astropedia.gr

Ερμής αντίθεση Δίας (R) στις 30/7

Ερμής αντίθεση Δίας (R) στις 30/7
Από την 29 Ιουλίου ως την 1 Αυγούστου, ο Ερμής από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Αιγόκερω, μια δυσμενή όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 17η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Τώρα, το μυαλό σου (δηλαδή ο Ερμής) είναι πολύ εύθικτο και «κολλημένο» με το παρελθόν, ενώ μάλλον παραείσαι ευαίσθητος στις απόψεις και τις ιδέες σου, παρότι μπορεί να δίνεις αυθόρμητα υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσεις, λόγω της πληθωρικότητας του Δία, πλανήτη της υπερβολής στην αρνητική του πλευρά σε «αντιπαλότητα» με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Έχεις λοιπόν μια αίσθηση ενθουσιασμού και περιπέτειας, υπερασπίζεσαι με ζήλο και πάθος τα συναισθήματά σου (Καρκίνος) αλλά με λάθος τρόπο. Η ανάγκη σου για την ασφάλεια και την σιγουριά ενισχύεται, είσαι περίεργος να μάθεις τα πάντα και επιμένεις στην ανακάλυψη της αλήθειας.

Φρόντισε όμως αν κρύβεις κάποια μυστικά να μην έρθουν στο φως στους γύρω σου μέσω κάποιας απροσεξίας, ενώ ένα ακόμη που κάποιοι θα πρέπει να προσέξουν είναι να μην αφήσουν τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους «ξεκλείδωτο» και βρεθούν προ… αποκαλύψεων! Συμβουλέψου λοιπόν πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα γενικότερα πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα και ότι υπερέχεις σε γνώση, νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου ότι μπορείς να πείσεις τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σου. Φρόντισε λοιπόν να ακούς και την άλλη όψη του νομίσματος!

Από την αντίθετη πλευρά, γίνεσαι εξαιρετικά γενναιόδωρος με τους γύρω σου αλλά δυστυχώς οι άλλοι δεν θα σου αναγνωρίσουν τα όσα προσφέρεις. Παρόλο που δίνεις απλόχερα τις συμβουλές σου και είσαι διαχυτικός στην επικοινωνία σου με τους άλλους, πρόσεξε να μη δίνεις υπερβολική σημασία στη δική τους γνώμη. Τώρα η κρίση σου δεν θα είναι σωστή και αυτό απορρέει από το γεγονός ότι βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα ή λόγω του εγωισμού σου. Η λύση είναι να λειτουργείς με το ρητό: «κάνε το καλό και ρίξ’το στο γιαλό»!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: