astropedia.gr

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4/12/2021

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4/12/2021
Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη από τον Athan

Στις 4 Δεκεμβρίου συμβαίνει η τελευταία έκλειψη του τρέχοντος έτους. Πρόκειται για μια ολική έκλειψη Ηλίου και το φαινόμενο ολοκληρώνεται στις 09:42 ώρα Ελλάδος και στην 13η μοίρα (12ο22’) του Τοξότη. Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερω, μεσουράνημα στον Σκορπιό και βρίσκεται παρακάτω. Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Σάρος 152 ο οποίος γεννήθηκε το 1805 και θα ολοκληρωθεί το 3049 και η τρέχουσα έκλειψη είναι η 13η από τις συνολικά 70 εκλείψεις του συγκεκριμένου κύκλου.Σε επηρεάζει;

Από την έκλειψη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, κυρίως Δίδυμοι και Τοξότες και δευτερευόντως Παρθένοι και Ιχθύες και συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί από 28/2-4/3, από 31/5-4/6, από 2-6/9 και από 2-6/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 10η έως την 14η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 9/1 και στις 11/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 18η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες.

Ηλιακή έκλειψη κοντά στον νότιο δεσμό

Σε μια ηλιακή έκλειψη η Σελήνη κοντά στον νότιο δεσμό είναι πιο δεκτική στον Ήλιο. Απελευθερώνει και εξετάζει σκέψεις και συναισθήματα που συσσωρεύτηκαν από την έκλειψη που προηγήθηκε τον Νοέμβριο, ενώ παράλληλα ο Ήλιος κορυφώνει την δύναμη για επιτυχία και τελεσφόρηση και αυτό δημιουργεί την αίσθηση ενός προδιαγεγραμμένου σκοπού. Οι ηλιακές εκλείψεις νοτίου δεσμού μπορούν να σχετιστούν με κοσμικά γεγονότα και με κοινωνική αναστάτωση και αναταραχές με το ζητούμενο να είναι να ξεπεραστούν οι φόβοι και να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις για το καλό του συνόλου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Φράσεις - κλειδιά για την έκλειψη

 • επιθυμία να ξεσηκωθούμε από την πνευματική χαλαρότητα
 • αναζήτηση σκοπού
 • η θέληση υπερισχύει
 • ξεπερνάμε το ατομικό εγώ και την μεγάλη εικόνα για τον εαυτό μας
 • πληθώρα λύσεων στα προβλήματα της κοινωνίας
 • αποτελεσματικότητα που βοηθάει τους πολλούς
 • αφύπνιση και συμπόνια
 • επιθυμία για ομορφιά και τελειότητα στη φύση για χάρη της κοινωνίας
 • νέα οράματα κοινωνικής σχέσης
 • εξισορρόπηση της εμπειρίας του παρελθόντος και των μελλοντικών δυνατοτήτων
 • επιθυμία για μια νέα αρχή
 • αρχίζει μια πνευματική αφύπνιση
 • αποφασιστικές κινήσεις που απαιτούνται για τη διεκδίκηση της ατομικής ελευθερίας
 • συμμετοχή που απαιτείται σε κοινωνικά δρώμενα και τελετές
 • επιθυμία να έχουμε απογόνους ή να αφήσουμε κάτι από τον εαυτό μας για το μέλλον
 • εγκατάλειψη των ηδονών του εαυτού για χάρη της ανθρωπότητας

H γεύση του επόμενου διαστήματος

Η συμμετοχή του αδύναμου και καμένου Ερμή στην έκλειψη προβάλλει ως σημαντικά θέματα και μας καλεί να εστιάσουμε στην ικανότητα σκέψης και ερμηνείας των δεδομένων, στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας. Χρειάζεται να είμαστε σε νοητική εγρήγορση και η σκέψη μας να λειτουργεί άμεσα και γρήγορα με προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, αλλά και με περιέργεια χωρίς να θεωρούμε τίποτα όπως παρουσιάζεται από τους άλλους ή ακόμη και έτσι όπως το θεωρούμε εμείς οι ίδιοι. Ο Ερμής είναι φυσικός σημειοδότης των παιδιών, των αδελφών και του άμεσου περιβάλλοντος και μπορεί να μας απασχολήσουν σχετικά θέματα το επόμενο διάστημα ή και θέματα σωματείων εργαζομένων και εθνικής άμυνας, καθώς ο Ερμής κυβερνά τον έκτο οίκο του χάρτη για την Ελλάδα.

Το περίφημο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που δυναμώνει και τελειοποιείται αυτόν τον μήνα είναι σαφώς άλλη ένδειξη του χάρτη για μια δύσκολη περίοδο, με συνθήκες που οδηγούν σε κρίση και σε απρόβλεπτα εμπόδια που μας πάνε όλους πίσω, όσο ακόμη επικρατεί η τάση της αναγκαστικής αλλαγής μέσα από απρόσωπους περιορισμούς και αυστηρά όρια. Οι επόμενοι μήνες είναι σαφώς δύσκολοι και καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε την κοινή λογική, την υπομονή μας και την επιφυλακτικότητά μας σε όλα. Η σχέση της έκλειψης με τον Ουρανό μιλάει για την αναγκαιότητα της προσαρμογής στις τεράστιες αλλαγές που έρχονται και σε αυτό χρειάζεται ανοιχτό μυαλό και προσαρμοστικότητα.

Το εγώ και η σχέση με την ρίζα, ο εαυτός μας και η σχέση με την οικογένειά μας είναι ένα ψυχολογικό αλλα και συνάμα πρακτικό θέμα που μας απασχολεί μέσα από το ενεργοποιημένο μεσοδιάστημα έκλειψης/μεσουρανήματος από τον Άρη. Υπάρχει η ανάγκη να παρθούν μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις το επόμενο διάστημα, η επιθυμία και ταυτόχρονα επιδίωξη να εκπληρώσουμε την αποστολή μας με οποιοδήποτε κόστος είναι εμφανής ενώ ταυτόχρονα η ικανότητά μας να αφοσιωθούμε σε ένα έργο ή σε μια αιτία σωματικά και ψυχικά αυξάνεται.  Τα παραπάνω είναι θετικά και ο Άρης από την θέση της νυχτερινής του κατοικίας και υψωμένος μπορεί να τα πετύχει, χρειάζεται όμως να προσέξουμε την αλαζονεία, την έπαρση και το θράσος στην δράση μας, λόγω του τετραγώνου του Άρη με τον κυβερνήτη της έκλειψης. 

Καλή και δημιουργική περίοδο σε όλους και όλες, Athan 

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η ηλιακή έκλειψη;

 
ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο και η επόμενη περίοδος θα φέρει πολλές αλλαγές στα παραπάνω θέματα, θα συνειδητοποιήσεις βαθύτερα νοήματα και θα προσπαθήσεις να τα εφαρμόσεις πρακτικά, αλλάζοντας την ζωή σου. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Είναι μια προκλητική και βαθιά απαιτητική ψυχολογικά περίοδος κατά την οποία θα πάρεις αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή σου.  Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Η επόμενη περίοδος φέρνει αλλαγές στα παραπάνω θέματα και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις και κινήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Η επόμενη περίοδος φέρνει αλλαγές στα παραπάνω θέματα και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για τις απαραίτητες προσαρμογές που θα χρειαστεί να κάνεις. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Η έκλειψη γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής και η επόμενη περίοδος φέρνει αλλαγές στα παραπάνω θέματα, όπως επίσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας ή με τα δημιουργικά σου σχέδια. Απόφυγε να κάνεις σημαντικές επενδύσεις που ενέχουν μεγάλο ρίσκο. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής και η επόμενη περίοδος φέρνει αλλαγές στα παραπάνω θέματα, όπως επίσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου και με σημαντικές αγοραπωλησίες. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Πολλά αλλάζουν στους παραπάνω τομείς και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, όπως πάντα άλλωστε, αλλά και να τολμήσεις να πεις αυτά που νοιώθεις και αυτά που σκέφτεσαι. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και η επόμενη περίοδος φέρνει σημαντικές αλλαγές στα παραπάνω θέματα που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου τώρα αρχίζει. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Είναι μια σημαντική έκλειψη για σένα, ειδικότερα αν συμβαίνει κοντά στον γενέθλιο Ήλιο σου και σαφώς το επόμενο διάστημα έχει σημαντικές αλλαγές και μεταμορφώσεις σε πολλούς τομείς και θα χρειαστεί να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς και το επόμενο διάστημα θέλει προσοχή στα παραπάνω θέματα και είναι καλό να λειτουργείς ψύχραιμα και λογικά, χωρίς να παρασύρεσαι από ιδέες χωρίς να τις εξακριβώνεις. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Η επόμενη περίοδος ενεργοποιεί σχετικά θέματα και θα σε απασχολήσουν εξελίξεις που σταδιακά θα αλλάξουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, την φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Να περιμένεις σημαντικές αλλαγές στα παραπάνω θέματα καθώς ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στην ζωή σου. Υπενθυμίζουμε ότι για να φέρει μια έκλειψη σημαντικά γεγονότα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες. Επηρεάζεσαι από το φαινόμενο; Μάθε τι συμβαίνει προσωπικά για σένα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.