astropedia.gr

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30/4/2022

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30/4/2022
Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο από τον Athan

Στις 30 Απριλίου ολοκληρώνεται η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα, η οποία ταυτόχρονα είναι και η πρώτη έκλειψη της χρονιάς. Πρόκειται για μια μερική ηλιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται στις 23:27 ώρα Ελλάδος και στην 11η μοίρα του Ταύρου (10ο28’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Τοξότη, μεσουράνημα στον Ζυγό και τοποθετεί την έκλειψη στον πέμπτο οίκο του χάρτη. Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Σάρος 119 και εγκαινιάζει την πρώτη περίοδο εκλείψεων του έτους που τελειώνει με την ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου. 

Σε επηρεάζει; 

Από την πρώτη έκλειψη της χρονιάς επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 28/1-1/2, από 28/4-2/5, από 1-5/8 και από 1-5/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 8η έως την 12η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 9/2 και στις 13/8 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 20η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας.   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Μια ηλιακή έκλειψη είναι μια νέα Σελήνη η οποία όμως έχει μεγαλύτερη δύναμη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε θέση που μπορεί αυτή την φορά να καλύψει τον ηλιακό δίσκο και το φαινόμενο σχετίζεται με μια δημιουργική ώθηση που φέρνει πρωτοβουλίες και αναζωογονεί. Υπάρχει όμως παράλληλα ψυχολογική αστάθεια, από την μια μπορεί να είμαστε παράλογα συναισθηματικοί, από την άλλη ψυχροί και υπολογιστικοί. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι όλες οι πιθανότητες είναι στο τραπέζι και μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, να πάμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας και να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο πρότζεκτ ή ακόμη να ελέγξουμε τις συνήθειες, τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές μας και να τις αναθεωρήσουμε ή να τις αλλάξουμε, καθώς προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να συνεχίσουμε και να προοδεύσουμε. 
H γεύση του επόμενου διαστήματος 

Το σημείο της έκλειψης αν και βρίσκεται στην ίδια ζωδιακή θέση με τον Ουρανό, δεν είναι αρκετά κοντά ώστε να δημιουργεί εμπλοκή, ανατροπές και δυσκολίες, ενώ η θετική σχέση με τον Άρη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και να γεμίσουμε με την δύναμη και το σθένος που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τα θέματά μας και να προωθήσουμε τα σχέδιά μας σε επαγγελματικό και πρακτικό επίπεδο, ενώ στα προσωπικά θέματα η  ερωτική έλξη τονίζεται και οι στενές σχέσεις αποκτούν πάθος, ζεστασιά και γοητεία. 

Το εξάγωνο με τον Άρη φέρνει πρωτοβουλίες και αποφασίζουμε να πατήσουμε πόδι και να κάνουμε τις υποθέσεις μας να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν, ειδικότερα μάλιστα υποθέσεις και σχέδια που είχαμε αναβάλει εδώ και καιρό γιατί μας φαινόταν ακατόρθωτα ή γιατί οι περιστάσεις τότε δεν το ευνοούσαν.  Γενικότερα στον χάρτη δεν παρατηρούμε δύσκολες όψεις, πράγμα που κάνει αυτή την έκλειψη ένα ιδιαίτερα θετικό αστρολογικό γεγονός ενώ παράλληλα η σύνοδος των δύο ευεργετών, Αφροδίτης και Δία, στο ζώδιο μάλιστα των Ιχθύων όπου η Αφροδίτη έχει έξαρση και ο Δίας κυριαρχία, κάνει το επόμενο διάστημα τυχερό και δημιουργικό σε πολλούς τομείς. 

Καλή και δημιουργική περίοδο εκλείψεων σε όλους και όλες, Athan
 
Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη;

 
ΚΡΙΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη σε βοηθά να κάνεις ακόμη μερικά βήματα, έστω και μικρά, που σε οδηγούν πιο κοντά στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Τώρα μπορείς να συλλέξεις πληροφορίες και να αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα των δεδομένων, αλλά και του τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις και πώς μπορείς να το πετύχεις. Με ανοιχτό μυαλό και προσαρμοστικότητα θα μπορέσεις να φέρεις μικρές αλλά θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει την σειρά εκλείψεων που θα γίνουν φέτος στον άξονά σου. Η περίοδος σε γεμίζει με ενέργεια και ενθουσιασμό και νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλά και να αλλάξεις την ζωή σου. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις και σαφώς τώρα είναι η στιγμή για να αξιολογήσεις τα δεδομένα και να κάνεις μια σημαντική καινούργια αρχή στην ζωή σου, που σχετίζεται με τον τομέα που ενεργοποιεί η έκλειψη στον γενέθλιο χάρτη σου. Η αποφασιστικότητα και η πρωτοβουλία σε βοηθάνε να προσεγγίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 114780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Με το να δώσεις ευκαιρίες στον εαυτό σου και να επεξεργαστείς με ανοιχτό μυαλό τα δεδομένα που έχεις αυτή την περίοδο, μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αυτή την περίοδο, καθώς η έκλειψη έρχεται για να εγκαινιάσει μια περίοδο κατά την οποία μπορείς να απελευθερωθείς από φόβους και βαθιές ανασφάλειες και να αντιληφθείς ότι ο πλέον περιοριστικός παράγοντας στην ζωή σου είσαι εσύ ό ίδιος και οι πεποιθήσεις σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη σε ενεργοποιεί θετικά σε σχέση με τον ηλιακό σου χάρτη και σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τον εαυτό σου και την εικόνα σου τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά και να πλησιάσεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων και των σχεδίων σου. Αυτή την περίοδο δεν είναι ότι εξαφανίζονται τα προβλήματα, αλλά τώρα φαίνονται πιο εύκολα και οι λύσεις είναι ορατές και πρακτικές. Η αντίσταση που συναντούσες από τους άλλους μειώνεται και είναι καλή περίοδος για να ζητήσεις χάρες και διευκολύνσεις ή ακόμη και να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ 
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς φέρει για σένα το δυναμικό μιας μεγάλης πρόκλησης ή μιας σειράς από μικρές προκλήσεις που έρχονται για να δοκιμάσουν τον χαρακτήρα σου και τις αντοχές σου. Αν κινηθείς σωστά και ψύχραιμα και παραμείνεις στον σωστό δρόμο προσηλωμένος στον στόχο σου, τότε η περίοδος θα χαρακτηριστεί από πρόοδο και επιτεύγματα, κυρίως στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σου θέσης. Όμως, αν σε πάρει από κάτω και αφήσεις την απελπισία και την απογοήτευση να πάρουν το πάνω χέρι, τότε μάλλον θα μπεις σε διαδικασία να αναθεωρήσεις στόχους και ίσως να τους αφήσεις για πάντα πίσω σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι αρμονική με το ζώδιό σου και σε γεμίζει ενέργεια που την αξιοποιείς εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, ειδικότερα με ό,τι έχει να κάνει με  σπουδές, ανώτερη μόρφωση και επέκταση των οριζόντων σου, προσωπικά και όχι μόνο. Είναι μια καλή περίοδος για να μελετήσεις σε βάθος κάτι που σε ενδιαφέρει ή για να κάνεις μια γνωριμία που θα προσελκύσει το σωστό άτομο για σένα. Η έκλειψη ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και αυτό μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να περιμένεις χάρες και διευκολύνσεις από πρόσωπα που έχουν δύναμη. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ανασφάλεια, να αυξήσει το άγχος σου και να τονίσει την αναποφασιστικότητά σου. Ταυτόχρονα όμως, σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να δράσεις και να πετύχεις έναν στόχο που έχεις αρχίσει να οραματίζεσαι τους τελευταίους μήνες. Είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις, αρκεί να παραμείνεις προσηλωμένος στον βασικό σου στόχο και να μην γεμίσεις το πιάτο σου με περισσότερα σχέδια από όσα μπορείς να υλοποιήσεις αυτή την περίοδο. Θέτοντας περιορισμούς στον εαυτό σου, θα καταφέρεις να αποφύγεις την ανασφάλεια και θα αποκτήσεις την εσωτερική ισορροπία που χρειάζεσαι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη γίνεται απέναντί σου και δέχεσαι τεράστια ενέργεια, πράγμα που αυξάνει την αποφασιστικότητά σου να έρθεις αντιμέτωπος με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου, να αγωνιστείς και να βγεις εσύ ο νικητής. Η περίοδος θα φέρει όμως πολλές αντιστάσεις και αντιδράσεις από τους άλλους, είτε πρόκειται για τον σύντροφό σου είτε για ένα σημαντικό πρόσωπο στην δουλειά σου και αυτό θα σε κάνει να εκνευριστείς αρκετά. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς προτού αντιδράσεις γύρω από τους λόγους που οδηγούν τους άλλους να κρατάνε αυτή την στάση. Με λίγους μικρούς συμβιβασμούς και με έναν θετικό λόγο που θα πεις, η ζωή σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς σου δημιουργεί άγχος και σε κάνει να σκέφτεσαι πάρα πολύ και σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Είναι μια περίοδος που σαφώς αυξάνει τις υποχρεώσεις σου είτε στην καθημερινότητα και στον τρόπο που διεξάγεις τις προσωπικές σου υποθέσεις, είτε στον εργασιακό χώρο και στο κλίμα που επικρατεί εκεί. Εστιάσου με ψυχραιμία στους στόχους σου και μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Επίσης φρόντισε τώρα ακόμη περισσότερο την υγεία σου, σωματική και ψυχική, καθώς η ατμόσφαιρα είναι γενικότερα εκρηκτική και αγχωτική για σένα. Κάνε τις προσαρμογές που είναι απαραίτητες, μην αφήνεις τον εγωισμό να σε οδηγεί και όλα θα πάνε καλά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η έκλειψη συμβαίνει στην τριπλότητά σου και αυτό φέρνει μια σημαντική ώθηση στις υποθέσεις σου γενικότερα, αισθάνεσαι χαλαρός και έτοιμος να αντιμετωπίσεις αυτό που μπορεί να προκύψει και βρίσκεσαι σε ένα σημείο από το οποίο μπορείς να πάρεις πιο εύκολα πλέον τις σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται να παρθούν. Είναι μια καλή περίοδος που ευνοεί τα δημιουργικά σου σχέδια και μπορείς να κάνεις μια σημαντική νέο ξεκίνημα που μπορεί να είναι επαγγελματικό ή δημιουργικό ή ακόμη και να γνωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα, εφόσον είσαι μόνος και αναζητάς μια σταθερή σχέση που να σε γεμίζει. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μια προκλητική έκλειψη αυτή, καθώς έχει δυσαρμονική σχέση με το ζώδιό σου και η περίοδος που εγκαινιάζεται έχει δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις, παραμένοντας προσηλωμένος στον στόχο σου. Θέματα οικογενειακά μπορεί να σε απασχολήσουν, να υπάρξουν σημαντικά ζητήματα που σε φέρνουν στο σημείο να χρειάζεται να πάρεις μια μεγάλη απόφαση και αναθεωρείς την έννοια της οικογένειας ή σε προβληματίζουν θέματα που έχουν να κάνουν πρακτικά με το σπίτι ή με την ακίνητη περιουσία σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η έκλειψη λαμβάνει χώρα σε θετική σχέση με το ζώδιό σου και αυτό σου δίνει δύναμη, ενέργεια και αποφασιστικότητα για να κυνηγήσεις τους στόχους, αλλά κυρίως για να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις απόψεις σου ή τις σκέψεις που κάνεις πάνω σε θέματα που αφορούν εσένα και το άμεσο περιβάλλον σου. Η περίοδος φέρνει στο προσκήνιο την σχέση που έχεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς και τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να έρθεις σε συμβιβασμό με θέματα που μέχρι τώρα είχαν αγκάθια. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter