astropedia.gr

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 16/5/2022

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 16/5/2022
Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό από τον Athan

Στις 16 Μαΐου ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του μήνα, η οποία ταυτόχρονα είναι και η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς. Πρόκειται για μια ολική σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται στις 07:13 ώρα Ελλάδος και στην 26η μοίρα του Σκορπιού (25ο17’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στους Διδύμους, μεσουράνημα στον Υδροχόο και τοποθετεί την έκλειψη στον έκτο οίκο του χάρτη. Η έκλειψη ανήκει στον σεληνιακό κύκλο Σάρος 131 και είναι μέρος της πρώτης περιόδου εκλείψεων του έτους, που τελειώνει με την ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου. 

Σε επηρεάζει; 

Από την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 12-16/2, από 14-18/5, από 16-20/8 και από 16-20/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 23η έως την 27η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 14/2 και στις 18/8 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 25η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας.   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Μια σεληνιακή έκλειψη είναι μια Πανσέληνος η οποία όμως έχει μεγαλύτερη δύναμη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε θέση που μπορεί αυτή την φορά να καλυφθεί τμηματικά και ολόκληρη, ανάλογα με το αν πρόκειται για μερική ή ολική έκλειψη, από την σκιά της Γης και το φαινόμενο σχετίζεται με την έμφαση που αποκτά το σπίτι μας, η οικογενειακή μας ζωή και οι στενές μας σχέσεις. Εξωτερικές πιέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις δημιουργούνται κατά την επιρροή της έκλειψης που προκύπτουν από την ανισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στον χρόνο που περνάμε στην δουλειά σε σχέση με αυτόν που περνάμε στο σπίτι ή ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που έχουμε ανάγκη, με αποτέλεσμα οι εντάσεις αυτές να μας απορροφούν την ενέργεια και να αισθανόμαστε κουρασμένοι και άδειοι. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση κορυφώνονται και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη ψυχική δύναμη για να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις μέσα σε μια σχέση, καθώς η υποσυνείδητη γνώση μας βοηθά να φέρουμε ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Βλέπουμε πιο καθαρά την δυναμική που υπάρχει σε μια σχέση και μπορούμε να εντοπίσουμε πιο εύκολα τα αρνητικά συναισθήματα που φέρνουν δυσαρμονία. Η επιρροή μιας σεληνιακής έκλειψης οδηγεί σε μια συναισθηματική επανεκκίνηση και καθαρίζει ό,τι λίμναζε μέσα μας κατά τους προηγούμενους έξι μήνες. 

Σεληνιακή έκλειψη κοντά στον νότιο δεσμό

Η Σελήνη κοντά ή σε σύνοδο με τον νότιο δεσμό της φέρνει σε θέση ισχύος τον Ήλιο. Η ανανέωση της ατομικής θέλησης και του σκοπού υπερισχύουν. Οι προσκολλήσεις στο παρελθόν απομακρύνονται και μειώνεται το άγχος γύρω από την προσπάθεια για την ανάπτυξη κάτι καινούργιου μέσα από την λογική και τις στοχευμένες σκέψεις και πράξεις. Μια σεληνιακή έκλειψη στον νότιο δεσμό κάνει την ψυχή μας ηρωική, καθώς θυσιάζεται η διαίσθηση και η συναισθηματική μας φύση βγαίνει προς το παρόν εκτός ισορροπίας με αποτέλεσμα να ερχόμαστε αντιμέτωποι με ψυχολογικά συμπλέγματα. 

Η γεύση του επόμενου διαστήματος

Ο άξονας της έκλειψης είναι σε δύσκολη σχέση με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή ενός ταυ-τετραγώνου με τα φώτα, με αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα να διαγράφεται αρκετά σοβαρό και θα χρειαστεί να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες ή να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Η υπομονή, η αποφασιστικότητα και η συναισθηματική ωριμότητα θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, αλλά και να φανούμε αντάξιοι των ευθυνών μας.

Η θετική σχέση του Άρη (που είναι ο κύριος της έκλειψης) με τα φώτα κάνει πιο εύκολο τον τρόπο που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και μπορούμε να δείξουμε σθένος και να έχουμε την δύναμη και το κουράγιο ώστε μέσα από ένα αγωνιστικό πνεύμα να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα που τριγωνίζει την έκλειψη καθιστά το προσεχές διάστημα μια περίοδο πνευματικού πολέμου, με τις φωτεινές δυνάμεις να υπερισχύουν και τις σκοτεινές να υποχωρούν…

Καλή και δημιουργική περίοδο εκλείψεων σε όλους και όλες, Athan
 
Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Διάβασε επίσης το σχετικό άρθρο ‘Η επίδραση των σεληνιακών εκλείψεων

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς μπορεί να σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι και να οι διαθέσεις σου να αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη. Δεν θα είναι εύκολο να καταφέρεις να βρεις την αρμονία που χρειάζεσαι στις σχέσεις σου και το να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις και να ξεκουράσεις το μυαλό σου θα είναι δύσκολο. Το μυαλό σου τώρα λειτουργεί πολύ γρήγορα και ως εκ τούτου το άγχος σου αυξάνεται, μαζί με τις σκέψεις που φέρνουν αμφιβολίες, ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Είναι περίοδος που χρειάζεται να κάνεις προσαρμογές και να είσαι πιο συνεργάσιμος με τους γύρω σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς φέρνει στο προσκήνιο τις στενές σου σχέσεις και τις σταθερές σου συνεργασίες και τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση ή να επαναπροσδιορίσεις σε βάθος την σχέση που ήδη έχεις ώστε να ανανεωθεί ριζικά και να συνεχίσει με διαφορετικό τρόπο στο μέλλον. Προσεγγίζεις ούτως ή άλλως τα πράγματα με έναν ισορροπημένο και λογικό τρόπο και αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ αυτή την περίοδο για να κάνεις μια φρέσκια αρχή κάνοντας μια γενική εκκαθάριση, κυρίως στους τομείς που έχουν να κάνουν με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου και την σχέση που έχεις μαζί τους. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς μπορεί να κάνει την διάθεση σου ευμετάβλητη και να έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που οφείλονται ή που εκδηλώνονται στον εργασιακό σου χώρο και στην καθημερινότητα της ζωής σου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρμονία στις καθημερινές σου επαφές και σχέσεις. Οι γρήγορες εξελίξεις στην δουλειά αλλά και το άγχος σου που σε καταβάλει ψυχολογικά σε καλούν να συνειδητοποιήσεις τώρα ότι χρειάζεται λίγο να χαλαρώσεις και να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Όλα μπορούν να διορθωθούν αρκεί να δείξεις προσαρμοστικότητα, να συμβιβαστείς και να καταλάβεις ότι με μια μικρή προσαρμογή αποφεύγεται μια μεγάλη κρίση. Μην ξεχνάς να φροντίζεις την υγεία σου! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς σε ενεργοποιεί πάρα πολύ και σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο εύκολα ή να έχεις την εσωτερική δύναμη να κυνηγήσεις τους προσωπικούς σου στόχους με περισσότερο θάρρος και σθένος γιατί τώρα προτεραιότητα έχει η δική σου έκφραση, εκδήλωση και χαρά που παίρνεις από την ζωή και όχι οι άλλοι και το τι θέλουν να σου επιβάλλουν με τον τρόπο τους. Τα δημιουργικά σου σχέδια παίρνουν μπρος, το αισθηματικό σου κομμάτι ανανεώνεται και αν είσαι μόνος, τώρα μπορείς να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που θα σου αλλάξει κεφάλαιο στην ζωή σου. Νέοι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο και κάνεις γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς φέρνει στο επίκεντρο θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή και κατ’επέκταση με τον βαθύτερο εαυτό σου, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου και την ανάγκη σου για ασφάλεια. Η περίοδος έχει αρκετές ευθύνες στην εργασία σου και ο χρόνος που σου παίρνει η καριέρα μειώνει τον προσωπικό σου χρόνο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βρεις τρόπους για να φέρεις ξανά την ισορροπία που χρειάζεσαι τόσο εσύ, όσο και οι δικοί σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς σε ενεργοποιεί αρκετά και σε βάζει να τρέχεις, όχι απαραίτητα όμως για άσχημους λόγους. Είναι μια περίοδος που θέλεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με το άμεσο περιβάλλον σου και κυρίως με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ παράλληλα είσαι πιο κινητικός και ομιλητικός από ό,τι συνήθως, θέλεις να κάνεις σύντομα ταξιδάκια και να αλλάξεις τις καθημερινές σου παραστάσεις, κάνεις καινούργιες γνωριμίες και ανοίγεσαι σε πρόσωπα που μέχρι τώρα δεν θα το έκανες ή ακόμη αφήνεσαι στο μοιραίο που μπορεί να συμβεί, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι και να το αναλύεις. Το μυαλό σου επεξεργάζεται τα δεδομένα με διαφορετικό τρόπο τώρα, με αποτέλεσμα οι ορίζοντές σου να ανοίγουν και να βλέπεις ευκαιρίες ανάπτυξης που μέχρι τώρα δεν έβλεπες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς ενεργοποιεί τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, με την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και με την βαθύτερη σχέση που έχεις σε ψυχολογικό επίπεδο με τον σταθερό σου σύντροφο. Είναι μια περίοδος που σε διεγείρει και σε σπρώχνει να ξεκαθαρίσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τα παραπάνω και παρά το άγχος που αυξάνεται, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση του, να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες, αλλά και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, κυρίως όσον αφορά τα οικονομικά σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έντασης και έχεις την ανάγκη τώρα να δημιουργήσεις μεγάλα πράγματα και να πετύχεις αυτά που έχεις στην ατζέντα σου και ακόμη περισσότερα! Όμως το φαινόμενο μπορεί να ενεργοποιεί αρκετούς τομείς της ζωής σου και να βλέπεις ότι δεν πάνε όλα τα θέματα ταυτόχρονα στην κατεύθυνση που θέλεις και να σε τραβάνε τα γεγονότα μια από εδώ και μια από εκεί, κάτι που σε κάνει ευαίσθητο, σε κουράζει ψυχολογικά και σου δημιουργεί μεγάλη ένταση. Προσπάθησε να κάνεις συμβιβασμούς και μέσω της συνεργασίας να βρεις την χρυσή τομή ή έστω την μέση λύση. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς σε βοηθά να κάνεις πιο βαθιές επαφές και οι σχέσεις σου να αποκτήσουν μεγαλύτερο νόημα. Αυτή την περίοδο μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα πράγμα για τον εαυτό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο, να συνειδητοποιήσεις αλήθειες που σου κρύβονται καιρό και να βελτιώσεις με αυτόν τον τρόπο τόσο την σχέση που έχεις με τον εαυτό σου, όσο και τις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσεις βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει πώς να σε βοηθήσει, αν αυτό αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς φέρνει αυτοπεποίθηση, σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου και μπορείς να έχεις ακόμη και επιτυχίες, αν τολμήσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Τα δημιουργικά σου σχέδια παίρνουν μπρος, εμφανίζονται πρόσωπα στην ζωή σου που έρχονται από το πουθενά και λειτουργούν με μοιραίο τρόπο καθώς εμπλέκονται στα σχέδιά σου και σε βοηθούν να τα ολοκληρώσεις ή στην προσωπική σου ζωή και σου υπόσχονται στιγμές χαράς, απόλαυσης και ευτυχίας, κάτι που σου είναι δύσκολο να αρνηθείς, παρότι μπορεί και να σε φοβίζει… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς ενεργοποιεί τον άξονα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την καριέρα και την οικογένεια και η περίοδος δημιουργεί εντάσεις και αναστάτωση γύρω από την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς τομείς και σε καλεί να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται για να μπορέσεις ουσιαστικά να βρεις τον εαυτό σου δίνοντας τον χρόνο που απαιτείται από την επαγγελματική σου δράση και ταυτόχρονα έχοντας τον χρόνο που χρειάζεσαι εσύ για να ασχοληθείς με τα δικά σου θέματα. Όσο δεν ασχολείσαι με το να φέρεις την ισορροπία, τόσο οι ενοχλήσεις θα αυξάνονται για να σε αναγκάσουν να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς φέρνει αυτοπεποίθηση και μπορείς να βρεις την εσωτερική σου αρμονία και ισορροπία. Είναι μια περίοδος που σε βοηθά να χαλαρώσεις, να σκεφτείς το μέλλον σου και να έρθεις γενικότερα σε μια καλή σχέση με τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Κάθε μορφή σχέσης αρχίζει και γίνεται πλέον πιο αρμονική και αυτό καθιστά το επόμενο διάστημα ευνοϊκό για τις στενές σου διαπροσωπικές σχέσεις ή για να προωθήσεις την εικόνα σου και τις ιδέες σου στο κοινό. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.   
  
  Newsletter