astropedia.gr

Ερμής στον Καρκίνο από 28/5

Ερμής στον Καρκίνο από 28/5
Ο Ερμής κινούμενος στον Καρκίνο από τις 28 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου βρίσκεται ορθόδρομος στο ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη, ενώ αμέσως μετά θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία του. Αυτό το άρθρο αναλύει την πορεία του μέχρι πριν την αναδρόμηση του πλανήτη.

 Έτσι, λοιπόν, η σκέψη και η πνευματική δραστηριότητα εμποτίζεται από έντονο συναισθηματισμό. Οι διαισθητικές δυνάμεις της Σελήνης μας δίνουν την ικανότητα να ψυχαναλύουμε τους άλλους, έχουμε δυνατή μνήμη και φαντασία. Επιπροσθέτως, ο Ερμής στον Καρκίνο έχει την άνεση να μιλά για τα συναισθήματα και να τα αναλύει πιο εύκολα, όμως δυσκολευόμαστε να είμαστε αντικειμενικοί στη θεώρηση των γεγονότων και είμαστε προσκολλημένοι στο παρελθόν, με μια επιπόλαια ή παιδιάστικη σκέψη. Επίσης, είναι διάστημα με σημαντικές πληροφορίες για το θεσμό της οικογένειας, την ακίνητη περιουσία, τις γυναίκες ή την πατρίδα του καθενός μας. 

Η διέλευση του Ερμή από τον Καρκίνο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Ταύρους και Παρθένους και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Σκορπιούς και Ιχθύς. Από τις 28 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 6 έως 18 Ιουνίου, ενώ σε αυτή την φάση της κίνησης του πλανήτη το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών δεν ενεργοποιείται καθόλου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μάθε πώς θα επηρεάσει ο πλανήτης της επικοινωνίας τις τρέχουσες εξελίξεις.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά την διέλευσή του από τον Καρκίνο


  • Στις 5 Ιουνίου ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας ευχάριστα νέα σε ακίνητη περιουσία ή οικονομικά. Επίσης, μπορεί εντελώς ξαφνικά να βρεις λύσεις σε κάποια οικογενειακά ζητήματα ή να διευθετηθούν θέματα με νεαρά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Η διέλευση του Ερμή από τον Καρκίνο και τα ζώδιαΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Έτσι λοιπόν, με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, βασίζεις την επικοινωνία σου στο συναίσθημά σου. Ό,τι λες βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και δεν περνάει από το μυαλό σου και την λογική σου. Επιπλέον, η οικογένειά σου παίζει σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα, όμως χωρίς συμβουλές από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να μεγαλώσουν τα χάσματα ανάμεσα σε σένα και τους οικείους αν δεν περιορίσεις την γλώσσα σου και δεν σκεφτείς πως ό,τι λες επηρεάζει τους άλλους. Πρέπει να προσέξεις λοιπόν γιατί τα ξεσπάσματά σου μπορεί να βασίζονται σε βιαστικά συμπεράσματα. Δείξε περισσότερη κατανόηση και άκουσε τη διαίσθησή σου χωρίς να βιάζεσαι.


ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Είναι λοιπόν η ιδανική περίοδος για να κάνεις εκδρομές και ταξιδάκια με τους φίλους σου και τα αδέρφια σου. Έχεις ευκαιρίες να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, ενώ θες να ενημερώνεσαι για μια ευρεία γκάμα θεμάτων από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ακόμη και για οικονομικά θέματα. Το σίγουρο είναι πως επικοινωνείς καλύτερα με το κοντινό σου περιβάλλον και βρίσκεις ανθρώπους πρόθυμους να σε ακούσουν. Είναι επίσης καλή περίοδος για τις μετακινήσεις ή τις συσκευές επικοινωνίας ή για αγορές που σχετίζονται με αυτά.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση σου, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Όλη σου την ενέργεια λοιπόν την αφιερώνεις σε οικονομικά θέματα και έχεις την δυνατότητα να βάλεις μία τάξη σε αυτά. Επιπλέον, θέλεις να δεις ποιοι άνθρωποι σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και ήρεμος, όμως θα πρέπει να προσέξεις οικονομικές υποθέσεις, όπως θα σου πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πετυχαίνεις πάντως πιο συμφέροντες όρους σε μια οικονομική συναλλαγή, χάρη στη διπλωματικότητά σου. Γενικότερα όμως θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός και ευέλικτος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Ο Ερμής στο ζώδιό σου λοιπόν σε βοηθάει να πεις όσα θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Το μυαλό σου δουλεύει γρήγορα και μπορείς να πείσεις τους άλλους να δεχθούν τις απόψεις σου και εκφράζεις όλα τα παράπονα που έχουν συσσωρευτεί από το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα όμως χρειαστεί να συγκρατήσεις κάποιες φορές τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή μια κρυφή πληροφορία από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και τώρα μαθαίνεις όλο το παρασκήνιο της προηγούμενης περιόδου. Το σίγουρο είναι ότι περνάς σε μια περίοδο με σημαντικές εμπνεύσεις, σημείωνε λοιπόν στο εξής τις ιδέες σου σε ένα χαρτί!

  
ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Αυτό το διάστημα λοιπόν θέλεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και να χαθείς στις σκέψεις σου, μακριά από την κουραστική καθημερινότητα. Μια περίοδος φαινομενικής ηρεμίας όπου δεν μιλάς πολύ αλλά υποχωρείς σε θέματα που προκύπτουν και δεν διεκδικείς όσα σου αναλογούν. Μπορείς όμως να στηριχτείς σε φίλους και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, αν συναντήσεις εμπόδια, μην κοινολογείς όμως τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα όμως είναι περίοδος που γίνονται και πολλά κουτσομπολιά για σένα, είναι προτιμότερο λοιπόν να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Ερμή, δικού σου κυβερνήτη μαζί με τους Διδύμους γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς, αλλά και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Όσο ο Ερμής λοιπόν βρίσκεται στον Καρκίνο σού χαρίζει έντονη κοινωνική ζωή και μέσω φίλων κάνεις γνωριμίες που σε βοηθούν σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια δραστήρια περίοδος επαφών και συναλλαγών, ενώ επιδιώκεις να κάνεις καλή εντύπωση μέσα από τα λεγόμενά σου. Προσελκύεις όμως την εκτίμηση και το ενδιαφέρον των άλλων με άνεση, κάνοντας παράλληλα και μακρόπνοα σχέδια για το μέλλον με τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την δημόσια εικόνα σου, σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, την φήμη και το κύρος. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα λοιπόν σε απασχολούν αυτή την περίοδο, μπορείς όμως να τα καταφέρεις καλά και να βρεις λύση σε τυχόν προβλήματα εργασίας. Αλλά θα χρειαστεί να βάλεις όλη σου την διπλωματία, να ενεργοποιήσεις τις γνωριμίες σου και να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεχε όμως στα προσωπικά σου μην μεταφέρεις τις δυσκολίες της δουλειάς σου στην σχέση σου γιατί θα έρθουν ξαφνικές εντάσεις που δεν θα μπορέσεις εύκολα να κατευνάσεις. Είναι εποχή πάντως που προσεγγίζεις ανθρώπους που ξεχωρίζουν με τη θέση που κατέχουν ή τις ιδέες τους, να θυμάσαι ταυτόχρονα όμως πως αυτή την περίοδο όσα λες μπαίνουν στο μικροσκόπιο από τους άλλους, να είσαι λοιπόν μετρημένος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή, γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Ο Ερμής λοιπόν από τον Καρκίνο σε ευνοεί ιδιαίτερα και είναι κατάλληλη περίοδος για να μπορέσεις να επεκταθείς πνευματικά και να αναζητήσεις καινούρια πράγματα που καλύπτουν τις ψυχικές αναζητήσεις που έκανες την προηγούμενη περίοδο, ειδικά με την καθοδήγηση που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δεν θα πρέπει να βιάζεσαι όμως και να είσαι ανοιχτός τις απόψεις των άλλων. Επιπλέον, θυμάσαι πράγματα ξεχασμένα ή κάνεις πολύ σημαντικές γνωριμίες, υπογράφεις συμφωνίες, κάνεις εποικοδομητικές συναντήσεις, ενώ βγαίνεις κερδισμένος μιλώντας σε μεγαλύτερο κοινό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Αυτή την περίοδο λοιπόν δεν θέλεις να μιλήσεις πολύ και σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια των άλλων αν δεν σου δείχνουν απτές αποδείξεις. Έτσι, κλείνεσαι στον εαυτό σου και αναζητάς την δική σου αλήθεια, και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν κάποιες μνήμες του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, πράγματα δηλαδή που συζητάς με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα, παίρνεις πληροφορίες που είναι ουσιαστικές για τον ισολογισμό εσόδων-εξόδων, ειδικά αν έχεις κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σου. Γενικότερα πάντως, ακούς τη διαίσθησή σου που σε οδηγεί σε αποφάσεις πάνω σε οικονομικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Αυτή την περίοδο λοιπόν έχεις ανάγκη να φέρεις την ισορροπία σε όλες σου τις σχέσεις γι’ αυτό και είσαι διατεθειμένος να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς. Προσέχεις περισσότερο τα λόγια σου και θα προσπαθείς να δεις την πλευρά των άλλων, κάτι που ανεβάζει τις μετοχές σου και σε κάνει πιο κοινωνικό. Επιδιώκεις περισσότερο να μοιράζεσαι σκέψεις, απόψεις και ιδέες, ενώ επικοινωνείς πιο άνετα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ήδη σε σχέση ή μπορεί να έχεις μια ευχάριστη γνωριμία. Περιόρισε όμως τη γκρίνια μέσα στην καθημερινότητά σου και εφάρμοσε τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Η επαγγελματική σου ζωή λοιπόν και η καθημερινότητά σου ανανεώνονται αυτή την περίοδο και εσύ θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τα βελτιώσεις. Ωστόσο υπάρχουν μέρες που οι ενοχές σου και οι δεύτερες σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου δεν θα σε βοηθήσουν στην επικοινωνία σου, αλλά όταν έρθει η ώρα να μιλήσεις θα ξαφνιάσεις τους άλλους σε τέτοιο βαθμό ώστε δεν θα βρίσκουν λόγια να σου απαντήσουν. Αυτό που δεν ξέρουν εκείνοι άλλωστε είναι ότι ακολουθείς τις οδηγίες του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι πάντως ιδιαίτερα αποδοτική αυτή η περίοδος για τη δουλειά σου, καθώς χρησιμοποιείς όλα τα διανοητικά σου ταλέντα.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Έτσι λοιπόν, ο Ερμής από τον Καρκίνο σε ωθεί να απολαύσεις την ζωή και σε ευνοεί ιδιαίτερα αν πρώτα έχεις μιλήσει με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν πάρεις κάποια απόφαση. Θα βρεις απαντήσεις σε παλιότερα ζητήματα που σε απασχόλησαν. Κατά τ' άλλα είσαι γεμάτος ενέργεια και θέλεις να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Φλερτάρεις άλλωστε πολύ και αναζητάς έναν άνθρωπο που να σου προσφέρει ασφάλεια και όχι κάτι περιστασιακό, γενικότερα όμως έχεις πιο έντονη την ανάγκη να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, κυρίως ρομαντικής φύσης, με αγαπημένα πρόσωπα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: