει πως δεν δίνεις αρκετή βάση σε θέματα που το απασχολούν. Αν είστε οι δυο σας γονείς, τότε ίσως έχεις ρίξει το βάρος στο παιδί σου και παραμελείς το στεφάνι σου. Η εβδομάδα αυτή πάντως ανάβει και πάλι τη φλόγα ανάμεσα σας. 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν είσαι μόνος ή μόνη τότε αυτή την εβδομάδα θέλεις απλώς να διασκεδάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφα. Η κάρτα όμως θα μπορούσε να συμβολίζει και ένα νέο ερωτικό παιχνίδι με ένα πρόσωπο νεότερο από εσένα που μπαίνει στην σκακιέρα. Αν αυτές οι πληροφορίες δεν σου αρκούν, τότε συζήτησέ το με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Σκέφτεσαι πως πρέπει να μιλήσετε για κάποια πράγματα με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαριστούν οι ασάφειες, όμως όπως το σύμβολο της κάρτας, έτσι και το γράμμα για να γραφτεί χρειάζεται χρόνο. Έτσι καλύτερα να μιλήσεις προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί στο ξεκίνημά της ακόμα δεν έχεις καταλήξει στο τι θες να πεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σε καθοδηγήσει στο πώς να οριοθετήσεις καλύτερα την σχέση σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει κάποια κινητικότητα χωρίς να γίνεται κάτι ιδιαίτερο. Έχεις σίγουρα κάποια φλερτ που σε ενδιαφέρουν και η κάρτα μπορεί να συμβολίζει και ένα τρυφερό μήνυμα που θες να στείλεις κάπου, ίσως μάλιστα να ξαναδώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο, ή να σου ξαναζητήσει εκείνο μια δεύτερη ευκαιρία. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να ξέρεις πώς θα κινηθείς.

 

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είσαι σε μια αντιφατική περίοδο. Αν συγκατοικείτε με το ταίρι σου τότε δεν αποκλείεται να αφήνετε τον ρομαντισμό στην άκρη εξαιτίας θεμάτων που αφορούν το σπίτι. Αν δεν μένετε μαζί, τότε οι οικογένειές σας σάς τρώνε χρόνο. Παράλληλα έχεις κάποιες ανασφάλειες, αλλά πρόκειται για μια καλή εβδομάδα που σου δίνει σταθερότητα. Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς το καλό να το κάνεις καλύτερο! 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Επιζητάς διακαώς την ασφάλεια και την σιγουριά, τόσο που μπορεί να πεις όχι σε κάποια νέα φλερτ που όμως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχεις στο μυαλό σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθει ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο που στο πρόσωπό του θα συναντήσεις πολλά από εκείνα που ψάχνεις. Την συνέχεια όμως την ξέρει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή μοιάζει να σε αποζημιώνει αν ζορίστηκες τις προηγούμενες ημέρες, καθώς σου δίνει ευκαιρίες για ρομαντικές στιγμές, για τρυφερότητα, αλλά και για… πετυχημένες νυχτερινές δραστηριότητες, όπως δείχνει και το σύμβολο της κάρτας. Για να μάθεις πώς θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα αισθηματικά σου τώρα μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις, καθώς θα έχεις αρκετά φλερτ αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα έχεις και πολλά… σημάδια ώστε να δεις πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείς για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη θετικότητα της κάρτας. Σαφώς, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο είναι ο πιο ακριβής οδηγός!ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα αναμένεται να σε κυριεύσει η αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σε βασανίζουν οι αμφιβολίες. Ίσως να αισθανθείς πως το ταίρι σου δεν είναι πιστό, σου λέει ψέματα ή μπορεί να πέσει στη αντίληψη σου πως υπάρχει αντίζηλος στο προσκήνιο. Φέρσου έξυπνα, απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίες και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γίνε παίκτης και όχι πιόνι!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα έχεις έντονα την πεποίθηση πως τα άτομα που σε προσεγγίζουν αυτό το διάστημα, στην πραγματικότητα θέλουν να πάρουν κάτι και όχι να σου προσφέρουν. Αυτό μπορεί να είναι τόσο ψέμα όσο και αλήθεια, ανάλογα με την περίπτωση. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα θελήσεις να επαναφέρεις την ζωντάνια στο δεσμό σου, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό περάσατε πολλά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί κατόπιν δικής σου παρότρυνσης να ανακαλύψετε μια καινούργια δραστηριότητα να κάνετε από κοινού, που θα σας συναρπάσει και θα σας ανανεώσει και τους δύο. Πού πάει όμως η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις, είσαι συνεχώς μέσα στο ερωτικό παιχνίδι και θα φλερτάρεις με κάθε ευκαιρία. Θα υπάρξει φυσικά και η εμφάνιση ενός προσώπου που θα σε διεκδικήσει με έναν εντυπωσιακό τρόπο που θα σου ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Απαραίτητος λοιπόν ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο αυτή την εβδομάδα!
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Στο επόμενο διάστημα θα έχεις ευχάριστη διάθεση που θα περάσει και στο ταίρι σου με αποτέλεσμα να περάσετε όμορφα και δημιουργικά και είναι στο χέρι σου να το κάνεις αυτό να κρατήσει και πέρα από αυτή την εβδομάδα. Πώς ακριβώς; Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες για περιστασιακές καταστάσεις που θα διαρκέσουν μια βραδιά ή λίγο παραπάνω. Θα συναντήσεις όμως ένα άτομο καλόκαρδο και με ζεστό χαρακτήρα που θα διεκδικήσει με κάπως επίμονο τρόπο κάτι παραπάνω από μια βραδιά. Ο αστρολόγος σου ξέρει ποιος είναι αυτός. Κάλεσέ τον στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες προμηνύονται άκρως ερωτικές και ευνοϊκές για το δεσμό σου. Επιτέλους ξεκαθαρίζουν τα συναισθήματα σου και πλέον θα έχεις μια σαφέστερη εικόνα του δεσμού σου ειδικά αν πέρασες μια περίοδο που είχες πολλές αμφιβολίες. Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και παγίδες… Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο που θα σου πει τους κατάλληλους χειρισμούς για να πάνε τα πράγματα από το καλό στο καλύτερο!
 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας είναι το έντονο φλερτ από πολλά άτομα που θα γοητεύσεις και η διασκέδαση. Δεν αποκλείεται βέβαια να ερωτευθείς κεραυνοβόλα ή να πετύχεις μια επανασύνδεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να δεις αν θα κρατήσει.


Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: