astropedia.gr

Ερμής στον Κριό από 19/3

Ερμής στον Κριό από 19/3
Ο Ερμής εγκαταλείπει τους υποτονικούς Ιχθύς και εισέρχεται στον ενεργητικό Κριό στις 19 Μαρτίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Απριλίου, καθώς κινείται γρήγορα. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός ( Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Όταν ο Ερμής είναι στον Κριό, ασχολούμαστε λιγότερο με αντικειμενικές απόψεις και εξηγήσεις και περισσότερο με τη λήψη μιας απόφασης…γρήγορα! Οι σκέψεις και οι ιδέες μας είναι πρωτοποριακές και τείνουμε να μιλάμε πιο αυθόρμητα και άμεσα με τον πλανήτη της επικοινωνίας στον τολμηρό και διεκδικητικό Κριό. Ο Ερμής στον Κριό όμως παρασύρεται ιδιαίτερα από τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό. Το ζώδιο του δίνει μια έμφυτη περιέργεια και την τάση να κάνει τις ιδέες του πράξεις άμεσα. Η αρνητική πλευρά αυτής της θέσης είναι πως ο παρορμητισμός του Κριού μπορεί να κάνει την επικοινωνία μας απότομη, βιαστική και παιδιάστικη. Συνεπώς, αυτή την περίοδο η επικοινωνία μας θα έχει ως κέντρο το «εγώ» μας και τις προσωπικές μας ανάγκες με αποτέλεσμα να παραβλέπουμε όσα επιθυμούν οι άλλοι και να μην μπορούμε να ακούσουμε πραγματικά τις ανάγκες τους.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από τον Κριό


Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από τον Κριό και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και η περίοδος σε βοηθά να σκεφτείς και να αποφασίσεις σε σχέση με τον ίδιο σου τον εαυτό και την θέση που θέλεις να έχεις μέσα στην ζωή. Αλλάζεις τον τρόπο επικοινωνίας σου και μιλάς πιο ξεκάθαρα, χωρίς να σκέφτεσαι και πολύ. Αυτό θα οδηγήσει σε κάποια γενικότερα ξεκαθαρίσματα με τις σχέσεις σου και γι’αυτό να είσαι λίγο προσεκτικός στο τι λες και τι κάνεις γιατί οι άλλοι δε θα αφήσου αυτή την φορά τίποτα να πέσει κάτω. Ενεργοποιείσαι συνολικά, ψυχή τε και σώματι και ζεις όσο κρατάει αυτή η διέλευση την ζωή δραστήρια, κοινωνικά και με αυτοπεποίθηση. Πρόσεχε να μην κινηθείς απόλυτα υποκειμενικά και να μην τυφλωθεί η σωστή σου κρίση και αντίληψη γιατί θα το μετανοιώσεις μετά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και η διαίσθησή σου αυξάνεται και βαθαίνει. Μπορείς να δεις πίσω από την φαινομενικότητα και να καταλάβεις τα βαθύτερα κίνητρα που έχουν οι γύρω σου. Επίσης μπορείς να αναλύσεις καλύτερα τον εαυτό σου, όσο διαρκεί αυτή η διέλευση. Θα βρεις βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις σε οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί και θα καταφέρεις να σπάσεις τα δεσμά του υποσυνειδήτου σου που σε κρατάνε δέσμιο σε συμπεριφορές που δε σε οδηγούν πλέον πουθενά. Πρόσεξε μόνο τα μυαλά σου να μην πάρουν αέρα, καθώς θα βλέπεις ότι τα πάντα μπορούν να μεταμορφωθούν και να αλλάξουν αρκεί μόνο να γίνει το σωστό κλικ μέσα σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας κίνηση στις φιλίες σου και στις κοινωνικές σου επαφές. Μηνύματα, επικοινωνίες και έξοδοι σε περιμένουν όσο κρατάει η διέλευση, αλλά και σκέψεις πάνω σε στόχους που έχεις και κατά πόσο και με ποιο τρόπο μπορούν αυτοί να υλοποιηθούν. Δραστηριότητα και πολλές επαφές θα έχεις και σε τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με μια συνεργασία ή ακόμη και με την σχέση που έχεις με τον σύντροφό σου. Θα μπορέσεις να περάσεις τις δικές σου σκέψεις σε αυτούς, να τους πείσεις να κινηθούν σύμφωνα με αυτά που εσύ τους προτείνεις και άρα να περάσεις υπέροχα, κάνοντας αυτά που θέλεις. Προσοχή σε ανεξέλεγκτα έξοδα και γενικότερα σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις στα οικονομικά σου, ειδικά τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει πολλές συζητήσεις και επικοινωνίες με αφορμή ή ακόμη και με κεντρικό θέμα την εργασία και την καριέρα σου. Οι επικοινωνίες γίνονται πιο συγκεκριμένες και οι ανάγκες πιο βιαστικές. Θα χρειαστεί να δράσεις άμεσα και να πάρεις αποφάσεις, να είσαι περισσότερο προσεκτικός κατά τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και να βάλεις τα όρια που πρέπει στον χώρο της εργασίας σου από νωρίς, ώστε όταν οι συνθήκες εκτροχιαστούν ή όταν παρουσιαστούν ανατροπές, να είσαι έτοιμος να τις διαχειριστείς σωστά και ψύχραιμα. Προσπάθησε να κατανοήσεις τον σύντροφό σου αυτή την περίοδο. Μπορεί να κινείται αψυχολόγητα ή εγωιστικά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δε σε αγαπάει. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε δυναμώνει στην σκέψη και στην εφευρετικότητα. Το μυαλό σου πετάει μακριά και ψηλά και μπορείς να δεις τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά. Ανοίγεσαι δημιουργικά αλλά και ερωτικά και έχεις μεγάλες ιδέες που θέλεις να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις πρακτικά. Η επικοινωνία με τα παιδιά σου μπορεί να γίνει κάπως έντονη και να φερθείς απόλυτα σε κάποιο βαθμό. Προσπάθησε να θέσεις τα σωστά όρια αντικειμενικά και όχι αυτά που βολεύουν μόνο εσένα. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου! Καλό είναι να αρέσεις και να φλερτάρεις, αλλά δώσε έμφαση περισσότερο στην λογική και πού μπορεί να οδηγήσει μια σχέση ή μια καινούργια γνωριμία, βάζοντας κανόνες κυρίως στον εαυτό σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο αναγκάζοντάς σε κατά κάποιο τρόπο να δεις τα πράγματα βαθύτερα, να αναλύσεις τα κρυφά κίνητρα των άλλων και να οδηγήσεις την σκέψη σου σε μονοπάτια που ίσως δεν είναι τόσο ευχάριστα, φωτεινά και παιχνιδιάρικα όσο θα ήθελες. Μιλάς λιγότερο και σκέφτεσαι περισσότερο. Κατά την διάρκεια της διέλευσης και προς τα τέλη του μήνα θα έχεις ανατρεπτικά γεγονότα και εντάσεις στην οικογένειά σου και στο σπίτι σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τον τομέα της δουλειάς σου, όπως είναι φυσικό. Να προσπαθήσεις να κινηθείς ψύχραιμα και λογικά και να διώξεις την αρνητική ενέργεια μέσα από τον έρωτα και το σεξουαλικό παιχνίδι. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει πιο ανοιχτό και ομιλητικό με τους συνεργάτες σου αλλά και με τον σύντροφο. Κατά την διάρκεια της διέλευσης θα πιάσεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να μάθει και να ψαρέψει πληροφορίες, αλλά και να προβάλλεις πιο θερμά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση τις δικές σου απόψεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τους πείσεις όλους, σε κάποιες περιπτώσεις θα δεις ότι αντιθέτως οι άλλοι επιμένουν και δεν πείθονται οπότε θα κινηθείς αναγκαστικά και λογικά δια της πλαγίας οδού. Ο σύντροφος μπορεί να είναι πολύ υποκειμενικός και ατομιστής κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης και να συμπεριφερθεί αλλοπρόσαλλα και απρόβλεπτα με αφορμή επαγγελματικά του σχέδια ή με αφορμή καταστάσεις που μεταβάλλονται στην δική σου οικογένεια. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο  και σε βοηθά να βάλεις τάξη στις σκέψεις σου και να οργανωθείς καλύτερα. Το μυαλό σου ασχολείται με καθημερινές δουλειές που πρέπει να τελειώσουν και αναλύεις αρκετά το καθετί. Πιθανότατα να σε απασχολήσουν κάποια θέματα υγείας, στα οποία θα βρεις την λύση και το μυαλό σου θα κινηθεί έξυπνα, γρήγορα και άμεσα στο να βρεις λύσεις και να δράσεις πάνω σε κάποιο οικονομικό ζήτημα. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται, γίνεσαι ακόμη πιο πονηρός και στοχεύεις στην αχίλλειο πτέρνα των εχθρών σου. Πρόσεξε όμως σε αυτά που λες, γιατί το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται και ίσως συναντήσεις ανατροπές στα σχέδιά σου κατά τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο δίνοντάς σου επιπλέον ενέργεια στα αισθηματικά σου ζητήματα. Είσαι πιο ανοιχτός στα ερεθίσματα και καταλαβαίνεις ότι η ζωή χρειάζεται χαρά και απόλαυση. Επικοινωνείς καλύτερα με τον εαυτό σου πάνω απ’όλα και διασκεδάζεις βγαίνοντας και επικοινωνώντας. Θέματα που αφορούν τα παιδιά σου ή τα παιδιά γενικότερα θα σε απασχολήσουν και ίσως πίσω από αυτό να κρύβεται η δική σου ανάγκη να ξαναγίνεις παιδί, έστω όσο κρατάει αυτή η διέλευση. Ο έρωτας, το ρίσκο, οι αυθόρμητες εκδηλώσεις και οι απολαύσεις ήταν πάντα σημαντικά για σένα, είναι το προσωπικό σου φιξάκι και τώρα όλα αυτά πρέπει επειγόντως να περάσουν μέσα από το μυαλό σου και να τα επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και το ενδιαφέρον σου πηγαίνει προς τα πίσω, στο παρελθόν, στα παιδικά σου όνειρα και στα παιδικά σου βιώματα. Διόλου απίθανο βέβαια να σε απασχολήσει μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις και κάποιο θέμα που κυριολεκτικά σχετίζεται με το οικογενειακό σου παρελθόν, με κάποιο κληρονομικό ζήτημα ή με κάποιο ακίνητο. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί και αυτό είναι καλό, αλλά ειδικά τις τελευταίες μέρες του Μάρτη πρόσεξε μήπως αυτό που νομίζεις ως διαίσθηση είναι τελικά ένας κρυμμένος εγωισμός και μια ανάγκη να γίνουν όλα γρήγορα και να ανοίξει νέος δρόμος. Προσπάθησε να μην έρθεις σε εντάσεις με δικά σου πρόσωπα, οικογένεια και γάμο και δώσε χώρο στο καινούργιο και στην διαφορετική άποψη από την δική σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σε βοηθά  να απλοποιήσεις τις σκέψεις σου αλλά και να τις μεταδώσεις και να τις επικοινωνήσεις. Σε απασχολούν περισσότερο τώρα πιο απλά θέματα και θέλεις να βγεις έξω, να μετακινηθείς και να αλλάξεις παραστάσεις. Ένα ταξιδάκι ή μια μικρή μετακίνηση που θα σε ανανεώσει αυτή την περίοδο προβλέπονται. Μιλάς επίσης για συναισθήματα και είσαι πιο ανοιχτός σε θέματα αγάπης. Μέσα από συζητήσεις με κάποιον φίλο σου θα γεννηθεί μια πολύ συναρπαστική ιδέα και θα θελήσεις άμεσα να την κάνει πράξη. Ενθουσιασμός και ζωντανή ενέργεια σε πνεύμα, ψυχή και σώμα όσο κρατάει αυτή η διέλευση λοιπόν, το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι να μην κλείσεις τα μάτια στους φόβους σου και να τους συζητήσεις με φίλους ή με κάποιον ειδικό. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και όσο διαρκεί αυτή η διέλευση θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου θέματα και θα σκεφτείς τρόπους για να ισορροπήσεις ή ακόμη και να βελτιώσεις τα έσοδά σου. Μέσα από συζητήσεις και επικοινωνίες που θα έχεις θα καταλάβεις τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις και πώς να κινηθείς. Πιθανόν είναι αν έχεις παιδιά ή αδέλφια, να προκύψουν έξοδα με αφορμή αυτούς ή να χρειαστεί να δώσεις κάποιο ποσό σε κάτι που σε ενδιαφέρει και σε κάνει να μαθαίνεις ή να μετακινείσαι. Εντάσεις και αντιπάθειες μπορεί να προκύψουν τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου με φίλους και ίσως ταράξεις τα νερά μιας ομάδας στην οποία ανήκεις, καθώς θα θελήσεις να δράσεις αυτόνομα και να κυνηγήσεις με πάθος το δικό σου όνειρο και τον ατομικό σου στόχο. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter