astropedia.gr

Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 11/2/2017: Ανικανοποίητος βρυχηθμός

Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 11/2/2017: Ανικανοποίητος βρυχηθμός
Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου που είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς λαμβάνει χώρα στις 11 του μήνα και στις 02:32. Ολοκληρώνεται στην 23η μοίρα (22ο28’) του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Λέοντα και Ήλιος στον Υδροχόο) και ανήκει στον κύκλο Σάρος 114. Ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;
Από την σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος-Λέων-Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 9-13/2, από 11-15/5, από 13-17/8, από 13-17/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 20η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 27/4 και 30/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 7η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.   

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 28 του Ιανουαρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη, αλλά στην περίπτωση μιας έκλειψης η διάρκεια επιρροής μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.

Φράσεις-κλειδιά για την σεληνιακή έκλειψη
  • Μια ηχηρή προσπάθεια για να πετύχουμε κάτι αξιόλογο ή αξιοσημείωτο
  • Απεγνωσμένη ανάγκη να αποδιώξουμε οτιδήποτε υπερβολικό ή περιττό
  • Ανικανοποίητος βρυχηθμός
  • Βρίσκοντας τρόπους να αντιμετωπίσουμε την απογοήτευση
  • Ομαδική συνείδηση
  • Ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη της θέλησης
Η γεύση των επόμενων ημερών
Γενικότερα μπορούμε να μιλήσουμε για μια θετική έκλειψη μιας και στον χάρτη υπάρχουν αρκετές καλές όψεις που διευκολύνουν και που μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε αισιόδοξα για το μέλλον.

Μια σεληνιακή έκλειψη είναι κυρίως η στιγμή που τα συναισθήματά μας αναθεωρούνται και γίνεται μια σημαντική ψυχολογική επανεκκίνηση που καθαρίζει κάθε συναίσθημα που μας μπλόκαρε τους τελευταίους έξι μήνες. Η διαδικασία θα είναι ενεργή μέχρι και την επόμενη σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου.

Το φαινόμενο πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του χάρτη για την Ελλάδα και κινεί θέματα παιδείας και εκπαίδευσης, μετακινήσεων και μεταφορών, σημαντικές εξελίξεις σε γείτονες χώρες (πιθανότατα Τουρκία) και κινητικότητα σε θέματα μετανάστευσης, θρησκείας, υποθέσεων της Εκκλησίας, νομικά ζητήματα και δικαστήρια ή με το νομικό σώμα γενικότερα και την νομοθεσία.

Στον χάρτη της έκλειψης τα φώτα κάνουν θετικές όψεις με τον κυβερνήτη του χάρτη, τον Δία, αλλά και με τον Ουρανό. Στην χώρα δίνονται κάποιες μικρές ευκαιρίες (τα φώτα και ο κυβερνήτης βρίσκονται σε κατιόντες οίκους) για ανάπτυξη μέσα από το εξωτερικό και που σχετίζονται με ποσά που διατίθενται για εκμετάλλευση δομών και υπεδάφους και με το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου-Ουρανού δίνεται η δυνατότητα να μορφοποιηθεί κάτι εντελώς καινούργιο.

Όμως, τα φώτα μαζί με τον κυβερνήτη του χάρτη και τον Ουρανό ενεργοποιούν έναν πλανητικό σχηματισμό γνωστό ως μυστικιστικό τετράπλευρο: Οι ευκαιρίες για επέκταση και αύξηση και η θετική και ίσως ξαφνική συγκυρία κατά την οποία δίνονται αυτές οι ευκαιρίες καλύπτουν και συγκαλύπτουν εσωτερικά προβλήματα της κυβέρνησης και της χώρας που έχουν να κάνουν με σύνορα, όρια, πολιτικές ανισορροπίες και διαμαρτυρίες και απεργίες σωματείων και οργανισμών. Τελικός κριτής του χάρτη είναι ο Άρης και θα χρειαστεί να υπάρξει ορμητική δράση για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί όμως να συνοδευτεί από εντάσεις, αγώνες και συγκρούσεις στην κοινωνία, προβλήματα στην κυβέρνηση και καταστροφές.

Πώς θα επηρεάσει η σεληνιακή έκλειψη το ζώδιό σου;
Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.  Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις προβλέψεις του ζωδίου σου.  

Καλά και δημιουργικά γεγονότα σε όλους και όλες.
Athan.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: