astropedia.gr

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10
Η τέταρτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 28 Οκτωβρίου, στις 23:23. Πρόκειται για μια μερική σεληνιακή έκλειψη κοντά στον βόρειο δεσμό της Σελήνης και ανήκει στον κύκλο Σάρος 146 και ως εκ τούτου συνδέεται με γεγονότα που μας απασχόλησαν τον Οκτώβριο του 2005. Ολοκληρώνεται στην 6η μοίρα (05ο09’) του άξονα Ταύρου-Σκορπιού (Σελήνη στον Ταύρο-Ήλιος στον Σκορπιό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στον Κριό και τοποθετεί το φαινόμενο στον δέκατο οίκο. Ούσα σεληνιακή, αυτή η έκλειψη κορυφώνει και φέρνει σε ολοκλήρωση γεγονότα που ενεργοποιήθηκαν κατά την ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε στις 14 του μήνα.

Σε επηρεάζει;
Επισημαίνουμε ότι για να μας επηρεάσει σημαντικά μια έκλειψη χρειάζεται να είναι παράλληλα ενεργοποιημένοι και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο ή σε παράγωγους χάρτες. Από αυτή την έκλειψη επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), πρωτίστως οι γεννημένοι γύρω στις 25/4 και 28/10 και δευτερευόντως οι γεννημένοι γύρω στις 26/1 και στις 28/8, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 4η μέχρι την 6η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 14/2 και 18/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 25η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Τι σημαίνει μια έκλειψη Σελήνης κοντά στον βόρειο σεληνιακό δεσμό;
Μια σεληνιακή έκλειψη είναι μια Πανσέληνος η οποία όμως έχει μεγαλύτερη δύναμη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε θέση που μπορεί αυτή την φορά να καλυφθεί τμηματικά και ολόκληρη, ανάλογα με το αν πρόκειται για μερική ή ολική έκλειψη, από την σκιά της Γης και το φαινόμενο σχετίζεται με την έμφαση που αποκτά το σπίτι μας, η οικογενειακή μας ζωή και οι στενές μας σχέσεις. Εξωτερικές πιέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις δημιουργούνται κατά την επιρροή της έκλειψης που προκύπτουν από την ανισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στον χρόνο που περνάμε στην δουλειά σε σχέση με αυτόν που περνάμε στο σπίτι ή ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που έχουμε ανάγκη, με αποτέλεσμα οι εντάσεις αυτές να μας απορροφούν την ενέργεια και να αισθανόμαστε κουρασμένοι και άδειοι. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση κορυφώνονται και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη ψυχική δύναμη για να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις μέσα σε μια σχέση, καθώς η υποσυνείδητη γνώση μας βοηθά να φέρουμε ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Βλέπουμε πιο καθαρά την δυναμική που υπάρχει σε μια σχέση και μπορούμε να εντοπίσουμε πιο εύκολα τα αρνητικά συναισθήματα που φέρνουν δυσαρμονία. Η επιρροή μιας σεληνιακής έκλειψης οδηγεί σε μια συναισθηματική επανεκκίνηση και καθαρίζει ό,τι λίμναζε μέσα μας κατά τους προηγούμενους έξι μήνες. 

Σε αυτή την έκλειψη η Σελήνη βρίσκεται κοντά στον βόρειο δεσμό, μετά την ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε στον νότιο δεσμό. Οι αντιδράσεις στα γεγονότα που σχετίστηκαν με την ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε κοντά στον νότιο δεσμό της Σελήνης και οι απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν εκείνο το διάστημα, τώρα χρειάζεται να ενσωματωθούν και να εναρμονιστούν με το βαθύτερό μας κομμάτι. Αυτό που κατακτήσαμε ή που μας κατέκτησε, αυτό που νικήσαμε ή που μας νίκησε κατά την προηγούμενη ηλιακή έκλειψη, τώρα χρειάζεται να το ενσωματώσουμε στην σεληνιακή μας λειτουργία, να το αφομοιώσουμε και να το μορφοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπορούμε να έχουμε σωστές αντιδράσεις.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της έκλειψης,
προφυλάξου & δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Φράσεις - κλειδιά για την έκλειψη

 • προσπάθεια να ξεπεραστούν οι εξωτερικές επιρροές μέσω της γνώσης της αιτίας τους
 • προσπάθεια και αναζήτηση της συνεργασίας
 • αναζήτηση κάθαρσης από προηγούμενες αρνητικές απόψεις
 • πνευματική αφύπνιση
 • δυναμικές κινήσεις για τη διεκδίκηση της ατομικότητας
 • απαιτείται συμμετοχή σε κοινωνικές τελετές
 • αναζήτηση για σημάδια και οιωνούς 
 • επιθυμία για επαφή με άλλες διαστάσεις
 • ανάγκη να βιώσουμε το άγνωστο
 • επιθυμία ανταλλαγής εμπειριών
 • ενστικτώδης παρόρμηση να αποφύγουμε την μοναξιά
 • ανάγκη για πραγματικούς δεσμούς φιλίας
 • τα συναισθήματα της προσδοκίας είναι υψηλά
 • τα οράματα της τελειότητας είναι πολυάριθμα
 • χτίζοντας κάστρα στον αέρα
 • ανάγκη για σταθερότητα
 • αναζητώντας ένα στήριγμα
 • προσωρινό μπλοκάρισμα των εξωτερικών επιρροών

Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη;
Επισημαίνουμε ότι για να μας επηρεάσει σημαντικά μια έκλειψη χρειάζεται να είναι παράλληλα ενεργοποιημένοι και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο ή σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας αστρολόγος μπορεί να ξέρει. 
 

ΚΡΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 2ου/8ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση, με τα οικονομικά του συντρόφου σου και με την ανάγκη για βαθύτερη ανάλυση του εαυτού σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιο οικονομικό ζήτημα και με την στάση που κρατάς γύρω από αυτό. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 1ου/7ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σου και τις συνεργασίες σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία και την αρμονία στην προσωπική σου ζωή και να χειριστείς με ψυχραιμία ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου ή με τα οικονομικά του συντρόφου σου καθώς επίσης και με την αυτοπεποίθησή του. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 6ου/12ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, την καθημερινή σου ρουτίνα, το υποσυνείδητο και τα κρυμμένα πράγματα. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σου, με τα μυστικά που του κρύβεις ή που σου κρύβει και με φόβους ή εμμονές που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την περίοδο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 5ου/11ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την απόλαυση, την χαρά, τις διασκεδάσεις, τους φίλους σου αλλά και τα ερωτικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, την ροή της καθημερινής σου ρουτίνας αλλά και για κάποιο στόχο ή σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό. Θέλεις να μάθεις με Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΛΕΩΝ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 4ου/10ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τον γάμο σου, το σπίτι σου, την οικογένειά σου, την εργασία σου και την καριέρα σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, με τον τρόπο που απολαμβάνεις το σπίτι σου ή την εργασία σου και να εστιάσεις σε μια κρίσιμη κατάσταση στα εργασιακά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 3ου/9ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τους γείτονές σου, τις σπουδές σου, την επικοινωνία σου και τις μετακινήσεις σου, αλλά και με την γενικότερη φιλοσοφία ζωής που έχεις.  Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικιακή σου ζωή ή με το παρελθόν μιας σχέσης. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 2ου/8ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση, με τα οικονομικά του συντρόφου σου και με την ανάγκη για βαθύτερη ενδοσκόπηση. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, με σπουδές ή με οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.  Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 1ου/7ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σας και τις συνεργασίες σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία και την αρμονία στην προσωπική σου ζωή και να χειριστείς με ψυχραιμία ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, αλλά και με την αυτοπεποίθησή σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 6ου/12ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, την καθημερινή σου ρουτίνα, το υποσυνείδητο και τα κρυμμένα πράγματα. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με το σώμα σου, την αυτοπεποίθηση και την αξία σου, με την υγεία σου και με τον φόρτο εργασίας που έχεις επωμιστεί. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 5ου/11ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την απόλαυση, την χαρά, τις διασκεδάσεις τους φίλους σου αλλά και τα ερωτικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με κρυμμένα μυστικά και με υποσυνείδητους φόβους σου, αλλά και με τα ερωτικά σου ζητήματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 4ου/10ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τον γάμο σου, το σπίτι σου, την οικογένειά σου, την εργασία σου και την καριέρα σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου και τις ομάδες στις οποίες ανήκεις, να ξεκαθαρίσεις τα ενδιαφέροντά σου και τις καταστάσεις στο σπίτι σου.  Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 3ου/9ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τους γείτονές σου, τις σπουδές σου, την επικοινωνία σου και τις μετακινήσεις σου, αλλά και με την γενικότερη φιλοσοφία ζωής που έχεις. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και το πώς θα διαχειριστείς το άγχος που φέρνει αυτή η έκλειψη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter