astropedia.gr

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3/24

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3/24
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 25 του μήνα και στις 09:00 το πρωί ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 6η μοίρα (05ο07’) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Ζυγό-Ήλιος στον Κριό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στην μηδενική των Διδύμων, μεσουράνημα στον Υδροχόο και τοποθετεί το φαινόμενο στον πέμπτο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την έκλειψη επηρεαζόμαστε όλοι, αλλά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 24-26/3, από 24-26/6, από 26-28/9, από 26-28/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 4η ως την 6η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 16/3 και 18/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 25η η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

 • Τονίζουμε ότι για να φέρει σημαντικά γεγονότα μια έκλειψη χρειάζεται να είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι επιπλέον παράγοντες σε γενέθλιο και παράγωγους χάρτες.

Μια σεληνιακή έκλειψη είναι μια Πανσέληνος η οποία όμως έχει μεγαλύτερη δύναμη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε θέση που μπορεί αυτή την φορά να καλυφθεί τμηματικά και ολόκληρη, ανάλογα με το αν πρόκειται για μερική ή ολική έκλειψη, από την σκιά της Γης και το φαινόμενο σχετίζεται με την έμφαση που αποκτά το σπίτι μας, η οικογενειακή μας ζωή και οι στενές μας σχέσεις. Εξωτερικές πιέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις δημιουργούνται κατά την επιρροή της έκλειψης που προκύπτουν από την ανισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στον χρόνο που περνάμε στην δουλειά σε σχέση με αυτόν που περνάμε στο σπίτι ή ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που έχουμε ανάγκη, με αποτέλεσμα οι εντάσεις αυτές να μας απορροφούν την ενέργεια και να αισθανόμαστε κουρασμένοι και άδειοι.

Τα συναισθήματα και η διαίσθηση κορυφώνονται και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη ψυχική δύναμη για να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις μέσα σε μια σχέση, καθώς η υποσυνείδητη γνώση μας βοηθά να φέρουμε ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Βλέπουμε πιο καθαρά την δυναμική που υπάρχει σε μια σχέση και μπορούμε να εντοπίσουμε πιο εύκολα τα αρνητικά συναισθήματα που φέρνουν δυσαρμονία. Η επιρροή μιας σεληνιακής έκλειψης οδηγεί σε μια συναισθηματική επανεκκίνηση και καθαρίζει ό,τι λίμναζε μέσα μας κατά τους προηγούμενους έξι μήνες.

Σεληνιακή έκλειψη κοντά στον νότιο δεσμό
Η Σελήνη κοντά ή σε σύνοδο με τον νότιο δεσμό της φέρνει σε θέση ισχύος τον Ήλιο. Η ανανέωση της ατομικής θέλησης και του σκοπού υπερισχύουν. Οι προσκολλήσεις στο παρελθόν απομακρύνονται και μειώνεται το άγχος γύρω από την προσπάθεια για την ανάπτυξη κάτι καινούργιου μέσα από την λογική και τις στοχευμένες σκέψεις και πράξεις. Μια σεληνιακή έκλειψη στον νότιο δεσμό κάνει την ψυχή μας ηρωική, καθώς θυσιάζεται η διαίσθηση και η συναισθηματική μας φύση βγαίνει προς το παρόν εκτός ισορροπίας με αποτέλεσμα να ερχόμαστε αντιμέτωποι με ψυχολογικά συμπλέγματα.

Φράσεις - κλειδιά για την σεληνιακή έκλειψη

 • επιθυμία να κατακτήσουμε νέα, απάτητα μονοπάτια
 • κάλεσμα για να εμπνεύσουμε την κοινωνία
 • παρόρμηση για δείξουμε τον δρόμο για χάρη των άλλων
 • μια βαθύτερη δεύτερη ματιά των δυνατοτήτων που υπάρχουν
 • προσεγγίζοντας την ολότητα της ψυχής
 • συντονιζόμαστε με την προσωπική και την φυσική ενέργεια
 • ανάγκη για ανεξαρτησία από τα φυσιολογικά σεξουαλικά πρότυπα
 • άρνηση της ανάγκης του εαυτού για δάκρυα απογοήτευσης
 • ενεργοποίηση κέντρων ψυχικής επίγνωσης
 • πρόκληση να αναλάβουμε πρωτοβουλία
 • επινοητική χρήση των φυσικών πόρων
 • εσωτερική γνώση και επίγνωση του ότι οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ
 • συνειδητοποίηση του σταθερού προτύπου αλλαγής της ζωής
 • εμπιστοσύνη στην υπερσυνείδηση όσον αφορά το ταξίδι της ψυχής μας
 • προσπάθεια να φέρουμε εκπλήρωση σε μια σχέση
 • αντικρουόμενα συναισθήματα
 • θυμός που βασίζεται στο φόβο της απώλειας της ατομικότητας

  ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
  & δράσε καταλλήλως! 
   Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
   Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη;

Τονίζουμε ότι για να φέρει σημαντικά γεγονότα μια έκλειψη χρειάζεται να είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι επιπλέον παράγοντες σε γενέθλιο και παράγωγους χάρτες. Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου!

