astropedia.gr

Ερμής στον Σκορπιό από 10/11

Ερμής στον Σκορπιό από 10/11
Ο Ερμής εισέρχεται ξανά στον Σκορπιό στις 10 Νοεμβρίου και η επικοινωνία είναι πιο συγκεκριμένη, πιο φειδωλή, αλλά και πιο αποτελεσματική. Μέχρι τις 20 Νοέμβρη όμως το κλίμα δεν ξεκαθαρίζει εντελώς, μέχρι δηλαδή ο Ερμής να βγει από την «σκιά» του. Ξανά αναγκαζόμαστε να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό, βαθύτερο εαυτό μας και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με τους άλλους. Ωστόσο η «σκοτεινή» πλευρά του Σκορπιού «μεταμορφώνει» τον Ερμή σε έναν ντετέκτιβ που αμφιβάλλει για όλους και για όλα και τεστάρει διαρκώς. Ενώ λοιπόν θέλουμε να μιλήσουμε για τις βαθύτερες εσωτερικές μας σκέψεις δεν ξέρουμε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε και αναγκαστικά κρατάμε τα πιο πολλά μυστικά, αφού δεν τα μοιραζόμαστε. Αυτόν που μπορείς να εμπιστευτείς όμως, είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Επιπλέον, ο Ερμής από τον Σκορπιό κάνει τον τρόπο σκέψης μας εντελώς ενστικτώδη. Αυτό μας ωθεί στο να φτάνουμε σε βάθος στα πράγματα χωρίς να τα υπεραναλύουμε. Ευνοούνται λοιπόν αυτή την περίοδο εργασίες που αφορούν σε καθετί μυστικοπαθές και κρυφό, όπως κατασκοπεία, ενασχόληση με αποκρυφιστικές τέχνες, τη θρησκεία, τη βιολογία, τα πειράματα, το σεξ και τις προεκτάσεις του, αλλά και τη σχέση μας με τον πλούτο.
 
Η διέλευση του Ερμή από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Παρθένους και Αιγόκερους, και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Καρκίνους και Ιχθύς. Από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 18 έως τις 25 Νοεμβρίου και από 25 Νοεμβρίου έως την πρώτη Δεκεμβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.  

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά την διέλευσή του από τον Σκορπιό


Η διέλευση του Ερμή από τον Σκορπιό και τα ζώδια
 


ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Οι σκέψεις που υπάρχουν στο υποσυνείδητό σου μετουσιώνονται σε κάτι καλύτερο και μαθαίνεις από τα παθήματα του παρελθόντος. Δεν διστάζεις να ξεκινήσεις συζητήσεις για να αποκαλύψεις ό,τι είναι κρυφό, πιθανώς και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Άλλωστε, εκφράζεσαι πλέον πιο ωμά και πιο αληθινά, ακόμη και αν οι άλλοι εισπράττουν από σένα μια πιο απόλυτη στάση. Μπορείς όμως να προσεγγίσεις τους άλλους και να τους κατανοήσεις μέσα από τη διαίσθησή σου. Αυτή είναι επίσης μια καλή χρονική περίοδος για να αποκτήσεις γνώση σχετικά με οικονομικά θέματα, εφορίες, δάνεια, τράπεζες, οφειλές και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις. Στις σχέσεις σου όμως ζητάς χειροπιαστές αποδείξεις.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Έχεις υποστήριξη σε μια σχέση ή μια συνεργασία από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο που σε διαφωτίζει σε πράγματα που είναι απαραίτητο να γνωρίζεις. Συζητάς για όσα σκέφτεσαι με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος, κατανοείς το τι χρειάζεσαι από μια σχέση, αλλά και τι πρέπει να δώσεις. Παράλληλα, η πειθώ σου είναι αυξημένη και πετυχαίνεις να αποκομίσεις ηθική ικανοποίηση ή υλικό κέρδος από μια υπόθεσή σου. Δείξε όμως και περισσότερη διαλλακτικότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Εργασία και χαρά λοιπόν είναι η φράση που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Τα θέματα της καθημερινότητάς σου και πώς θα την κάνεις πιο εύκολη για εσένα και τους γύρω σου είναι το σημαντικότερο για εσένα. Εμπιστέψου το ένστικτό σου και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο αυτές τις μέρες για σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις αλλά και για να μπορέσεις να δεις τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσένα. Μην ξεχνάς πως η ειλικρίνεια είναι σημαντική αλλά μερικές φορές μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Δεν σε κρατάει τίποτα κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης. Έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις. Σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά θέματα και γι' αυτό επιλέγεις να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή τα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Οι φίλοι και οι γνωστοί σου σε βοηθούν να ξεφεύγεις αλλά ταυτόχρονα σου δείχνουν και καινούρια πράγματα που ανοίγουν το μυαλό σου. Οι όποιες εντάσεις στην σχέση σου ξεπερνιούνται, αν πραγματικά μπορέσεις να δεις τα δικά σου λάθη και να ζητήσεις συγγνώμη όταν πρέπει αλλά και να αποδώσεις ευθύνες στον άλλον με έναν ευγενικό και ήρεμο τρόπο. Βρίσκεις την χρυσή τομή χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Είσαι αρκετά συναισθηματικός και νοσταλγικός αυτές τις μέρες. Σκέφτεσαι το παρελθόν σου και πού αυτό σε έχει οδηγήσει. Ωστόσο αυτή η διέλευση μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος, ακόμη και χωρίς κάποιο προφανή λόγο, όμως απολαμβάνεις τη μοναξιά σου σκεπτόμενος στην ηρεμία του σπιτιού σου. Σκέφτεσαι επίσης να ανανεώσεις το χώρο που ζεις, να τον κάνεις πιο άνετο και λειτουργικό. Αυτή η διέλευση του Ερμή σου προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να στοχαστείς και να δεις σε βάθος κάποια πράγματα που σε απασχολούν, να κάνεις εκκαθάριση από το παρελθόν και να αναγεννηθείς πνευματικά με τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Ερμή, δικού σου κυβερνήτη μαζί με τους Διδύμους,  γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Αυτή την περίοδο έχεις πολλές ιδέες και δεν κρατάς την άποψή σου μόνο για εσένα. Αντίθετα θέλεις να την μεταφέρεις σε όλους. Τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα στην ζωή σου και προσπαθείς να προλάβεις να κάνεις τα πάντα. Οι δημόσιες σχέσεις σου διευρύνονται και εσύ έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα από τα οποία όλο και κάτι μπορείς να αποκομίσεις, ενώ περνάς σε περίοδο με σημαντικά μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, επαφές και συναντήσεις που παίζουν ουσιαστικό ρόλο.


ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Θα έχεις την ευκαιρία να εισπράξεις χρήματα για τις υπηρεσίες που προσφέρεις και να ωφεληθείς από εμπορικές και λοιπές συναλλαγές. Παράλληλα όμως θα κληθείς να εξετάσεις τον προϋπολογισμό σου και ψάχνεις πώς θα οργανώσεις τις δαπάνες και τα έξοδά σου. Επίσης, ίσως ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις για μια νέα οικονομική συμφωνία και επανεξετάζεις την απόδοση των επενδύσεων σου, ενώ μπορεί να έχεις αυξημένη πελατεία αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, σενάρια για τα οποία μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο πώς να τα υλοποιήσεις. Το σίγουρο είναι πως ξοδεύεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου σε υλικό επίπεδο. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή, γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν είσαι ο κερδισμένος αυτής της διέλευσης. Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις κάθε είδους δυσκολία που μπορεί να έρθει στην ζωή σου και ειδικότερα στην σχέση σου, χάρη και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δεν βιάζεσαι να μιλήσεις, αλλά όταν θα πεις κάτι θα είναι αυτό που πρέπει και θα έχεις βρει και τον κατάλληλο τρόπο να το πεις. Αν είσαι σε σχέση, μην εθελοτυφλήσεις σε τυχόν θέματα γιατί τώρα είναι η ώρα να δεις την αλήθεια και να ανανεώσεις την σχέση  μέσα από ουσιαστική επικοινωνία και ίσως και κανένα ταξιδάκι.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Έτσι λοιπόν σου δημιουργούνται σκέψεις με τη μορφή της διαίσθησης που σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα. Νιώθεις πως πρέπει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και το μυαλό σου και συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αυτό σε οδηγεί σε μια μικρή απομόνωση και δεν μοιράζεσαι όσα σκέφτεσαι και νοιώθεις.  Το ζώδιό σου δεν αντέχει την μοναξιά και γι΄ αυτό θα βρεις διέξοδο με την φαντασία σου στην δύσκολη καθημερινότητά σου. Σίγουρα κάποια πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, ενώ τα ενδιαφέροντά σου γίνονται πιο μεταφυσικά. Φρόντισε όμως να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες που εγείρουν δυσμενή σχόλια σε βάρος σου.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς, αλλά και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και θέλεις να βρίσκεσαι μέσα σε πολύ κόσμο. Βλέπεις πια τον εαυτό σου στην ρεαλιστική του διάσταση, διευρύνεις τη φήμη σου και κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να προωθήσεις προς τα έξω ένα έργο σου χάρη στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μοιράζεσαι πιο εύκολα σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα με φίλους, και ωφελείσαι από τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά και παρέες, ενώ μπορείς να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την δημόσια εικόνα σου, σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, την φήμη και το κύρος. Παράλληλα αυτή την περίοδο κάνεις κάποια έξοδα για να ενισχύσεις το γόητρό σου, ενώ σημαντικά πρόσωπα διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο σε θέματα που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες σου. Ένα από αυτά δεν είναι άλλο από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ταυτόχρονα σκέφτεσαι ποια είναι τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να πάρεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, καταλαβαίνεις όμως ότι θα πρέπει πλέον να παίζεις το παιχνίδι σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν θέσει άλλοι, έχεις να μάθεις πολλά τώρα, ακόμη και αν είσαι ανταγωνιστικός.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση του Ερμή, γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Φιλοσοφείς το πριν, το τώρα και το μετά, λειτουργείς περισσότερο αλτρουιστικά, ακόμη και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις πάντα και το ατομικό συμφέρον. Γεμίζεις με νέες γνώσεις και γίνεσαι την ίδια στιγμή μαθητής και δάσκαλος. Τώρα γίνεσαι πιο περίεργος και διεισδυτικός στην επικοινωνία σου, ίσως ακόμα θελήσεις να πας ένα ταξίδι ή ασχοληθείς σε βάθος με τις σπουδές σου και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ τώρα προχωρά ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα που σε είχε απασχολήσει. Για όσα θες να μάθεις πάντως, εμπιστεύεσαι μόνο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: