astropedia.gr

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11/2021

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11/2021
Η μερική έκλειψη Σελήνης από τον Athan

Στις 19 Νοεμβρίου συμβαίνει η τρίτη και προτελευταία έκλειψη της χρονιάς. Πρόκειται για μια μερική σεληνιακή έκλειψη βόρειου δεσμού στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η οποία δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα. Το φαινόμενο κορυφώνεται στις 10:57 ώρα Ελλάδος, στην 28η μοίρα του Ταύρου (27ο14’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερω, μεσουράνημα στον Σκορπιό και βρίσκεται παρακάτω.  


Σε επηρεάζει; 

Η τρέχουσα έκλειψη επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, πρωτίστως Ταύρους και Σκορπιούς και ακολούθως Λέοντες και Υδροχόους. Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί από 15-17/2, από 17-19/5, από 19-21/8 και από 18-20/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 24/1 και στις 26/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 3η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Επισημαίνουμε ότι για να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες.

Σεληνιακή έκλειψη κοντά στον βόρειο δεσμό

Σε αυτή την έκλειψη η Σελήνη βρίσκεται κοντά στον βόρειο δεσμό. Οι αντιδράσεις στα γεγονότα που σχετίστηκαν με την ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε τον Ιούνιο και οι απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν εκείνο το διάστημα, τώρα χρειάζεται να ενσωματωθούν και να εναρμονιστούν με το βαθύτερό μας κομμάτι. Αυτό που κατακτήσαμε ή που μας κατέκτησε, αυτό που νικήσαμε ή που μας νίκησε κατά την προηγούμενη ηλιακή έκλειψη, τώρα χρειάζεται να το ενσωματώσουμε στην σεληνιακή μας λειτουργία, να το αφομοιώσουμε και να το μορφοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπορούμε να έχουμε σωστές αντιδράσεις.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Φράσεις - κλειδιά για την έκλειψη

 • ανάγκη να είμαστε μέρος ολόκληρης της κοινωνίας
 • επιθυμία να συμμορφωθούμε από το φόβο ότι δεν θα έχουμε το κουράγιο να είμαστε ο εαυτός μας
 • άρνηση επιθυμιών του παρελθόντος
 • αναγέννηση μέσα από τα λάθη του παρελθόντος
 • ένα ισχυρό απόθεμα δύναμης τίθεται σε λειτουργία
 • η εξουσία στοχεύει ακόμη πιο ψηλά
 • ρύθμιση των ειδών της γης
 • αφύπνιση συμπόνιας
 • επιθυμία για ομορφιά και τελειότητα στη φύση για χάρη της κοινωνίας
 • η φιλοδοξία γίνεται υψίστης σημασίας
 • η επινοητικότητα έρχεται σε πρώτο πλάνο
 • τα μυστήρια μειώνονται, πολλά αποκαλύπτονται
 • ανάγκη για σωματική δραστηριότητα και ανάπτυξη σωματικής τελειότητας
 • αναζήτηση περιστασιακών απολαύσεων
 • αναζήτηση μιας υψηλότερης έμπνευσης
 • ανάγκη ετοιμότητας για δράση και εξέλιξη
 • απελευθέρωση του εγώ
 • ο συνειδητός νους αναζητά πατήματα λογικής στην πραγματικότητα
 • μοτίβα σκέψης προσπαθούν να συναρμοστούν  
 • μάχη μεταξύ λογικής και διαίσθησης

H γεύση του επόμενου διαστήματος 

Η έκλειψη ανήκει στον σεληνιακό κύκλο Σάρος 126, ο οποίος γεννήθηκε το 1228. Η τρέχουσα έκλειψη είναι η 45η από τις συνολικά 70 που περιλαμβάνει ο κύκλος. Η σειρά των ολικών εκλείψεων έχει ολοκληρωθεί και πλέον ο κύκλος παράγει εκλείψεις μερικές ή παρασκιάς μέχρι να εκτονωθεί πλήρως το 2472. 

Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, μια έκλειψη Σελήνης που συμβαίνει στον τρίτο δεκανό του Ταύρου υποδηλώνει επιδημίες που σχετίζονται με τρωκτικά και φέρνει απώλειες στις σοδειές. Στην σημερινή εποχή αυτό μπορεί να σημαίνει προβλήματα και ελλείψεις σε είδη τροφής.

Η Σελήνη βρίσκεται πάνω στον απλανή αστέρα Αλγκόλ, έναν από τους πιο επικίνδυνους απλανείς. Σύμφωνα με τον Έμπερτιν αυτό προοιωνίζει ξαφνικούς θανάτους ή πολύ σοβαρές ασθένειες και εντείνεται ο κίνδυνος ατυχήματος και σοβαρής βλάβης. Γενικά ο απλανής σχετίζεται με ατυχία, συλλογική βία και αρρώστιες και ένα από τα μηνύματα αυτής της έκλειψης έχει να κάνει με το να είμαστε προσεκτικοί αλλά και τίμιοι, να έχουμε πίστη και να διατηρούμε μια ξεκάθαρη εικόνα του σκοπού μας, χωρίς να χάνουμε το μυαλό μας και την λογική.  

Η σχέση τετραγώνου του Δία με τα φώτα δυσχεραίνει το κλίμα και μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τους κινδύνους. Η απληστία, η ανηθικότητα, η ανευθυνότητα και η υπερβολή τροφοδοτούν την βία, την βαρβαρότητα και τον εξτρεμισμό. Το να είμαστε μεγαλόκαρδοι και γενναιόδωροι είναι σημαντικό γιατί έτσι μπορούμε να αποφύγουμε την ηθική σήψη και την διαπραγμάτευση των ηθικών μας αξιών, σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Η θετική σχέση του Πλούτωνα με τα φώτα από την άλλη, μπορεί να είναι βοηθητική καθώς αυξάνεται και τονίζεται η διαίσθηση και η αντίληψη της ψυχής και έτσι δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε βαθύτερα τις καταστάσεις που ζούμε και αυτό να επιδράσει βαθιά και μεταμορφωτικά στην συνείδησή μας και στις συναισθηματικές μας αντιδράσεις.

Καλή και δημιουργική περίοδο σε όλους και όλες, Athan 

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη;

 
ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και με την αυτοπεποίθησή σου και η περίοδος σε σπρώχνει να αλλάξεις συμπεριφορές που σε μπλοκάρουν και μέσα από μια βαθιά ψυχολογική ανάλυση να ξαναβρείς την αυτοεκτίμησή σου. Προσοχή όμως στα οικονομικά σου και σε έξοδα που έχουν να κάνουν με επιθυμίες του παρελθόντος που τώρα όμως δεν είναι πλέον ζωντανές. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη συμβαίνει στον άξονά σου και αυτό σε επηρεάζει έντονα και άμεσα καθώς τώρα είναι η κορύφωση μιας περιόδου που κλήθηκες και καλείσαι ακόμη να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου χρησιμοποιώντας την λογική και την ψυχραιμία. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν μέσα στο επόμενο διάστημα! Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητό σου και τους φόβους που σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την ζωή σου ελεύθερα και έτσι όπως εσύ θα ήθελες. Είναι μια περίοδος που σε καλεί να ψάξεις βαθύτερα μέσα στην ψυχή σου και να αναζητήσεις τις λύσεις που μόνο εσύ μπορείς να δώσεις έτσι ώστε να βγεις από την φυλακή που έχεις χτίσει για τον εαυτό σου. Πολλά αποκαλύπτονται και μυστικά έρχονται στο φως, κάτι που επίσης σε βοηθά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και για την επόμενη περίοδο παίρνεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα σημαντικά σου σχέδια και επαναπροσδιορίζεις τα σχέδιά σου σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και πάντα με βάση την εσωτερική σου κατεύθυνση και σκέψη. Είναι μια περίοδος που μπορεί να δεις πρόσωπα που είναι καιρό φίλοι σου να αλλάζουν στάση και να απομακρύνονται ενώ παράλληλα νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου.  

 
ΛΕΩΝ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την καριέρα και την αξια και την ανοδό σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Η περίοδος φέρνει εξελίξεις και γεγονότα που μπορούν να σε ωθήσουν ακόμη ψηλότερα, αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά ή και να σε εκπλήξουν δυσάρεστα, αν δεν καταφέρεις να αποφύγεις τις παγίδες. Όπως και να έχει το πράγμα όμως (και αυτό εξαρτάται από την δομή του γενέθλιου χάρτη σου), σίγουρα σε απασχολεί πλέον εμφανώς η καριέρα σου και η κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις πλέον στην επαγγελματική σου και όχι μόνο ζωή, ενώ παράλληλα μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με έναν από τους δυο γονείς ή με το σπίτι. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα μακρινά ταξίδια, τις σχέσεις με το εξωτερικό, με σεμινάρια και ανώτερες σπουδές αλλα και γενικότερα με την κοσμοθεωρία σου και την φιλοσοφία που έχεις στην ζωή σου. Είναι μια περίοδος που σε κάνει να επανεξετάσεις σε βάθος το σκεπτικό σου και να  πάρεις την απόφαση να αφήσεις πίσω σου νοητικά σχήματα και τρόπους σκέψης που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις ελεύθερα στην ζωή σου και να εντάξεις στην φιλοσοφία σου μια καινούργια κοσμοθεωρία που είναι πιο λειτουργική σε σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα της ζωής σου. Μια μεγάλη αλλαγή συντελλείται στο μυαλό σου! Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΖΥΓΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις σε αυτόν τον τομέα προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Είναι μια περίοδος που σε καλεί να βάλεις τάξη στον προϋπολογισμό σου και να βάλεις σε πρώτη θέση στην λίστα σου την αποπλήρωση χρεών. Μην κάνεις μεγάλες επενδύσεις και μην πάρεις δάνεια για να λύσεις τα προβλήματά σου, ενώ στον προσωπικό τομέα καλό είναι να αποδεχτείς ότι ο σύντροφος αλλάζει και αυτό δεν είναι απαραίτητα απειλητικό για την σχέση. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη ολοκληρώνεται απέναντί σου και αυτό επηρεάζει άμεσα και εμφανώς τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, ζητήματα που σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα και τα οποία τώρα έρχεται η στιγμή που κορυφώνονται και χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Απομακρύνεις και αφαιρείς από την ζωή σου κατά το επόμενο διάστημα οτιδήποτε σε πνίγει και δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου ή οποιονδήποτε υπονομεύει τις προσωπικές σου αξίες. Πολλά πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν σημαντικά στις συμφωνίες σου ή κάνεις μια συμφωνία που αλλάζει σημαντικά την ζωή σου. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την καθημερινότητα και την εργασία σου, όπου το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και γεγονότα που θα σε κάνουν να εκπλαγείς θετικά ή ακόμη και να βρεθείς αντιμέτωπος με ξαφνικές εξελίξεις που σε αναγκάζουν να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνήθειές σου. Αυτή την περίοδο η βοήθεια από τους άλλους αποκόπτεται και καλείσαι να σταθείς μόνος σου, στα δικά σου πόδια και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την πηγαία σου έκφραση, την δημιουργικότητά σου, τα παιδιά σου, εφόσον είσαι γονέας και με τα προσωπικά σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι μια περίοδος που πολλά μπορεί να αλλάξουν στους παραπάνω τομείς και μέσα από αυτές τις αλλαγές να συνειδητοποιήσεις ότι και εσύ ο ίδιος έχεις αλλάξει στόχους και προτεραιότητες και ότι οι επιθυμίες που κάποτε είχες δεν σε εκφράζουν πλέον. Οι σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις τώρα και οι συνειδητοποιήσεις που κάνεις για τον εαυτό σου και την ζωή σε οδηγούν να δημιουργήσεις ένα καινούργιο μέλλον για σένα σε πολλούς τομείς. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό και ίσως μοιραίο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή! Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την οικογένεια, τις σχέσεις με τα μέλη του σπιτιού σου, το ίδιο το σπίτι ή με θέματα ακινήτων και ιδιοκτησίας και είναι μια περίδος που χρειάζεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν και αλλάζουν μεταμορφωτικά τα παραπάνω θέματα, αλλά και που σε βάζουν προσωπικά σε μια νέα τροχιά καθώς θέλεις πλέον να σβήσεις το παρελθόν και να ξεκινήσεις ένα φρέσκο κεφάλαιο στην ζωή σου, απαλλαγμένος από τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει και γαλουχηθεί. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί το μέρος του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τον τρόπο που επικοινωνείς και δέχεσαι τις πληροφορίες από το περιβάλλον σου και αυτή την περίοδο μπορεί να αισθάνεσαι πλήρως αποσυντονισμένος και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη με τίποτα και κανέναν. Οι σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς περνάνε από κύμματα και γίνονται πολλές αλλαγές και από την πλευρά σου και από την πλευρά τους, κάτι που οδηγεί σταδιακά σε μια νέα μορφή σχέσης και συνεννόησης, ενώ παράλληλα οι φόβοι σου για διάφορα πράγματα μπορεί να μεγαλώσουν, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μια σημαντική αιτία. Να θυμάσαι ότι για να φέρει γεγονότα μια έκλειψη, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι ταυτόχρονα και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο και σε παράγωγους χάρτες, κάτι που μόνο ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να ξέρει. Κάλεσε τώρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο σε βάθος χρόνου. 

AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα
 χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.