 
ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη ολοκληρώνεται απέναντί σου και αυτό επηρεάζει άμεσα και εμφανώς τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, ζητήματα που σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα και τα οποία τώρα έρχεται η στιγμή που κορυφώνονται και χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Απομακρύνεις και αφαιρείς από την ζωή σου κατά το επόμενο διάστημα οτιδήποτε σε πνίγει και δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου ή οποιονδήποτε υπονομεύει τις προσωπικές σου αξίες. Πολλά πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν σημαντικά στις συμφωνίες σου ή κάνεις μια συμφωνία που αλλάζει σημαντικά την ζωή σου. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την καθημερινότητα και την εργασία σου, όπου το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και γεγονότα που θα σε κάνουν να εκπλαγείς θετικά ή ακόμη και να βρεθείς αντιμέτωπος με ξαφνικές εξελίξεις που σε αναγκάζουν να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνήθειές σου. Αυτή την περίοδο η βοήθεια από τους άλλους αποκόπτεται και καλείσαι να σταθείς μόνος σου, στα δικά σου πόδια και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την πηγαία σου έκφραση, την δημιουργικότητά σου, τα παιδιά σου, εφόσον είσαι γονέας και με τα προσωπικά σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι μια περίοδος που πολλά μπορεί να αλλάξουν στους παραπάνω τομείς και μέσα από αυτές τις αλλαγές να συνειδητοποιήσεις ότι και εσύ ο ίδιος έχεις αλλάξει στόχους και προτεραιότητες και ότι οι επιθυμίες που κάποτε είχες δεν σε εκφράζουν πλέον. Οι σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις τώρα και οι συνειδητοποιήσεις που κάνεις για τον εαυτό σου και την ζωή σε οδηγούν να δημιουργήσεις ένα καινούργιο μέλλον για σένα σε πολλούς τομείς. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό και ίσως μοιραίο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή! Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την οικογένεια, τις σχέσεις με τα μέλη του σπιτιού σου, το ίδιο το σπίτι ή με θέματα ακινήτων και ιδιοκτησίας και είναι μια περίοδος που χρειάζεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν και αλλάζουν μεταμορφωτικά τα παραπάνω θέματα, αλλά και που σε βάζουν προσωπικά σε μια νέα τροχιά καθώς θέλεις πλέον να σβήσεις το παρελθόν και να ξεκινήσεις ένα φρέσκο κεφάλαιο στην ζωή σου, απαλλαγμένος από τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει και γαλουχηθεί. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τον τρόπο που επικοινωνείς και δέχεσαι τις πληροφορίες από το περιβάλλον σου και αυτή την περίοδο μπορεί να αισθάνεσαι πλήρως αποσυντονισμένος και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη με τίποτα και κανέναν. Οι σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς περνάνε από κύματα και γίνονται πολλές αλλαγές και από την πλευρά σου και από την πλευρά τους, κάτι που οδηγεί σταδιακά σε μια νέα μορφή σχέσης και συνεννόησης, ενώ παράλληλα οι φόβοι σου για διάφορα πράγματα μπορεί να μεγαλώσουν, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μια σημαντική αιτία. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και με την αυτοπεποίθησή σου και η περίοδος σε σπρώχνει να αλλάξεις συμπεριφορές που σε μπλοκάρουν και μέσα από μια βαθιά ψυχολογική ανάλυση να ξαναβρείς την αυτοεκτίμησή σου. Προσοχή όμως στα οικονομικά σου και σε έξοδα που έχουν να κάνουν με επιθυμίες του παρελθόντος που τώρα όμως δεν είναι πλέον ζωντανές. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη συμβαίνει στον άξονά σου και αυτό σε επηρεάζει έντονα και άμεσα καθώς τώρα είναι η κορύφωση μιας περιόδου που κλήθηκες και καλείσαι ακόμη να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου χρησιμοποιώντας την λογική και την ψυχραιμία. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν μέσα στο επόμενο διάστημα! Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητό σου και τους φόβους που σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την ζωή σου ελεύθερα και έτσι όπως εσύ θα ήθελες. Είναι μια περίοδος που σε καλεί να ψάξεις βαθύτερα μέσα στην ψυχή σου και να αναζητήσεις τις λύσεις που μόνο εσύ μπορείς να δώσεις έτσι ώστε να βγεις από την φυλακή που έχεις χτίσει για τον εαυτό σου. Πολλά αποκαλύπτονται και μυστικά έρχονται στο φως, κάτι που επίσης σε βοηθά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και για την επόμενη περίοδο παίρνεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα σημαντικά σου σχέδια και επαναπροσδιορίζεις τα σχέδιά σου σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και πάντα με βάση την εσωτερική σου κατεύθυνση και σκέψη. Είναι μια περίοδος που μπορεί να δεις πρόσωπα που είναι καιρό φίλοι σου να αλλάζουν στάση και να απομακρύνονται ενώ παράλληλα νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την καριέρα και την αξία και την άνοδό σου στον κοινωνικό ιστό. Η περίοδος φέρνει εξελίξεις και γεγονότα που μπορούν να σε ωθήσουν ακόμη ψηλότερα, αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά ή και να σε εκπλήξουν δυσάρεστα, αν δεν καταφέρεις να αποφύγεις τις παγίδες. Όπως και να έχει το πράγμα όμως (και αυτό εξαρτάται από την δομή του γενέθλιου χάρτη σου), σίγουρα σε απασχολεί πλέον εμφανώς η καριέρα σου και η κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις πλέον στην επαγγελματική σου και όχι μόνο ζωή, ενώ παράλληλα μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με έναν από τους δυο γονείς ή με το σπίτι. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα μακρινά ταξίδια, τις σχέσεις με το εξωτερικό, με σεμινάρια και ανώτερες σπουδές αλλα και γενικότερα με την κοσμοθεωρία σου και την φιλοσοφία που έχεις στην ζωή σου. Είναι μια περίοδος που σε κάνει να επανεξετάσεις σε βάθος το σκεπτικό σου και να  πάρεις την απόφαση να αφήσεις πίσω σου νοητικά σχήματα και τρόπους σκέψης που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις ελεύθερα στην ζωή σου και να εντάξεις στην φιλοσοφία σου μια καινούργια κοσμοθεωρία που είναι πιο λειτουργική σε σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα της ζωής σου. Μια μεγάλη αλλαγή συντελείται στο μυαλό σου! Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις σε αυτόν τον τομέα προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Είναι μια περίοδος που σε καλεί να βάλεις τάξη στον προϋπολογισμό σου και να βάλεις σε πρώτη θέση στην λίστα σου την αποπλήρωση χρεών. Μην κάνεις μεγάλες επενδύσεις και μην πάρεις δάνεια για να λύσεις τα προβλήματά σου, ενώ στον προσωπικό τομέα καλό είναι να αποδεχτείς ότι ο σύντροφος αλλάζει και αυτό δεν είναι απαραίτητα απειλητικό για την σχέση. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι από το φαινόμενο σε βάθος χρόνου εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.