astropedia.gr

Ερμής στον Σκορπιό από 27/9

Ερμής στον Σκορπιό από 27/9
Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του διπλωματικού Ζυγού για να περάσει στον ευαίσθητο και σκληρό ταυτόχρονα Σκορπιό. Στις 14 Οκτώβρη ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στην 11η μοίρα, αυτό το άρθρο λοιπόν αναλύει την διέλευση του πλανήτη μέχρι πριν την αναδρόμησή του.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που συνδέεται περισσότερα από κάθε άλλο με τα βασικά μας ένστικτα, την σεξουαλικότητα αλλά και την αυτοκαταστροφή. Εδώ έρχεται ο Ερμής να μας αναγκάσει να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό, βαθύτερο εαυτό μας και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με τους άλλους. Ωστόσο η «σκοτεινή» πλευρά του Σκορπιού «μεταμορφώνει» τον Ερμή σε έναν ντετέκτιβ που αμφιβάλλει για όλους και για όλα και τεστάρει διαρκώς. Ενώ λοιπόν θέλουμε να μιλήσουμε για τις βαθύτερες εσωτερικές μας σκέψεις δεν ξέρουμε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε και αναγκαστικά κρατάμε τα πιο πολλά μυστικά, αφού δεν τα μοιραζόμαστε. Αυτόν που μπορείς να εμπιστευτείς όμως, είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Επιπλέον, ο Ερμής από τον Σκορπιό κάνει τον τρόπο σκέψης μας εντελώς ενστικτώδη. Αυτό μας ωθεί στο να φτάνουμε σε βάθος στα πράγματα χωρίς να τα υπεραναλύουμε. Ευνοούνται λοιπόν αυτή την περίοδο εργασίες που αφορούν σε καθετί μυστικοπαθές και κρυφό, όπως κατασκοπεία, ενασχόληση με αποκρυφιστικές τέχνες, τη θρησκεία, τη βιολογία, τα πειράματα, το σεξ και τις προεκτάσεις του, αλλά και τη σχέση μας με τον πλούτο.
 
Η διέλευση του Ερμή από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Παρθένους και Αιγόκερους, και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Καρκίνους και Ιχθύς. Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 8 έως τις 14 Οκτωβρίου, κυρίως όσοι είναι γεννημένοι στο ξεκίνημά του.

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από τον Σκορπιό


Στις 7/10 ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες ανατροπές λόγω… ξεροκεφαλιάς, αλλά και κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή  και τα ζώδια
 

ΚΡΙΟΣ

Κατά την διάρκεια της διέλευσης του Ερμή από το Σκορπιό εστιάζεσαι στο κομμάτι που αφορά τον βαθύτερο εαυτό σου, ενώ θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο. Επιπροσθέτως, η λογική σου και η διαίσθησή σου έρχονται σε μια ισορροπία που σου βοηθάει να χειριστείς καλύτερα κάθε σου πρόβλημα και ιδιαίτερα αν αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με το παρελθόν σου. Η εσωτερική σου αναζήτηση θα φέρει κάποια διλήμματα που σχετίζονται με την προσωπική σου πορεία, ευτυχώς έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα, δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και την αγάπη σου προς την ζωή παρ’ όλο που προσπαθείς να λύσεις τα εσωτερικά σου θέματα. Εκμεταλλεύσου πάντως την παραμονή του Ερμή στον Σκορπιό, ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να βρεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις, οφειλές, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από τον Σκορπιό σου ωθεί να επανεξετάσεις τις απόψεις σου γύρω από τα θέματα των σχέσεων σου και αναζητάς πια τις σχέσεις που μπορείς πραγματικά να λειτουργήσεις ως ο εαυτός σου. Είναι η ώρα να μιλήσεις με τους ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο και να εστιάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε παρέα. Μπορείς πάντως τώρα να πεις όσα σε ενοχλούν με έναν τρόπο που θα σε ωφελήσει, αρκεί πρώτα να έχεις ακούσει τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ταυτόχρονα όμως μπορείς και να δεις τον άλλον πιο καθαρά, σε όλη αυτή τη διαδικασία όμως μην παραλείψεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου όταν χτυπήσει καμπανάκια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στο κομμάτι του χάρτη σου που αφορά στην καθημερινότητά σου, στην εργασία σου και σε κάθε είδους πρακτικά θέματα. Έτσι λοιπόν επαγγελματικές υποθέσεις καταναλώνουν αρκετή από την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βρεις χρόνο για άλλα πράγματα στην ζωή σου αυτή την περίοδο. Είναι λοιπόν ώρα για δουλειά και αυτός ο Ερμής σε… τρέχει! Η καθημερινότητά σου είναι σε εγρήγορση και οι υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου. Το θετικό κομμάτι αυτής της διέλευσης είναι πως σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις τρόπους κατανομής του χρόνου και της ενέργειάς σου που θα σε ικανοποιούν ενώ μια εκ βάθους συζήτηση με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να έχει θετικότερα αποτελέσματα από αυτά που πιστεύεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, έτσι η διασκέδαση και ο έρωτας παίζουν τώρα τον πρώτο ρόλο στην ζωή σου. Η επικοινωνία σου είναι άνετη και εύκολη αφού σε βοηθάει ιδιαίτερα το ένστικτό σου σε αυτό, και θα μπορέσεις να συνδυάσεις αυτά τα δύο πολύ καλά για να πάρεις σωστές αποφάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου πνευματική εξέλιξη. Είναι μια όμορφη και δημιουργική διέλευση που φέρνει την τάση να ικανοποιήσεις το παιδί που κρύβεται μέσα σου. Γι' αυτό και αν είσαι σε φάση μπορεί να κάνεις κάποια συζήτηση για να κάνεις παιδί. Αν είσαι ήδη γονιός, το παιδί σού απορροφά αρκετή από την ενέργειά σου. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις μέσα σου κάποια βασικά θέματα γύρω από τις υποχρεώσεις σου και την διασκέδαση, πάντα όμως να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από τον Σκορπιό επηρεάζει το κομμάτι της ζωής που αφορά στην οικογένειά σου, έτσι τα οικογενειακά θέματα και τα θέματα του σπιτιού που θα προκύψουν θα σε οδηγήσουν να αναλογιστείς τις βασικές σου ανάγκες σου. Παράλληλα, σκέφτεσαι το παρελθόν σου και έχεις μια νοσταλγική διάθεση, το οποίο σε οδηγεί να λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα παρά με την λογική σου. Έτσι, επικοινωνείς με την οικογένεια σου ευκολότερα ή με τους ανθρώπους που θεωρείς οικογένειά σου. Δεν είσαι ανοιχτός σε καινούρια πράγματα και αγαπάς το οικείο γιατί θέλεις να ξέρεις τι έχεις. Επίσης, ο Ερμής στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία σου με τους άλλους καθώς δεν είσαι όσο αντικειμενικός απαιτούν οι περιστάσεις από εσένα, είναι ζωτικής σημασίας λοιπόν να ακούσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί έντονη κινητικότητα στην ζωή σου και σε βάζει σε γρήγορους ρυθμούς, έτσι η επικοινωνία σου είναι στα καλύτερά της. Μπορείς τώρα να διακρίνεις πράγματα που οι άλλοι δεν σου λένε και να συνδιαλέγεσαι καλύτερα με τους γύρω σου και σε ένα βαθύτερο επίπεδο από ό,τι συνήθως. Το μυαλό σου κινείται πιο γρήγορα και αυτό μπορεί να σε ωφελεί στο άμεσο μέλλον, ακούγοντας παράλληλα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι επίσης καλή περίοδος για να πάρεις καινούριες γνώσεις αλλά και για να κάνεις κάποιο ταξιδάκι, ενώ η δημιουργικότητά σου και η φαντασία σου πάντως είναι σε πολύ καλά επίπεδα μέσα από αυτή την διέλευση και τις όψεις του Ερμή και θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις. Επιπλέον, μπορεί να γίνει μια καλή γνωριμία με ένα άτομο έξυπνο και επικοινωνιακό!


ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και επικεντρώνεται σε θέματα της ύλης και των οικονομικών. Δεν είναι απίθανο να υπολογίσεις πιο λεπτομερώς ζητήματα που σχετίζονται με τα χρήματα, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές σε αυτό το κομμάτι. Ως προς την καθημερινότητα είσαι σε πιο αργούς ρυθμούς ως προς τα νέα και τις ειδήσεις που μαθαίνεις και τώρα θες παραπάνω χρόνο από ό,τι συνήθως για να αποφασίσεις. Επίτρεψε στις αισθήσεις σου να πάρουν τον πρώτο λόγο και άσε πίσω για λίγο την αέρινη λογική σου. Άλλωστε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο στο πλευρό σου, δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου και νιώθεις ανανεωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Με όπλο λοιπόν την διαίσθηση και την λογική σου θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ζητήματα που αφορούν την δημιουργικότητά σου, τα παιδιά σου και τον τρόπο επικοινωνίας σου. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις κάποιο ταξίδι ξαφνικά για να διευθετήσεις τέτοιου είδους θέματα. Είσαι άλλωστε ο μεγάλος νικητής αυτής της διέλευσης! Το μυαλό σου κινείται πιο γρήγορα και το ένστικτό σου δεν σε προδίδει ποτέ, ακούγοντας και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σε όσα σε συμβουλεύει. Μπορείς λοιπόν να κατακτήσεις τους στόχους και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο λύνονται εύκολα γιατί είσαι καλά συντονισμένος με τον εαυτό σου και τους γύρω σου, γενικότερα όμως το μυαλό είναι το δυνατό σου σημείο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής έχει ενεργοποιήσει ένα κομμάτι του αστρολογικού σου χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητό σου και την μυστική δράση. Πιθανώς λοιπόν να κρατάς μια μυστική στάση απέναντι στους άλλους και δεν ανοίγεσαι με τον συνήθη τρόπο σου, αφού τώρα μπαίνεις σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης. Ξοδεύεις την σκέψη σου για τα δικά σου θέματα και χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό για εσένα αφού το έχεις ανάγκη και θα δεις ότι σε προετοιμάζει για το επόμενο διάστημα. Έτσι, κάνε τα σχέδιά σου και προετοίμασε τις κινήσεις σου για να κατακτήσεις τους στόχους στο άμεσο μέλλον. Άκου προσεκτικά τους συνεργάτες σου και τους δικούς σου ανθρώπους και ζύγισε στο μυαλό σου αν ό,τι ακούς σε αφορά ή όχι. Δεν έχουν πάντα δίκιο οι άλλοι αλλά δεν έχουν και μονίμως άδικο. Την λεπτή γραμμή σε βοηθά να την ξεδιαλύνεις ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και κινεί θέματα που αφορούν την δράση σου στην κοινωνία και μέσα σε κοινωνικές ομάδες. Ασχολείσαι λοιπόν ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν το κοινό καλό αλλά και την επιστήμη και την τεχνολογία, νιώθεις πως θέλεις να δράσεις καινοτομικά και πρωτοποριακά σε ό,τι κάνεις. Χρησιμοποιείς την διαίσθηση σου για να κατανοήσεις καλύτερα τους άλλους και αναζητάς ομαδικές διαδικασίες, καθώς λειτουργείς καλύτερα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο ή όταν συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι όμως σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με έναν τρόπο που θα το ακούσει πολύς κόσμος. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να διαλέξεις αν οι άνθρωποι του φιλικού σου περιβάλλοντος είναι πραγματικά αυτοί που θέλεις ή είναι δίπλα λόγο συνήθειας και θα χρειαστεί να πράξεις αναλόγως.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής αγγίζει τα θέματα της καριέρας σου και της κοινωνικής σου καταξίωσης έτσι λοιπόν επικεντρώνεσαι πάνω σε αυτά και σε όσα θέλεις να πετύχεις σε αυτούς τους τομείς. Μέσα από αυτή την διέλευση του Ερμή θα σου έρθουν ευκαιρίες να βελτιώσεις αυτούς τους τομείς, άδραξε την ευκαιρία και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει σε έναν τέτοιο δρόμο, ακούγοντας και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ένα από τα ατού σου είναι ότι ξέρεις καλά τι να κρατάς μυστικό και τι να μοιράζεσαι με τους άλλους. Είναι η ώρα να εξετάσεις λίγο κάποια πράγματα στην ζωή σου, καθώς σε απασχολεί να δεις την τροπή που έχει πάρει η ζωή σου και η καριέρα σου. Μην ξεγελαστείς όμως και πιστέψεις πως η δουλειά που έχεις κάνει ως τώρα είναι αρκετή, αφού χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σου, ανακινώντας από εκεί θέματα της πνευματικής σου εξέλιξης και μόρφωσης. Θα νιώσεις πως αποκτάς πνευματική δύναμη που σου επιτρέπει να ανταποκριθείς με διαισθητικότητα απέναντι στα πράγματα, ενώ σου δίνονται ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση που θα ικανοποιήσουν βαθύτερες ανάγκες σου που ίσως αγνοούσες ή παραμελούσες μέχρι πρότινος. Γενικότερα, αυτή η διέλευση δεν μπορεί παρά να σου φέρει θετικά γεγονότα, μιας και η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη και θέλεις να μάθεις καινούρια πράγματα, πολλά από τα οποία μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Έλα σε επαφή με ανθρώπους που σχετίζονται με το εξωτερικό ή αν υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο στα σκαριά, να ξέρεις ότι ευνοείται αρκετά για να αρχίσει να κινείται πιο έντονα. Τέλος, η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιο μακρινό ταξίδι με το ταίρι σου που τελικά να αποδώσει και στην καριέρα σου.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: