astropedia.gr

Ερμής (R) εξάγωνο Ουρανός στις 30/6

Ερμής (R) εξάγωνο Ουρανός στις 30/6
Από τις 27 Ιουνίου ως τις 5 Ιουλίου, ο ανάδρομος Ερμής στο συναισθηματικό και υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 6η ως την 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αυτό το διάστημα, έχεις το θάρρος και τη δύναμη να αλλάξεις τη ζωή σου και να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα σου, αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ενθουσιάζουν. Μπορεί να επαναστατήσεις ενάντια στις παραδόσεις ή τις ξεπερασμένες καταστάσεις καθώς θέλεις να κάνεις κάτι πρωτοποριακό και πρωτότυπο. Όσο όμως διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια εξαιρετική περίοδος να σκαλίσεις πάλι σημειωματάρια, να ξαναδείς τα αρχεία στον υπολογιστή σου και γενικότερα να αναζητήσεις καλές ιδέες που άφησες στο παρελθόν, καθώς αυτή εδώ η όψη ουσιαστικά μιλά για το εξής: Παλιές ιδέες σου δίνουν ξαφνικές λύσεις στο σήμερα!

Είναι άλλωστε η δεύτερη φορά που οι δυο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν όψη, έτσι μάλλον επανεξετάζεις τα δεδομένα που σου παρουσιάστηκαν γύρω στις 5 Ιουνίου. Αυτό το διάστημα επίσης γίνεσαι ανυπόμονος και αυθόρμητος και έχεις ανάγκη για ενθουσιασμό και περιπέτεια καθώς επίσης και μια ισχυρή επιθυμία να μάθεις, να επεκταθείς και να αναπτυχθείς. Επωφελείσαι λοιπόν από δεύτερες ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να ξαναέρθουν από το πουθενά και σου ανοίγουν ένα παράθυρο στην επέκταση και την ανάπτυξη.

Έτσι λοιπόν, τολμάς να πάρεις ρίσκα και να κάνεις κάτι διαφορετικό προκειμένου να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, νιώθεις ζωντανός και σίγουρος για τον εαυτό σου. Απομακρύνεις τη στασιμότητα από τη ζωή σου, κάνεις ό, τι μπορείς για να σπάσεις τις αλυσίδες και να ξεφύγεις από τους περιορισμούς του παρελθόντος, τα αποτελέσματα όμως των ενεργειών σου θα τα δεις όταν ο Ερμής επιστρέψει και πάλι στην ορθή του φορά, μετά τα μέσα Ιουλίου, όταν θα επαναλάβει πάλι την όψη, ορθόδρομος αυτή την φορά! Μέχρι τότε καλύτερα πάντως να συμβουλευτείς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πώς να κινηθείς!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: