astropedia.gr

Ερμής στην Παρθένο από 4/8

Ερμής στην Παρθένο από 4/8
Ο Ερμής αφήνει πίσω του τον πομπώδη Λέοντα και στις 4 Αυγούστου μέχρι τις 26 Αυγούστου περνά στο δεύτερο ζώδιο που κυβερνά (μαζί με τους Διδύμους), έτσι λοιπόν μπορεί να ξεδιπλώσει όλες τις καλές του ποιότητες! Τώρα η επικοινωνία σου σχετίζεται στην παρατήρηση και όχι στον εγωισμό, αφού η άποψή σου πλέον είναι προϊόν σκέψης και αφού έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου. Η λογική και η πειθαρχεία θα είναι τα πιο σημαντικά σου όπλα στην φαρέτρα σου, δεν μπορεί κανείς να σε εκμεταλλευτεί, καθώς αναγνωρίζεις με την μία τους αυλοκόλακες. Παράλληλα, ο Ερμής εδώ γίνεται πιο οξύνους, αλλά και πιο επικριτικός, καθώς πιστεύει πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Είναι όμως και μια περίοδος ευκαιριών, έτσι θα πρέπει να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πώς να κινηθείς. Το σίγουρο είναι πως θέλεις τώρα να παραχθεί ουσιαστικό έργο. Αυγουστιάτικα; Ε, Αυγουστιάτικα! Θυμήσου όμως ότι στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος στην Παρθένο, αυτό όμως θα αναλυθεί σε επόμενο άρθρο.

Η διέλευση του Ερμή από την Παρθένο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Καρκίνους και Σκορπιούς και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Ταύρους και Αιγόκερους. Από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 10 έως τις 17 Αυγούστου και από 17 έως 26 Αυγούστου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις του Ερμή κατά την διέλευσή του από την Παρθένο:

 
Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από την Παρθένο και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σου, έχεις την ικανότητα να αποφύγεις τις εντάσεις στην εργασία σου και να κάνεις νέα σχέδια με το μυαλό σου. Ο Ερμής εδώ είναι εξαιρετικός για όλες εκείνες τις πρακτικές υποθέσεις που υπό άλλες συνθήκες θα σου φαίνονταν βαρετές αγγαρείες, τώρα όμως σηκώνεις μανίκια και βάζεις το χάος σε μια τάξη. Επίσης, ο Ερμής εδώ θα φέρει και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, έτσι παρότι είμαστε σε μια περίοδο που συνήθως σχετίζεται με διακοπές, εσύ πιθανώς να κάνεις σημαντικά βήματα στην εργασία σου. Για όσα όμως αναζητούν λύση στα επαγγελματικά, εμπιστεύεσαι μόνο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, η αλήθεια είναι ότι τώρα παρατηρείς καλύτερα τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά!

  
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο σου χαρίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σου, είσαι πολύ ελκυστικός/ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορεί να έχεις πολλά φλερτ, ειδικά όταν ακολουθείς τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα, έχε μαζί σου πάντα σημειωματάριο και στυλό, καθώς το μυαλό σου αυτό το διάστημα θα «κατεβάζει» πολύ καλές ιδέες, από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς! Είσαι δημιουργικός, ερωτικός και δεν φοβάσαι να κερδίσεις τους άλλους με την πειθώ σου. Αν πάλι είσαι γονιός, είναι μια καλή περίοδος να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου, ενώ αν πάλι θέλεις να γίνεις γονιός, τότε ο Ερμής στον 5ο οίκο σου θα μπορούσε να φέρει και καλά νέα σχετικά με αυτό, αρκεί να συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο σε αυτό.  


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου περνάει στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου και τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να εστιάσεις καλύτερα και με μεγαλύτερη διαύγεια σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου και με τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως επίσης μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι σου ή με ένα ακίνητο. Είναι μια διέλευση που σε κάποια φάση μπορεί να φανεί απαιτητική όμως και προκλητική, καθώς θα χρειαστεί να ξεπεράσεις αντιθέσεις ή εμπόδια που δεν σε αφήνουν να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις, κάτι που μπορείς όμως να το καταφέρεις μέσα από την ψυχραιμία και την προσοχή σε λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Οι αποφάσεις στο τέλος θα είναι δικές σου, αλλά ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, θα μπορέσεις να σε βοηθήσει ώστε να είναι οι καλύτερες για το μέλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τις σχέσεις με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα, με τις μετακινήσεις σου και με τον τρόπο που γενικότερα επικοινωνείς και διαδράς με το περιβάλλον σου. Η περίοδος αυτή φέρνει ανανέωση στο μυαλό σου και στις ιδέες σου και μπορεί μάλιστα να έχεις ξαφνικές εκλάμψεις και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν χωρίς καν να το περιμένεις ή ακόμη και να σου έρθουν ιδέες να αλλάξεις καθημερινότητα και συνήθειες χωρίς να σκεφτείς πολύ και να τολμήσεις να κάνεις πράγματα που στο παρελθόν μπορεί να υπήρχε κάτι που σε κρατούσε πίσω. Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου και αν δυσκολεύεσαι, υπάρχει πάντα ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, αλλά και γενικότερα με την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και με την ασφάλεια σε κάθε επίπεδο. Ο Ερμής τώρα αρχίζει και σε κάνει πιο συνειδητό σε σχέση με τον εαυτό σου και τις ουσιαστικές σου επιθυμίες και το μυαλό σου μπορεί να εστιάσει καλύτερα και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στον τρόπο που μπορείς να πετύχεις και να υλοποιήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιο χόμπι ή ένα ταλέντο που έχεις και να το αξιοποιήσεις πιο πρακτικά, πράγμα που φέρνει όφελος και κέρδος για εσένα, ενώ παράλληλα ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και ενδέχεται να σε απασχολήσουν ζητήματα γύρω από έσοδα-έξοδα και πρέπει να αποφύγεις να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις ή επενδύσεις, χωρίς να τις έχεις μελετήσει πρώτα καλά και σε βάθος. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σου, μαθαίνεις όλα όσα λέγονταν πίσω από την πλάτη σου το προηγούμενο διάστημα, γενικά σου αποκαλύπτεται το παρασκήνιο και τώρα εσύ έχεις τον πρώτο λόγο. Πλέον κάνεις επαφές, συμφωνίες και συναντήσεις, έχεις ατέλειωτα πήγαινε-έλα, τα οποία μάλιστα στέφονται με επιτυχία, αρκεί να προσέχεις γύρω στις 21/8 τις λανθασμένες εκτιμήσεις. Βγάζεις πάντως προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου! Γενικότερα είσαι σε εγρήγορση και το μυαλό σου δουλεύει απίστευτα, ενώ μπορείς να πείσεις με άνεση τους άλλους για τις απόψεις σου αλλά δεν είναι κακό να ακούς και τους άλλους μερικές φορές, ειδικά τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

 
ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τους κρυφούς σου εχθρούς και γενικότερα με τους περιορισμούς, τους φόβους που έχεις και τις βαθύτερες αμφιβολίες που σου τρώνε την ψυχή. Η περίοδος έρχεται για να σε βάλει σε διαδικασία να αντιμετωπίσεις με λογική κάθε σκοτεινή γωνία του μυαλού σου, να έρθεις σε επαφή ίσως με πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμη δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους και σε απασχολούν ακόμη, για να ξεκαθαρίσεις και να δώσεις ένα οριστικό τέλος. Το άγχος σου μπορεί γενικότερα να αυξηθεί αυτή την περίοδο και από το μυαλό σου να περνάνε πολλές και αδικαιολόγητες σκέψεις. Μην διστάσεις λοιπόν να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, τον φιλικό σου κύκλο και με το όφελος που έχεις μέσα από την κοινωνική αλληλεπίδραση. Η περίοδος σου φέρνει γρήγορες εξελίξεις γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου και αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, θα μπορέσεις να διακρίνεις ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που μπορούν να σε εξελίξουν κοινωνικά. Ο κύκλος των φίλων σου γίνεται αυτή την περίοδο πιο σημαντικός, καθώς όλο και περισσότερα άτομα θέλουν να σε προσεγγίσουν για να περάσουν χρόνο μαζί σου ή για να σου ζητήσουν βοήθεια στα θέματά τους, ενώ παράλληλα εσύ γίνεσαι πιο κοινωνικός και ανοιχτός σε γνωριμίες και φλερτ που μπορεί να ξεκινάνε αθώα και μετρημένα, αλλά στην πορεία θα αποκαλυφθεί η κρυμμένη τους δυναμική. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία ή απορία, συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πώς να κινηθείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σου, θα μετράς στους άλλους και θα σε θαυμάζουν. Θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και θα δουλεύεις με οργάνωση και πειθαρχία, ενώ ανταποκρίνεσαι παράλληλα στις απαιτήσεις της εργασίας σου. Πρόσεξε όμως τις πολλές ώρες εργασίας, διότι θα νιώσεις εξαντλημένος και δεν θα μπορείς να αξιοποιήσεις τις διανοητικές σου ικανότητες. Είσαι ακόμη πιο έξυπνος πάντως στο χειρισμό του λόγου, με αποτέλεσμα να διασκεδάζεις την εκάστοτε παρέα σου. Τώρα δεν θα θέλεις να είσαι μόνος σου και θα προτιμούσες να περιβάλλεσαι από ενδιαφέροντες ανθρώπους. Παράλληλα, εστιάζεσαι στα επαγγελματικά σου, όμως μην ξεχνάς ότι ο μήνας αυτός έχει πολλές προκλήσεις, έτσι θα είναι απαραίτητος ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θέλεις πάντως να βρεις τρόπους να αναδείξεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου στην εργασία σου και να αναρριχηθείς στην ιεραρχία. Η επιτυχία έρχεται ξαφνικά και στην αρχή φαίνεται κάτι ασήμαντο αλλά τελικά θα φέρει περισσότερα από όσα πιστεύεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τα όνειρά σου, την γνώση που απορροφάς μέσα από σεμινάρια ή ανώτερη εκπαίδευση, με τα μακρινά ταξίδια και με την γενικότερη κοσμοθεωρία που έχεις διαμορφώσει για την ζωή. Η περίοδος αυτή σε κάνει να σκέφτεσαι πιο γρήγορα και σε βάθος και το μυαλό σου μπορεί και λαμβάνει ιδέες από το πουθενά, ακόμη και μέσα από όνειρα ή συμπτώσεις που δεν εξηγούνται λογικά, και τώρα μπορείς πιο εύκολα να δεις την μεγαλύτερη εικόνα, να συνδέσεις δεδομένα που μέχρι τώρα δεν συνδέονταν και να καταλήξεις σε συμπεράσματα που σου εξηγούν πολλά και σου δίνουν έξυπνες λύσεις στα καθημερινά σου θέματα.  Με λίγα λόγια, την βλέπεις αλλιώς και αυτό σου ανοίγει πολλούς νέους ορίζοντες. Στην διαδρομή αυτή, βοηθός σου είναι φυσικά ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και κυρίως με τα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους, άρα κυρίως με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς ή με χρήματα που περιμένεις να λάβεις από άλλους. Η περίοδος σε κάνει να σταθείς περισσότερο στον τρόπο που επεξεργάζεσαι τις οφειλές σου και να βρεις έναν καινούργιο και ίσως πιο σωστό τρόπο αντιμετώπισης και οργάνωσης του οικονομικού τομέα, ενώ παράλληλα και σε προσωπικό επίπεδο, αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι βαθύτερα για το πρόσωπο που σε συντροφεύει στην ζωή σου και μαθαίνεις μυστικά του που μπορεί να σε εκπλήξουν! Ποια μπορεί να είναι αυτά, το μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση του πλανήτη γίνεται από τον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με την σταθερή σου σχέση, με τις συνεργασίες που διατηρείς και με τους αντιπάλους, τους ανταγωνιστές ή τους φανερούς εχθρούς σου. Η περίοδος σε βοηθά να μάθεις πολλά και να ανακαλύψεις περισσότερα, μέσα από λεπτομέρειες που έρχονται στον δρόμο σου, χωρίς καν να τις ψάχνεις εσύ ο ίδιος συγκεκριμένα και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα για το ποιόν των συνεργασιών σου και να αποφύγεις παγίδες που στήνονται στην επαγγελματική αρένα. Η σχέση με τον σύντροφο μπορεί αυτή την περίοδο να γίνει πιο σημαντική μέσα από συζητήσεις και αναλύσεις που θα κάνετε μαζί για οτιδήποτε σας απασχολεί σαν σχέση. Να είσαι ανοιχτός και δεκτικός στον σύντροφο και να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.