astropedia.gr

Ερμής (R) στον Ζυγό από 27/9

Ερμής (R) στον Ζυγό από 27/9
Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο διπλωματικό και επικοινωνιακό ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 10° έως την 25° αυτών των ζωδίων. Ωστόσο, τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Ερμή, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

Στην καθημερινότητα μας θα εντοπίσουμε τα συμπτώματα του ανάδρομου Ερμή στα εξής: βλάβες στο μεταφορικό μας μέσο και στις ηλεκτρικές συσκευές, καθυστερήσεις προγραμματισμένων δρομολογίων, αναποδιές στην διάρκεια ταξιδιών, απώλειες εγγράφων ή μικροαντικειμένων, λεκτικές αστοχίες και ασυνεννοησίες καθώς και αρρυθμίες στις εμπορικές συναλλαγές. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει κρατήσουμε ως πάγια συμβουλή είναι να αποφύγουμε να υπογράψουμε συμβόλαια ή να δώσουμε τα χέρια για συμφωνίες, γιατί όταν ο πλανήτης ορθοδρομήσει θα έρθουν στην επιφάνεια ψιλά γράμματα ή σημεία τα οποία, είτε είχαμε αγνοήσει, είτε δεν είχαμε αντιληφθεί σωστά. Στα ευχάριστα συμπτώματα της ανάδρομης κίνησης του αποδίδονται οι επανεμφανίσεις ανθρώπων από το παρελθόν, ή εύρεση απολεσθέντων εγγράφων και αντικειμένων, επαναδιαπραγμάτευση συμφωνιών καθώς και η επιστροφή χρημάτων.

Τις λίγες ημέρες λοιπόν κατά τις οποίες ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον αναποφάσιστο Ζυγό, καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε, που μιλάμε, αλλά και τι λέμε στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, στους σημαντικούς «άλλους» στην ζωή μας. Πολλές υποθέσεις θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες, ενώ θα κληθούμε και να ολοκληρώσουμε πράγματα που αφήσαμε στη μέση. Παράλληλα, επανέρχονται σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν μας, ειδικά φίλοι, έτσι τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό


Την πρώτη Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που μας κάνει να βλέπουμε καχύποπτα κάθε προσπάθεια συνεννόησης.

 • Στις 4 Οκτωβρίου
  ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, που μας δίνει δεύτερες ευκαιρίες για κάτι, ανάλογα τα σημεία που ενεργοποιεί στον αστρολογικό χάρτη του καθενός.

 • Στις 9 Οκτωβρίου ο ανάδρομος
  Ερμής συναντά τον Ήλιο, που μας κάνει ιδιαίτερα υποκειμενικούς, αλλά και εγωιστές στον τρόπο που επικοινωνούμε τις ιδέες μας.

 • Στις 10 Οκτωβρίου
  ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Άρη, που μας κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους και επιθετικούς στην επικοινωνία μας. Τα παιδιά και οι μετακινήσεις μας απαιτούν προσοχή.

 • Στις 17 Οκτωβρίου
  ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, που κάνει τις σχέσεις να πουν όσα τόσο καιρό δεν… τολμούσαν!

Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, δηλαδή στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Κόψε λοιπόν ταχύτητα αν σκέφτεσαι να κάνεις τη σχέση σου επίσημη, ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Συναρπαστικές νέες ερωτικές γνωριμίες και συνεργασίες θα μπορούσαν να προκύψουν τώρα, φρόντισε όμως να επανεξετάσεις τα πάντα σε βάθος και μη χαρίζεις εύκολα την καρδιά σου ή βιαστείς να κλείσεις νέες συμφωνίες. Προτίμησε επίσης να απέχεις από την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών και νομικών εγγράφων καθώς μπορεί να υπάρχουν λάθη που δεν τα είχες προσέξει. Επιπλέον, θα μπορούσε να υπάρξει μια παρεξήγηση με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου. Τέλος, πρόσωπα ή αιτήματα από το αισθηματικό σου παρελθόν επανέρχονται δυναμικά, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι με τόσα δεδομένα θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας, έτσι θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το καθημερινό πρόγραμμά σου. Ο ανάδρομος Ερμής λοιπόν ανατρέπει τα σχέδιά σου, δημιουργώντας προβλήματα στην τεχνολογία μέσα στο χώρο της εργασίας σου και παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου. Δυστυχώς δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις μια σταθερή πορεία, ούτε και να αποπερατώσεις τις υποχρεώσεις σου στις προκαθορισμένες προθεσμίες.
Αν σκοπεύεις να αναλάβεις μια υπεύθυνη διοικητική θέση ή θέση ευθύνης γενικότερα στο εργασιακό σου περιβάλλον, μη βιαστείς καθώς μπορεί αργότερα να διαπιστώσεις ότι αυτό αυτή η θέση δεν είναι το κατάλληλη για σένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσες να έχεις κάποιες ατυχίες στην καθημερινότητά σου και να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αν δεν έχεις συμβουλευτεί τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορείς όμως να τακτοποιήσεις όλα όσα είναι σε εκκρεμότητα από παλιά. 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανατροπές και παρεξηγήσεις στην ερωτική σου ζωή δημιουργεί ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου, η ερωτική σου ζωή θα είναι λίγο αλλόκοτη και μπερδεμένη. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε τα προβλήματα στην επικοινωνία δεν θα λείψουν, όμως το σημαντικότερο είναι ότι θα θελήσεις τελικά να κατανοήσεις τι είναι αυτό που αναζητάς από το άτομο που έχεις στο πλάι σου και θα σκεφτείς σοβαρά αν τελικά η σχέση σας σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, δεν είναι η πιο ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι μόνιμο. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις από ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος, αφού ότι είχε μείνει στην μέση, ή όποια παρεξήγηση δεν είχε συζητηθεί, θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Η εύνοια πάντως δεν λείπει στον έρωτα, χάρη στην καθοδήγηση που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μικρό μπέρδεμα στο σπίτι σου και με τα άτομα που συγκατοικείς. Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου, διανύεις μία περίοδο κατά την οποία θα σκεφτείς σοβαρά τι αλλαγές θέλεις να κάνεις, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Ίσως μετανιώσεις για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος ή ακόμα και να παραδειγματιστείς από αποφάσεις και κινήσεις που έκανες παλιά. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Πιθανότατα να υπάρξει ασυνεννοησία με τα οικεία σου πρόσωπα, ή πολύ απλά αυτή την περίοδο μπορεί να θέσεις επί τάπητος συζητήσεις που ποτέ δεν έγιναν και όλο ανέβαλες, με τα πρόσωπα που αγαπάς. Συμβουλέψου όμως πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν έχεις να δεις καιρό ένα οικογενειακό άτομο, τότε αυτή την περίοδο θα υπάρξει κάποια επαναπροσέγγιση.

 
ΛΕΩΝ

Απόφυγε τα ταξίδια, την υπογραφή σημαντικών εγγράφων και την αγορά νέου τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου, τα λόγια σου και ο τρόπος που θα εκφράζεσαι δεν θα βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση από τους γύρω σου και ορισμένες φορές μπορεί να νιώσεις ότι κάτι κάνεις λάθος ή ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει εκτός από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δεν θα βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό και στην καρδιά και είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Καλό είναι αυτό το διάστημα, να αποφεύγεις τις σημαντικές συζητήσεις, τις νέες συμφωνίες και αν προγραμματίζεις αγορές τσεκάρισε τις λεπτομέρειες, για να μην βρεθείς εξ απροόπτου! Η θετική επιρροή που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, είναι ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα εμπνευστείς από το παρελθόν και θα ξανά ανακαλύψεις τρόπους έκφρασης.

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερωτηματικά στην οικονομική σου κατάσταση προκαλεί ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, έτσι θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος στις δαπάνες σου και να υπολογίζεις το κάθε τι που ξοδεύεις. Υποχρεώσεις τις οποίες είχες αμελήσει, θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει άμεσα να τις διεκπεραιώσεις. Θα ήταν καλύτερο για την ώρα να αποφύγεις τις νέες οικονομικές διαπραγματεύσεις / επενδύσεις και να αποφύγεις τα ρίσκα. Παράλληλα, από 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου, είναι ένα διάστημα που θα σε προβληματίσει κάθε είδους δέσμευση που υπάρχει στη ζωή σου. Τότε πρέπει να καλέσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που έχει τις απαντήσεις. Θα σκεφτείς σοβαρά αν στο παρελθόν έκανες τις κατάλληλες επιλογές και αν είσαι σε αυτή την φάση ευχαριστημένος από την εξέλιξη που υπάρχει γύρω σου. Πιθανώς όμως να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν, μην δανείσεις όμως και μην δανειστείς, αν θέλεις οι κόποι σου να έχουν αποτέλεσμα.

 
ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και τα πάντα γύρω σου μπορεί να σου φαίνονται μπερδεμένα, να θέλεις το χρόνο σου για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι σε γεμίζει, πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, τι προσμένεις από τους ανθρώπους γύρω σου και άλλα πολλά ερωτήματα που θα σου δημιουργηθούν. Οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και η αργοπορία των εξελίξεων σε γεμίζουν με πείσμα. Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί και διλήμματα, στην ουσία όμως σου δίνεται η ευκαιρία της ανανέωσης, υπό την καθοδήγηση που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι μία περίοδος που μπορείς να επωφεληθείς από δεύτερες ευκαιρίες, μην ξεκινήσεις όμως τίποτα από το μηδέν. Ειδήσεις, επαφές και επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, θα σου δώσουν ικανοποίηση, όμως μπορεί να σε μπερδέψουν και συναισθηματικά. Πάρε τον χρόνο σου σε κάθε κίνηση και απόφασή σου. 

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείς να εξερευνήσεις το παρελθόν και τα ερωτηματικά που σου έχουν προκαλέσει κάποια άτομα αλλά βρίσκεσαι στην ομίχλη καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο θολό και ασαφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, έτσι λοιπόν θα θελήσεις να απομονωθείς και να σκεφτείς σοβαρά τα συναισθήματά σου. Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου είναι ένα διάστημα που δεν θα έχεις την ίδια άνεση να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και μπορεί να κρατήσεις μυστικά ή να θελήσεις να απομακρυνθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου με την βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει γρήγορα να ξεμπλέξεις το κουβάρι και να κατανοήσεις καλύτερα τι θες αλλά και πώς το θες. Είναι ιδανική περίοδος, για να επιδιώξεις λίγες μοναχικές στιγμές, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια συναισθήματα κρύβονται μέσα σου το τελευταίο διάστημα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς, πως η σιωπή κάποιες στιγμές είναι χρυσός.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεις τους παλιούς φίλους σου ή ομάδες καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Αντίθετα, ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με κάποιον φίλο σου ή σε μια ομάδα. Δεν είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα σημαντικό έργο ή να ξεκινήσεις κάτι από το μηδέν. Μπορεί ακόμη και να θελήσεις να απέχεις από τα μέσα ενημέρωσης ή τουλάχιστον να περιορίσεις το χρόνο που αναλώνεις στα κοινωνικά δίκτυα. Τα σχέδια σου για το πώς θα υλοποιήσεις τους στόχους σου μπορεί να ανατραπούν ή να ματαιωθούν, ιδίως αν εμπλέκεται η τεχνολογία. Πρόσεξε μη στείλεις ένα επαγγελματικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο λάθος άτομο, και φρόντισε να δημιουργήσεις αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σου ή να τα εκτυπώσεις ή να τα αποθηκεύσεις. Θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι μόνιμο, εκτός από τις έγκυρες προβλέψεις που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, και φέρνει εμπόδια και ανατροπές στην επαγγελματική πορεία σου, αγώνα για την εξουσία και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου είναι ένα διάστημα που κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις θα μπλοκαριστούν και θα καθυστερήσουν. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες από τις αποφάσεις αλλά και τις κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και σχετίζονταν με την καριέρα σου ή μπορεί να «παγώσεις» ένα επαγγελματικό θέμα, απλά και μόνο επειδή δεν σου προσφέρει την σταθερότητα και την ασφάλεια που θα ήθελες. Πιθανώς να χρειαστείς καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ζυγό, θα βγουν στην επιφάνεια σκέψεις, προτάσεις και σχέδια που είχες για τη δουλειά σου στο παρελθόν και δεν τα είχες θέσει μέχρι τώρα σε εφαρμογή. 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σκέφτεσαι αν τα σχέδιά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου και σε ανανεώνει, φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις, ιδέες, γνώσεις που προϋπήρχαν στο παρελθόν, όμως δεν είχαν τεθεί ποτέ σε εφαρμογή, από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την περίοδο θα δεις ότι αλλάζεις θεωρίες, απόψεις και πιστεύω για τη ζωή… σαν τα παθήματα του παρελθόντος να σου γίνουν πλέον μαθήματα! Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια ή να πάρεις οποιεσδήποτε μεγάλες πρωτοβουλίες ή να κάνεις ένα μεγάλο άλμα σε κάτι αν δεν το έχεις ερευνήσει διεξοδικά, μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να ολοκληρώσεις μια ημιτελή γνώση ή να πας ένα ταξίδι κάπου όπου έχεις ξαναπάει ή να επανασυνδεθείς με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα από τη δική σου. 
 
 
ΙΧΘΥΕΣ

Αν αυτή την περίοδο περιμένεις κάποια χρήματα, να ξέρεις ότι θα καθυστερήσουν αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, προκαλεί μπερδέματα, καθυστερήσεις αλλά και ανακατατάξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Δεν είναι ιδανική στιγμή για να διευθετήσεις νομικά, φορολογικά ή τραπεζικά ζητήματα, αλλά ούτε και να κάνεις ένα νέο άνοιγμα οικονομικά, γιατί στην πορεία θα σου είναι δύσκολο να το φέρεις εις πέρας. Οικονομικές υποθέσεις που θεωρούσες ότι είχαν λήξει, μπορεί τώρα να επανέλθουν στην επιφάνεια. Προσοχή γύρω στις 10/10, γιατί θα προκύψουν προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα, σχετικά με κάποιο ζήτημα οικονομικό. Από την άλλη πλευρά ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σου θυμίζει ένστικτα, επιθυμίες, απωθημένα και ερωτικές στιγμές από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να ανοίξει ξανά μια ερωτική ιστορία από τα παλιά, αλλά αυτό θα το μαθαίνεις μόνο από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το καλό είναι επίσης ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν ή να καταφέρεις να αποπληρώσεις μια παλιά οφειλή σου. 

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter