astropedia.gr

Ερμής (R) τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 26/5

Ερμής (R) τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 26/5
Από τις 23 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου, ο ανάδρομος Ερμής από το γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου θα είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η ευνοϊκή όψη θα επηρεάσει θετικά τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 25η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη εδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα, αναζητάς βαθιές συνομιλίες, ψάχνεις κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων αλλά αυτό που ανακαλύπτεις σε αναστατώνει και σε σοκάρει. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο απολαμβάνει τον ευγενικό τρόπο επικοινωνίας, το μυαλό ζυγίζει τα πράγματα και δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση. Ωστόσο κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργείται αυταρχισμός και εξουσία στις συζητήσεις σου με τα προσφιλή σου πρόσωπα, ίσως επίσης έχεις μερικές αποκαλύψεις για το παρελθόν, ειδικά όσα σε απασχόλησαν γύρω στις 10/4 που αυτοί οι δυο πλανήτες επανέλαβαν αυτή την όψη όταν ο Ερμής ήταν ορθόδρομος.

Θα έχεις δυσκολία στο να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου, καθώς η ευγένεια και η αντικαθίστανται από το δογματισμό και την επιβολή των απόψεων σου μέσω της χειραγώγησης (Ταύρος). Αυτό το διάστημα δείχνεις καθαρά τη δυσαρέσκειά σου, χωρίς να υπολογίζεις τα συναισθήματα και την αντίδραση των άλλων. Ο Ταύρος μάλιστα, το ζώδιο που βρίσκεται ο Ερμής είναι ζώδιο της Αφροδίτης, έτσι μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που αγνοούσες στα ερωτικά ή τα οικονομικά, πιθανώς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Αυτή η όψη μπορεί να σε βάλει σε αντίθεση με τις ιδέες και τις απόψεις του συντρόφου σου ή των συνεργατών σου, ωστόσο μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιοι συζητούν πίσω από την πλάτη σου. Μπορεί επίσης να συναντήσεις κάποια άτομα που έχουν αρνητικές διαθέσεις προς εσένα ή προσπαθούν με εξουσιαστικό τρόπο να ανατρέψουν τις απόψεις σου και αυτό δημιουργεί συγκρούσεις μεταξύ σας. Τέλος, θα πρέπει να είσαι αυτό το διάστημα πολύ προσεκτικός στα λόγια σου, επειδή αυτό που θα πεις θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στους γύρω σου και δύσκολα θα το πάρεις πίσω, πρόσεχε λοιπόν να μην πληγώσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.