astropedia.gr

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό στις 22/3

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό στις 22/3
Από τις 20 ως τις 24 Μαρτίου, ο Ερμής στο συναισθηματικό και υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 1η ως την 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αυτή είναι η τρίτη φορά που αυτοί οι δυο πλανήτες σχηματίζουν την ίδια όψη στις ίδιες μοίρες, έτσι πιθανώς να είχες μια πολύ σημαντική πληροφορία γύρω στις 5 Φεβρουαρίου, μετά είχες συμπληρωματικές πληροφορίες πάνω σε αυτή γύρω στις 29 Φεβρουαρίου και τώρα είναι η ώρα που παίρνεις οριστικές πληροφορίες σε αυτό το θέμα που σε γυροφέρνει από τις 5/2. Το διάστημα αυτό λοιπόν έρχονται ξαφνικές πληροφορίες που σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες ή μαθαίνεις μια απροσδόκητη είδηση που λειτουργεί θετικά για όσα σχεδιάζεις και ταυτόχρονα αυτές τις μέρες «κατεβάζεις» πολλές και καλές ιδέες που σε βοηθούν να λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν.

Το μυαλό σου λοιπόν στροφάρει ταχύτερα, παρά το ότι αυτές τις μέρες απεχθάνεσαι την ενασχόληση με βαρετές υποθέσεις και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας μέσα στην καθημερινότητά σου. Αυτές τις μέρες λοιπόν είσαι πιο ευέλικτος στις συζητήσεις, μπορείς να καταλάβεις περισσότερα από τους συνομιλητές σου και γενικότερα κάνεις με άνεση τις καθημερινές συναλλαγές σου, πρόσεξε όμως να είσαι συγκαταβατικός. Ταυτόχρονα όμως είναι μια καλή στιγμή για να συλλάβεις την ιδέα ενός νέου εγχειρήματος με το οποίο θα ασχοληθείς στο εξής, ειδικά αν έχει να κάνει με οικονομικά (Ταύρος). Η τεχνολογία άλλωστε είναι στο πλευρό σου και μέσω αυτής έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν την ίδια οπτική γωνία με σένα.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Παράλληλα, μέσα από τη συμμετοχή σου σε ομάδες ή από τις παρέες σου αποκομίζεις κάποιο κέρδος, διανοητικό ή υλικό και λειτουργείς καλά σε εργασίες που απαιτούν ισχυρή σκέψη. Επιπλέον, κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις αυτές τις ημέρες και μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: