astropedia.gr

Ερμής ανάδρομος (R) από 10/9

Ερμής ανάδρομος (R) από 10/9
Η τρίτη αναδρομή του Ερμή για φέτος αρχίζει στις 10 Σεπτεμβρίου με τον πλανήτη να παραμένει ανάδρομος μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Η αναδρομή αρχίζει στην 9η μοίρα του Ζυγού και ολοκληρώνεται στην 24η μοίρα της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών και το τρίτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων.

Γενικά, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (ανεξαρτήτως ζωδίου), άλλα θα λέμε κι άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Έτσι, θα συνειδητοποιήσουμε την αξία της λαϊκής ρήσης «Η σιωπή είναι χρυσός». Επιπρόσθετα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναδρόμησης του Ερμή πιθανώς θα βιώσουμε αναβολές ή ακυρώσεις κοντινών ταξιδιών, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στις μετακινήσεις μας και θα αισθανθούμε στρες το οποίο θα σχετίζεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οχήματά μας ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τη σύνδεσή μας στο ίντερνετ, τα μέσα μαζικής δικτύωσης ή τα κινητά μας τηλέφωνα. Σε γενικές γραμμές, οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις μας καθίστανται εξαιρετικά δύσκολες ή και προβληματικές, ενώ τα τεχνολογικά μέσα που θα έχουμε στη διάθεσή μας ίσως αποδειχθούν δυσλειτουργικά.. Τέλος, ας είμαστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της οδήγησης γιατί δεν αποκλείονται μικροατυχήματα άνευ σημασίας, ιδιαίτερα εξαιτίας της απροσεξίας των άλλων. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό
Στις 10/9 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου, αρχίζουμε σταδιακά να γινόμαστε πιο μοναχικοί και να τείνουμε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε θεωρητικά να μας οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και αυτογνωσίας. Ο Ζυγός, ως γνωστόν, είναι ένα ζώδιο το οποίο συνδέεται με τη δικαιοσύνη, την ισορροπία και τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις. Έτσι, για όσο διάστημα ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Ζυγό αναζητούμε απεγνωσμένα τις εσωτερικές μας ισορροπίες. Αυτή η αβυσσαλέα αναζήτηση, όμως, φέρνει φοβίες και ανασφάλειες. Συν τοις άλλοις, η κοινωνική μας ζωή αναμφίβολα διαταράσσεται, καθώς αισθανόμαστε ότι οι γύρω μας δε μας καταλαβαίνουν. Και πράγματι, εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι για παρεξηγήσεις, παρερμηνεύσεις και παρανοήσεις. Καλό θα είναι, λοιπόν, να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά πριν πούμε ή γράψουμε οτιδήποτε. Αν σχεδιάζουμε κάποια αγοραπωλησία ή σκοπεύουμε να προβούμε σε διαπραγματεύσεις ή ακόμη και να προχωρήσουμε σε υπογραφή συμφωνητικών, το διάστημα κατά το οποίο ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους συμφωνίες. Γι’ αυτό ας περιμένουμε πρώτα να ορθοδρομήσει πριν οριστικοποιήσουμε την οποιαδήποτε συμφωνία.

Το διάστημα 10-23 Σεπτεμβρίου η σκέψη μας επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις, τις οποίες προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε και να κατανοήσουμε. Τα κίνητρα των συμπεριφορών των γύρω μας, οι αντιδράσεις τους και οι βλέψεις τους «μπαίνουν στο μικροσκόπιο» για τα καλά. Το αίσθημα της μοναξιάς μπορεί κάποιες φορές να είναι ανυπόφορο, καθώς η ευρύτερη κακοδαιμονία μας θα μοιάζει να πηγάζει από τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους και κυρίως από τις ερωτικές μας σχέσεις ή τις σχέσεις μας με κολλητούς φίλους και συνεργάτες. Πάντως, παρά την πίεση που ενδεχομένως θα αισθανθούμε, θα προσπαθήσουμε να μην αδικήσουμε κανέναν, γι’ αυτό και θα είμαστε πιο αναποφάσιστοι και πιο αναβλητικοί από ποτέ.

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις 23 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, που είναι το ζώδιο της κυριαρχίας του. Έτσι, η διαδικασία της ενδοσκόπησης εντείνεται και οι όποιες φοβίες ή ανασφάλειες αρχίζουν σταδιακά να τοποθετούνται στο περιθώριο. Ο νους μας επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες, γίνεται ακόμα πιο σχολαστικός και οργανωτικός και κυριολεκτικά «κατακλύζεται» από έμπνευση και οίστρο. Από την άλλη, δεν αποκλείονται διανοητικές εμμονές, πνευματική κούραση (πιθανώς και εξάντληση ή υπερκόπωση) καθώς και περισσότερες παρεξηγήσεις με τους γύρω μας, μια και στο συγκεκριμένο ζώδιο ο Ερμής γίνεται πιο καυστικός, επικριτικός, ενίοτε και πικρόχολος.

Το διάστημα 23 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου το γενικότερο μοτίβο διαφοροποιείται. Η προσοχή μας αρχίζει σταδιακά να στρέφεται στην καθημερινότητά μας, στην υγεία μας, στη διατροφή μας, στη φυσική μας κατάσταση και στα εργασιακά μας ζητήματα. Η γραφειοκρατία για κάποιο λόγο μοιάζει πιο γιγαντωμένη από ποτέ και μας ταλαιπωρεί σε εξαντλητικό βαθμό. Η αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους μας δυσκολεύει ενώ η τεχνολογία «φρενάρει» την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά μας. Ένα παρελθοντικό θέμα που σχετίζεται με την υγεία μας έρχεται πάλι στην επιφάνεια, ενώ δεν αποκλείονται διλήμματα και προβληματισμοί σε σχέση με το θέμα της πανδημίας, η οποία πιθανώς θα παρουσιάσει έξαρση κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Ο εκ νέου εμβολιασμός θα αποτελέσει ίσως ένα μείζον θέμα. Πάντως, αν έχουμε σκοπό να συγγράψουμε κάτι, μας δίνεται η ευκαιρία να πετύχουμε ένα αξιοθαύμαστο, σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα, κατόπιν υπερβολικής προσπάθειας και πνευματικού μόχθου.ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής του

  • Στις 19 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής σε αντίθεση με τον επίσης ανάδρομο Δία φέρνει στιγμιαία πολυλογία και επιπολαιότητα. Επίσης, λόγω της προαναφερθείσας όψης, στην προσπάθειά μας να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, χάνουμε το μέτρο και αναλωνόμαστε στη συλλογή ανούσιων και άχρηστων πληροφοριών οι οποίες τελικά μας απομακρύνουν από την επίτευξη της γνώσης αλλά και από την πνευματική μας εξύψωση.
  • Στις 23 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο. Ως εκ τούτου, ο νους μας γίνεται στιγμιαία υποκειμενικός και άκαμπτος ενώ ταυτόχρονα μοιάζει να χαρακτηρίζεται από έπαρση και αλαζονεία.
  • Στις 26 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη και, έτσι, μπαίνουμε στη διαδικασία να επανεξετάσουμε την ερωτική μας ζωή, ενώ δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις κατά την αλληλεπίδρασή μας με το ταίρι μας.
  • Στις 27 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής κάνει τρίγωνο με τον επίσης ανάδρομο Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να γίνουμε χειριστικοί με κάποιο τρόπο. Ο νους μας μοιάζει πολύπλευρος και ευρηματικός, ενώ την ίδια στιγμή μας δίνεται η δυνατότητα να επηρεάσουμε μια ομάδα ανθρώπων προκειμένου να επιτύχουμε έναν σκοπό ή να θέσουμε σε εφαρμογή κάποιο σχέδιό μας.

Η επιρροή της διέλευσης του ανάδρομου Ερμή και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείονται προστριβές και διαφωνίες με το ταίρι σου. Ο ίδιος βασανίζεσαι και προσπαθείς να βρεις λύσεις προκειμένου να διαχειριστείς τα προβλήματα στη σχέση σου. Από τις 23/9 έως τις 2/10 (με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στον εργασιακό τομέα. Συν τοις άλλοις, ανησυχείς για την υγεία σου και μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  
ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 10 Σεπτεμβρίου φέρνει παρερμηνεύσεις και παρανοήσεις εντός του εργασιακού σου χώρου. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να διαχειριστείς τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 23 ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, έτσι, αυξάνονται σημαντικά η δημιουργικότητα και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, δείξε κατανόηση στα θέλω τους και απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Σημειώνεται ότι ο Ερμής συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά έως τις 2/10. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/9-23/9 μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να νοσταλγήσεις τα παιδικά σου χρόνια καθώς και την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται η αναβολή ή η ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού ή κάποιας εκδρομής που σχεδιάζεις για λόγους αναψυχής. Στις 23 Σεπτεμβρίου το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σου δημιουργήσει σκέψεις ή προβληματισμούς σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/9-23/9 φέρνει παρερμηνεύσεις και παρεξηγήσεις με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης ή/και αναπόλησης. Στις 23/9 η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου δυσχεραίνει τις μετακινήσεις σου και την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκαλέσει και βλάβες σε οχήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα που έχεις στην κατοχή σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 10 έως τις 23 Σεπτεμβρίου χαρίζει οίστρο και εμπνεύσεις στο νου σου. Ωστόσο, την ίδια στιγμή μοιάζεις κάπως μοναχικός και αποστασιοποιημένος. Μάλιστα, επανεξετάζεις διάφορα θέματα και αναθεωρείς τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Το διάστημα 23/9-2/10 ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού του συστήματος των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις σε μια κάπως επώδυνη φάση αυτοαξιολόγησης. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνήτης σου (Ερμής) κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι ανασφάλεια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα και προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Βέβαια, δεν αποκλείεται το εν λόγω διάστημα να λάβεις κάποιο χρηματικό ποσό που σου χρωστάει κάποιος εργοδότης ή συνεργάτης σου. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου το διάστημα 23/9-2/10 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν, με αποτέλεσμα να βιώνεις υπαρξιακή μοναξιά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από τις 10 Σεπτεμβρίου σου φέρνει επικοινωνιακά μπερδέματα αλλά ταυτόχρονα σε βοηθάει να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να διερευνήσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου. Στις 23/9 ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στη μεταφυσική και στις τέχνες. Η διαίσθησή σου μοιάζει πανίσχυρη και οι εμπνεύσεις σου περισσότερες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα 10/9-23/9 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ζυγό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, προσπαθείς να συντονιστείς με το συλλογικό ασυνείδητο και να ακολουθήσεις τη φωνή του ανώτερου εαυτού σου. Τα όνειρά σου είναι έντονα και χρίζουν σωστής ερμηνείας και αποκωδικοποίησης. Στις 23/9 ο Ερμής, ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά ως τις 2/10, εισέρχεται στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω κάποιας παρανόησης ή παρερμήνευσης. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 10 έως τις 23 Σεπτεμβρίου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι φίλοι σου δεν σε καταλαβαίνουν. Αν είσαι μέλος ενός σωματείου, μπορεί να νιώσεις ότι το συγκεκριμένο σωματείο στερείται συλλογικότητας και ανιδιοτελών οραμάτων, γεγονός το οποίο σε απογοητεύει. Στις 23 Σεπτεμβρίου η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τους προσωπικούς σου στόχους και κυρίως τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να αναθεωρήσεις έννοιες όπως στάτους, επιτυχία και εσωτερική ολοκλήρωση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα 10/9-23/9 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ζυγό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Το διάστημα 23/9-2/10 ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες και σε βάζει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ιδεολογίας σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 10/9 μέχρι τις 23/9 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει την αναβολή ή την ακύρωση ενός μακρινού ταξιδιού που σχεδίαζες. Ο νους σου διψά για γνώση αλλά δεν αρκείται σε επιφανειακές προσεγγίσεις. Αναζητά βάθος και ουσία σε οτιδήποτε μελετάς. Στις 23/9 η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με την ψυχολογία, τον αποκρυφισμό και τη μεταφυσική. Συν τοις άλλοις, για κάποιο λόγο γίνεσαι χειριστικός και έμμεσα ελεγκτικός προς τους γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη κατά το διάστημα 10/9-23/9 σου δημιουργεί την ανάγκη να ερευνήσεις σε βάθος και να ανακαλύψεις την κρυμμένη, την αόρατη διάσταση των προσώπων που σε περιβάλλουν καθώς και των διαφόρων καταστάσεων γύρω σου. Στις 23/9 ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σου χάρτη και παραμένει ανάδρομος ως τις 2/10. Έτσι, κατά την προαναφερθείσα χρονική περίοδο, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου διέρχονται κρίση, καθώς η ασυνεννοησία και η έλλειψη ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας μοιάζουν να κυριαρχούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter