astropedia.gr

Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω από 13/12

Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω από 13/12
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην ένατη μοίρα (08ο29’) του Αιγόκερω στις 13 του μήνα και κατά την αναδρομή του θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου. Θέματα, αποφάσεις και καταστάσεις που μας απασχόλησαν κατά το διάστημα από την πρώτη του μήνα, τώρα αρχίζουν να δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα χρειαστεί επανεξέταση και υπομονή.

Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), και κυρίως το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Οι όψεις που θα κάνει ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω

  • στις 18/12 τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, μια όψη που μας δίνει έμπνευση, διαίσθηση και μπορούμε να εξετάσουμε διαφορετικές παραμέτρους ενός θέματος.
  • στις 21/12 εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μας κάνει να αναθεωρήσουμε την πρακτική εφαρμογή μιας ιδέας και να αναδιοργανωθούμε.

Τι να περιμένω με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω;

Αρχίζουμε σταδιακά να γινόμαστε πιο μοναχικοί και να τείνουμε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε θεωρητικά να μας οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και αυτογνωσίας. Ο Αιγόκερως, ως γνωστόν, είναι ένα ζώδιο το οποίο συνδέεται με τη λογική σκέψη, την εγκράτεια, την αυτοπειθαρχία, τον προγραμματισμό, την υπευθυνότητα, την επαγγελματική επιτυχία και την κοινωνική καταξίωση. Έτσι, για όσο διάστημα ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω αναζητούμε απεγνωσμένα την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών μας και την εκπλήρωση των στόχων μας. Αυτή η αβυσσαλέα αναζήτηση, όμως, φέρνει φοβίες και ανασφάλειες. Συν τοις άλλοις, οι προσπάθειές μας συχνά συναντούν εμπόδια. Κι αυτό είτε γιατί οι ίδιοι δεν διαχειριζόμαστε ορθά το δυναμικό μας είτε επειδή οι γύρω μας δυσκολεύονται να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρά μας και αδυνατούν να δεχτούν το πόσο πολύ επιθυμούμε να πετύχουμε.

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή από τον Αιγόκερω και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Η αναδρόμηση Ερμή στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τους προσωπικούς σου στόχους και κυρίως τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να αναθεωρήσεις έννοιες όπως στάτους, επιτυχία και εσωτερική ολοκλήρωση. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες και σε βάζει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ιδεολογίας σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αναδρόμηση του Ερμή στον Αιγόκερω εντείνει το ήδη υπάρχον ενδιαφέρον σου για γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με την ψυχολογία, τον αποκρυφισμό και τη μεταφυσική. Συν τοις άλλοις, για κάποιο λόγο γίνεσαι χειριστικός και έμμεσα ελεγκτικός προς τους γύρω σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη Οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου διέρχονται κρίση, καθώς η ασυνεννοησία και η έλλειψη ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας μοιάζουν να κυριαρχούν. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, το ενδιαφέρον σου για τον εργασιακό τομέα εντείνεται αλλά ταυτόχρονα αισθάνεσαι ιδιαίτερα πιεσμένος και στρεσαρισμένος. Συν τοις άλλοις, ανησυχείς για την υγεία σου και μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
  
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, έτσι, αυξάνονται σημαντικά η δημιουργικότητα και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, δείξε κατανόηση στα θέλω τους και απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
  
 
ΖΥΓΟΣ
Η αναδρόμηση του Ερμή στον Αιγόκερω και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σου δημιουργήσει σκέψεις ή προβληματισμούς σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου.Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
  
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αναδρόμηση του Ερμή στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου δυσχεραίνει τις μετακινήσεις σου και την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκαλέσει και βλάβες σε οχήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα που έχεις στην κατοχή σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού του συστήματος των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις σε μια κάπως επώδυνη φάση αυτοαξιολόγησης. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν, με αποτέλεσμα να βιώνεις υπαρξιακή μοναξιά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αναδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου εντείνει το ενδιαφέρον σου για τη μεταφυσική και τις τέχνες. Η διαίσθησή σου μοιάζει πανίσχυρη αλλά δυσκολεύεσαι να την αποκωδικοποιήσεις. Οι δε εμπνεύσεις σου είναι περισσότερες από ποτέ. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
  
 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω κάποιας παρανόησης ή παρερμήνευσης. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας τον αστρολόγο σου με στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.