astropedia.gr

Ολική έκλειψη Σεληνης στον Ταύρο στις 8/11/2022

Ολική έκλειψη Σεληνης στον Ταύρο στις 8/11/2022
Η έκλειψη στον Ταύρο από τον Athan

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 8 Νοεμβρίου στις 14:01 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 16η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού (Σελήνη στον Ταύρο-Ήλιος στον Σκορπιό) και πρόκειται για μια ολική σεληνιακή έκλειψη βορείου δεσμού με εμπλοκή Ερμή και Ουρανού. Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Σάρος 136 και σχετίζεται με γεγονότα από τον Οκτώβρη του 2004. Ο χάρτης που καταστρώνεται για τα δεδομένα της Ελλάδος έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο, μεσουράνημα στον Σκορπιό και τοποθετεί το φαινόμενο στον τέταρτο οίκο. 

Σε επηρεάζει; 

Από την έκλειψη επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος-Λέων-Σκορπιός-Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 2-6/2, από 4-8/5, από 6-10/8, από 6-10/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η μέχρι την 18η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται ειδικότερα οι γεννημένοι 4/2 και 8/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου και δράσε...  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  

Εξωτερικές πιέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις 

Μια σεληνιακή έκλειψη είναι μια Πανσέληνος η οποία όμως έχει μεγαλύτερη δύναμη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε θέση που μπορεί αυτή την φορά να καλυφθεί τμηματικά και ολόκληρη, ανάλογα με το αν πρόκειται για μερική ή ολική έκλειψη, από την σκιά της Γης και το φαινόμενο σχετίζεται με την έμφαση που αποκτά το σπίτι μας, η οικογενειακή μας ζωή και οι στενές μας σχέσεις. Εξωτερικές πιέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις δημιουργούνται κατά την επιρροή της έκλειψης που προκύπτουν από την ανισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στον χρόνο που περνάμε στην δουλειά σε σχέση με αυτόν που περνάμε στο σπίτι ή ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που έχουμε ανάγκη, με αποτέλεσμα οι εντάσεις αυτές να μας απορροφούν την ενέργεια και να αισθανόμαστε κουρασμένοι και άδειοι. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση κορυφώνονται και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη ψυχική δύναμη για να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις μέσα σε μια σχέση, καθώς η υποσυνείδητη γνώση μας βοηθά να φέρουμε ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Βλέπουμε πιο καθαρά την δυναμική που υπάρχει σε μια σχέση και μπορούμε να εντοπίσουμε πιο εύκολα τα αρνητικά συναισθήματα που φέρνουν δυσαρμονία. Η επιρροή μιας σεληνιακής έκλειψης οδηγεί σε μια συναισθηματική επανεκκίνηση και καθαρίζει ό,τι λίμναζε μέσα μας κατά τους προηγούμενους έξι μήνες. 

Σεληνιακή έκλειψη κοντά στον βόρειο δεσμό

Σε αυτή την έκλειψη η Σελήνη βρίσκεται κοντά στον βόρειο δεσμό, μετά την ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε στον νότιο δεσμό. Οι αντιδράσεις στα γεγονότα που σχετίστηκαν με την ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτώβρη και οι απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν εκείνο το διάστημα, τώρα χρειάζεται να ενσωματωθούν και να εναρμονιστούν με το βαθύτερό μας κομμάτι. Αυτό που κατακτήσαμε ή που μας κατέκτησε, αυτό που νικήσαμε ή που μας νίκησε κατά την προηγούμενη ηλιακή έκλειψη, τώρα χρειάζεται να το ενσωματώσουμε στην σεληνιακή μας λειτουργία, να το αφομοιώσουμε και να το μορφοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπορούμε να έχουμε σωστές αντιδράσεις.  

Φράσεις-κλειδιά για την σεληνιακή έκλειψη 
 • ανάγκη να καλλιεργηθεί ο αλτρουισμός  
 • απομακρυνόμαστε από το κέρδος για χάρη του κέρδους
 • το εγώ εκδηλώνεται έντονα και οι πράξεις ζυγίζονται και κρίνονται
 • η δυαδικότητα του καλού και του κακού εξισορροπείται με δυσκολία
 • η αντίληψή μας μεγαλώνει
 • ικανότητα να μεταλαμπαδεύουμε στους άλλους την εσωτερική μας σοφία 
 • έντονη επιθυμία να φανούμε χρήσιμοι στους άλλους 
 • εκδηλώνεται ένα ανιδιοτελές ένστικτο
 • αντιλαμβανόμαστε την ουσία της πραγματικότητας
 • τα ιδανικά μας μεταμορφώνονται
 • εξετάζονται τα βαθύτερα κίνητρα
 • η υπερβολική ανάλυση και σχολαστικότητα μαλακώνει 
 • η υπεροψία μετριάζεται

Καλή και δημιουργική περίοδο εκλείψεων σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard!
 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη της Σελήνης;

Για να φέρει σημαντικά γεγονότα μια έκλειψη χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι και άλλοι παράγοντες ταυτόχρονα σε παράγωγους χάρτες. Τα παρακάτω είναι γενικές προβλέψεις που δεν μπορούν να λάβουν υπόψη τον ατομικό χάρτη.

 
ΚΡΙΟΣ
Είναι μια περίοδος που υπάρχουν ευκαιρίες να αλλάξεις τα δεδομένα και να βρεις λύσεις στα οικονομικά σου, τα οποία σε βασανίζουν αρκετό καιρό. Με αυτή την έκλειψη θα καταλάβεις που είναι οι δικοί σου λανθασμένοι χειρισμοί, αλλα και ποια είναι τα πρόσωπα που δεν πρέπει πλέον να εμπιστεύεσαι… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη γίνεται στον άξονά σου και αυτή η περίοδος σου δίνει εύγλωττα το έναυσμα για να βγεις από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεσαι και να διεκδικήσεις πιο αληθινά και πιο ουσιαστικά πράγματα στην ζωή σου, σε κάθε τομέα. Για να γίνουν αυτά όμως χρειάζεται να πάρεις και εσύ τις αποφάσεις… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι μια περίεργη έκλειψη αυτή για σένα καθώς αυτό το διάστημα συνειδητοποιείς πράγματα που δεν θέλεις να συνειδητοποιήσεις και αντιλαμβάνεσαι ότι οι επιλογές σου, αλλά και η επιρροή από τρίτους παράγοντες, σε έχουν εγκλωβίσει και σου στερούν την πολυπόθητη ελευθερία σου. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυτή την έκλειψη αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα πρέπει να αναλάβεις εσύ το τιμόνι της ζωής σου και να κινήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που θες. Οι στόχοι σου και οι προσδοκίες που έχεις από την ζωή, τα όνειρα και οι επιθυμίες σου μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να εκφράσεις τον εαυτό σου αυθεντικά και να μην αφήνεις τους άλλους να σε διατηρούν σε καταστολή μέσα από τον φόβο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Είναι όντως μια περίοδος μεγάλης πίεσης και πολλά τρέχουν γύρω σου, αλλά κυρίως στο μυαλό σου. Χρειάζεται να βάλεις στην άκρη κάθε αρνητική σκέψη και να εστιάσεις στα θέματα του άξονα που ενεργοποιείται από την έκλειψη στο ηλιακό σου ωροσκόπιο, δηλαδή στην οικογένεια και στα επαγγελματικά σου. Με αυτά στο μυαλό θα μπορέσεις να θριαμβεύσεις και να πετύχεις το καλύτερο για όλους. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι αυτός ο δρόμος όχι μόνο δεν έχει τέρμα, αλλά συν τοις άλλοις υπάρχει και ένας οδηγός που σου λέει να προχωράς με πιο γρήγορο βηματισμό και σου απαγορεύει να κάνεις τις στάσεις που χρειάζονται όταν το θες και όπου το θες. Αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθήσεις τους ρυθμούς που έχει το σύμπαν αυτή την περίοδο για σένα, θα τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που εκκρεμούν καιρό και θα ξεκουραστείς αργότερα… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Με αυτή την έκλειψη κινούνται αρκετά τα οικονομικά σου, όπως και τα οικονομικά που σχετίζονται με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι μια περίοδος που όντως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα σχετικά με αυτά τα θέματα και αν έχεις τον κατάλληλο χάρτη, τότε μπορεί το σύμπαν να σταθεί καλό μαζί σου και να έχεις θετικά γεγονότα… Γενικότερα πάντως, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με το να ξεμπερδέψεις τα μπερδέματα που οι άλλοι έχουν δημιουργήσει. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη είναι δυνατή και γίνεται στον άξονά σου. Αυτή την περίοδο είναι καλό με ψυχραιμία και θετικότητα να φροντίσεις να εστιάσεις στην σχέση σου και τις συνεργασίες σου και παρότι μπορεί να τρέχουν και άλλα θέματα στη ζωή σου, να προσπαθήσεις να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις, όχι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος μπορεί να εντείνει το άγχος σου και τους φόβους σου και μπορεί να συνοδεύεται ακόμη και με κάποιες απώλειες, αλλά αυτή η έκλειψη θέλει από σένα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να οδηγήσεις το άρμα σου προς την νίκη. Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται πρόγραμμα, οργάνωση, προσοχή στην υγεία σου, αλλά και σε λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά είτε στην δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εκλείψεις κλείνουν κεφάλαια ζωής και ανοίγουν καινούργια. Με αυτή την έκλειψη καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου (γιατί τις καταστάσεις τις έχεις ήδη ζυγίσει καιρό τώρα) και να προβείς σε κινήσεις που στόχο έχουν να ζωντανέψεις, να ζήσεις την ζωή και αυτά που έχει να σου προσφέρει, να ερωτευτείς και να μπορέσεις να ξαναβρείς τον αληθινό σου εαυτό. Είναι μια περίοδος που μπορεί η ψυχή σου να απελευθερωθεί, αρκεί να της το επιτρέψεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος είναι απαιτητική καθώς θα χρειαστεί να πατήσεις στα πόδια σου και να μην βασιστείς σε κανέναν και ειδικότερα σε συγγενείς και οικογένεια. Αυτή η έκλειψη σε φέρνει αντιμέτωπο και σου ξαναθυμίζει τις φορές που οι δικοί σου σε κρέμασαν και τώρα είναι αναγκαίο να προσπαθήσεις μόνος σου να φέρεις στην ζωή σου αυτό που χρειάζεσαι και αυτό που έχεις ανάγκη. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Με αυτή την έκλειψη καταλαβαίνεις ότι πολλές από τις δυσκολίες που περνάς οφείλονται, όχι εξολοκλήρου, αλλά σε μεγάλο βαθμό στο ότι δεν έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις μέχρι τώρα επειδή βασίστηκες σε μονοδιάστατες απόψεις και πεποιθήσεις που έπρεπε ήδη να είχαν αλλάξει. Τώρα μπορείς να έχεις θετικότερες εξελίξεις, αρκεί να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και να αποδεχτείς τα λάθη σου για να πας παραπέρα.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
  Newsletter