astropedia.gr

Θα βγει αληθινό το όνειρο σου;

Θα βγει αληθινό το όνειρο σου;
Όλοι μας ονειρευόμαστε, άλλοτε όνειρα τα οποία μας αφήνουν μια ευχάριστη αίσθηση αφότου ξυπνήσουμε, άλλοτε ενοχλητικά, τρομακτικά ή αλλόκοτα που μας προβληματίζουν για το υπόλοιπο της ημέρας. Κατά βάθος, οι περισσότεροι προβληματιζόμαστε για το αν θα επαληθευτεί ή όχι, ιδίως αν το όνειρο βιωθεί πολύ έντονα. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη για να εντοπιστεί η βαθύτερη σημασία ενός ονείρου και αν θα επαληθευτεί στην πραγματικότητα. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις αν το όνειρο σου θα βγει αληθινό ή όχι, αν είναι προφητικό ή προγνωστικό ή απλώς αντανακλά όσα κρύβονται στον πυρήνα του υποσυνειδήτου σου, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου σε τι φάση και θέση βρίσκεται η Σελήνη την ημέρα που θα το δεις.

Η Σελήνη εκτός του ότι αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητo, την βαθύτερη συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου καθώς και τις ανάγκες του, είναι ο βασικός πλανήτης που είναι υπεύθυνος για τα όνειρα μας, δεδομένου πως κινείται πιο γρήγορα σε σχέση με τα υπόλοιπα πλανητικά σώματα και είναι σε θέση να δώσει την δυνατότητα να εισχωρήσουμε σε βαθύτερα επίπεδα του υποσυνειδήτου και της ψυχής και να συγχρονιστούμε με το διαισθητικό κομμάτι μας σε καθημερινή βάση, ενώ οι υπόλοιποι πλανήτες είναι πιο αργοί και διαμορφώνουν τάσεις και συνθήκες για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Υπάρχουν πολλών ειδών όνειρα, τηλεπαθητικά, προγνωστικά, προφητικά, όνειρα καθοδήγησης τα οποία μας υπενθυμίζουν την τεράστια δυνατότητα που κρύβει το υποσυνείδητο μας.

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της σε 28 ημέρες και αλλάζει ζώδιο κάθε 2,5 ημέρες. Ανάλογα την γωνιακή σχέση που σχηματίζει με τον Ήλιο μέσα σε αυτό το διάστημα, προκύπτουν οι διαφορετικές φάσεις τις, οι οποίες αφορούν την ηλιακή ποσότητα φωτός που διανέμει η Σελήνη στην Γη. Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε αυτό το άρθρο που μπορείς να δεις εδώ.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ειδική γραμμή για όνειρα!
Το όνειρό σου κάτι θέλει να σου πει...  
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 


Οι φάσεις της Σελήνης

Τα όνειρα αποκτούν διαφορετική σημασία στην κάθε φάση, μάλιστα σε κάποιες το όνειρο αποκτά μεγαλύτερη σημασία διότι είναι πιθανότερο να επαληθευτεί. Να σημειωθεί ότι όταν κατά την αύξηση έως την Πανσέληνο, πιθανόν να θυμόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες από τα όνειρα μας και όσο πλησιάζει η Πανσέληνος να γίνονται όλο και πιο ζωντανά. Ενώ όταν βρίσκεται σε μείωση, δεν συγκρατούμε εύκολα όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης, λέγεται πως τα όνειρα κατά την διάρκεια που η Σελήνη βρίσκεται σε αύξηση έως την Πανσέληνο, πραγματοποιούνται, ενώ όταν βρίσκεται σε χάση έως τη νέα Σελήνη, έχουν λιγότερες πιθανότητες να βγουν αληθινά.

Κατά την διάρκεια της νέας Σελήνης, το συνειδητό με το υποσυνείδητο μέρος του εαυτού σου βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, για αυτό και το όνειρο που θα δεις θα σου αποκαλύψει νέες προοπτικές, θα ξεκλειδώσει τις δυνατότητές σου και θα σου υποδείξει τρόπους δράσης ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και πως να απαλλαγείς από προβλήματα. Συνήθως δεν έχει προγνωστικό ή προφητικό χαρακτήρα.

Το όνειρο που θα δεις όταν η Σελήνη βρίσκεται σε αύξηση, είναι σημαντικό και πρέπει να δώσεις προσοχή γιατί θα δεις όνειρα που θα σε πληροφορήσουν για τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος. Σε αυτή την φάση η διαίσθηση σου λειτουργεί περισσότερο και θα σου αποκαλυφθούν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις για τα οποία δεν είχες καθαρή αντίληψη.


Το όνειρο που θα δεις την ημέρα της Πανσελήνου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ ζωντανό και θα βιώσεις κατά την διάρκεια του έντονα συναισθήματα. Το υποσυνείδητο εκφράζεται με μεγαλύτερη ευκολία και αν κάτι στη ζωή σου δε λειτουργεί σωστά θα υπάρξουν πιο έντονες προειδοποιήσεις. Έχει μεγάλες πιθανότητες να επαληθευτεί μόνο αν η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, στους Ιχθύς ή ενεργοποιεί από διέλευση τον 4ο και 12ο οίκο σου.

Το όνειρο που θα δεις όταν η Σελήνη είναι σε χάση, συνήθως αποκαλύπτει κάποια ζητήματα τα οποία πρέπει να επανεξετάσεις. Αν ονειρευτείς κάτι ευχάριστο, θα βγει αληθινό. Ενώ τα τρομακτικά ή δυσάρεστα όνειρα, δείχνουν πως πολύ σύντομα θα απομακρυνθούν άτομα και καταστάσεις που δυσκολεύουν την ζωή σου.

Αστρολογική επιρροή Σελήνης.
Όψεις και ζωδιακές θέσεις.
 
Εκτός από τις φάσεις της Σελήνης, έχει σημασία και η ζωδιακή θέση της την ημέρα που θα δεις το όνειρο, σε ποιο ζώδιο βρίσκεται δηλαδή και αν σχηματίζει όψη από διέλευση με τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα στον χάρτη σου. Όταν βρίσκεται στον Καρκίνο, στο Σκορπιό ή στους Ιχθύς, αυξάνονται οι πιθανότητες το όνειρο να επαληθευτεί στην πραγματική ζωή και να δεις γεγονότα πριν αυτά συμβούν, επειδή σε αυτές τις θέσεις μπορεί να εκφράσει με άνεση την ενέργεια της.

  • Όταν βρίσκεται στον Καρκίνο, ζώδιο το οποίο παραδοσιακά κυβερνά, το όνειρο ενδεχομένως να μην έχει συμβολική μορφή, αλλά να σου φανερώσει τα γεγονότα όπως ακριβώς αυτά θα συμβούν. Μεγάλη σημασία έχει τι θα αισθανθείς. Αν δεις ότι παίρνεις λύπη από πρόσωπο, αυτό θα επαληθευτεί και στην πραγματική ζωή και το αντίστροφο. Επίσης ενδείκνυται για όνειρα που προβλέπουν γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή ανθρώπων με τους οποίους είσαι συναισθηματικά συνδεδεμένος/η.
  • Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό ή πραγματοποιεί όψη από διέλευση με τον Πλούτωνα, το όνειρο σου είναι προγνωστικό και αποκαλύπτει μοιραία γεγονότα από τα οποία δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Θα μπορέσεις εύκολα να κατανοήσεις και να ερμηνεύσεις το όνειρο, καθώς δε θα διαμορφωθεί μέσα από περίπλοκα σύμβολα και σχήματα. Επίσης μπορεί να δεις κάποιο πρόσωπο που έχει πεθάνει το οποίο θέλει να σε προειδοποιήσει για κάτι. Το όνειρο κάτω από αυτή την επιρροή συνήθως προβλέπει θέματα αναγέννησης και θανάτου, είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.
  • Αν η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, στους Ιχθύς ή από διέλευση κάνει όψη με τον Ποσειδώνα, το όνειρο σου είναι αποκαλυπτικό για το μέλλον σου και δεν πρέπει να το αγνοήσεις. Κάτω από αυτή την επιρροή μπορεί να εμφανιστεί στο όνειρο σου ένας άγιος, άγγελος ή πνευματικός δάσκαλος που θα σου δώσει πνευματική καθοδήγηση και αποτελεί ξεκάθαρο σημάδι μιας ανώτερης δύναμης που σε προστατεύει. Το βαθύτερο μήνυμα του ονείρου θα χρειαστεί όμως προσπάθεια για να αποκωδικοποιηθεί.


    Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
    Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.